Ihana aurinko!

  • 12 maaliskuu 2016
  • 13 kommenttia
  • 552 katselukerrat

Olen niin kärsimätön odottamaan kevättä. :)

Aika paljon olen istunut parvekkeella kissojeni kanssa.  Kissat  nauttii lämmöstä oikein kunnolla,  etelä-länsi parveke. :smileygrin:

13 kommenttia

Käyttäjätaso 2
Kyllä se kevät sieltä tulee 🙂 Sama havainto meillä, ainakin kissat näyttävät oikein latautuvan auringossa :smileycool:
Tänään oli aikomus lähtee pyöräilemään merenrannalle, mutta päätin jäädä kotiin ja sanoinkin itselleni, että miksi ihmeessä pitäisi lähteä, kun voin auringosta nauttia omalla parvekkeellani ja siinä samalla tuli siivottua parveke. 😃
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Eilen oli niin ihana kävellä ulkona, kun aurinko paistoi ja lumet suli ihan silmissä. Sulamisvesistä muodostui oikein puroja, jotka solisi :)

Vielä kun saisi parvekelasit pestyä 😉 Pääsiäinen meni reissussa, joten taitaa jäädä ensi viikolla se homma!
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Huikee sää kyllä ollut koko pääsiäisen! 🆒 Tänä aamuna ehti ihastelemaan ikkunoita kotona, ja voi moro taas sitä pölyn määrää. Voisi melkein sanoa, että tietää, mitä tulee tehtyä tällä viikolla. 😉
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Huikee sää kyllä ollut koko pääsiäisen! 🆒 ja voi moro taas sitä pölyn määrää. Voisi melkein sanoa, että tietää, mitä tulee tehtyä tällä viikolla. ;)

Ja voi moro taas sitä mölyn määrää, kun lapsenlapsia oli täällä pääsiäistä viettämässä. Minä puolestani voisin melkein sanoa, että tiedän etten tee mitään tällä viikolla. 🆒
Kääk, talviloma loppui ja tänään töissä mietin aurinkoa. Kun pyöräilin kotiin aikoi aurinko mennä pilviin ja nyt taas paistaa.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Hahaha! Meilläkin oli melkoinen möly viikonloppuna, kun oli moneen eri otteeseen sukulaiset kylässä. :D

Meillä paistaa vielä Joensuussa aurinko! 🆒 Kevät on niin täällä! 🙂
Aloin sunnuntaina fillaroida, kun pyörätiet on auki. Tänään kuitenkin oli viileetä, kun tulin töistä. Aamuisin joutuu pistää rukkaset käsiin, kun mittari näyttää nollaa.
Rauhassa aloitin 5km/suunta, mutta aamuisin on monta ylämäkeä ja iltapäivisin alamäet. Iltapäivällä on ruuhkaa joka hidastaa matkaa.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Pyöräily aloitettu rauhallisesti mummopyörällä täälläkin - ehkä jos viikonloppuna sais nastat pois työmatkapyörästä, niin vois aloittaa työmatkojen viilettämisen 🆒

Nastat jäi valitettavan vähäiselle käytölle täällä :?
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1
Itse sain juuri valmistujaislahjaksi uuden pyörän. Malttamattomana odottelen, että pääsen sitä testaamaan ! 🆒(Tässä pitää nyt tietää, että olen edellisen pyörän varastamisen jälkeen ajellut 15e maksaneella romulla, jossa toimii vain vaihteet 5 ja 6, eikä siinä ole jarruja :D)

Kokkolassa on kyllä hyvät mahdollisuudet pyöräilylle, joten kesällä sitä pääsee varmasti harrastamaan. Kunhan vain saisi pyörän tänne, kun omassa autossa ei ole sitä mahdollisuutta tuoda. :?
Voi hurja mikä tunne täällä on. Aurinko on piilossa länsi puolella, mutta etelä suunnassa kirkasta. Iso harmaa pilvipeitto on tulossa länsi puolelta ja ihan kuin ukkonen tulossa.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Tuolla aikaisemmin uumoiltiin, että kyllä se kevät vielä tulee. Taitaa olla jo tullut ja jos "vanhan kansan" merkit pitävät paikkansa, kesä tulee puolen kuukauden päästä eli n. 20.4. Miksikö? No siksi, että eilen maanantaina aamulenkilläni kuulin ensimmäisen kerran tänä keväänä peipposen viserryksen ja niinhän se on, että "puoli kuuta peipposesta".

Tänä aamuna oli tunnistavani vihervarpusen ääntelyä ja mustarastas on soittanut huiluaan jo pitkän aikaa.

Hienoa 🙂
Minä kuulin kiurun laulun ja lapsuus tuli mieleeni.

Kuu kiurusta kesään.

Edit: mustarastaan laulun olen kuullut jo pitkään aamuisin, kun olen lähtenyt töihin. Teneriffalla joulukuun aikana kuuluu sama laulu aina aamuisin.

Osallistu keskusteluun