Piristystä päivään - Parhaat vitsit & muu huumori

  • 11 marraskuu 2016
  • 78 kommenttia
  • 72201 katselukerrat


Näytä ensimmäinen kirjoitus

78 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Basisti käveli baarin ohi
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Vihkipari astui ulos kirkosta ja sopi kirkon portailla onnensa huumassa, että tästä lähin vaimo päättää pienistä asioista ja mies isoista.

Pariskunnan 50 -vuotishääpäivää juhlittaessa mies totesi vieraille tuosta heidän kirkon portailla tekemästään sopimuksestaan todeten samalla, että vielä ei ole isoja asioita ollut... 🆒
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
KESÄN SIENIKIRJA

LOMAVINOKAS (Pleurotus holidayrios)

Tavallinen alkoholia imevä sieni koko maassa. Esiintyy koko kesän, mutta erityisen yleinen juhannuksesta alkaen aina elokuun puoliväliin saakka. Viihtyy terasseilla, vesialueiden rannoilla, peitteisillä pientareilla ja jopa kosteissa sisätiloissa. Olemus turpea, punakka lakki vinossa. Esiintyy yksin tai pienissä ryhmissä. Viihtyy aurinkoisilla paikoilla. Katoaa maisemasta kesälomakauden jälkeen

RANTASIITAKE (Lenitus bikinikus)

Maan etelä- ja keskiosassa yleinen viinaa imevä sieni. Viihtyy hiekkaisilla ja aurinkoisilla ranta-alueilla pienissä ja isoissa ryhmissä. Häviää nopeasti auringon laskiessa. Jalka usein solakka ja notkea. Väri varsinkin loppukesällä paahtuneen rusehtava, joskus palaneen punainen. Lakki värikäs, usein niskassa. Vaatii erittäin runsaasti nestettä.

TUURIJUOPOKAS (Hygorophorus intervalligus)

Alkoholia imevistä sienistämme eräs tavanomaisimmista. Esiintyy tavallisimmin suurten juhlapyhien jälkeen, jolloin se juurtuu sitkeästi ravitsemusliikkeisiin, joutoväen kansoittamiin peräkamareihin ja kolmannen luokan kuppiloihin. Tunnistaa kalvakasta ulkoasusta, tyypillisesti, pistävästä hajusta sekä hontelosta jalasta.

RÄKÄNULJAKAS (Gomphidius spyttagus)

Tuurijuopokkaiden sukulaislajike. Sen tunnistaa harmahtavasta ulkoasusta, jalka usein horjahtanut, maiti tyypillisesti rinnuksilla, lakki silmillä. Yleinen kaikkialla maassa koko satokauden. Kannattaisi korjata talteen, mutta hapahkon tuoksunsa ja epämääräisen ryhdittömän ja luontaantyöntävän muotonsa takia jää usein omaan arvoonsa. Huom: aina ryöpättävä.

KOTKASEITIKKI (Cortinarius feminius)

Kaikkien alkoholia imevien sienien esiintymispaikoilta löytyy yleensä yksi tai kaksi kotkaseitikkiä. Turpeahko varsi, hompsuinen ulkoasu. Lakki epämääräinen (voi olla myös huivi tai nuttura). Heltat usein leveät ja roikkuvat. Jalka lyhyt ja horjuva. Tuoksu tyypillinen eltaantunut hajuvesi. Esiintyy yleisesti hämärissä loukoissa, viihtyy ravinneköyhässä ympäristössä, mutta vaatii paljon nestettä. Huom: erittäin vaarallinen, varsinkin kieli terävä ja myrkyllinen

KAAPPIJUOPOKAS (Clitocybe fingerporilus)

Koko kesäkauden varsin yleinen viinaa imevä sieni koko maassa, mutta vaatimattomien elintapojensa ja syrjäisten esiintymispaikkojensa takia jää usein huomaamatta. Viihtyy kaikenlaisissa oloissa, jos saatavilla on nestettä (sitä ei tarvita paljon kerrallaan, mutta sitä on oltava saatavilla koko ajan). Jalka ja varsi usein ryhdikäs ja suora, mutta nenä punerva. Tunnushaju olematon tai korkeintaan vain hieman pistävä. Tavanomainen harmiton lajike.

