Off-topic 2019Näytä ensimmäinen kirjoitus

104 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1

Viestini liittyy erittäin löyhästi keskustelusäikeeseen TÖRKEÄ hinnankorotus. Liki vuosittain käytävät TES:n palkankorotusneuvottelut johtavat vääjäämättä pieni- ja suurempipalkkaisten tuloerojen kasvuun. Kun taulukkopalkkoja pääosin korotetaan aina prosentuaalisesti, tästä seuraa se, että suuremmat saavat aina isommat kakun summasta. 

Todellisuudessa suomalainen verotusjärjestelmä tasaa palkansaajien tuloja merkittävällä tavalla. Sanotaankin, ettei oikealla työnteolla voi rikastua. Oikeasti suurituloiset asiantuntijat käyvät erikseen neuvottelut palkastaan ja nielevät samalla kasan sitä itseään, koska teknologia-aloilla harvemmin maksetaan palkkaa matkustusajalta tms.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5

Tänään kuuntelin ensimmäistä kertaa The Lonely Shepherd - André Rieu & Gheorghe Zamfir.

Tästä on monia elektronisen tanssimusiikin versioita mm.

Ran-D - Hurricane

Chemical Soldiers - The History of Hardstyle

Huhhuh nyt on kuulokkeet kovilla ;d

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5

Tänään haettu SOTKAsta uusi jenkkisänky.

Ostin 50 prosentin alesta. Minulla oli ennen 10+ vuotta palvellut lastulevysänky ja kaksi patjasettiä 5 vuotta kumpikin. Ennen sitä sänky ollut asuntolassa ties miten pitkään ja kun remonttiin meni, niin isännöitsijä sanoi että nyt kun omillesi muutat, ota kaikki mukaan mikä helposti lähtee… Menee muuten kierrätyslavalle. Minähän otin vähän kaikkea minkä irti sai.

Oli helpompi alku kun ainakin sänky ja ruokapöytä oli. Nyt kun olin 2016 tutustunut ihmiseen, mukavaankin sellaiseen, niin mikä jottei tuli heti riitaa. Piti lopettaa kaikki ja etääntyä. Oli oikea valinta, koska minä aavistelin, ettei ollut ihan kaikki kotona siellä kun suuttui mielipiteistä. 2018 kuitenkin toukokuussa ruvettiin tapailemaan taas ja kovasti puhui että olisi muuttunut. Kaikki muuttui. Alussa oli niin kuin ennen vanhaan, rakkautta, välittämistä, mitä vielä.

Sitten alkoi tulla määräily: minä kun olen köyhä, tee mulle palveluksia. Matkalle Viroon, matkalle Ruotsiin, matkalle tänne ja Amsterdamiin, Belgiaan, Japaniin. Oli hetkiä kun häntä ei ole saanut kotoani kahteen viikkoon pois ja eli täällä käytännössä ilmaiseksi… Ruokaan ei ollut varaa. Siinä vaiheessa havahduin että saattoi olla narsisti. Mutta ei siinä vielä kaikki, tammikuussa hän muutti asuntolastaan omilleen ja siitä se alkoi. Teatteri ja paha sellainen.

Kaikkea uuteen asuntoon, minun lompakolla. Maksoin kodin tavarat, ruoat ollessani siellä, Ikea-ostokset useineen kertoineen, pesukone, imuri, pyykinkuivausteline… meni satoja, meni muutama tuhat. Kaikki rakkaus samalla hävisi ja kodissaan hän näytteli todellista itseään. Ei koskaan soitellut enää, ei vastannut puhelimeen, minkä maksoin kuukausittain - siis puhelinlaskut. Olen varma, että kun veloissa hän on, yli 15 000 euroa -- niin tuskin on enää Elisalla liittymä… Kaikki ulosottoon. Ei maksanut laskiuja vaan tuhlasi rihkamaan.

