Kysymys

Kuukauden off-topic ( tammikuu / 2015 )

  • 2 January 2015
  • 8 kommenttia
  • 2434 katselukerrat

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Tervetuloa Palstan viralliseen off-topic -keskusteluun!

Tänne sopii keskustelu niin ruuasta, säästä, harrastuksista kuin alennusmyynneistäkin - Palstan yleisiä sääntöjä noudattaen. Keskustelua ei ole pakko seurata eikä tähän ole pakko ottaa osaa, pidetään off-topicin henki hyvänä ja asiattomuudet poissa, ei pahoiteta kenenkään mieltä! Off-topic -keskustelu on auki aina kuukauden kerrallaan, avataan siis keskustelun jatkuessa aina uusi ketju kuun vaihteessa. :)


Se on taas kalenterista kääntynyt uusi vuosi. Huhhuh, miten nopsaan aika nykyään kuluu! Muistan, kun laskin aikanaan sitä, kuinka lähellä täysikäisyyttä on vuonna 2000. Nyt on jo 2015 ja ensi viikolla yli 30! 😮 En tajua, mihin tämä aika nykyään kuluu, kun tuntuu, että viikko viikolta aika kuluu nopeammin.

Uusi vuosi pitää aina sisällään uuden vuoden lupauksia, suuria suunnitelmia ja haaveita vuoden tapahtumista. Tekikös palstalaiset uuden vuoden lupauksia? 🙂 Itse en lupauksia tehnyt, mutta eilisen vapaapäivän käytin tulevan vuoden ulkomaan matkojen suunnitteluun. Myönnettäköön, kiirettä pitää harrastusreissuilla kuin normilomaillessa. Ehkäpä alitajuisena "uudenvuoden lupauksena" lupasin itselleni paljon uusia muistoja ja elämyksiä. 🙂

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

8 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Juu, tein uuden vuoden lupauksen, oikeastaan saman minkä olen tehnyt jo monena vuonna.

Kaikki alkoi vuodesta 1984 ja Los Angelesin olympialaisista. Naisten maratooni (taisi muuten olla eka kertaa Olympialaisissa) juostiin paahtavassa kelissä. Loppusuoralla hoippui ja hoiperteli naisia maaliin ja joku kommentaattori sanoi sen johtuvan nestehukasta. Silloin päätin, että minä en ainakaan hoipertele nestehukan takia ja jälleen kerran tein tämän uuden vuoden lupauksen itselleni ja aion sen myös pitää. 😉 Hyvää alkanutta vuotta!
Käyttäjätaso 3
Itse tulin uusia elämyksiä rikkaampana vanhasta vuodesta juuri:-) Käytiin Floridassa ja Universal Studiolla. Kannattaa vaikka katsoa https://www.youtube.com/watch?v=XQZVd76ShrM niin pääsee tunnelmaan 🙂
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Hirveästi ei ole ollut tapana tehdä noita uuden vuoden lupauksia. Jos nyt jotain haluaisin "parantaa", se varmaan olisi terveellisemmin syömistä. 🙂
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Itsekään en ole juuri harrastanut uuden vuoden lupauksia, ehkä niihin liittyy liikaa ajatuksia ELÄMÄNMUUTOKSESTA ja LAIHIKSISTA, jotka ei ikinä onnistu? 😃 Jatkan siis yksinkertaisesti entistä ehommaksi itsekseni tähtäämistä, kuten tähänkin asti. Ehkä voisin siis luvata etten luovuta?
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Enpä ole koskaan harrastanut uuden vuoden lupauksia, mutta nyt tein vähän myöhässä eli eilen seuraavan lupauksen:

Jos on mahdollista, että erilaisten valvontalaitteiden pääkäyttäjänä toimivana minulla on mahdollisuus antaa erilaisia keskeisiä oikeuksia myös muille luotettaville henkilöille (poika, huoneen hallitus,...) hätätilassa käytettäväksi, niin teen sen heti mahdollisen uuden laitteen kohdalla. Ja aloitin eilen jo olemassa olevien osalta ;)

Riistakameraan olin kyllä määritellyt toisenkin sähköpostiosoitteen vastaanottajaksi, mutta vain oman puhelinnumeroni. Sisällä olevassa GSM-kamerassa oikeuksia antaa komentoja oli vain minulla ja Vahti Liven liiketoimintahälytykset tulivat omaan puhelimeeni - muidenhan ei vastaanottoa edes kannata laittaa päälle, koska mökille mennessäni heidän kännykkänsä alkavat kilkuttaa...

No, mennessään pari päivää sitten mökille, kävimme puolimatkan krouvissa kahvilla. Siellä huomasin, että kännykkäni (LUMIA 925) ruutu himmeni hitaasti ja pimeni lopulta täysin. Mitkään napit eivät saaneet kännyä heräämään, ruutu oli ja pysyi pimeänä.

Mökille mentyämme riistakamera alkoi lähettää säännöllisin väliajoin kuvia liikkeestämme pihalla omaan ja pojan sähköpostiin, kun tuota liiketunnistusta ei saanut pois päältä - kännykkäni oli kuollut. Viestejä lähti kymmeniä - sainpahan kuitenkin kuvia myöhemmin katsellessani hyvän kuvan lumitöitteni edistymisestä - eipä hääviltä näyttänyt.

Sisällä oleva GSM-kamera hoitui kauko-ohjaimella, mutta Vahti Live lähetti säännöllisesti hälytyksiä kännykkääni, joka pimeänäkin oli sen verran hengissä, että otti vastaan viestejä - niitäkin tuli kymmeniä ennen kuin kyllästyin ja vedin kamerasta virran pois.

Eilisaamuna ihmettelin kännykkääni, otin SIM-kortin pois ja laitoin hetken päästä takaisin. Ja kännykkä heräsi henkiin! Tämän jälkeen ensimmäinen hommani oli laittaa lisää puhelinnumeroita vähän sinne sun tänne. Jos joku näistä henkilöistä on mukana tai jollain konstilla naapurista tms. saan viesti, niin ongelmista päästään tästä edes.

Kokenut kaikki tietää ja vaivainen kaikki kokee :(

Olikohan tuo 925 virhe hankinta runsas vuosi sitten. Viime kesänä, n. puoli vuotta hankinnasta, virtanäppylä lakkasi toimimasta, korjattiin takuuna. Nyt taas kulunut puoli vuotta tuosta ja taas saman tyyppinen ongelma? Käyn joka tapauksessa NOKIAn shopissa kännykkäni kanssa ihmettelemässä moista puhelinta.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Uudenvuoden lupaukset lienee kaikilla jo rikottu, ja Lumioissa on haasteensa. Mut mites näin ku näyttää että se talvi tuli viimeinkin ainakin viikoksi kylään on noitten talviurheiluasioiden laita? Itsehän kävin tällä viikolla ensimmäistä kertaa 15 luistelemassa, ja voin kertoo et seuraavaa kertaa odotellaan varmaankin se toiset 15 vuotta 😃
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Pylly hellänä? 😃
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Meikäläisellä vielä luistelut tekemättä. Viime perjantaina piti mennä, mutta olin sen verran heikossa olossa (pylly ei kuitenkaan hellänä), jotta jäi väliin.

Tällä viikolla uudella innolla ja paremmalla onnella! 😃