Vastattu

Kuukauden off-topic ( Kesäkuu / 2015 )

  • 2 kesäkuu 2015
  • 47 kommenttia
  • 2652 katselukerrat

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Tervetuloa Palstan viralliseen off-topic -keskusteluun!

Tänne sopii keskustelu niin ruuasta, säästä, harrastuksista kuin alennusmyynneistäkin - Palstan yleisiä sääntöjä noudattaen. Keskustelua ei ole pakko seurata eikä tähän ole pakko ottaa osaa, pidetään off-topicin henki hyvänä ja asiattomuudet poissa, ei pahoiteta kenenkään mieltä! Off-topic -keskustelu on auki aina kuukauden kerrallaan, avataan siis keskustelun jatkuessa aina uudelle kuukaudelle uusi ketju.

Voi moro! Se on jo kesäkuu ja vuosi alkaa olemaan puolessa välissä. Hurjaa ajatella, että vasta hetki sitten juhlittiin vuoden vaihdetta ja parin viikon päästä ollaan tekemässä jo juhannustaikoja. Huikeaa! Täytyykin kaivella jostain internetin syövereistä kaikki juhannustaikojen ohjeet esiin ja vähintään tanssia juhannuskokon ympärillä. :smileycool:

Itsellä ainakin kesä on täynnä vaikka minkälaisia tapahtumia ja elämyksiä. On Ilosaarirockia ja muita musiikkitapahtumia, reissuja eri kesäkaupunkeihin ja tietysti tuo keskikesän juhla kesälomaa unohtamatta. Kesälomalla tuleekin juostua ensimmäinen kymppi "kisamielessä", kun kirmataan Midnight Run kaverin kanssa. Varmaan äkkilähtö jonnekin auringon alle tulee otettua syyskuun kunniaksi.

Kuinka palstalaiset, tuleeko tehtyä juhannustaikoja tai laukattua elämyksestä toiseen kesällä? 🙂
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi kukkatippa 19 kesäkuu 2015, 11:42

Mukavaa ja rauhallista juhannusta koko Palstatiimin porukalta! 🙂
Katso alkuperäinen viesti

47 kommenttia

Käyttäjätaso 2
kukkatippa kirjoitti:
Tervetuloa Palstan viralliseen off-topic -keskusteluun!

Tänne sopii keskustelu niin ruuasta, säästä, harrastuksista kuin alennusmyynneistäkin 


Harrastan joskus mietelauseita tai sitten vaan muuten vaan näppäriä sanontoja tms,,,Äsken minulle tuli mieleen kivanlainen sanonta:

"Telluksella tallustella alati alasti etiäpäin.", copyright ©️ P. Keckman 2015
Käyttäjätaso 2
kukkatippa kirjoitti:
Tervetuloa Palstan viralliseen off-topic -keskusteluun!

Tänne sopii keskustelu niin ruuasta, säästä, harrastuksista kuin alennusmyynneistäkin - Palstan yleisiä sääntöjä 


"Eläköön harrastajat! Nuo, jotka omasta vapaasta tahdostaan toteuttavat tekemisiään ilman taloudellisia pyrkimyksiä. Ilman työnantajan asettamia kahleita. jotka voivat antaa täten mielikuvituksensa viedä minne luoja haluaa ja sua (vai kirjoitetaanko se suo?)". P.Keck. 2015.

Sana tulee tietysti sanasta "harras", minkä merkitykset selvinnevät sivistyssanakirjasta:

harras.jpg
Käyttäjätaso 2
Van_Von_I kirjoitti:
Jollain ilmaisella Helsingin kaupungin kentällä*). 

Sitten on ainakin ollut*) sellainen muutaman euron halpa paikka,  kerran pyöräajelulla löytämäni helmi, kuin Stansvikin kartano, missä muutaman kerran käytiin työkavereitten kanssa pelailemassa 2000-luvun alussa ja kerran kaverini kanssa.