Minä ostin hänelle, sen sijaan minulle ei jäänyt kuukausituloista mitään. Onneksi lähdin suhteesta ja nyt. Juuri nyt. Minulla on vihdoin antiikkisohvaa parempi sohva, uusi 120 cm jenkkisänky yli puoleen hintaan patjan kanssa - 400 eur vs. yli 800 eur. Vuodevaatteet uusin kaikki. Nyt on raha savuloheen. Juoskaa heti pois jos te olette suhteessa henkilön kanssa, jolla on virallisesti masennusta ja ahdistusta. Mutta juoskaa erityisen kovaa jos hänellä on narsistinen tai epävakaa persoonallisuushäiriö. Olen onnellinen ettei minulla ole tuon jäljiltä PTSD:tä (traumaperäinen stressihäiriö). Kaikkea olen kokenut, mutta ei sitä ymmärrä kokematta itse… Niinpä on parempi olla yksin ja nauttia elämästä täysillä. On kaikkea muuta paitsi häntä.

Tärkeintä on, että nyt kun ostan jotain, ostan sen itselleni. Nimittäin lähellä oli että tämä köyhä ystävä, rakastettavakin sellainen omisti enemmän uutta ja parempaa kuin minä -- vaikka hänen tulot olivat minimaaliset ja omat jollain tapaa toisesta suunnasta. Mutta kaikki ihmiset ajatteli että minä olen se köyhä ja hän rikas… narsisti nautti esittää vaurasta, kun toinen makseli tuon kaiken (ja velat maksoivat hänen tyylikkään elämän tavaranpaljoudessa).

Tänään testaan tuon Sotkan sängyn. Oli jo aikakin vaihtaa ja olin vaihtamassa jo vuoden, mutta narsistin mielestähän minun ei saisi itse hommata mitään, paitsi jos se tulee hänelle.

Ei enää, 14. päivä tätä kuuta olen 4 kuukautta ilman häntä.

Minulla ei ole kaikkea. En ole täydellinen. Mutta voin oikein hyvin ilman häntä, kiitos.

Muutenkaan en ymmärrä että jos on köyhä, ja elää eläkkeen varassa nuorena, niin minkä takia pitäisi olla €20 liittymä, €200 vuosi kotivakuutus, €500 puhelin. Minulla ei ole eläkeläisen tulot, enkä hommaa €20 liittymää, €200 kotivakuutusta ja €500 pouhelinta. Kaikki yli puoleen hintaan, esim. kotivakuutus €80 kk. Kun tällaisille yrittää järkeä puhua, niin tulee vihaista huutoa, syyllistelyä ja itsekeskeiseksi leimaamista. Kun minä maksoin hänen puhelinlaskut, joissa vieläpä HSL Mobiililippulisää, kun korttihan siltä hukkui aina, niin minulla oli lähellä omat DNA-laskut jäädä maksamatta… Mutta eihän sellainen narsistia hetkauta. Kunhan hänellä on kaikki paremmin. Onneksi vihelsin pelin poikki ja nyt on varaa. Parempaan elämään.

Nyt on 120 senttimetrin leveys nukkua, aiemman 80 senttimetrin hiirenloukun sijasta.

Onko muilla kokemuksia suhteista narsistien kanssa? Kolmatta kertaa ei kiitos...

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

Onko muilla kokemuksia suhteista narsistien kanssa? 

Sen verran että voin olla suosittelematta… Hyvä että pääsit omillesi, voi olla todella myrkyllistä omalle jaksamiselle pidemmän päälle ja vaatia terapiaa pahimmillaan että pääsee jaloilleen

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5

Onko muilla kokemuksia suhteista narsistien kanssa? 

Sen verran että voin olla suosittelematta… Hyvä että pääsit omillesi, voi olla todella myrkyllistä omalle jaksamiselle pidemmän päälle ja vaatia terapiaa pahimmillaan että pääsee jaloilleen

Ei sitten olla ainoita. Luin juuri Quorasta, että joku menetti suhteessa narsistille asunnon, €30000 kolmessa vuodessa, että sinänsä oma tilanne ei ollut läheskään niin paha onneksi...

Valitettavaa, mutta heitä on tosi vaikea huomata ajoissa juurikin sen takia, että osaavat piiloutua maskien taakse, ja vasta ajan kanssa eivät enää jaksa ylläpitää julkisivuaan. Silloin toinen osapuoli on jo niin rakastunut feikkiin persoonaan, että lähtö on hankalaa.

Ja se voi tosiaankin tarvita terapiaa, koska samaan aikaan toinen osapuoli vähättelee sinua, leimaa ja syyllistää. Se on kiitos hyvän musiikin ja internetin, että olen voinut rentoutua, päästä irti, ja lukea lisätietoa siitä miksi tunsin niin ja kuinka sitten lopulta sain päästettyä irti hänestä.

