Blog

Elisa Esports - Eurheilun maailmaa Elisan silmin

  • 7 helmikuu 2020
  • 0 kommenttia
  • 2844 katselukerrat
Elisa Esports - Eurheilun maailmaa Elisan silmin
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

Kuten aiemmin kirjoittelinkin, on eurheilu noussut valtavaan suosioonsa ja kasvu jatkuu vain. Samaten tilanne on meilläkin, eli toiminta laajenee eurheilun puolelle koko ajan laajemmin ja laajemmin :sunglasses:

 

Missä Elisa Esports siis on ja toimii?

 

Elisa Esports ei ole vain yksittäinen juttu, vaan se on laajempi osa meillä toimintaa. Tämä näkyy siten, että Elisa Esports löytyy meillä useammastakin paikkaa ja silläpä tätä artikkeliakin lähdin kirjoittamaan, eli ajattelin vähän vinkata eurheilijoille että mistä Elisaa löytyy scenessä ja aiheesta muutenkin kiinnostuneille avata meidän osuutta. :blush:

 

Näkyvin pintaraapaisu

 

elisa.fi/gaming

Tämän linkin takaa löytyy tämän hetkinen osuus pääsivultamme mikä koskettaa pelaamista ja eurheilua. Pakko myöntää että sivusto ei ehkä se edustavin tällä hetkellä ole, siksipä sinne on luvassa muutoksia tässä jossain kohtaa, eli sivun sisältö tulee saamaan vähän uutta ilmettä ja aktiivisempaa sisältötuotantoa tulevaisuudessa. :sweat_smile:  Laiteuutuuksien pikasilmäilyyn tuo kuitenkin toimii hyvin ja isoimmista lähetyksistä löytyy mainintaa Lähetykset -sivulta.

 

elisa.fi/kauppa/laitteet/pelaaminen

Laitevalikoima jos kiinnostaa tarkemmin, kannattaa käydä tarkistamassa verkkokaupan tarjonta! Valikoima on jo nyt laaja kattaen pelikoneista ja -konsoleista aina pelituoleihin ja oheistarvikkeisiin asti. Itselläni esimerkiksi löytyy Asus ROG Centurion kuulokkeet ja parin viikon käytön jälkeen voin todeta että heikompiin en ole palaamassa. :headphones: Vaikka pelaaminen ja eurheilu onkin taitolajia, on kunnollisilla välineillä yllättävänkin suuri merkitys.

 

Mistä näit otteluita sitten näkee ja voi seurata?

 

elisaviihde.fi/sport/lajit/e-urheilu

Elisa Viihde Sport tarjoilee eurheilua laajalla kirjolla. Tätä kirjoitellessa on viikonlopullekin varsin hyvää tarjontaa luvassa, BLAST Premier sekä PUBG Suomiliiga on molemmat itselle rakkaiden lajien turnauksia ja mikäli vain aikaa löytyy niin tulen seurailemaan miten matsit menevät! Elisa Viihde Sport on tuon nettisivun ohella tarjolla toki myös pikkuruudulta eli Elisa Viihde Sovelluksen kautta ja mikä hienompaa, voi ottelut katsella myös niin isolta ruudulta kuin kotiin on mahtunut eli Viihteen digiboksin kautta joka on telkkarissa tai videotykissä kiinni. :sunglasses:  Toki jos Twitch on se tutumpi alusta ja sieltä ennemmin seurailee ottelut ja streamit, löydytään me sielläkin twitch.tv/elisaviihdesport:blush:

Mikäli kiinnostuit Elisa Viihde Sportin kautta kokeilemaan, niin laita vaikka @OmaYhteisö-tiimi’lle yksäriä tai Twitterin tahi Facebookin kautta viestiä niin kerrotaan toki tuosta lisää ja katsotaan miten saadaan pelit näkymään. :blush:
 

twitter.com/ElisaEsports

Twitteri kun tuossa nyt tuli mainittua, niin mikäli sielläpuolen pyörit ja pelaamiset kiinnostaa niin kannattaa ehdottomasti ottaa ElisaEsports seurantaan! Tuolla on turnausuutisten ohella myös paljon muuta kiinnostavaa, löytyy toki arvontojakin kuten jokaisella itseään kunniottavalla Twitterin pelaamiseen keskittyvällä yritystilillä kuuluukin olla. :sweat_smile:

 

Mutta onko elisalaiset itse myös pelaajia?

 

Kyllä.

Tästä löytyy todistetta jo ihan sillä, että ollaan oltu mukana Kanaliigassa pelailemassa pidemmän aikaa jo ja sekä CS:GO että PUBG puolella ihan hyvillä tuloksillakin. Jos olet siis aina halunnut haastaa meitä ja testata meidän pelitaitoja, etsi työpaikaltasi riittävästi samanhenkistä porukkaa ja lähde mukaan. :sunglasses: Kanaliiga löytyy myös Twitterissä.


Keskustelussa ei ole vielä kommentteja.

Vastaa ensimmäisenä!

Osallistu keskusteluun