*)=

Näyttääpä nuo tenniskentät (massa ja kova) olevan siellä vielä viimeisimmän Google mapsin mukaan.

https://www.google.fi/maps/place/Herttoniemi,+00880+Helsinki/@60.1621492,25.0319797,15z/data=!4m2!3m1!1s0x4692093789c213f9:0x2600b5523c1904e1

stansvik1.jpg

Enempää ei oikein kehdattu, kun kenttiä hoidettiin keväisin talkoovoimin ja emme itse silloin olleet osallistuneet talkoisiin. Kyse on Jyty ammattiyhdistyksen omistamasta paikasta. Ei tarvinnut olla yhdistyksen jäsen päästäkseen kuitenkin vuokraamaan kentän (oisko ollut 4 €/h - en muista varmuudella - alueella myös Ravintola merenrannalla, paviljonkityyppinen rakennus, jonka yhteydessä on n. 60-paikkainen merenpuoleinen terassi, missä on kiva käydä kahvilla ja röökillä matsin jälkeen ja juomassa mehua tai cokista. Mutta tämä on vähän salaista tietoa, eivät näytä mainostavan itsekään pahemmin tenniskenttiään - siellähän olisi kesäisin kauhea ruuhka, jos kaikki tämän tietäisivät(?) Tämän paikan käyttö olisi soveliaampaa, jos löytyisi joku joka on yhdistyksen jäsen.

Ja toinen lähitulevaisuudessa toteutuva hyvä paikka: Helsingin kaupunki kunnostaa Matosaaren*2) uimarannan ja tenniskentän viihtyisään merelliseen ympäristöön. En löytänyt tietoa pikaisesti etsimällä, että missä vaiheessa kuntoutustyöt ovat.

http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/44574-matosaaren-huvilapuutarha-kunnostetaan-jollaksessa

https://www.google.fi/maps/place/Matosaari,+00850+Helsinki/@60.1556072,25.0819957,14z/data=!4m2!3m1!1s0x46920c27c88402eb:0xc0f80e5aefde68a0

*2=)Siellä on myös mystinen linnoitus, missä kuulemma kummittelee: http://www.ruosteinen.com/aktiiviset-paikat/linnoitus-jollas-helsinki/
Käyttäjätaso 2
kukkatippa kirjoitti:
Tervetuloa Palstan viralliseen off-topic -keskusteluun!

Tänne sopii keskustelu niin ruuasta, säästä, harrastuksista kuin alennusmyynneistäkin - Palstan yleisiä sääntöjä 


kOSKA hARRASTUKSENI oN tENNIS, kATSON, eTTÄ vOIN tÄMÄN iKÄVÄHKÖN uUTISEN tÄÄLLÄ kERTOA:

Jarkko Nieminen lopettaa uransa

http://www.iltalehti.fi/urheilu/2015062319916145_ur.shtml

Veikkaanpa, että ei saada vähintään kymmeneen vuoteen ketään suomalaista Grand Slammeihin, miestä. Tytöissä on lupaavia junioreita.
Käyttäjätaso 2
Kekkulix kirjoitti:
Jarkko Nieminen lopettaa uransa

Käytänpä röyhkeästi hyväksi Elisan keskustelupalstaa saadakseni tätäkin kautta pientä julkisuutta eräälle pienelle runolle, minkä kirjoitin melkein vuosi sitten Iltiksen keskustelupalstalle yhden Jarkon häviämän matsin jälkeen. 

Taas kerran petti rysty,
ei Jakke parempaan pysty.

Housuissa lisääntyy kura,
joko aika ois lopettaa ura?

Eivät toimineet pelitykset,
ovat vuorossa selitykset.

Oliko mailan grippi väärä?
Vaiko liian pieni juodun mehun määrä?

Jos Anu ois ollut katsomossa,
ois mahikset voineet olla paremmat ottelussa tossa.

Mut onhan Jakke viel Suomen parhain,
tennispelaajamme armain.

Siis kauan, kauan yhä Jaken pallot lentäkööt,
ain aatokset seuraavaan turnaukseen entäkööt.

©️ P.Keck 26.2.2014 Iltiksen keskustelupalsta
Käyttäjätaso 2
kukkatippa kirjoitti:
Tervetuloa Palstan viralliseen off-topic -keskusteluun!

Kiitos!

Tänne sopii keskustelu*) niin ruuasta, säästä, harrastuksista kuin alennusmyynneistäkin 


Runouden lisäksi harrastan myös "jonkinlaisen muuusikin"  tekoa. Yli vuosi sitten 9.4.2014 julkaisin albumin A-puolen:

http://petke.info/aapuoli.html

On siis mennyt yli vuosi, eikä B-puolesta ole mitään havaintoa. Taidan hieman nykyaikaistaa tuota levyn formaattia ja jättää B-puolen kokonaan pois (siis kyse on siitä, että minun nuoruudessani vinyylilevyissä oli kaksi puolta) - en tiedä vielä, saa ny nähä - kuinka sen homman kanssa aikanaan käy. Tuolta A-puolen biiseistä haluan nostaa esille erään, mikä jopa omasta mielestäni (olenhan melko kriittinen itseäni kohtaan) on suht hyvä, hassu tai huvittava:

http://petke.info/duuaduetto.mp3

Tein pikaisen musavideonkin kerran:

http://youtu.be/g4Zb6BG12co

Kerran tein VHS-kasetille vähän pidemmän Atari800XL-koneella, mutta kasetti on kadonnut.