AAMUVALMUSKA( Tricholoma dagenefterum)

Kaikkialla maassa verrattain yleinen. Tavataan tavallisimmin aamupäivisin. Pinta tyypillisen maitomainen ja niljakas. Haju tympeä ja läpitunkeva. Jalka raskas ja huojahteleva, lakki tärisevä. Nämä tuntomerkit kuitenkin väistyvät, kun lajike saa lisää nestettä.

SYYSHAPERO (Russula dogalus)

Viinaa imevien sienten syyslajike: ilmaantuu kesälomakauden jälkeen työpaikan nurkkiin ja hiljaisiin katvepaikkoihin. Tunnusomaisesti turvonnut ja pöhöttynyt varsi, himmeäpintainen ja/tai punertavan läikikäs. Malto hauras, vioittuneista kohdista verestävä. Jalka väsähtänyt, muoto haalistunut ja kulahtanut. Saavuttaa ryhtinsä vain erittäin hitaasti. Hyötyarvo työpaikoilla vain vähäinen.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Jorma ja Seppo olivat golfaamassa. Jorma ihmetteli, kun Sepon vyöllä keikkui 25-senttinen puinen juna. "Mistä sinä tuon olet saanut", Jorma kysyi.

"Sain sen pullon hengeltäni" Seppo vastasi.
"Juku, onko sinulla pullon henki," Jorma kysyi.
"Jep, tässä se on bägissäni", sanoi Seppo ja avasi Lasol-pullon, jolloin henki pomppasi esiin.

"Terve sulle" henki sanoi ja jatkoi: "Jos olet isäntäni kaveri, voit toivoa jotain."

Jorma mietti hetken ja pyysi sitten, että kierroksen päätyttyä häntä odottaa viisi Bemaria klubitalon parkkipaikalla.. "Toteutuu", sanoi henki ja livahti takaisin pulloon.

Jorma koetti pelata loput reiät niin vähillä lyönneillä kuin mahdollista ja kiirehti 18. reiän jälkeen parkkipaikalle, jossa Lipponen, Tuomioja, Mönkäre, Kalliomäki ja Heinäluoma seisoivat.

"Mitä hittoa, sanoi Jorma, pyysin viisi Bemaria, enkä viittä demaria."

Seppo vastasi: "Luuletko sitten, että minä pyysin 25 senttistä junaa?"
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki
Niinistö, Putin ja Trump olivat sienimetsässä, ja alkoivat väitellä kenellä on nuorin vaimo. Sitten paikalle tuli Danny...
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Palstan parhaat naurut olen "jostain" syystä saanut tästä viikkoja etusivulla paistuneesta otsikosta:
Puhelintyttöpalvelu ei auta

https://palsta.elisa.fi/kaapeli-tv-17/puhelintyttoepalvelu-ei-auta-506945
Käyttäjätaso 4
Englannissa on paljon erilaisia kerhoja. Siellä on mm vitsinkertojien kerho, jonka tilaisuuksissa kerrotut vitsit numeroidaan. Ei siis tarvitse kertoa vitsiä, riittää kun sanoo numeron, vaikka 32, niin kaikki jäsenet tietävät mistä vitsistä on kysymys ja nauravat. Eräänä iltana kerhon jäsen sanoi numeron 57. Kaikki purskahtivat nauruun, mutta eräs mies nauroi erityisen kovasti. Toiset hieman ihmettelivät: Miten sinä hyvä veli innostuit nauramaan noin kovasti juuri tälle vitsille? Mies sai naurultaan tuskin kerrottua: Kuulin tämän vitsin ensimmäistä kertaa.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Suomalainen, ruotsalainen ja norjalainen kilpailivat miekkailu kisassa. norjalainen sai kärpäsen kahtia, ruotsalainen sai kolmeen osaan. suomalainen huitaisi kärpästä mutta se jatkoi lentoaan. Sillon ruotsalainen sanoi: et edes osunut sehän jatkaa lentoaan, mutta suomalainen vastasi: mutta ei sukua.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki
Jos Anna Puu asuisi Turussa niin olisi hänellä nimenä "EI sul satu olee yhtän klapei".
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Kissojen ja koirien lääkintäohje:
I. Kuinka kissalle annetaan pilleri

Nosta kissa syliin ja pitele sitä vasemmalla käsivarrellasi kuin pitelisit lasta. Aseta oikea etusormi ja peukalo kissan suun molemmin puolin ja paina hellästi poskia samalla kuin pidät pilleriä oikeassa kädessä. Kun kissa avaa suunsa, pudota pilleri suuhun. Anna kissan sulkea suunsa ja nielaista.

