Arvostele Elisa Viihteen alkuperäissarja Bullets ja voita uusi iPhone XRNäytä ensimmäinen kirjoitus
Tämä keskustelu on suljettu, eikä sitä voi kommentoida.

124 kommenttia

Ihan jännä uutuus, vaikka yleensä en tämän tyyppistä ohjelmistoa seuraakaan. Mielenkiintoiset näyttelijät ainakin helposti auttavat pysymään sarjassa kiinni.
Liian hidastempoinen. Tyypillinen suomalainen sarja. Hyppii liikaa paikasta ja ajankohdasta toiseen. Krista Kosonen on kyllä hyvä.
Traileri näyttää hyvältä. Tuntuu vaan että suomi tulee pikkasen jälkijunassa tässä trilleri buumissa.
Varmasti kuitenkin katsomisen arvoinen.
mielenkiintoinen, suomalaisia sarjoja en ole seurannut,kun eivät vaan nappaa tyylin ja esitystavan vuoksi ,mutta mielelläni katson tätä.
Bonuksena kiva katsoa "tuttuja" maisemia,ei aina kaukaisia jenkkikaupunkeja.
Suomalaissa sarjoissa/elokuvissa tulee näyttelijöiden aiemman roolit mieleen ja
vertailu tapahtuu ehkä väärillä asioilla. Hyvät näyttelijät kuitenkin kasvavat sisälle
uuteen tehtävään ja onnistuvat siinä.
Kaikki tähän mennessä Aitioon tulleet jaksot olen katsonut ja koukkuun jäin. Lisää tällaisia sarjoja.
Krista Kosonen on mahtava näyttelijä ja ei Tommi Korpelakaan toiseksi jää.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Nordic noir pumppaa verevyyttä kliseiseen draamakenttään. Ensimmäisen jakson perusteella ihan Sillan tasolle ei vielä päästy, mutta odotan innolla jatkoa. Tarttumispintaa saa tutuista näyttelijöistä. Onneksi en ole katsonut Putousta, joten Kosonen ei kanna mielessäni menneen taakkaa.
Ensimmäisen jakson perusteella lupaava ja mielenkiintoinen asetelma juonelle. Odotan innolla mihin suuntaan tarina etenee! Ehdottomasti jatkoon!!
Olipa mielenkiintoinen uusi sarja, Sibel Kekilli, Krista Kosonen ja Tommi Korpela sopivat hyvin rooleihinsa. Avaa silmät, herättää tunteita. Sopivan todenmukainen rikosdraama, tykkäsin kovasti, 5 jaksoa katsottu miehen kanssa.
Suosittelen katsomaan, jos tykkäät rikos dekkareista yms. Ihailtavaa ohjaustyötä ja näyttelijävalinnat uskottavia, Krista ja Tommi eläytyy kunnolla ja Sibel uudempana kasvona todella uskottavassa roolihahmossa
Vaikutti lupaavalta ja kansainväliseltä sarjalta, joka koukuttaa. Huimaa tasonnousua viihdeportaalissa meiltä täältä pienestä Suomesta, jatketaan samanlailla tai jopa rimaa nostaen...
Todella hyvä sarja. Piti katsoa kaikki jaksot peräkanaa, sillä jäin kyllä koukkuun sarjaan. Jäi vielä niin jännittävään kohtaan, että odotan toista kautta kuin "hepo kesää" Siis Krista Kosonen ja Sibel Kekill näyttelivät niin luontevasti eikä Tommi Korpelakaan huono ollut. Hyvä vaan, kun tuli esille esim.terrorismi ja nuo itsemurhakuolemat, joita tapahtuu oikeessa elämässäkin, luullen, että päästään paratiisiin, kun siten toimitaan. En tarkoita sitä, että ne olisivat hyviä asioita, mutta siinäkin mielessä tuli asioita julki. Juoni oli mielestäni hyvä ja jännittävä ja hyvin suunniteltu juoni. Oikein itse mielessään mietti juonen seuraavaa käännettä.
Käyttäjätaso 3
Sarja on koukuttava ja hyvä.Tulee katsottua ilme värägtämättä jakso aina loppuun.
Hyvält vaikuttaa, hyviä suomalaisia näyttelijöitä mukana. 👍🏻
Tykästyin jo aijemmin kotimaisiin rikossarjoihin katsottuani Karppi-sarjan. Lähdin siis innolla sarjan kimppuun! Näyttelijäkattaus on sarjassa mielestäni loistava, Suomen parhaimmistoa.