Asiasta kolmanteen, tänään tuli Elisalta €9,90 lasku ja saman tien maksoin pois. Minä en osta turhaa, ja laskut maksan aina ajallaan, siinä onnistuin myös silloin kun toinen osapuoli vaati rahoja milloin mihinkin. Kuitenkin elin itselleni velaksi, koska otin säästöistäni.

Nyt siellä on tilanne ennallaan.

Olen pystynyt säästämään menetetyt rahat ja odotan säästäväni lisää ensi vuonna ainakin. Työsopparia on juuri jatkettu 6 kk ja tästäkö myös narsisti olisi kateellinen. Eihän se voi olla niin, että toiset nauttii, ja hän ei saa mitään aikaiseksi elämässään… ei opiskele, ei tee työtä.

Ei heitä huvita, sen voin sanoa suoraan. Heitä huvittaa elää toisen siivellä.

Laitoin tänään myös kolme vikailmoitusta kotikadulle, huoltomies tulee vaihtamaan loputkin sisäovet, välioven hän vaihtoi muutama kuukausi sitten. Laitetaan loputkin kuntoon, kaksi ovea siis makuuhuoneeseen ja kylpyhuoneeseen. Kolmas jo vaihdettu oli ulostulossa tuvasta.

Pahin vaihdettiin ensin ja nyt loputkin, todennäköisesti asuntojen alusta asti, en ihmettele tätä kulumista. Onhan tässä ovia käytetty 30 vuotta. Samalla tulee sähkömies korjaamaan pistorasiaa ulkona, josta on kansiläppä puoliksi irti, ja pimeä lamppu oli kolmas ilmoitus ulkovalaisimessa.

7 vuotta kohta asun tässä mökissä ja aina paranee, juuri saivat kattoremontin loppuun.

Nyt soi Alphaverb - Final Song (Original MIx).

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

Itellä meni tänään auto pajalle jarruremppaan ja kylmä rinki ollu penkissä päivän että minkälaisen hintalapun kera tulee soitto :grimacing:  Äsken tuli soitto ja ei ollut mennyt vielä niin pahasti kuin alkuun vaikutti, selvis 2/5 osalla hinnasta :sweat_smile:  Tarvii huomenna hakea kikotin alle ennen töitä, tänään ihastellut julkisilla liikkumista ja… *tarkistaa pelisäännöt*… bataatti kun on muuten nauriin kivaa katella kun lantun bussilla menee 1,5h matkaan minkä omalla autolla kulkee 0,5h ajassa :joy:  Ei vaan, on julkiset hyviä mutta ei vain meillepäin :sweat_smile:

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5

Itellä meni tänään auto pajalle jarruremppaan ja kylmä rinki ollu penkissä päivän että minkälaisen hintalapun kera tulee soitto :grimacing:  Äsken tuli soitto ja ei ollut mennyt vielä niin pahasti kuin alkuun vaikutti, selvis 2/5 osalla hinnasta :sweat_smile:  Tarvii huomenna hakea kikotin alle ennen töitä, tänään ihastellut julkisilla liikkumista ja… *tarkistaa pelisäännöt*… bataatti kun on muuten nauriin kivaa katella kun lantun bussilla menee 1,5h matkaan minkä omalla autolla kulkee 0,5h ajassa :joy:  Ei vaan, on julkiset hyviä mutta ei vain meillepäin :sweat_smile:

Maaseudulla turhaa busseja käyttää, koska liikennöintiväli niin huono, ja sitten voi pahimmillaan nettilippunakin maksaa sen 10 suuntaan. Täällä kehyskunnassa minä matkustan busseilla rajattomasti €31 kk vuositilauksella. Ensi vuonna nousee, €33 kk kun loppuu vuositilaus loppuvuodesta. Silti edullista. Aamulla kestää töihin tunti, koska kävelen kuntakeskuksen bussiin nonstop. Itse matka bussilla 45 minuuttia vaihdon kera. Lähipysäkiltäkin pääsisi, mutta menee liian aikaisin se bussi aamukuuden jälkeen ennen seitsemää.

