Kysymys

Vinkkiketju: Kännykällä vaikka kuuhun? Puhelimesta on moneksi!

  • 8 December 2015
  • 7 kommenttia
  • 2478 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
  • Entinen elisalainen
  • 1635 kommenttia
Makuja on monia, mutta meitä kiinnostaa nyt juuri sinun mieltymyksesi: mikä on parasta, mitä puhelimella voi tehdä?

 

Käytätkö kännykkää vatupassina, lapsenvahtina, varashälyttimenä, verkon painona vai treenipäivyrinä? Tai oletko ehkä tehnyt handsfreen hikinauhasta, kännykkäkotelon villasukasta vai kaiuttimen vessapaperirullasta?

 

Paljasta meille lempisovelluksesi ja parhaat Niksi-Pirkan vinkkisi 😃

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

7 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Spotifyllä on hauskaa kuunnella musiikkia vaikka lentokoneessa, ilman nettiyhteyttäkin, Premium-palvelulla. Huomasin, että Spotify toimii nyt myös heikossa kentässäkin ihan kotimaassakin, kun aina ei Elisaltakaan 3G-verkkoa löydy. Laatusovellus! Kun latasin musiikin Offline-tilaan myös läppäriin, enää en tarvitse nopeaa nettiäkään vaan 1 Mbit/s riittää kaikkeen kotikäyttöön yksinasuvalla.

Älypuhelimen Tethering-sovellus on myös laatua. Sekunnissa pistän Hotspotin päälle ja kannettava on 1 Mbit/s -netissä kiinni. 9.90 eurolla kuussa rajatonta dataa niin puhelimessa kuin läppärissä, ei parempaa nettiä olekaan peruskäyttäjälle.

YouTube-sovelluksella voi pistää musiikkivideon pyörimään kun bussissa on tylsää.

Hangoutsissa/Skypellä voi soittaa jopa ulkomaille täysin ilmaiseksi niin ääni- kuin videopuheluitakin mukaan lukien viestit! Säästöä laskuun kertyy paljon, kun näitä ei tarvitse hoitaa Elisan kautta tavallisina puheluina vaan menee nettiyhteyden kautta (joka siis tässä tapauksessa rajoittamaton, joten rajattomat puhelutkin).

Ja jos haluan tarkistaa laskun, menen OmaElisaan kännykkäni kautta. Lasku ei kyllä ole suuri, yleensä 9.90 € kk, koska hoidan puhelut ja viestit netin avulla jos mahdollista. Vain silloin tällöin käytän Elisan puhepalveluita.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +3
Mulla on kyllä riippuvuussuhde puhelimeen mennyt ehkä jo yli.. 😃 Esimerkiksi tietokoneen käyttämisen töiden ulkopuolella on kyl iPhone korvannut lähes tykkänään. Puhelimella kun hoituu somet, kuvien ottaminen, whatsappailu ja jopa se perinteinen puhuminenkin. Niin, ja aika hankala kuvitella työmatkoja ilman että Spotify soisi viihdykkeenä. Mun mielestä olennaisin muutos puhelimen käyttämisessä tapahtui nimenomaan silloin, kun siirryin Lumiasta iPhoneen parisen vuotta sitten. Musta tuli kerralla merkkiuskollinen. 😃
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Välillä innostunu matkailemaan maailmalla. Sormella törkkäys maapalloon ja sitten käydään millon missäkin. Jos sais vinkkejä vaikka joskus tulevaan reissuun tai jos edes vähän kauniimpaa säätä ja valoa tähän pimeyteen. :smileycheesy:
Käyttäjätaso 3
Elisa.netistä löytyy tämmösiä vinkkejä hämärässä kuvaamiseen kännykällä: http://www.elisa.net/nain-kuvaat-hamarassa-puhelimella/
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Meitsi on innostunut työmatkapyöräilystä ja tietenkin mun pitää Endomondolla seurata, että kuin kovaa tänään menin. Endomondossa on semmonen ominaisuus, että se sanoo kesken matkan, että " Kaksi kilometria ajassa XX, kilometritahti XX". No koska mä en omista kunnon kuulokkeita, mulla on puhelimessa mediavolyymit täysillä. Tietenkin se rupee huutamaan täysiä niitä automaattiviestejään jossain alikulkukäytävässä, joka kaikuu "Kaksi kilometriä.." :smileycheesy:

Onneks oon silloin jo yleensä valmiiks punaposkinen :p
Mulle kännykkä on tärkein harrastusväline. Nimittäin mä harrastan geokätköilyä ja olen todennut että en tosiaankaan tarvi mitään "oikeaa gepsiä" kun mulla on niin hyvä luuri. Siihen on tullut ladattua useampi kätköilysovellus ja erilaisia työkaluja jotka on tarpeen kätköillessä. Joskus olen poliiseillekin joutunut näyttämään, että milläs asioilla sitä oikein liikutaan :smileycheesy:. Ei ne sano enää yhtään mitään kun näyttää puhelimesta, että kato kun tässä jossain on kätkö ja me häivytään sitten kun löydetään se 😉. Toteaa ehkä vaan, että olkaa varovaisia. Kiva kun huolehtivat 😃.

Mä olen viime aikoina oivaltanut myös että lapsilla on _aina_ puhelimet kädessä. Suotta mä alakerrasta kävelen yläkertaan jos mulla on jotain asiaa. Laitan niille viestiä WhatsAppissa, että tule alakertaan. Toimii, ei tarvitse enää huutaakaan kerroksesta toiseen! (Eihän ne edes kuule kun niillä on aina kuulokkeet korvissa.)
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
No, ainakaan kuuhun en menisi. Siellä lienee yksinäistä, eikä Elisan tutkitusti Suomen kattavin 4G-verkko varmaankaan toimisi siellä ;)

Itse taidan kännykän käyttäjänä olla "erilainen nuori", enkä hipelöi tuota koko ajan. Riittää, kun on mukana ja tarvittaessa saatavissa.

Käytän sitä pääasiassa soittamiseen ja tekstiviesteihin eli ihan alkuperäisiin tarkoituksiin. Lisäksi mökkini erilaisten valvontalaitteiden operointiin ja komentoihin ja saamieni viestien (sähkökatkot, lämpötilat ja niiden muutokset) vastaanottoon. Reissuilla kurkkailen, millaisia laskuja, sähköposteja jne. on odottamassa kotiin päästyäni, pikkuruisella kännykän näytöllä en noita yleensä availe.

Minusta erinomainen sovellus on tuo lataamani 112-palvelu, jota toivottavasti en koskaan joudu käyttämään. Mutta on sitten käytettävissä tarvittaessa, kun olemme "matkalla jossain päin Suomea", kuten aikoinaan radiossa luetuissa "etsintäkuulutuksissa" mainittiin...