MM-lätkä alkoi. Kisastudiot jo viritelty?

  • 6 toukokuu 2016
  • 4 kommenttia
  • 334 katselukerrat

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Tänään se lyödään kiekko jäähän Suomenkin osalta jääkiekon MM-kisoissa. Suomalaiset kun ovat tunnetusti jääkiekkohullua kansaa, niin varmaan vähintään joka toisessa torpassa on kisastudiot pystyssä ja ämyrit kaakossa. Miten siellä? Kuuluuko studioon myös evästykset ja Mertarannan selostukset? Vai onko lätkän MM ihan no no?

4 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Kyllä nuo Suomen pelit tulee seurailtua, ihan ilmaiskanavalta tosin. Muutoin sitten olenkin ihan pihalla mitä kiekossa tapahtuu :D

Kummoista kisastudiota tälle illalle ei ole viritelty kun pitää mennä melkeinpä heti pelin jälkeen nukkumaan aikaisen herätyksen vuoksi. Perinteistä peli-hörppyäkään ei siis kehtaa ottaa. Toiste sitten!
Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki
Saanko seuraavasta kisasta viestin sähköpostiini kun laitoin seurantaan tämänkin keskustelun? :8
Kuin myös sen eka matsin johon en kerennyt osallistua...? 😠
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
rane58 Suomen pelien kisat löytyy Aiheen vierestä -alueelta 🙂 Siellä on jo huomisen Suomi-Saksa -matsin kisa käynnissä! 🙂
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1
Itse seurasin kunnolla kisoja viimeksi kun Suomi voitti. Oli silloin hyvä sattuma!Nyt en ole niin jaksanut innostua, koska täysin tietämätön olen jääkiekosta muutenkin. 🙂 Toki kannustan Suomea voittoon ja varmasti tulee muutamaan kisakatsomoon otettua osaakin vielä tässä kuussa. En kuitenkaan ole "hulluna" lätkään tai pidä pelien katsomista pakollisena. Hyvää viihdettä aina välillä kuitenkin!:)

Osallistu keskusteluun