Tykkään muutenkin kävellä, niin tullut tavaksi, eikä työpäivä ala ilman kävelyä. Paluumatkalla bussi vie lähes kotiin asti, ja siinä matka-aika vaihtoineen 45 minuuttia. Täällä busseilla pääsee, niin tulee kyllä mielellään käytettyä. Samalla ei tarvitse mitään korjaamolla pitää. Harmi jos autosi on päätynyt sinne, toivottavasti saat korjattuna takaisin. Kyllähän auto nopeuttaa asiointia, esim. täällä Kangasalalle menee keskustaan asti lähes 1,5 tuntia bussilla, vaikka meneekin yhdellä bussilla, niin kaikki ruuhkat yms. ja tasauspysäkit vie kummasti.

Bussilla matkustaminen on aina kiinnostanut minua, koska siellä voi joskus jutella kanssamatkustajille, valitettavasti monella nykyään kuulokkeet ja samoin kuin junassa jutustelu ei aina onnistu Parhaimpia hetkiä busseissa olivat ne, kun juttelin koko matkan Valkeakosken liikenteen bussikuljettajan kanssa ja naiskuski antoi perillä ollessamme pastilleja ennen kuin poistuin etuovesta. Olen myös jutellut useasti Väinö Paunun bussikuskien kanssa busseista. Pitkään juteltiinkin. Hyvä kun ajoissa painoin Stop-nappia ja ehdin poiskin.

Autolla se matka taittuu esim. Kuohun uimahalliin 30 minuutissa jos sitäkään.

Nyt soi Kodex feat. Steklo - I 'm Alive (Original Mix).

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

Takas tuli pajalta ja hyvin kulkee taas :) Olishan tossa toki omaa aikaa rennommin oleilla jos bussilla kulkis, mutta naapurissasi olevaan kehyskuntaan menee noi julkiset syvemmälle vähän heikommin ja muutenkin jälkikasvun vienti/nouto kerhoon ja päiväkotiin huomattavasti helpompi toteuttaa omalla ku julkisella :sweat_smile: Junalla pääsis toki nopsaan tohon kylille, mutta siitä pitäis kuitenkin aina jollain kulkea sitten kotsaanpäin joten eipä sekään oikein toimi itelle :confused:

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5

Takas tuli pajalta ja hyvin kulkee taas :) Olishan tossa toki omaa aikaa rennommin oleilla jos bussilla kulkis, mutta naapurissasi olevaan kehyskuntaan menee noi julkiset syvemmälle vähän heikommin ja muutenkin jälkikasvun vienti/nouto kerhoon ja päiväkotiin huomattavasti helpompi toteuttaa omalla ku julkisella :sweat_smile: Junalla pääsis toki nopsaan tohon kylille, mutta siitä pitäis kuitenkin aina jollain kulkea sitten kotsaanpäin joten eipä sekään oikein toimi itelle :confused:

Ei varmasti toimi, siksi auto on joillekin alueille lähes pakko. Harmi että autoilua verotetaan liikaa, ja vakuutuksia saa maksaa, lisäksi vihreät ajavat sähköautoja pakollisiksi niin ei oikein itseä innosta jos omalla alueella pääsee bussilla ihan ok kulkemaan. Paljonko auton korjaus maksoi?

Nyt soi Neilio feat. Ohwin - WINMY (Wish I Never Met You) (Extended Version).

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4

Meiltä lähti kärry juuri Falckin hinausauton kyydissä kohti huoltoa. Emäntä jyräsi eilen töistä tullessaan rusakon tai jonkin muun suht samankokoisen elukan yli. Tuo eläin oli pimeällä sateisella kelillä kirmannut pimeältä pientareelta suoraan auton eteen. Siinä ei ehtinyt kuin kuulla ja tuntea tömähdyksen pohjassa. Lopputulemana se, että pohjasta roikkui ja laahasi maata ainakin yksi suojamuovi ja ties mitä muuta.

