4 vuotta sitten ostettu prepaid, ei ole korttia jäljellä eli puk koodia ei saa mistään. Eikö muka tänä päivänä pysty peruna lähettään tekstaria edes ilmatteeks jostain?

  • 2 lokakuu 2019
  • 3 kommenttia
  • 1276 katselukerrat

Ilmainen tekstari mistä ja miten, joka linkki on suoraan johki bataattimehu sivuille, puk koodia huutaa puhelin -> Ja no can do koska en varmaan o säilyttänyt sitä korttia 4 vuotta.

Edit // Siistitty sanavalintaa -Patomiäs

3 kommenttia

Ilmainen tekstari mistä ja miten, joka linkki on suoraan johki bataattimehu sivuille, puk koodia huutaa puhelin -> Ja no can do koska en varmaan o säilyttänyt sitä korttia 4 vuotta.


Tarkoitatko, että sitä 4v vanhaa Prepaid-SIM korttia sulla ei enään ole ja kuitenki puhelin sen koodia kysyy?
Taitaa kysellä nyt jotain muuta, kuin sitä hävinyttä prepaid kortin koodia.
Ei se puhelin kysele pin/puk koodia, jos koko prepaid korttiakaan ei siinä enään ole.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Hyvää huomenta.

Prepaidissa (Elisalla) PIN- ja PUK-koodit ovat ainoastaan kehikossa ja kehikosta kannattaakin ottaa myös kuva siltä varalta että hukkuu. Ilmainen vinkki. Osta uusi Prepaid, mutta harkitse operaattoria. Elisa latausliittymä rekisteröidään, joten näkisit nuokin asiat OmaElisasta ja hukkunut kortti uusittavissa. Myös DNA SUPER PREPAID toimii samalla tavalla, eli on rekisteröitävissä. Elisan Prepaid on tästä syystä jäänyt vähän jälkeen kilpailijoista.

Ilmaiset viestit. Ilmaisia lounaita ei ole. Paitsi OmaElisassa, ainakin minulla 20 ilmaisviestiä (vaatii Elisalta asiakkuuden, esim. mokkulan). Tuolloin voi lähetellä viestejä ko. numeroa käyttäen.

Nyt soi Scarra - Learn To Fly (Radio Edit).

Hyvää päivän jatkoa!
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Hei vielä.

Ilmaisia tekstiviestejä OmaElisan lisäksi (asiakkuudella, jolla Elisan tiettyjä palveluita) saa myös lähettää Fonecta-tilistä rekisteröityneenä niihin numeroihin, jotka ovat julkisia, ja löydettävissä Fonectan hausta. Tuolloin viestejä voi laittaa Elisan tapaan 20 kuukaudessa numeroihin.

Elisan etu on se, että numeron voi valita vapaasti.

Nyt soi Toneshifterz - Project Afterlife (Reborn Anthem 2013) (Original Mix).

Osallistu keskusteluun