Vastattu

Ohjelmaoppaan arvostelut

  • 3 lokakuu 2019
  • 5 kommenttia
  • 1462 katselukerrat

Uteliaisuudesta vain kyselen mistä arvostelutähdet tulevat ohjelmaoppaan elokuviin ja voiko niihin jotenkin vaikuttaa itsekin?

Kevennyksenä hieman epäonnistunut kuvanvalinta El dorado westerniin.

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Patomiäs 3 lokakuu 2019, 12:26

Moro @mikesi ja tervetuloa OmaYhteisöön! 🙂 Noi muistaakseni toimittuu samaa kautta kuin nuo ohjelmatiedot itsessään toimittuvat myös, mutta se mihin nuo arvostelutähdet nojaa niin sitä en nyt suoraan muista. Koitin IMDB:n kanssa pari leffaa verrata ja ainakaan sieltä se ei ollut 😃 Muuttelemaan niitä ei siis pääse itse vaan tulee meidän kautta toimitettuna :)Ja näemmä vähän väärän El Doradon kuvituskuva tuohon ny lipsahtanut, kuva on -88 Carlos Sauran samannimisestä elokuvasta eli ei se ny kovin kauas osunu 😅
Katso alkuperäinen viesti

5 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Moro @mikesi ja tervetuloa OmaYhteisöön! 🙂 Noi muistaakseni toimittuu samaa kautta kuin nuo ohjelmatiedot itsessään toimittuvat myös, mutta se mihin nuo arvostelutähdet nojaa niin sitä en nyt suoraan muista. Koitin IMDB:n kanssa pari leffaa verrata ja ainakaan sieltä se ei ollut 😃 Muuttelemaan niitä ei siis pääse itse vaan tulee meidän kautta toimitettuna :)

Ja näemmä vähän väärän El Doradon kuvituskuva tuohon ny lipsahtanut, kuva on -88 Carlos Sauran samannimisestä elokuvasta eli ei se ny kovin kauas osunu 😅
Kiitos, oishan tuo kiva jos voisi näpäyttää tähtiä leffoille itsekin.
Käyttäjätaso 1

Kiinnostaisi kuulla, että miksei ohjelmaoppaassa voi mainita, että jokin sarja on uusinta.  Muisti alkaa olla huono, joten luulin tuon Epäilyksen polttopisteen olevan jokin uusi sarja, mutta eihän se ollutkaan :angry:  Mainintaa uusinnasta ei vaan näkynyt ohjelmaoppaassa, jonka vajavaisuuttahan olen ihmetellytkin.Nyt on ihan uusi boksikin N7800. Mutta ei ohjelmien tiedot vaan näy kokonaan vaan info-osuus katkeaa kesken sanankin joskus.

Ikuisuuskysymys taitaa olla myös Bonuskanavan ohjelmatiedot, joita ei vaan saada näkyviin.

Käyttäjätaso 3

Ohjelmaoppaaseen tiedot tulevat suoraan kanavalta. Mikäli kanava ei ilmoita ohjelmatiedoissa jonkin jakson olevan uusinta, ei tämä myöskään digiboksilla näy :(

 

Bonuskanavan osalta ohjelmatiedot tosiaan ei näy, sillä bonuskanava vaihtuu kuukausittain. Bonuskanavan ohjelmatiedot näkee kuitenkin kyseisen kanavan viralliselta kanavapaikalta :) 

Käyttäjätaso 1

Kiitos vastauksestasi. Vielä tosin kiinnostaisi kuulla/lukea, että miksi ohjelman kuvaus oppaassa katkeaa kesken , välillä kesken sanankin? Liian vähän tilaa?

Olisi hienoa saada bonuskanavaksi vaikka Viasat Historykin. Ehkä se on joskus ollutkin, tuntuu olevan kiinnostavin kanava historian osalta, koska History-kanava (jonka näen) keskittyy joihinkin ihmeellisiin varastojen ostamisiin Amerikasssa. Kun oli se ilmainen viikonloppu, huomasin taas, että voisin katsoa Viasat Historya ja jättää kaikki muut pois. Mutta tiedän, ei ole mahdollista. Pitää ottaa jokin paketti, enkä halua maksaa enää mistään, mitä en katso. Elisa Viihde maksaa jo ihan tarpeeksi.:unamused:

Osallistu keskusteluun