 

Onneksi on vakuutukset, joiden piikkiin tämäkin lysti menee. Tosin jäähän siitä se omavastuu maksettavaksi. 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

Takas tuli pajalta ja hyvin kulkee taas 🙂 Olishan tossa toki omaa aikaa rennommin oleilla jos bussilla kulkis, mutta naapurissasi olevaan kehyskuntaan menee noi julkiset syvemmälle vähän heikommin ja muutenkin jälkikasvun vienti/nouto kerhoon ja päiväkotiin huomattavasti helpompi toteuttaa omalla ku julkisella :sweat_smile: Junalla pääsis toki nopsaan tohon kylille, mutta siitä pitäis kuitenkin aina jollain kulkea sitten kotsaanpäin joten eipä sekään oikein toimi itelle :confused:

Ei varmasti toimi, siksi auto on joillekin alueille lähes pakko. Harmi että autoilua verotetaan liikaa, ja vakuutuksia saa maksaa, lisäksi vihreät ajavat sähköautoja pakollisiksi niin ei oikein itseä innosta jos omalla alueella pääsee bussilla ihan ok kulkemaan. Paljonko auton korjaus maksoi?

Nyt soi Neilio feat. Ohwin - WINMY (Wish I Never Met You) (Extended Version).

Sähköauto olis itelle ihan OK vaihtoehto, kunhan nää uudet pikalataukset (10min lataus) ja latausverkosto muutenkin saadaan ensin kuntoon. Ja toki käytettyjen sähköjen markkinat halvemmalle hintatasolle :sweat_smile:  Jarrut meinas mennä satuloita myöten vaihtoon takaa, mutta onneks riittikin että vain levyt ja palat vaihdeltiin niin vain 200e köyhempänä aloitin työt tänään :money_with_wings:

Meiltä lähti kärry juuri Falckin hinausauton kyydissä kohti huoltoa. Emäntä jyräsi eilen töistä tullessaan rusakon tai jonkin muun suht samankokoisen elukan yli. Tuo eläin oli pimeällä sateisella kelillä kirmannut pimeältä pientareelta suoraan auton eteen. Siinä ei ehtinyt kuin kuulla ja tuntea tömähdyksen pohjassa. Lopputulemana se, että pohjasta roikkui ja laahasi maata ainakin yksi suojamuovi ja ties mitä muuta.

 

Onneksi on vakuutukset, joiden piikkiin tämäkin lysti menee. Tosin jäähän siitä se omavastuu maksettavaksi. 

Onneks ei tuon pahempaa käynyt, vaikka tuo nyt on selkeä kumpi voittaa - rusakko vai auto - mutta siinä kun tärähtää niin voi ohjauskin heittää etenkin sateella :grimacing:  Muovia ja peltiä kuitenkin saa lisää ja vakuutus helpottaa sen hankinnassa :blush:

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4

Jahas.. Nokian panimo on päättänyt tuoda markkinoille jokaisen oluenystävän lempituotteen, olutjoulukalenterin. Tosin ihan perinteisestä kalenterista ei ole kyse, mikäli Iltalehden juttua on uskominen.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

Jahas.. Nokian panimo on päättänyt tuoda markkinoille jokaisen oluenystävän lempituotteen, olutjoulukalenterin. Tosin ihan perinteisestä kalenterista ei ole kyse, mikäli Iltalehden juttua on uskominen.

 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Viikonloppu Valkeakoskella ilman lentokenttää.

Vietin lauantain Valkeakoskella.

Nyt kotiuduttuani minuuttiakaan ei ole mennyt hukkaan. Kuvan bussilla minä saavuin ja kuvan bussilla myös lähdin. Yllätyin kuinka koko matkan ajan katselin DNA 4G:llä megan nopeudella YouTubea pätkimättä ja myös Telian Huoleton 10M oli mukana varalla huvin vuoksi.

Ei ole tarvinnut käyttää kylläkään, sillä luotto on aina kova pääasialliseen operaattoriini.

Helsinki-Vantaan sijasta lähtekää ihmiset reissuun Suomessa.

Kuinka moni teistä on ollut Valkeakoskella?

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +3

Reipas viikko tullut oltua talviloman jälkeen työmaalla :) Talvilomalla matka kävi Islantiin. Voin suositella muillekin, hyvin erilainen matkakohde! Suosittelen lämpimästi auton varaamista ja Reykjavikin alueelta poistumista, jossa aukeaa aivan erilaiset maisemat kuin koti-Suomessa.

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +3
Viikonloppu Valkeakoskella ilman lentokenttää.

Vietin lauantain Valkeakoskella.

Nyt kotiuduttuani minuuttiakaan ei ole mennyt hukkaan. Kuvan bussilla minä saavuin ja kuvan bussilla myös lähdin. Yllätyin kuinka koko matkan ajan katselin DNA 4G:llä megan nopeudella YouTubea pätkimättä ja myös Telian Huoleton 10M oli mukana varalla huvin vuoksi.

