Vastattu

Olympialaiset TV:ssä

  • 31 lokakuu 2017
  • 35 kommenttia
  • 4089 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
  • Supersankari
  • 4456 kommenttia
Mikähän olisi kätevin tapa seurata tulevia talvikisoja?
- Ottaa Elisa Mix S, jossa on Eurosport 2 HD kuukadeksi 9,90. (Tosin nyt ainakin minulla on tilausnappi harmaana)
-Ottaa Eurosport player kuukaudeksi 6,99 €

Onko kellään kokemusta playerista? Millainen kuvanlaatu siinä on? FullHD?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Porkkana 31 lokakuu 2017, 12:16

Firman puolesta suosittelen toki ottamaan Elisa viihteen kautta sen Mix S paketin tai sitten kanavakortille.Alkukyssäriin liittyen, kaveri oli ihan tyytyväinen tuohon playeriin kun katseli sillä jotain pyöräilyä, kiekon näkymisen terävyydestä ei pysty sitten sanomaan. Hyvä kuva kuulemma oli LGn oled telkkarilla johon ethernetillä 100M kiinteä nettiyhteys
Katso alkuperäinen viesti

35 kommenttia

Kyllä on Olympialaisten ohjelmatiedot ihan ketuillaan. Ei pidä ollenkaan paikkaansa läheskään aina - ei lajikohtaisesti eikä ajallisesti.
Nytkin piti alkaa jo puoli tuntia sitten ampumpahiihto. TV 2 kanavalla näkyy kuitenkin Curling, ja vitoskanavalla vaikka ohjelmatiedoissa näkyy ampumahiihto, niin sieltä tulee edelleenkin naisten jääkiekko....

Nyt huomasin Ylen verkkosivuilta että ampumahiihto on siirretty torstaille, mutta ei vahingossakaan ole kellonaikaa, joten vahtaamiseksi menee tämäkin.
Ei ole kyllä tiedotus ihan napissa lajin ystäville.
Olympialaisten ohjelmatiedot ovat aina olleet vain sinne päin...

Tältä sivulta näkee suunnilleen, miten lähetykset sijoittuvat "kartalle".
http://www.ohjelmakartta.fi/Kuvassa olympialähetykset näkyvät vaaleansinisellä. Taulukon solut edustavat viikkoja, jossa vaakasuunnassa on viikonpäivät ma-su, ja pystysuunnassa kellonajat 0-24.

Jos esim. kahdella kanavalla on lähetyksiä samaan aikaan, voivat lajit vaihtua keskenään. Yle ei sopimuksen vuoksi voi esittää olympiaohjelmaa televisiossa klo 19–21 välillä.
voishan tuotakin ohjelmakarttaa vilasta.

Tuo Ylen Olympiasovellus on muuten hyvä, mutta vaikka ne kehtaavat mainostaa että siitä näkee "kaikki tarpeellisen pysyäkseen kartalla", niin tuossa sovelluksessakaan ei ole hajuakaan esim. miesten jääkiekosta, mitkä näkyvät TV5 kanavalla.
Olisi kiva nähdä kaikki olympialajien lähetysajat ja klipit, riippumatta siitä miltä kanavalta ne lähetetään.
Olisi joku kilpailematon taho, mikä palvelisi Olympialaisia seuraavia tahoja.

Minäkään en toki tarvitse tietoja niistä lajeistsa mitä en seuraa. (niitäkin on useampia), mutta silti ärsyttää kun ylen sovelluksessa, mikä on tehty vain Olympialaisia varten ja helpotukseksi niiden seuraamisessa, niin sitten on jätetty pois koko sovelluksesta joitakin lajeja, mitkä ei näytetä yleltä.
Olympialaisten ohjelmatiedot ovat aina olleet vain sinne päin...

Eikä vain sinne päin, kun aivan päin peetä.
Ensin oli Ylen Olympiasovellusten tiedot aivan summamutikassa tehty, ja nyt ei pidä TV5 ohjelmatiedotkaan paikkansa. Siinä oli että miesten jääkiekko tulee klo 5.05.
Oli pelkkää virityskuvaa ja sitten tuli muuta höpinää.
Oli tosi kiva herätä vartevasten tuohon virityskuvan katseluun.

Eipä tuo sinun ohjelmakarttasikaan tiedä sen paremmin.
Esim siinä TV5 kanavalla tänään tulee klo 13.00 TV 70`s Show. Jos ei jääkiekko ole muuttanut nimeänsä tuoksi....
Muutenkin pidän tuota vaikeana mutta täytyy odottaa neljä vuotta jos sitten on kehitys tältäkin osin kehittynyt ja kanavat ja Olypiasovellukset teknillisesti pysyis todellisten lähetysten vauhdissa. Nyt ne ei kyllä ansaitse mitalia, ei edes sitä nelos - tai kymppisijaa...

Tosi surkeesti tehty nämä seurantamahdollisuudet tänä vuonna.
Jääkiekkostudiot ja jälkikeskustelut kyllä tulee, mutta sitä niinku haluais katsoa ne itse urheilusuorituksetkin ihan itse.