*)=Yksinpuhelukin joskus maittaa, mutta mielelläni ottaisin vastaan jotain feedbackiä tuotoksistani. Musabusineksessa olevillehan se tulee levyn myyntilukujen muodossa, mutta minulle vain lähinnä oman tunteeni muodossa: "Tää tais olla melko hyvä".

Tuolla albumilla olevan kappaleen "Computer Killed The Video Star" haluan liittää pop-musiikin historialliseen kontekstiin ja jatkuumoon viittaamalla The Bugglesin biisiin "Video Killed The Radio Star"

Mitäs te muut olette harrastelleet?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Kun nyt nätisti vastausta pyysit, niin ehkä en alkais tätä sarjaa kokoelmaan kerätä, vaikka tulisi vielä c puolikin.
Käyttäjätaso 2
Manipenni kirjoitti:
Kun nyt nätisti vastausta pyysit, niin ehkä en alkais tätä sarjaa kokoelmaan kerätä, vaikka tulisi vielä c puolikin.
Aijoo, tosiaan, taisinhan pyytää feedbackiä. Oleellisin pyyntöni ja kysymykseni teille tuossa viestissä oli kuitenkin tuo viimeinen rivi "Mitä itse olette harrastaneet?" Mitä aikaansaannoksianne teillä on täällä esittää?

EDIT: Äh! Sivuuta tuo yo Kiitos! että vastasit edes jotain (se voisi nimittäin mahdollistaa pidemmänkin ajatusten vaihdon). 

Sitten levyarvosteluusi:

Sillä ei ole mitään painoarvoa ja uskottavuutta, kun siinä on tuo "ehkä" sana. Sen (tuon sinun vastauksesi) arvokkuudesta ja painoarvosta kertoisi jotain kyllä sinun fiksuutesi taso, taiteen ymmärryksesi, kouluttautuneituutesi kulttuuriin, mutta näistä ei ole harmainta aavistusta, kun en tiedä kuka olet. Myös nykyisen kokoelmasi taso ja laatu pitäisi tietää ennenkuin levyarvioinnilliesi voisi antaa minkäänlaista painoarvoa  ja merkittävyyttä. Jos se (kokoelmasi) on mitäänsanomatonta massojen suosimaa f*ck*ingia, niin ei tuon minun levyni paikka sellaisessa levyhyllyssä olekaan. Sille olisi rakennettava ihan oma vitriini.

Käytin virheellisesti feedbackistasi nimitystä "levyarvostelu", sillä sehän ei kovin analyyttinen ja pohdiskeleva ollut vaan pelkkä kivenheitto. Sinänsä kyllä hauskaa ja näppärästi keksittyä oli tuo c-puolen esiinveto.

Eipä kyllä Vincent van Goghiakaan omana elinaikaan ymmärretty ja noteerattu. Ei saanut yhtäkään taulua myytyä*). Minä en saa yhtään levyäni myytyä, koska ne eivät ole myynnissä, ne ovat ilmaisia. Samanlainen tilanne on muuten tekemieni taulujen kanssa:

http://www.petke.info/galleria/01.html

Laitapas sinä näkyville jokin harrastustesi tuotos tms. niin minä arvostelen sen.

