Joulun Off-topic ketju!

  • 21 joulukuu 2018
  • 8 kommenttia
  • 1734 katselukerrat

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki
  • OmaYhteisön yhteisömanageri
  • 990 kommenttia
Yleisön pyynnöstä pyöräytetään pitkästä aikaa OT-ketju!

"Kolme yötä jouluun on, laskin aivan itse..."

Onko joulurauhat koteihinne jo julistettu vai onko vielä täysi tohina?


8 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Laadukas joulu taataan sillä, että on Realian Isännöinti. Joulusaunalla asukkaita muistettiin ja vielä lahjakin tuli - Lassila&Tikanoja vaihtui vihdoin kahden vuoden tunaroinnin jälkeen takaisin Pirkan talohuoltoon. Kahden vuoden kokemuksella, älkää ottako mitään L&T:ltä.

Kiinteistöjä ne eivät osaa hoitaa, lampunkin vaihto kesti saunaan yli kuukauden, onko kivaa käydä pimeässä saunassa niin paljon? Lunta oli välillä 50 senttiä pihoilla ja auraa ei näkynyt. Nyt kun on Pirkan talohuolto, tulee entisajat mieleen kun kaikki toimi hyvin ja nykyään vielä paremminkin. Hieno ystävällinen huoltomies ja aura käy kun sen pitää käydä.

Suihkussa hana rikki? Ilmoitus tiistaina saunan jälkeen ja perjantaisaunoihin mennessä korjattu. Lamppu vaihdettiin alle 4 päivässä. Sisään tulevat vastaavalla ajalla, L&T tuli hanaa korjaamaan aikoinaan 3 viikon päästä ja sekin vaati kolme eri muistusta. Vuotava hana. Huoltomies tuli ja sanoi että ei muistanut käydä?? Toisinaan selitys oli, että ei tullut hänelle se ilmoitus.

Nyt enää siivous jäi Lassila&Tikanojaan, siitäkin piti kunnolla reklamloida, että alkoivat siivoamaan. L&T huoltopaketin aikana ei siivottu koskaan. Nyt vähän jo yrittävät ja imuri, mopit ja pesuaineet käytössä saunatiloissa. Isännöitsijälle piti sanoa, että vaatii L&T:tä laittamaan vessaan vessapaperia, eikö pitäisi olla itsestään selvää siivousammattilaisille vai eikö ole rahaa siihenkään? Kyse on vain muutamasta sentistä... Nyt oli sitäkin.

Ennen oli PTH:n aikaan PTH:n siivous, siellä ikkunatkin siivottiin! Mutta isännöitsijä katselee tilannetta, vaihdetaanko siivouskin Pirkan talohuollolle. Nyt L&T siivoaa ihan hyvin.

Hyvää joulua ja toivottavasti ette joudu kärsimään Lassila&Tikanojasta tänäkään jouluna.

Meillä siitä vihdoin päästiin eroon ja toista mahdollisuutta emme anna!
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Niin mikä joulurauha? Tässä painetaan töitä niska limassa aina aattoon klo 16 asti, sitten on onneksi pari vapaata ennen seuraavaa työrupeamaa.

Harmi, että Youtubesta on poistettu tuo Ismo Leikolan joululauluja käsittelevä stand-up -pätkä. Siinähän Ismo käsitteli juuri tuota "Kolme yötä Jouluun on.." -laulua. Ismon mukaan tuossa laulussa ei ole mitään informaatioarvoa. 🤔
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Joulurauhaa on. Emäntä yövuoroissa 25.12. klo 7.30 asti, kakarat maailmalla ja minä eläkkellä.
Mukavan rauhallista ☺
Käyttäjätaso 2
Minulla näyttäisi vielä sunnuntaihin asti olevan töitä, jonka jälkeen pääsee viettämään joulua! Vielä on muutama lahja hankkimatta ja jouluruoat tekemättä, mutta niitä sitten illansuussa väserretään. Ehkä maanantaina sitten viimeistään pääsee julistamaan joulurauhan kotiin! Hyvää Joulua! 🎅
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
ah, nyt selkis miksi kaupoissa on hirveä tunku. 🤔
Itse kävin ostamassa, heh, kulmarautoja.

Joulua kohti menossa ollaan, lahjoja ei osteta, jos ei noita kulmarautoja itselleni sellaisiksi lasketa. 😎
Pieni kinkku on ostettu ja joululootat ja joulusiivous tehty just, eli näillä eväillä mennään joulun yli.

Joulun odotusta vaan kaikille!
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Onhan tuossa, joulupäivänä vasta ehtii jouluruoan eteen. Kinkkua ei nyt ole kun ei meillä niin siitä pidetä, vaan senkin edestä kalaa. Graavia, lämmin- ja kylmäsavua sekä silliejä. Tuossa ihan lähellä kun on yksi parhaista kalansavustamoista koko Suomessa. Ainakin minun mielestäni.

Muutoin menee työn merkeissä, opiskelijana pyhistä saa kerättyä helposti mukavat palkat ja samalla voi viedä joulumieltä myös työpaikalle.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Illalla sitten katsellaan.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Oli hieno matka Amsterdamissa ja Den Haagissa! Käykää kaikki siellä! 4G, 3G, kaikki toiminut OK eikä tarvinnut edes hotellin Wifiin liittyä. Joulu, tapaninpäivä, uusi vuosi kaikki siellä! 4 Gt riitti mainiosti ja etenkin kun uudet 4 Gt tuli tammikuun ensimmäisenä matkan loppuajoiksi! Hyvään hintaan, kiitos DNA! Elisalle liittymä siirtymässä kuitenkin, sillä he pystyivät alittamaan sen 12,90 eurosta 8,90 euroon ja jos ei DNA:lta maaliskuussa tule mitään parempaa niin Elisalle mennään!

Hyvä operaattori ja laajakaistakin toimii hyvin kotona.

Menkää kaikki Amsterdamiin, Schipholissa laadukkaat huoneistohotellit, halpa ruoka ja halpa viini yms., kyllä kelpaa olla viikon taikka kaksi. 10 astetta lämmintä pilvistä huolimatta täydellinen matkailusää, ei lunta ja kauniita maisemia, sekä ihan keskustassa Damissa ihmisiä tungokseen asti. Hyvä jos pääsi edes kauppaan sisään! Loistava paikka ja EU-datan takia loistoreissu.

Sai kerrankin käyttää runsaasti navigointia ja nähtävyyksien etsimistä vauhditti 4G!

Sen verran paljon tuli kaverin kanssa liikuttua, että jopa kengät kului, ja uudet täytyy ostaa 😂 Mutta elämä jatkuu, lisää dataa ja enemmän kenkien kulutusta täällä Suomessakin.

Nyt soi Thyron - Time Of Your Life (Original Mix).

Osallistu keskusteluun