Sarjan aloitus oli mukavan erilainen, ei tullut heti mieleen tavalliset suomalaiset rikossarjat. Sarja ei kuitenkaan parin jakson jälkeen ole vielä ollut mitenkään koukuttava, vaikka tapahtumat ovat vauhdikkaita!

Ehdotonta plussaa sarjan ajankohtaisien ilmiöiden käsittelystä sekä kansainvälisyydestä!
Vaikka kokonaisuuteen jäi kaipaamaan jotain pieniä koukuttavampia juonen käänteitä,saa sarjan alkuarvioksi 3,5/5.
Hermojakiristävää ja henkeäsalpaavaa jännitystä, jossa näyttelijöiden roolisuoritukset yltävät yltiöpäisiin, oscararvoisiin suorituksiin. Tässä mukaansatempaavassa jännitystrillerissä juonenkäänteet saavat katsojan ahmimaan jaksoja toisensa perään kunnes koko kihelmöivä kausi on katsottu kertaalleen läpi. Kylmänhikeä pukaten sormi menee kaukosäätimelle ja pakottaa aloittamaan tämän kaikkien aikojen sagan uudelleen ja uudelleen alusta.
Mielenkiintoinen ja mukavaa vaihtelua, oikeastaan jopa loistava.
No enpä nyt kehuis 🤐 tylsä, hidas, epäaito,
siis ihan tyypillinen suomalainen tekele 👻
Poika pakotti katsomaan tätä sarjaa, joten pieni arvostelu tässä.
Erilainen tyyli, omalla tavallaan kiehtovan mielenkiintoinen ja sai tälläisen vanhemmankin muorin innostumaan. Hyvät näyttelijät ja käsikirjoitus vaikuttaa ihan hyvältä, vasta pari jaksoa katsoin mutta herätti mielenkiinnon ja katson loputkin
Kovin synkkä ja hurja sarja, visuaalisesti omaa luokkaansa tähän saakka!
Suunnittelin katsovani yhden jakson Bulletsia, mutta tulikin suoritettua neljän jakson mittainen minimaratoni. Netflixin jenkkituotantoja on tullut paljon katsottua, mutta mielestäni suomalaisten ei tarvitse lainkaan hävetä omaa rikossarjaansa. Varmasti tulee ahmaistua loput jaksot tulevan viikon aikana.

Bulletsiin oli saatu kasattua kovat suomalaiset näyttelijät Tommi Korpelan ja Krista Kososen johdolla. Kansainvälinen ote sarjaan oli saatu ulkomaalaistaustaisten näyttelijöiden avulla. Bulletsissa onkin monta eri tasoa, jossa tarina etenee. Tarinoiden nivoutuminen alkoi jo toisen jakson aikana, jolloin sarjan seuraaminen myös helpottui. Samalla kuitenkin uudet tapahtumat pitävät luonnollisesti otteessaan jaksosta toiseen.

Tekstitykset eivät englannin kielisissä kohtauksissa jostakin syystä toimineet kunnolla Safarilla katsottaessa. Suurimmaksi osaksi tekstityksiä ei tullut ollenkaan, tai sitten ne tulivat parin minuutin viiveellä. Tämä häiritsi hieman katsomista.

Bulletsin intro on aivan huikean hieno, kun näyttelijä kerrallaan häviää kuvasta savuna ilmaan. Jo intron vuoksi kannattaa ainakin yksi jakso katsoa. Myös sarjan Bullets-tekstiin on käytetty luovuutta. Siinä, kun taitaa olla vasemmalta tullut luoti, joka on pysähtynyt e-kirjaimen keskelle. Kaiken kaikkiaan sarjasta huokuu laadukkaasti toteutettu suomalainen rikosdraama, jonka taustoissa on myös työskennellyt joukko todellisia ammattilaisia.

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Ihan katsottava, vaikkakin vähän liian hidastempoinen omaan makuun. Miten mahtaa käydä Korpelan rahalaukun?
Mielenkiintoinen ja mukaansatempaava.
Tän kilpailun takia vilkaisin, täytyy myöntää että katson loputkin jaksot
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Raatimme on lukenut kaikki kisaan lähetetyt Bullets-arvostelut läpi. Iso kiitos teille kaikille osallistumisesta ja arvosteluiden jakamisesta. 😊

Valintakriteereinämme voittajan valinnassa meille oli sarjan arvostelu monipuolisesti eri näkökulmista ja voittajaksi valitsimme kisasta @Twistin, joka voittaa uuden iPhone XR -puhelimen haluamassaan värissä. Paljon onnea! :)

Lue Twistin Bullets-arvostelu täältä.