Ei ole tarvinnut käyttää kylläkään, sillä luotto on aina kova pääasialliseen operaattoriini.

Helsinki-Vantaan sijasta lähtekää ihmiset reissuun Suomessa.

Kuinka moni teistä on ollut Valkeakoskella?

 

Valkeakoskella olen käynyt ainoastaan paikallisilla markkinoilla muutama vuosi takaperin. Paljoa en ehtinyt kaupunkiin tutustumaan, mutta lämmin siellä oli ja varsin viihtyisältä pikkukaupungilta vaikutti!

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Viikonloppu Valkeakoskella ilman lentokenttää.

Vietin lauantain Valkeakoskella.

Nyt kotiuduttuani minuuttiakaan ei ole mennyt hukkaan. Kuvan bussilla minä saavuin ja kuvan bussilla myös lähdin. Yllätyin kuinka koko matkan ajan katselin DNA 4G:llä megan nopeudella YouTubea pätkimättä ja myös Telian Huoleton 10M oli mukana varalla huvin vuoksi.

Ei ole tarvinnut käyttää kylläkään, sillä luotto on aina kova pääasialliseen operaattoriini.

Helsinki-Vantaan sijasta lähtekää ihmiset reissuun Suomessa.

Kuinka moni teistä on ollut Valkeakoskella?

 

Valkeakoskella olen käynyt ainoastaan paikallisilla markkinoilla muutama vuosi takaperin. Paljoa en ehtinyt kaupunkiin tutustumaan, mutta lämmin siellä oli ja varsin viihtyisältä pikkukaupungilta vaikutti!

Kyllä on paljon pikkukaupunki muuttunut (n. 20 000 asukasta) sitten viime näkemäni, havainto perustuu vuosiin 2007-2010, kun kävin täällä säännöllisesti kouluja. Tulen varmasti jatkossakin, erityisesti kuntosalille ja uimaan. Ei tuollaista ole Tamperellakaan että kuntosalin jälkeen heti uimaan ja saunomaan. Ainakaan samaan hintaan eikä laadussa häviä tamperelaisille halleille. Valkeakoski tosiaan tunnetaan työväen tapahtumista ja siksi erityisesti politiikassa on vasemmistolainen kunnanvaltuusto. Voi olla hyväkin paikka asua kun miettii.

Ainoa miinus tuo parin tunnin rajoitus viidellä eurolla (voi pidentää puoleen hintaan kahdella tunnilla). Ehdin juuri ja juuri portista ulos ajoissa (en tiedä mitä tapahtuisi jos menisi 15 sekunnissa 2 h 1 m… Mutta ehdin ulos ja kyllä sai pukea kuin armeijassa ennen lähtöä. Mutta kyllä siinäkin ajassa ehtii kuntoilla, tuli täydelliset hiet kuntosalilla 30 min, ehti saunoa saman verran ja uida 50 minuuttia. Mutta tosiaan täytyy olla nopea, vähän kuin 4G, että ehtii kaiken ajoissa. Ei ollut tosiaan hukkareissu ja täytyisi alkaa kuntoilemaan kunnolla muutenkin.

Nyt soi Showtek - FTS (Original Mix).

Kuinka moni teistä on ollut Valkeakoskella?

Kerran vuodessa on tullut käytyä viimeisten 5 vuoden aikana tyttöjeni joukkuevoimistelukisoja katsomassa, kun niitä järjestämässä on ollut valkeakoskelainen seura. Ihan ok paikka.

Tulevalla Veikkausliigakaudella voisi kyllä käydä fiilistelemässä Hakan ja Ilveksen “paikallispeliä”.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5

Katsoin tuon jo 2016… 2015… jo. Mutta vasta 2019 päätin juosta pois BPD:n seurasta.

