Salattujen elämien puuttuva jakso + virheellinen jakso

  • 14 kesäkuu 2018
  • 2 kommenttia
  • 1514 katselukerrat

Mulla on tallennuksessa Salatut elämät Elisa Viihteessä. Eilen aamupäivällä tulleet uusinnat on vähän miten sattuu..
10:05 tullut jakso hyppää jaksoon 2632 Hämeenlinna tahtoisin jäädä, mutta ismo on kuuma vaikka sen tilalla pitäisi olla jakso 2630 joka alkaa siitä kun Sanni ja Kalle yllättää Kristiinan Ismon selän päältä ismon asunnossa.
10:35 alkaa aamupäivän toinen uusinta (joka pitäisi olla 2631) joka kylläkin on tuo 2630 Hip Hei hutsu, huutaa Peppi mutta jakson sisältö on aivan väärä.
Mitä tässä on voinut tapahtua? 😂🤔

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Tarkistin noi kuvaukset niin näkyi samaa hämminkiä olleen muuallakin (myös mtv3.fi sivulla), eli todennäköisesti ohjelmatietojen toimittajalla sattunut hama noissa. Tuosta sisällöstä en valitettavasti osaa sanoa, kun ei tullut itse tuota katsottua. Huomiselle näkyy merkityn jaksot 2630 ja 2633 ohjelmatietoihin, eli nähtäväksi jää mitä sieltä tulee :? Ainakin tuo 2633 olisi viite siitä että nuo ohjelmatiedot olisi taas tulossa kohdilleen 🙂
Tarkistin noi kuvaukset niin näkyi samaa hämminkiä olleen muuallakin (myös mtv3.fi sivulla), eli todennäköisesti ohjelmatietojen toimittajalla sattunut hama noissa. Tuosta sisällöstä en valitettavasti osaa sanoa, kun ei tullut itse tuota katsottua. Huomiselle näkyy merkityn jaksot 2630 ja 2633 ohjelmatietoihin, eli nähtäväksi jää mitä sieltä tulee :? Ainakin tuo 2633 olisi viite siitä että nuo ohjelmatiedot olisi taas tulossa kohdilleen :)

Okei 🤔😊👌🏻
Kiitos vastauksesta!
Youtubesta yleensä nähnyt nuo vanhat jaksot mut noi päätyi sit just puuttua 😬😅

Osallistu keskusteluun