*)=Kunnes:

http://www.kysy.fi/kysymys/mika-kallein-vincent-van-goghin-maalaus-joka-myyty-julkisesti
"Suurin Vincent van Goghin maalauksesta maksettu hinta on 82,5 miljoonaa dollaria. Siihen hintaan myytiin Tohtori Gachet'n muotokuva Christien huutokaupassa New Yorkissa 15.3.1990."
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Poistetaan sitten tuo "ehkä"sana ja sanotaan niin,etten ikinä ostaisi levyäsi,enkä ottaisi ilmaiseksikaan. Musiikkimakuni on erilainen. Voisin kuunneella vaikka naapurin koiran joikua tai sahan soittoa enemmin. Omia harrastuksia en valitettavasti täälläkään levittele,enkä muitakaan tietoja ,kun niiden leviäminen ympäri nettiä on turhan todennäköistä. Sen verran valotan,että joskus on tullut mailalla "huidottua".
Käyttäjätaso 2
Manipenni kirjoitti:
Poistetaan sitten tuo "ehkä"sana ja sanotaan niin,etten ikinä ostaisi levyäsi,enkä ottaisi ilmaiseksikaan.
Et varmasti, eikä kukaan muukaan, sillä tuotahan ei voida saattaa myytävään kuosiin. Sen kansi, mikä on oleellinen osa kokonaistaideteosta, on toteutettavissa javascriptiä tukemalla selaimella. Harvassa ovat sellaiset CD-levyjen kannet, jotka tukevat javascriptiä. Ja tuossa levyssä oleellista ovat ideat, ideanpoikaset, joista voisi kehittääkin oikean musiikkikappaleen. Ja koko levyn perusidea, mikä on tietysti suomalainen sanalasku "Lyhyestä Virsi kaunis", että siihen ideaan pohjautuen olen tehnyt levyn, jonka pisin (myös ärsyttävin äänimaisema?) on pituudeltaan 32 seks. on mielestäni ideakas idea. Ja on vähän kohtuutonta asettaakaan harrastajan kotituotosta samaan arvostelulohkoon ammattilaisten kanssa, Nythän koko levyllä ei ole ollut edes tuottajaa.

(tämän jälkeen ikävästi ei minun kirjoittamani txt-pysynyt valkoisella pohjalla - muutin tekstin sinikseksi..)

Manipenni kirjoitti:
Musiikkimakuni on erilainen. Voisin kuunneella vaikka naapurin koiran joikua tai sahan soittoa enemmin.
Juu, ei tuo ihan kaikkinensa musiikkia ollut edes - EDIToinkin nyt myöhemmin sanan "musiikkia" sanaksi "jonkinlaista musiikkia", vaikka ei sekään nyt ole hyvä kuvaus tuolle. Neljä siellä oli jonkinlaista laulun tapaista, joissa mielestäni 3ssa on fiksut sanantapaiset. Kaksi "instrumentaalia" oli tietentahtoen tehty ärsyttäviksi.Ärsyttävyys niissä on osa sanomaa, kuulijaa jotenkin herättävää. Laulun tapaisista esimerkiksi biisin DoNotBeBadJohnyn sanojen ideaa selittää, kuin Chuck Berry laulaa yhdessä musiikkihistorian merkittävimmässä biisissä Johny B Goodyssa;
"Who never ever learned to read or write so well But he could play the guitar just like a ringing a bell"
Niin minä laulan täysin vastakkaisesti:
"He never ever learned to play guitar so well but i can tell he he could read and write quite well" (jossa kohtaa tarkoituksellisesti tokellan - tai siis takeltelen - sanoissa)
"Studiolla" tyydyttiin ekaan ottoon, elii vähän parempaa lauluntapaista ääntelyä olisi saattanut tulla toisella otolla, kun olisi jo yhden kerran harjoitellutkin.
Manipenni kirjoitti:
Omia harrastuksia en valitettavasti täälläkään levittele,enkä muitakaan tietoja ,kun niiden leviäminen ympäri nettiä on turhan todennäköistä.
Minä taas salaa toivon juuri sitä, että tuotokseni leviäisivät ympäri nettiä.
Manipenni kirjoitti:
Sen verran valotan,että joskus on tullut mailalla "huidottua".
Tuo onkin minulle ihan uusi taiteenlaji. Jotenkin ymmärrettävää olisi ollut jos olisit sanonut, että "pensselillä huidottua". Päätenäköni ei ole parasmahdollinen ja/tai linssit yleensä vähän likaiset, niin vaikka siinä selvästi lukee, että "mailalla", niin aivoihini saakka se informaatio ei meinannut millään mennä, vaan aivot yrittivät väkisin tulkita, että "pensselillä". Jospa minä nyt yrittäisin puhua asioista niiden oikeilla nimillä? Korjaa jos olen väärässä, mutta veikkaan, että olet heilutellut dildoa? 🙂 Osuinko edes oikean suuntaisesti, vai menikö ihan harakoille?
Tai no: voi kai sinne paljo muutakin, esimerkiksi vasaran varsia työntää?
 ps. luulisin, että noin 20% internetin sisällöstä on pornoa, joten harvapa olisi tuotoksiasi sieltä löytänyt. On netissä ollut minunkin "rumakuva" naaman kanssa (ei oo enää, vaikka jostain arkistoista sen voinee löytää), mutta ei mua siinä mikään pelota tai hävetä. Eikös se ole melko obvious ja naturally, että olemme sexuaalisiakin  eläimiä? Oisit ollut uraaurrtava suomalainen estoton nainen. Erilaisilta netin harrastajasivuistoilta ei suomalaisten naisten videoita/kuvia paljo löydä. Ruotsalaisten jo huomattavasti enempi.
Käyttäjätaso 2
Manipenni kirjoitti:
Poistetaan sitten tuo "ehkä"sana ja sanotaan niin,etten ikinä ostaisi levyäsi,enkä ottaisi ilmaiseksikaan. 
No, kiitos kuitenkin siitä, että ilmeisesti ilmaisesti kuitenkin kuuntelit koko levyn, sillä ethän muuten olisi pystynyt tekemään siitä "ikinä" ikimaalmassa noin vankkaa käsitystä.

