Arvostele Elisa Viihteen alkuperäissarja Bullets ja voita uusi iPhone XR


Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki


Elisa Viihteen uuden jännittävän alkuperäissarjan Bulletsin ensimmäiset jaksot on nyt julkaistu Aitiossa! Pistä siis popparit tulille ja hyppää sohvan pohjalle tänä viikonloppuna! 🍿Kerro meille ensivaikutelmasi sarjasta lähettämällä sarja-arvostelu tähän keskusteluun ja voit voittaa uuden iPhone XR -puhelimen haluamassasi värissä. 😃

Näin osallistut kilpailuun

  • Katso uuden Bullets-sarjan ensimmäiset jaksot Elisa Viihteen Aitiosta
  • Kirjoita tai tee YouTube-videoarvostelu ensivaikutelmistasi
  • Lähetä arvostelusi kommenttina tähän keskusteluun viimeistään sunnuntaina 4.11.2018 ja olet mukana kisassa!
  • Etkö ole vielä luonut tunnustasi OmaYhteisöön? Liity mukaan yhteisöön klikkaamalla oikeasta yläkulmasta löytyvää Kirjaudu OmaYhteisöön -linkkiä.
Valitsemme yhden iPhone XR -puhelimen voittajan kaikista sunnuntaihin 4.11. mennessä Bullets-arvostelun OmaYhteisöön lähettäneistä. Voittaja julkistetaan tässä keskustelussa maanantaina 5.11.2018.

Elisa Viihteen uuden alkuperäissarjan Bulletsin löydät Aitio-ohjelmakirjastosta 19.10.2018 alkaen. Etkö vielä ole Aition tilaaja? Voit nyt tilata Aition kuukaudeksi maksutta ja tutustua uutuussarjaan! Ei määräaikaisuutta, joten kokeileminen on helppoa. Palvelun voi perua vaikka kokeilujakson aikana.

Tilaa Elisa Viihde -sovellus ja AitioTutustu Aitioon!

Elisa Viihteen oma Aitio-ohjelmakirjasto sisältää eniten kotimaisia elokuvia, ulkomaisia suosikkielokuvia sekä runsaasti laadukkaita TV-sarjoja ja lastenohjelmia. Aition sisältöä päivitetään säännöllisesti. Voit katsoa Aitiota Elisa Viihde -sovelluksen kautta puhelimella, tabletilla, tietokoneella ja televisiosta Elisa Viihteen digiboksin kautta. Saat siis suurkattauksen viihdettä missä ja milloin haluatkin.

Kilpailun säännötKaikkien 19.10.2018 - 4.11.2018 OmaYhteisön keskustelussa kilpailuun osallistuneista valitaan yksi iPhone XR 64 Gt -puhelimen (arvo 879 €) voittaja maanantaina 5.11.2018.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta OmaYhteisön yksityisviestillä 5.11. Voittajan nimimerkki julkaistaan myös OmaYhteisön kisajulkaisussa. Mikäli voittajaa ei tavoiteta viimeistään 19.11.2018, arvotaan tilalle uusi voittaja 20.11.2018.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi, Elisa Oyj vastaa arpajaisverosta. Elisa Oyj:n henkilökunta perheineen ei voi osallistua kilpailuun. Elisa ei vastaa siitä, että tietojärjestelmien, Internet-yhteyksien tai muiden ohjelmien toimimattomuuden tai virheiden takia tieto arvontaan osallistumisesta ei päädy Elisalle asti. Elisa pidättää oikeuden julkaista kilpailuun osallistujien kilpailuun osallistuessaan käyttämät nimimerkit sekä valitsemiaan otteita kilpailuun osallistuneiden OmaYhteisössä julkaisemista teksteistä, videoista tai kuvista valitsemissaan medioissa.

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

124 kommenttia

Niin
Tyylilaji Nordic Noir? joka näyttää olevan kaikilla nyt muodissa. Liian synkkää. Pikkuhiljaa budjetit kotimaisissa tuotannoissa kasvaneet mutta vielä jäädään kansainvälisestä tasosta.
Trailerin perusteella ei jatkoon 2/5.
Käyttäjätaso 1
Minulla on Esisa viihede,en ole vielä katsonut elokuvia ,vähän kiinostusta olisi, pystyy nauhoittamaan
televisio ohjelmia ja yle areenasta löytyy katseltavaa sekä vähän muistakin, suosittelen muillekkin
Elisa viidettä
Suomessakin on alettu tehdä laadukkaampia rikossarjoja. Pidän itse niistä, ovat hyvinkin koukuttavia. Tosin vielä en tästä Bulletsin alkujaksosta aivan samalla tavoin koukuttunut kuten kotimaisesta tuotannosta mainitakseni esim. Sorjonen tai ruotsalaisesta Nousuvedestä, että tulee halu katsoa koko kausi kerralla.