Jos mietit mitä on BPD, niin katso video, jotta ymmärrät. Kuin juttelisin itse ystävälleni. Kiersi aina henkilökohtaiset kysymykset, ei koskaan kertonut rakastaako minua todella yms.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

Tänään olis pikkujoulut edessä :tada:  Teemana glam rock (ei mulla oo hiuksia moiseen! :joy: ), mutta huomasimpa onneksi pukukoodin “säännöissä” mahdollisuuden olla mm. roudari. Tästä nopea mietelmä, eihän ne roudarit ollu glam rock heeboja vaan ne oli heeboja joita musa- ja rock-scene kiinnosti ja halusivat jotenkin päästä kuvioihin mukaan. Aka oon aika semmonen old skool rock henkinen sitte :sweat_smile:  #SääntöjenTulkinta #KannattaaNeEhdotLukeaTarkkaan 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5

Onko kukaan menossa tänään elokuviin? Plevnassa ainakin, jahka sinne asti pääsen, hyvältä vaikuttava mestariteos KOLME SEKUNTIA. Ei ihan täyttä toimintaa, mutta sitäkin on. Toinen vaihtoehto oli kauhuleffa, mutta oli omaan makuuni liian aikaisin kello 19.30. Ei kauhuleffoja katsella kuin yön pimeinä tunteina. Viimeinen ePassilla hankittu kuuden lipun kortti käytetty. Paunun bussilla täytyy taas tulla Tampereelle ja Burger Kingissä syödään. Vaikka Tampereella asunkin, sen lähistöllä, niin mitä paikkoja on syödä. Ei kebabbiloita, BK on ihan ok.

Oletteko saaneet edullisesti, nopeasti huippuruokaa jossain? Koska en mene liian aikaisin, niin täytyisi olla pikaruokaa, tai että ruoka tulee nopeasti. MCD on yleensä liian täynnä :/

Nyt soi Imperatorz - Plan To Die (Radio Edit).

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

Itse oon siivistä tykännyt, niissä toki menee vähän enemmän kuin pikaruokaloissa/perheravintoloissa (jälkimmäinen on MCD virallinen nimitys… :sweat_smile: ). Siipisuosikkeja on Sticky Wingersin Smoky Buffalo, tosin muutkin siellä listalla varsin maittavia myös :) Siipparit ja Hook myös hyviä vaihtoehtoja :ok_hand_tone2:

Pikaruokailoista BK kyllä ollu itelläkin suosikki, MCD ja Hese sen verran nähtyjä jo :/ Toki sitten noita vanhan liiton grillejäkin vielä onneksi löytyy, niistä  mukava käydä välillä ottamassa joku lihis tai hodari tms :yum:

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5

Itse oon siivistä tykännyt, niissä toki menee vähän enemmän kuin pikaruokaloissa/perheravintoloissa (jälkimmäinen on MCD virallinen nimitys… :sweat_smile: ). Siipisuosikkeja on Sticky Wingersin Smoky Buffalo, tosin muutkin siellä listalla varsin maittavia myös :) Siipparit ja Hook myös hyviä vaihtoehtoja :ok_hand_tone2:

Pikaruokailoista BK kyllä ollu itelläkin suosikki, MCD ja Hese sen verran nähtyjä jo :/ Toki sitten noita vanhan liiton grillejäkin vielä onneksi löytyy, niistä  mukava käydä välillä ottamassa joku lihis tai hodari tms :yum:

No nyt tuli idea SIIPIWEIKOT, täytyy ottaa selvää missä sijaitsee Tampereella. Kiitos kun jaoit tietoa noista ravintoloista ja tosiaan siipiä itsekin miettinyt, mutta nyt kun mainitsit oikein…

Tänään laitetaan siis siipiä tilauslistalle. Sitä keskustan italialaista pizzeriaravintolaa Napolia en voi suositella, ruoka on kyllä hyvää, mutta kamalat jonot prime time aikaan. Minulla ei ole aikaa jonottaa tuolloin, siksi BK onkin ollut valintani useimmiten. Napoli on hyvä lounasaikaan.

Nyt soi Ruff Limits - Higher (Radio Edit).

