Elisan mainos. Mitä mieltä siitä?

  • 8 tammikuu 2019
  • 4 kommenttia
  • 2138 katselukerrat

Nyt pyörivä Elisan mainos on surkea. Kentaurilaulaja on ihan kauhea ja Elisa-jannu ja robotti ovat aivan vaimeita vieressä.
Elisalla on ollut hyviä, huumorintajuisia mainoksia. Mitä on tapahtunut tuolle sabluunalle? Onko täällä muita samaa mieltä olevia? Voiko Elisalla antaa palautetta suoraan?

4 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Hei.

Huomasitko, että kirjoitit Ideapajalle? Onko tarkoituksesi toivoa parempia mainoksia Elisalle?

Nyt soi Da Tweekaz - Komon (Radio Edit).
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Hei Elli-Noora Matilda Nyt tuli ketju väärään osastoon, tämähän on kysely, ei mikään idea. Oikea paikka olisi ollut Aiheen vierestä
Hyvää alkanutta vuotta 2019
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Toimiva mainos on sellainen, että se jää katsojan tai kuulijan mieleen tavalla tai toisella. Jos mainos ei millään tapaa puhuttele sen katsojaa tai kuulijaa, ei mainoksesta ole mitään hyötyä.

Faktahan on se, että kaikkia katsojia tai kuulijoita mainoksen sisältö ei aina voi miellyttää. Kaikkia miellyttävän mainoksen luominen on täysin mahdotonta, koska ihmiset ja heidän mieltymykset poikkeavat toisistaan hyvinkin paljon.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Siirtelin keskustelun tänne Aiheen vierestä -kategoriaan :)

Omasta mielestäni Tommi Läntinen kentaurina on aivan mahtava! 😂 Tälle hahmolle pitäisi saada oma sarjansa jossa Läntis-kentauri ratsastaa aina jakson päätteeksi auringonlaskuun lauleskellen (vrt. Lucky Luke) ja siinä jakson aikana tapahtuisi jotain mistä sarja nyt kertookaan sitten ¯\_(ツ)_/¯

Osallistu keskusteluun