Entäs mitä mieltä olet tauluistani?

http://www.petke.info/galleria/01.html

Ne ovat vähän pieniä, eli selain ikkunaa kannattaa lähentää, Chrome selaimessa näin:

zoom.jpg
Käyttäjätaso 2
Manipenni kirjoitti:
Musiikkimakuni on erilainen
Joo, ymmärrän. Hyvin. muttapa tuopa ei olekaan musiikkia ja nyt taisin keksiä mitä se on. Se on "messagemusiccia" tai vaihtoehtoisesti "musicmessagea".
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Täytyy tuottaa pettymys ja olla rehellinen, mutta en kuunnellut "musisointia" (tai minun korvissani lähinnä kuulosti "örinältä") loppuun. Taisin itseasiassa törmätä niihin vauva-lehden palstalla tm. Taulujasi en ole katsonut, joten en mene arvosteluja esittämään. Mikäli tyyli kuvaa samaa tapaa ns. musiikin kanssa, niin uskoisin ettei sekään ole minulle tarkoitettu.

Ja mitä dildoihin, harjanvarsiin tm. tulee, niin se ei kuulu ainakaan tälle palstalle, ei edes off-topiciin tai ylipäänsä kenellekkään ulkopuoliselle, vaikka sen ehkä harrastukseksi laskisitkin. Toki jos joku haluaa jakaa omia toimiaan, niin kaikille löytynee varmaan  oma keskustelualueensa netin ihmeellisestä maailmasta. Kannattaa siis etsiä samanhenkisiä ihmisiä muualta, kun puhelinoperaattorin keskustelupalstalta. Voisi jopa saada "syvällistä" keskustelua aikaiseksi, jos pystyt asialliseen keskusteluun  ja hoidat itsesi kuntoon. Tämä oli tältäerää tässä minun osalta tästä aiheesta, piste ja heippodei .
Käyttäjätaso 2
No muille*) sitten tiedoksi:

*)=Ai keille muille? No vaikka näyttääkin siltä, että täällä ei ketään muita ole, niin pidän hyvin todennäköisenä, että tulevien vuosien aikana joku tännekin vielä eksyy lukemaan näitäkin juttuja.

Ei Manipenni minulle ainakaan mitään pettymystä pysty tuottamaan. Pidän itse taiteestani that's enough for me, mutta toki olisin halukas kommunikoimaan ihmisten kanssa niiden tuottamista ajatuksista - jos ihmisille ne yleensä sellaisia tuottavat - ehtonahan sille tietysti olisi, että ihmiset ylipäätänsä ajattelisivat - kaikki eivät sitä tee. Pelkkä Yöks! -reaktio ei mielestäni välttämättä pahemmin kuvasta ajattelun ja pohdinnan tuloksena syntynyttä mielipidettä.

Halvalla alle 10 euron kiinalaisella mikrofonilla ei nyt niin selkeää äänenlaatua ekalla yrittämällä tullut. Ei huvittanut yrittää toista kertaa. Tietokoneen hurina kuuluu äänityksissä hyvin voimakkaasti taustalla, tai oikeastaan kyseessä ei ole tietokeen tuulettimen - mikä on rikki - hurina, vaan USB2-liitäntäisen tuulettimen hurina. Mutta kieltämättä. Saamaani palautetta on nyt vähän funtsittava - että, pitäiskö tehdä uusäänitys - äh! ja *askat, en jaksa...