Toisaalta sarja ei vaikuta niin synkältä kuten muut pohjoismaiset sarjat ja sekin on hyvä. Ei kaikissa sarjoissa tarvitsekaan olla sairaita psykopaattien tekemiä murhia vaan tässä on todellisista ja ajankohtaisista ilmiöstä, mm. maahanmuutosta, terrorismistä kyse. Sarjan nimeä miettisin vielä uudelleen, vaikka kyse onkin kansainvälisestä tuotannosta. Bullets - kuulostaa jotenkin väkinäiseltä, en nimen perusteella alkaisi seurata sarjaa. Ajattelin seurata sarjaa kuitenkin loppuun, ehkä juoni alkaa koukuttaa enemmän koko ajan.

Krista Kososelta hyvää suoritusta mielestäni, hän on hyvä näyttelijä ja hiljalleen taitaa päästä putous-leimastakin eroon tehdessään vakavampia ja kansainvälisiäkin rooleja. Hienoa!
Ihan jees toiminnalta vaikuttaa, pitää ottaa katselulistalle mukaan.
Ihan laatukamaa
Ensivaikutelmien jälkeen kiireisenä ei ehkä omaan makuun se ensimmäinen katsottava ohjelma, mutta pidemmän päälle suht laadukaskin ja hyvin tuotettu. Pikkuhiljaa synkästä pohjoisen metsästä siintää tulevaisuuden siemen, vain 5v aina jälkijunassa. Osuu ja uppoaa!
En aio katsoa missään tapauksessa, niin paljon huonoja kokemuksia ns. kotimaisista sarjoista.
Pökkelöhahmot ja replikointi kuin suoraan seurojentalon iltamista. Että silleen ...
Ei huono alkuvaikutelma. K Kosonen ei oikein sytytä, aiempien tekemisten/mielikuvan vuoksi ehkä. Voipi olla että vauhti paranee ja koukku nappaa.
Tämäntyyliset elokuvat/sarjat eivät itseäni kiinnosta. Väkivaltaa ja kurjuutta on maailmassa muutenkin liikaa. Sinänsä tietyllä lailla ajankohtainen aihealue. Krista Kosonen on mielestäni tässä hyvä.
Todella koukuttava sarja vaikka vasta 3 jaksoa takana. Täys 10 pistettä tälle👌👌👌
Haastavalle ja kilpaillulle Nordic Noirin tyylilajille ihan hyvin pärjäävä sarja.
Jo Krista Kososen takia kannattaa sarjaa katsoa! Yleensä en nyt kotimaisista sarjoista innostu, mutta tämä on hyvä. Onneksi kaverilla on Aitio niin katsoa voin. Itselläni on Elisaviihde. Suositten.
Kyllä tämä erittäin mielenkiintoiselta vaikuttaa! Sopivan tummasävylnen sekä toiminnan ja draaman täytteinen! Kosonen on ennemmin tuttu sketsisarjoista, joten mielenkiinnolla seuraan hänen suoritustaan!
Ehdottomasti katselulistalle!
Olihan tuo ihan katsottava.
Muuten osin vauhdikas,mutta ärsyttää samojen Suomi näyttelijöiden esiintyminen kaikissa mahdollisissa ohjelmissa ja sarjoissa.
Aivan älyttömän hyvä
Olihan se ihan hyvä,mutta ei ollut yhtä kiinnostava kuin muut suomalaiset poliisisarjat.Annan kuitenkin asteikolla 1-10 seiskan
Ekan jakson perusteella: jatkoon!
5/6
Krista Kosonen tekee loistavan suorituksen ja sarja on koukuttava.
Sarja on kahden jakson jälkeen katsottava kokonaan, joten marraskuun alkuun illoille on tarjolla hyvää jännitystä.
Ensimmäisen jakson jälkeen vaikuttaa ihan lupaavalta. Ei ihan suomalaistyyppinen mutta ei aina tarvitse ollakaan.
hyvä ja mielenkiintoinen sarja
Käyttäjätaso 1
Hyvä sarja jota kannattaa katsoa,jää kyllä koukkuun
Krista Kosonen on - taas kerran - loistava ja ihana. Suomalaiseksi sarjaksi parasta a-luokkaa. Kansainvälisessä kilpailussa ei ihan pärjää esimerkiksi Sillalle.
Ei huono alkuvaikutelma