Nosta pilleri lattialta ja kissa sohvan takaa. Pitele kissaa vasemmalla käsivarrellasi ja toista prosessi. Hae kissa makuuhuoneesta ja heitä pehmennyt pilleri pois.

Ota uusi pilleri pakkauksesta ja pitele kissaa vasemmalla käsivarrellasi ja pidä kiinni takajaloista lujasti vasemmalla kädelläsi. Pakota kissan leuat auki ja työnnä pilleri suun takaosaan oikealla etusormellasi. Pidä kissan suuta kiinni laskien samalla kymmeneen.

Poimi pilleri akvaariosta ja kissa vaatekaapin päältä. Huuda puoliso sisään pihalta.

Polvistu lattialle pitäen kissaa kiilattuna lujasti polviesi väliin pitäen kiinni etu- ja takakäpälistä. Älä välitä kissan matalasta mouruamisesta. Käske puolison pitää kiinni kissan päästä lujasti yhdellä kädellä, samalla kun tunget puista viivoitinta kissan suuhun. Liu'uta pilleri suuhun viivotinta pitkin ja hiero kissan kurkkua voimakkaasti.

Hae kissa verhotangolta ja ota uusi pilleri pakkauksesta. Pistä muistiin uuden viivoittimen osto ja verhojen korjaus. Lakaise rikkoutuneet koriste-esineet takasta ja laita ne syrjään myöhempää liimausta varten.

Kääri kissa isoon pyyhkeeseen ja pyydä puolisoasi makaamaan kissan päällä niin, että sen pää juuri ja juuri näkyy puolison kainalon alta. Pistä pilleri mehupillin päähän, pakota kissan suu auki lyijykynällä ja puhalla mehupilliin.

Varmista lääkepaketista, ettei pilleri ole vaarallinen ihmiselle. Juo lasi vettä, että saat maun pois suustasi. Laita laastari puolison käsivarteen ja pese veri pois matosta kylmällä vedellä ja saippualla. Hae kissa naapurin halkoliiteristä.

Ota uusi pilleri. Laita kissa kaappiin ja sulje ovet kaulan kohdalta niin että pää jää näkyviin. Pakota suu auki jälkiruokalusikalla. Ammu pilleri kissan kurkkuun kumirenksulla.

Hae ruuvimeisseli työkalupakista ja kiinnitä ovi takaisin saranoilleen. Laita kylmäkompressi poskellesi ja tarkista rokotuskortistasi viimeisen jäykkäkouristusrokotuksen päivämäärä. Heitä T-paita roskiin ja hae toinen paita makuuhuoneesta. Soita palokunta hakemaan kissa puusta tien toiselta puolelta. Pyydä anteeksi naapurilta, joka törmäsi aitaan väistäessään kissaa.

Ota viimeinen pilleri paketista. Sido kissan etu- ja takakäpälät yhteen puutarhalangalla ja sido se kiinni ruokapöydän jalkaan. Etsi paksut näppylähanskat vajasta. Pakota kissan suu auki pienellä jakoavaimella.

Työnnä pilleri suuhun ja iso fileepihvinpala perään. Pidä päätä pystyasennossa ja kaada puoli litraa vettä kurkkuun jotta pilleri huuhtoutuu alas.

Pyydä puolisoa viemään sinut ensiapuun ja istu rauhallisesti hiljaa kun tohtori tikkaa sormesi ja käsivartesi sekä poistaa pillerin jämät oikeasta silmästäsi. Poikkea matkalla huonekalukauppaan ostamaan uusi pöytä.

Soita eläinlääkärille ja pyydä kotikäyntiä.

II. Kuinka koiralle annetaan pilleri

1. Kiedo pilleri pekoniin.
2. Se siitä.
Käyttäjätaso 2
Mielestäni tämä mainos voittaa esim. ostos-tv:n vastaavat.

https://www.youtube.com/watch?v=n40hScS3ez8
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki
Heisenberg ajoi ylinopeutta. Poliisi pysäytti, ja sanoi:"Nopeutenne oli 71km/h".
Tähän Heisenberg:"Voi hitto! Nyt en yhtään tiedä missä olen".
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Kuinka lopettaa TV:n katselun... 40 minuutissa. Paras vitsi koskaan!
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Mikäli satutte tuntemaan / tietämään kuuroja, kannattaa käydä viittomassa heidät esiin piiloistaan. Ilta-Sanomien mukaan kuuroilla on merkittävä rooli vallitsevien helteiden osalta.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5


Hyvää huumoria 😃
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Ja tässä toinen huumoriannos :D

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Löytyi toinenkin hyvä, hyvää huumoria ja kuitenkin totta joka sana...