Taulut ovat animoituja. Hyvin sulavasti luuppaa kuvat jopa hitailla yhteyksillä (kun kuvat on ladattu, niitä ei enää tietenkään uudestaan ladata ja ensimmäinen animaation kuva tulee luonnollisesti heti näkyviin ennenkuin loput on ladattu). Mielestäni komeissa perinteissä kullatuissa raameissa. Siellä on neljä taulua kukin omalla sivullaan, joiden nimet ovat:

1. "värikkään käyristyksen tutkielma"

2. "älä hyptonisoidu"

3. "ufo"

4. "väriaalto".

Siinä ehkä 20 sek ajassa, kun hän kirjoitti lauseensa "Taulujasi en ole katsonut, joten en mene arvosteluja esittämään. Mikäli tyyli kuvaa samaa tapaa ns. musiikin kanssa, niin uskoisin ettei sekään ole minulle tarkoitettu" hän olisi jo ehtinyt käydä nopeasti vilkaisemassa vaikka kaikkia neljää (tosin koska luuppi kestää n. 40 sek. olisi hänelle jäänyt 35 sek vielä näkemättä taulusta). No, jokataupaksessa, ehkä 5 sekuntia riittää näyttämään mistä olis ollut kyse. Ehkä hänellä on elämässään niin paljon tärkeämpää tekemistä, että ei siitä 5 sekuntia lohkene - no, eihän se tietenkään voi pitää paikkaansa, sllä hänellä lohkeni huomattavasti pidempi aika tuon lauseen kirjoiittamiseen.

Harrastuksenani eivät ole dildot ja harjanvarret, mutta ajoittain, aiemmin varsinkin,  kylläkin pornon katselu, joskus jopa laidasta laitaan ihan soft-coresta hardcoreen, joten minun osalta tälle palstalle kuuluisi - voimassaolevia sääntöjä noudatten - myöskin pornosta keskustelu, tosin ei minulle siihen erityisempää tarvetta ole, Luulen, että tuon aiemman aiheutti väärinkäsitys - myöhemmin tuli mieleen, että hänhän tietysti(?) puhui tennismailan huitomisesta?! Voi harmi - mokasin (taas).

Tarpeenani ei ole hakeutua mihinkään samanhenkisten ihmisten pikku laumoihin. Alla nyt vielä screebcrapit kustakin taulusta (ei siis animaatiota mukana):(en jaksanut tapella kovin kauaa tuon ensimmäisen kuvan kanssa, kun se nyt välttämättä halusi esikatselussa pysyä tuollaisena vääristyneenä mittasuhteiltaan - 2 x liian korkeana EDIT: turhaa tappelin, täällähän se näkyykin ihan ok

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +2
Kekkulix kirjoitti:
Harrastuksenani eivät ole dildot ja harjanvarret, mutta ajoittain, aiemmin varsinkin,  kylläkin pornon katselu, joskus jopa laidasta laitaan ihan soft-coresta hardcoreen, joten minun osalta tälle palstalle kuuluisi - voimassaolevia sääntöjä noudatten - myöskin pornosta keskustelu, tosin ei minulle siihen erityisempää tarvetta ole, Luulen, että tuon aiemman aiheutti väärinkäsitys - myöhemmin tuli mieleen, että hänhän tietysti(?) puhui tennismailan huitomisesta?! Voi harmi - mokasin (taas).

Vai että pornosta pitäisi saada keskustella.

Voit kai sitä yrittää mutta sitten taitaa käydä niin kuin Eliakselle.

http://www.kotisivukone.fi/keskustelu.html/376?p=18&c=2374
Käyttäjätaso 2
perheellinen kirjoitti:
Vai että pornosta pitäisi saada keskustella.

