Off-topic 2020

  • 9 tammikuu 2020
  • 30 kommenttia
  • 3950 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
  • Entinen OmaYhteisön jäsen
  • 14255 kommenttia

Uusi vuosi, uudet keskustelut.

Anttilasta ostetut 7-vuotiaat huonekalut vaihtoon. Sohvapöydässä värimuutoksia/väriä lähti ja pinnoite irtoilee. Lasipöytä on painava ja lisäksi yksi sen kulmista löysä eikä saa kireämmälle koska ruuvista meni kierteet ja uusia ei saa edes rautakaupasta. Tilalle voisin harkita.

https://www.sotka.fi/tuotteet/tuote/1468/39137/wilma-ruokapoyta-tammimusta

https://www.sotka.fi/tuotteet/tuote/19/37792/maidstone-sohvapoyta-60-x-120-cm-tammimusta

Onko muilla parempia ideoita? Kun koon oltava tämä ja ei lasipöytää plus helposti kasattavaa. Sotkasta on sänky puoleen hintaan ja yöpöytä myös, joten sieltä varmaan nuokin hankin. Ikean sivuilla oli joko rumia sohvapöytiä tai sitten väärää kokoa ja pöydätkin oli liian geneerisiä.

Mitä suosituksia moderaattoreilla on, käykö tyyli yhteen?

Jos on sisustusneuvojia, kuulisin mielelläni. Ehdottomasti täytyy päästä edullisesti.

Budjetti alle €399. Minimalisti kun olen niin ei mitään ylimääräisiä tasoja/laatikoita.


30 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5

Hei, kirjoitan juttua persiinallisuushäiriöistä.

Olisiko jollakin kokemusta jakaa miten päädytään narsistin verkkoon? Nyt kirjoitus pohjautuu vain omiin kokemuksiin ja muutamiin muihin havaintoihin. Onko teillä esim. kokemuksia miten skitsoidi käyttäytyy ja millä tavalla manipuloi? Epävakaa on ainakin taitava siinä.

Kuinka päädymme narsistin katiskaan

Olen kirjoittanut blogiini tähän asti kolme juttua käsitellen suhdetta narsistin kanssa, joka on epävakaa, (BPD, borderline personality disorder) ja se on lähellä katastrofia jos retkuun menee. Ennen sitä sairautta kutsuttiin epävakaan sijasta rajatilapersoonallisuudeksi.

Minä menin retkuun kahdelle BPD-miehelle! Onneksi nyt olen vapaa…

En odota että kaikilla olisi kokemusta skitsoideista yms. mutta se helpottaisi jutun teossa.

Kiitos!

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki

 

Mitä tästä opimme? Kannattaa mennä reklamoimaan tuotteesta jos aihetta.

Nyt soi Miss K8 feat. Nolz - Resolute Power (Official Syndicate 2017 Anthem ) (Radio Edit).

 

Kyllä se asiallinen reklamointi kannattaa - eihän se palveluntarjoakaan muuten tiedä tuotteensa mahdollisista ongelmista!

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5

Nyt reklamoin Amazoniin DE.

Toisesta kuulokkeesta lähti ääni Da Tweekazin biisin kohdalla.

FULL REFUND

Sennheiserin kuulokkeet n. 27 eurolla menivät juuri rikki eilen. Täysi refund.

Hyvä palvelu ja uusi SENNHEISER Verkkokauppa.comin Pirkkalan myymälästä M2IEg.

Musiikki jatkuu… sitten reklamoimaan aikanaan jos tarvetta.

Nyt soi DJ THT feat. Auzern - Open Up The Dancefloor (DJ Gollum Remix).

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5

Taloussanomien mukaan TEKNIKMAGASINET asettui konkurssiin.

https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000006388234.html

Elektroniikkaa myyvä kauppaketju Teknikmagasinet Finland Oy on hakeutunut konkurssiin. Helsingin käräjäoikeus päätti konkurssiin asettamisesta tänään. Perusteluna maksukyvyn puute.

Valitettavasti osasin tuota ennustaa jo silloin kun ketju avattiin Suomessa.

Se oli aivan liian sekava konseptiltaan ja tuotteet olivat kalliita. Ratinan kauppakeskuksessa oleva Teknikmagasinet vaikuttaa enemmänkin kioskilta: kysyin onko VDLS2-modeemia jo yli puoli vuotta sitten eikä ollut → hankinta muualta. Viime viikolla kysyin kuulokkeita. SENNHEISER.