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

Itse oon siivistä tykännyt, niissä toki menee vähän enemmän kuin pikaruokaloissa/perheravintoloissa (jälkimmäinen on MCD virallinen nimitys… :sweat_smile: ). Siipisuosikkeja on Sticky Wingersin Smoky Buffalo, tosin muutkin siellä listalla varsin maittavia myös 🙂 Siipparit ja Hook myös hyviä vaihtoehtoja :ok_hand_tone2:

Pikaruokailoista BK kyllä ollu itelläkin suosikki, MCD ja Hese sen verran nähtyjä jo 😕 Toki sitten noita vanhan liiton grillejäkin vielä onneksi löytyy, niistä  mukava käydä välillä ottamassa joku lihis tai hodari tms :yum:

No nyt tuli idea SIIPIWEIKOT, täytyy ottaa selvää missä sijaitsee Tampereella. Kiitos kun jaoit tietoa noista ravintoloista ja tosiaan siipiä itsekin miettinyt, mutta nyt kun mainitsit oikein…

Tänään laitetaan siis siipiä tilauslistalle. Sitä keskustan italialaista pizzeriaravintolaa Napolia en voi suositella, ruoka on kyllä hyvää, mutta kamalat jonot prime time aikaan. Minulla ei ole aikaa jonottaa tuolloin, siksi BK onkin ollut valintani useimmiten. Napoli on hyvä lounasaikaan.

Nyt soi Ruff Limits - Higher (Radio Edit).

Eipä mitään :) Siipparit on siinä Napolin lähellä, meet korttelin verran Hämeenkatua kohden ja toisella puolen katua :) Siellä ei yleensä niin pahat jonot oo ollut, mutta hetken sielläkin joutuu odottelemaan. On muuten Suomen ensimmäinen siipiravintola ;) Jos siivet ei entuudestaan oo tuttuja, niin kannattaa ottaa vähän varovaisemmin niihin kastikkeisiin tutustuminen, etenkin jos tulinen ruoka ei oo normaalisti lautasella. Ihan jo mediumin vahvuus on tullut joillekin vähän yllärinä jos eivät oo aiemmin kunnolla mitään tulista syöneet :sweat_smile:

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5

Itse oon siivistä tykännyt, niissä toki menee vähän enemmän kuin pikaruokaloissa/perheravintoloissa (jälkimmäinen on MCD virallinen nimitys… :sweat_smile: ). Siipisuosikkeja on Sticky Wingersin Smoky Buffalo, tosin muutkin siellä listalla varsin maittavia myös 🙂 Siipparit ja Hook myös hyviä vaihtoehtoja :ok_hand_tone2:

Pikaruokailoista BK kyllä ollu itelläkin suosikki, MCD ja Hese sen verran nähtyjä jo 😕 Toki sitten noita vanhan liiton grillejäkin vielä onneksi löytyy, niistä  mukava käydä välillä ottamassa joku lihis tai hodari tms :yum:

No nyt tuli idea SIIPIWEIKOT, täytyy ottaa selvää missä sijaitsee Tampereella. Kiitos kun jaoit tietoa noista ravintoloista ja tosiaan siipiä itsekin miettinyt, mutta nyt kun mainitsit oikein…

Tänään laitetaan siis siipiä tilauslistalle. Sitä keskustan italialaista pizzeriaravintolaa Napolia en voi suositella, ruoka on kyllä hyvää, mutta kamalat jonot prime time aikaan. Minulla ei ole aikaa jonottaa tuolloin, siksi BK onkin ollut valintani useimmiten. Napoli on hyvä lounasaikaan.

Nyt soi Ruff Limits - Higher (Radio Edit).

Eipä mitään :) Siipparit on siinä Napolin lähellä, meet korttelin verran Hämeenkatua kohden ja toisella puolen katua :) Siellä ei yleensä niin pahat jonot oo ollut, mutta hetken sielläkin joutuu odottelemaan. On muuten Suomen ensimmäinen siipiravintola ;) Jos siivet ei entuudestaan oo tuttuja, niin kannattaa ottaa vähän varovaisemmin niihin kastikkeisiin tutustuminen, etenkin jos tulinen ruoka ei oo normaalisti lautasella. Ihan jo mediumin vahvuus on tullut joillekin vähän yllärinä jos eivät oo aiemmin kunnolla mitään tulista syöneet :sweat_smile:

Tässähän vielä joutuu perumaan käynnin kun pelottelet :joy:

Aloitetaan varovaisesti Mildillä, joka on Mediumin edessä ensimmäinen taso, ja siirrytään ehkä viiden vuoden päästä tulisempiin Siipiweikkojen kastikkeisiin ettei mene kurkku pilalle.

Siipiweikkojen kastikkeet

Paljonko maksat, jos aloitan Kamikazesta? ;d

Nyt soi Frequencerz - Raw & Uncut (Qapital Anthem 2014) (Original Mix).

Osallistu keskusteluun