Edellisestä viestistäni tekstiä:

999.jpg
Käyttäjätaso 2
perheellinen kirjoitti:
Vai että pornosta pitäisi saada keskustella.
Do i have to make myself clear? Ei ole pahemmin tarvetta, toki haluan keskustella monista asioista ja ihmisen seksuaalisuus ja ne kieroutuneet roolipelit, joina se ilmenee nykymaailman maailmassa tuppaavat sivuamaan monia asioita ja olisivat hyvin tärkeitä keskustelun ja miettimisen aiheita kenelle tahansa. Tuo äskeinen episodi johtui, kuten sinäkin ilmeisesti huomasit, sillä olit lainanut sen viestiisi, väärinkäsityksestä.

perheellinen kirjoitti:
Voit kai sitä yrittää mutta sitten taitaa käydä niin kuin Eliakselle.

http://www.kotisivukone.fi/keskustelu.html/376?p=18&c=2374

Ei sulla sattuis olemaan takataskussas muita naurettavia vitsejä tälle illalle?
Käyttäjätaso 2
perheellinen kirjoitti:
Vai että pornosta pitäisi saada keskustella.

Voit kai sitä yrittää mutta sitten taitaa käydä niin kuin Eliakselle.

http://www.kotisivukone.fi/keskustelu.html/376?p=18&c=2374

Arvaas mitä Perheellinen? Ton mun vähän sellaisen tänne ei kai niin hyväksytyn(?) kommentin:

"Ei sulla sattuis olemaan takataskussas muita naurettavia vitsejä tälle illalle?"

...jälkeen, mä en päässyt sivustolle jotain vajaaseen tuntiin. En tiedä olitko tosissas, oletin sinun olevan ja vastasin samalla mitalla mutta kuitenkin mielestäni menemättä agressioihin. Ajattelin, että olit ottanut nokkiisi ja painanut "Ilmoita asiattomasta viestistä" moderaattoreille" ja he olivat virkansa puolesta reagoineet ja poistaneet ip-osoitteeltani mahdollisuuden päästä sivustolle. (olivat kenties saaneet pikasilmäyksellä käsityksen sinun vähän valehtelevasta viestistäsi, että joku tosiaan haluaa alkaa pornoilemaan täällä ja automaattisesti refleksinomaisesti, jopa pientä agression tunnetta tuntien olivat painaneet nappia, mikä estää pääsyni sivustolle) Olin jo päivittämissä fb-sivulleni entistä huvittuneempana (siis tuon sinun vitsisi jälkeen) kahdelle fb-kaverilleni ja kaikille sivuani seuraaville (9 kpl) huvittavaa uutista, mutta tuli vielä tarkistettua ja nää sivut olivatkin sitten vaan kaatuneet vähäksi aikaa, muutkaan eivät päässeet?
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Näin se tämäkin kuukausi alkaa olla ohi. Kesälomat on vielä onneksi edessäpäin ja nyt aurinkokin on alkanut hieman enemmän paistamaan 😛
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Itsehän istun täällä hyvin ilmastoidussa toimistossa, päällä pitkähihainen college, farkut ja villasukat 😃

Ei saisi valittaa, muistan hyvin kesän 2006, hirveä helle ja silloiselta toimistolta ilmastointi poikki. Tämä lienee nyt sitä, kun "mikään ei kelpaa"?
Käyttäjätaso 3
Vai on ilmastoiduissa tiloissa viileää? Täälläpäin on ollut ulkonakin vielä aivan kelvollista askarteluilmaa, mutta nyt taitaa olla lämpenemässä liiaksi. Tiistainakin ylittyi 20 astetta. 

Puoli tuntia sitten loppui kesäloma ja isyysvapaa alkoi, vielä kuusi viikkoa vapaalla ja sitten elokuun puolivälin paikkeilla katsomaan vieläkö on hengissä firma josta lähdin toukokuun viimeisenä kesälomalle.

1- ja 2-vuotiaiden kanssa touhutessa ei tule aika pitkäksi, nettiin ehtii vasta iltasella kun ovat nukkumassa. Ja siksi en okein hellettä toivo kun polttopuutoimittaja toi päivällä kaksi Jyry-Sisu -kuormaa metrisiä halkoja pihaan. Ne pitäisi pikimmiten katkoa ja pinota liiteriin ennenkuin vesisade taas alkaa. Yritin tässä iltasella halkoja pätkiä, mutta puolen tunnin jälkeen luovutin kun tuuli tyyntyi ja pieniä lentäviä kavereita oli sen verta reilusti että joka henkäyksellä sai muutaman sylkeä suustaan.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Onnea perheenlisäyksen johdosta,
  • !

    Oma pihaurakkani on onneksi astetta pienempi: jos nyt pihalla oleville yrteille saisi jotain ravinteikkaampaa multaa ja pari tuolia malaisi. Mutta onhan tässä vielä kesää jäljellä... 😉
  • Osallistu keskusteluun