Nyt se jääkiekko näkyykin alkavan. Eli tuo on varmaan uusinta joka tulee yhdeltä. tässä lukee ainakin klo 9.35 kohdalla "suora".

Muokk. No just niin se siitä "suorasta", täähän on kooste. Se siitäkin sitten, eli se suoran piti tulla klo 05.00 virityskuvan sijaan. Kiitos.
Se Elisa Play -sovelluskaan ei auta kun siellä on tietysti TV5 kanavan lähetykset, ja voitte itse katsoa että siellä on virityskuvan jälkeen Eläinten lentokenttä.
No täytyy yrittää olla tulosta kuulematta, lukematta iltistä, avaamatta netistä sivuja missä saattaisi olla vihiä tms. ennen kun tuon kerkiää itse katsomaan. Melkein sen tuloksen puolivahingossa jostain kuulee. En vieraile siksi täälläkään ainakaan ennen klo yhden uusinnan päättymistä. kaikenvaralta.
Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki
Siis Suomen peli on vasta klo 14.10.

EPGhen arvottu ajat ennen kuin tämä on tiedetty
Kun katsot oikealta viikolta (8) http://www.ohjelmakartta.fi/tv5/2018-8, Ohjelmakartta.fi:stä löytyy kyllä klo 14 "Jääkiekko". Tuosta puuttuu tarkennustiedot johtuen osin siitä, ettei palvelua päivitetä reaaliajassa. Sivusto on lähinnä suuntaa antava, josta lähetykset voi hahmottaa etukäteen.

Tiedot päivän lajeista ja tv-lähetykset löytyvät Yle Urheilun nettisivulta (yle.fi/urheilu/3-10081846). Mutta tuo on kieltämättä hankalaa. Sivu on uutisartikkeli, eli eri päivien tiedot löytyvät aina uudelta sivulta. Siksi huomisen lajeja ei voi katsoa samasta osoitteesta. Mistä ihmeestä löytäisi osoitteen kullekin päiville? Yle Urheilun etusivulla sellaista linkkiä ei näy. RSS-syötteeseen tuo sivu lähetetään, mutta kuinka moni seuraa sitä?

Mutta yllättävästi Ylen Teksti-tv:n sivulla 602 löytyy kelpo tiedot päivän lajeista, ja tv-lähetykset on listattu seuraavalle sivulle 603. Pitäisikö taas turvautua tuohon 80-luvun "internettiin"?

https://yle.fi/tekstitv/pikku/P602_01.html
https://yle.fi/tekstitv/pikku/P603_01.html
tuota teksti tv palvelua en ole itsekään muistanut :)
Voisi tässä asiassa palvella kaikista parhaiten. Joskin sielläkään tuskin on muuta ohjelmistoa Olympialaisistakaan kun Ylen ohjelmisto.

Tulee liian hankalaksi surffata kanavalta toiselle ja palvelusta toiselle, pysyäkseen perässä milloin mitäkin tulee. Täytyy vaan luottaa onneen.

Kiitos tästä ja hyvää kevään odotusta !
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4

Tulee liian hankalaksi surffata kanavalta toiselle ja palvelusta toiselle, pysyäkseen perässä milloin mitäkin tulee. Täytyy vaan luottaa onneen.


Tuo on ihan totta. Melkoinen silppusäkki ainakin tällä kertaa. Itse tilasin Eurosport playerin, josta näkee oikeastaan kaikki ja aikataulun katson tuolta https://www.pyeongchang2018.com/en/game-time/results/OWG2018/en/general/competition-schedule.htm
Siis Suomen peli on vasta klo 14.10.

EPGhen arvottu ajat ennen kuin tämä on tiedetty

Niin kun ne Ylen Korea Tunnissa -ohjelmassakin arpoo lähetysajat.
Eilen 21.00 tuossa ohjelmassa sanottiin että tämän päiväinen (ti 21.2.) Suomi-Kanada peli alkaisi aamulla 9.40....
Ohelmatiedoissa tuo vitosella olikin, mutta en tiedä miten tuo on selostettu sitten Yle Puheella...:8
Olisi sen puolesta hauska kuunnella.

Tuo peli tuli siis sekin 14.05.

Tulee liian hankalaksi surffata kanavalta toiselle ja palvelusta toiselle, pysyäkseen perässä milloin mitäkin tulee. Täytyy vaan luottaa onneen.

Tuo on ihan totta. Melkoinen silppusäkki ainakin tällä kertaa. Itse tilasin Eurosport playerin, josta näkee oikeastaan kaikki ja aikataulun katson tuolta https://www.pyeongchang2018.com/en/game-time/results/OWG2018/en/general/competition-schedule.htm

Tuo linkittämäsi sivu näyttää parhaimmalta tähän mennessä kokeilluista. Vaikka näin umpisuomalaisena junttina ja kielitaidottomana Hämäläisenä en kaikkea urheilulajeja osaakaan suomentaa, mutta minunlaisilleni on onneksi kuvalliset opasteet sekä sanakirja.org

Osallistu keskusteluun