Kerkesin jo innostua, kun löytyi bingo. CX 5.00, joka minulle on erittäin tuttu. Hinta: 75 euroa. Kyseinen malli oli aikoinaan normaalihintaan 64,99. Sain lisäksi sain Verkkokauppa.comin Pirkkalan myymälästä 77 eurolla tuplasti paremman MOMENTUM-mallin Sennheiseriltä.

Nyt voikin kysyä miksi kyseinen pulju lopettaa, vanhaa tavaraa, aivan liian kalliilla. Palvelu voi olla hyvää, mutta ei sekään oikeuta maksamaan hinnassa 10 euron edestä ilmaa…

Ei etenkään, jos saat paremman tuotteen halvemmalla muualta.

Se nyt vaan on tyhmää maksaa liikaa. Gigantti.

Nyt soi Rob Mayth - Feel My Love (Sub Zero Project & Devin Wild Remix Edit).

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5

Joku on ehkä ihmetellyt että missä mä oon. Hautakivet ovat vielä kuitenkin tilaamatta :D

Joku joka lukee mua, niin varmaan tietääkin, että aika on mennyt kirjoittamisen parissa ja teen parasta aikaa pientä lyhytelokuvaa biisiin Refuzion - The Things You Hated. Vuosi on heinäkuussa takana kun lähdin raskaasta seurustelusuhteesta ihmisestä jota luulin rakastavani…

€5000+ köyhempänä ja yksin on ollut aikaa paikata se mikä meni rikki, ja vahvistaa se, mitä hän ei ole ehtinyt, muun muassa säästöjen hupeneminen. Painoakin on noussut tuossa “suhteessa” yli  7 kg ja nyt kovan työn takana on 5 kg poissa! Työ jatkuu. Tavoite oli olla 95 kg sijasta 90 kesäkuuhun mennessä, mutta pääsin 90 kilogrammaan jo nyt. Välillä paino käy 89.

Olen muuttanut ruokavalioni täysin. Uskon, että suhteen masentunut puolisko, ahdistunut puolisko sai itsenikin alas. Että vain roskaruoka ja kotona istuminen (hänen kanssa) oli ainoaa oikeaa. Paino nousi, kun alettiin seurustelemaan, ja roskaruoka, sokeri, huono rasva oli aina tapetilla.

Ennen muuta kun mieheni kehuskeli minua linjakkaaksi suhteen alussa, myöhemmin pääsi kehumaan läskiksi joka viikko. Enää en ole ja alas vielä tiputtaan. Vuoden loppuun mennessä tavoite 84. Läskiä on lähtenyt mahasta, pohkeista, jopa kaulasta! Olen eri mies nyt.

Eilen menin hyvikseni ja huvikseni Valkeakoskelle. Vaikka maan hallitus on pistänyt KAIKKI kiinni alkaen uimahalleista, mä en luovuta. Joka toinen perjantai ja säännöllisesti Valkeakoskellakin menin uimahalliin. Joka toinen perjantai. Ja Valkeakoskelle uimaan lauantaina 1-2 krt kk. Viimeksi ei ollut mahdollisuutta… niinpä korvasin sen uimiseen käytetyn pari tuntia non stop kävelyllä.

Valkeakoskella pistin eilen paremmaksi: kävelin noname paikoissa 3 tunnin ajan.

Ei ole ollut aikaa foorumeilla pyöriä! Ei ole ollut aikaa. Ruoanlaitosta, ja terveellisestä sellaisesta oon ollut kiinnostunut kaikki nää viikot. Kova rasva on korvattu pehmeämmällä, paremmalla rasvalla. Sokerituotteita lakkasin ostamasta. Suklaa meni juuri viimeinen, uutta en osta.

RASVAPOMMI!!!

Sipsit, herkut, jugurtit, kaikki herkut joissa sokeria kauppaan. Ostakoot muut, jotka eivät välitä.

Who Cares? I do.

Ja nyt kun on rahaa, eikä mieheni sitä vie manipulointikeinoin, niin oli vihdoin varaa käydä Ikeassa niin näköjään vuokrakotiakin voi sisustaa! Nyt kun corona virusepidemian aikana bussitkin tyhjiä, niin mä olla huvikseni matkailen kuskien kanssa. Paunun bussikuskin kanssa, naiskuskin kanssa, vietin pari viikko sitten ikimuistoisen reissun 🙂 Tulin vanhemmilta saunasta ja hän vei kotiin, pisti loppumatkan kävelemään, koska ei jatkanut eteenpäin: se on työpäivä ohi. Lupasin kävellä parit pysäkit. Seuraavana päivänä kun etätyö loppui ajattelin huviajelulle ja sama naiskuski siinä 🙂 On muuten laadukas naiskuski 6/5 eikä riitä...