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5

Ei varsinaisesti huumoria, mutta totta joka sana 😍 Piristystä päivään!
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5

Todella hauskasti kerrottuja syitä miksi en itsekään katsele sarjoja tai elokuvia.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1
minun huumoria v1.0


ville: minä sain operaattoriltani hinnan muutos kirjeen koskien liittymääni ja tässä tuumailen mitä pitäisi tehdä?

jussi: näytäspä sitä kirjettä, haluan tietää paljonko hinnnat on jälkeenpäin.

ville: niinpä empä ole oikein tyytyväinen näihin uusiin hintoihin.

jussi: oletpa oikeassa, nämä hinnat ovat järkyttävän halpoja vieläkin.

ville: ajattelinpa lähettää palautetta näistä, esim. hinnat ovat liian halpoja.

jussi: ei,ei,ei esim, näitä hintoja pitää kohtuullistaa ja selkeyttää kun saadaan niin laadukasta palvelua.

ville: nyt kuulostaa hyvältä, lisätään vielä, asiakkaiden pyynnöstä, mehän ollaan.

jussi: nyt tulee palvelut paranemaan huikeasti.

ville: eihän näitä saa pilkkahinnalla myydä.

jussi: operaattoreiden pitää kilpailla kohtuuhinnoilla, selkeydellä ja laadulla asiakkaiden hyväksi.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Sopivasti ennen vaaleja! En äänestä!
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1
minun huumoria v2.0

ville: tervehdys siitä viime ajasta.

jussi: ei siitä niin kauan aikaa ole.

ville: kuulin että tuolla naapurissa asuu hinta-häirikkö.

jussi: uusi halpa-operaattoria vai, sehän olisi kauheata.

ville: eiku, henkilö nimeltään jani, joka kilpailuttaa liittymiä halvan hinnan perässä.

jussi: sehän on kauheata.

ville: niin on, mutta tämä jani käyttää numeron-siirtoja erittäin halpojen hintojen perässä ja lypsää edelliseltä operaattorilta erittäin halpoja hintoja, jopa 85%:n alennuksia.

jussi: hirveätä, polkumyyntiä, tällainen pitää lopettaa, me kunnialliset vanhat asiakkaat maksetaan tällaisten hintahäiriköiden palvelut.

ville: jani on toisten siivillä oleva operaattori asiakas, ajattelin lähettää palautetta noista tarjouksista.

jussi: erinomainen idea, esim. me kunnialliset asiakkaat haluamme että suurtarjoukset lopetetaan ja lois asiakkaille pistetään listahinnat määräaikaisilla.

ville: niinpä, hinta-häiriköt ovat vääryys kunniallisia oikeita asiakkaita kohtaan.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Hyvää huumoria, en edes muista koska viimeksi kävin kirkossa...

Mutta kun heräsin, niin en mennyt enää kirkkoon, en sunnuntaina enkä muunakaan viikonpäivänä... Kirkosta on kauan sitten erottu kun tulin täyteen ikään. Ikinä en ole kirkollisveroa maksanut. Jo lapsesta tiesin, että kirkossa on jotain outoa, kun pappi kerää rahaa olemattoman ihmisen nimiin. Rukoile, sen sijaan että teet sen ihan itse.

Onko tarpeeksi hyvää huumoria?

Sitten vielä repesin tämän videon otsikkoon :D

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Elisalta uusi liittymä joka on täynnä huumoria.

Saunalahti Mobiililaajakaista 5G 1000M

  • Maksiminopeus 1000 Mbit/s (arvioitu nopeus 5G-verkossa 10-1000 Mbit/s, 4G-verkossa 5-600 Mbit/s, 3G-verkossa 0,4-35 Mbit/s)
😂 Miksi en lakkaa nauramasta? 😂
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5

Kuka uskaltaisi mainostaa, että tätien aika on ohi?!?

Vai tuleeko siitä jopa linnaa nyky-yhteiskunnassa. En enää ikinä äänestä vihreitä!

Feminismin on loputtava, mautonta huumoria tuollaiset mainokset!

Osallistu keskusteluun