Minä olla pälpätin niin että unohdin mihin olin edes menossa 😃 Kun päästiin linjan alkupäästä sen loppupäähän, on muuten Tampereen seudun PISIN linja!!! Niin tää kuski sanoi että menee lounastamaan ja jos haluan hänen kyydillä kotiin, tietysti halusin, niin sanoi ole kello 16.00 paikalla ja mä totesin juu mut sekuntiakaan aiemmin et lähde 😃 Ja minähän odotin siellä 15.59 bussin edessä ja Paunulla kotiin 😉 Minä olla pälpätin koko matkan että ei todellakaan aika mennyt hukkaan! Niin tässä se aika menee. Ei ole enää aikaa, haluja foorumeilla 24/7 olla.

Kun tämä yksi ei ole saanut minut täysin rikki, niin mä vaan nousin siitä.

Olen eri mies nyt. Minä olla pälpätän bussikuskeille ym.

Tietokoneita ei ole ikävä, mukaan kelpaa 1 Mb netti ja ripaus elämää.

Koronasta huolimatta aina menossa jossain, mikään ei pysäytä mua!

Ja ennen kaikkea kun 5 kg on poissa, näytän jälleen linjakkaasti muotoillulta.

Musiikkiakin soi edelleen, kyllä on pohjat kaukana, ja hyvä niin! Hän ei ole onnistunut minua rikkomaan. Nousin vaan paremmaksi siitä suhteesta, jossa olin mitätöity ja manipuloitu.

Mitä vielä.

Työ menee kesään asti etätyön merkeissä, niin mikäs siinä, hieman aikaakin tulee lisää.

Ehkä ei kuitenkaan tänne, siellä mä musaa kuuntelen paremmilla tulpilla, joita oon Elisalle toivonut mutta kun ei otettu myyntiin niin piti ostaa Verkkokauppa.comista muuten odottaisin vielä, ja saanut ulkoilusta vanhan hyvän ystävän ja polun tähän painonlaskuuni.

Muutama vinkki jos haluaat laihtua OIKEASTI:

  1. Jälkiruoka means more läski… älä syö jälkiruokaa. Jäätelöt, jugurtit, suklaat, KAIKKI pois. Jos juot limonaadia tai siideriä, juo mutta vain 2 krt vko. Omat on ti ja pe, maks. 1 tlk ja SOKERITON. Herkkutteluun jotain? Lopeta ja maista omenasta herkku. Se oikeasti maistuu. Jugurtit korvasin kiivillä. Tämä vpoi tuntua mahdottomalta, mutta jo 3 kk ajan en osta jugurtteja, juustoja, ruokakermoja ja syön silti herkullista ruokaa ja voileipiä… en edes katso juustoihin päin kun kävelen kaupassa. Ennen meni 15 kg vuodessa → rahaa säästyy paljon kun voi jättää kalliita leikkeleitä, juustoja, ruokakermoja ostamatta.
  2. Kävele, kävele, kävele. Pyöräile, pyöräile, pyöräile. Bussilla kävele 3 pysäkkiä eteenpäin tai taaksepäin aina kun menet/palaat. Kävele, one last time.
  3. SYÖ puolikkaita annoksia KOTONA. Älä käy buffeteissa. Minä kävin kerran chinese-paikassa, niin mun paino oli koko illan 2 kg+. Minä söin ähkyyn ja teki mieli lisää, koska ko. ruoassa on sokeria ym ym joka saa palaamaan. Kastikkeet ym. Jätin kotonakin kaikki kastikkeet, soijakastike on suolapommi!!! Chili sweet -kastike sokeripommi ym. Miksi paino nousee, koska ahmitaan niitä kastikkeita.
  4. Tämä tuo seuraavaan osaan. KATSO ne !”#¤% etiketit! Minä katson jokaisen silmälasien kanssa. Jos siinä on kovaa rasvaa, esim. oivariinit kaikki ruokavaliostani poissa nyt, korvasin kasvirasvalevitteillä. Juustot, rahkat, viilit, kaikki pois. Katsokaa  miten paljon huonoa rasvaa siinä on ja sokeria!!! Ruokakerma, pippurikerma kaikki pois, nyt maustan jauhelihat kunnon jauhelihakastikkeessa ja kovien rasvojen pommi jota ruokakermaksi kutsutaan on takana. Eikä siitä ole kauan kun tein tän, niin jo 5 kg lähti.
  5. Käykää BROTHERS turkkilaisessa parturissa niin kaikki tulee katsomaan teitä 😃 Okei ei nyt liity oikeen. Mutta on viimeinen silaus, että näette paremman itsenne.

Osallistu keskusteluun