Hae laitetestaajaksi ja voit voittaa Huawei Mate 9 Pro -puhelimen


Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Oletko kiinnostunut testaamaan älypuhelimia? Entä syyhyävätkö sormesi kirjoitella kokemuksistasi myös muille? Etsimme nyt kahta innokasta ja sanavalmista laitetestaajaa jakamaan käyttökokemuksiaan Palsta-yhteisössä. Osallistu kilpailuun ja voit olla toinen onnekas testaaja, joka saa Huawei Mate 9 Pro -puhelimen omaksi. :)

Näin haet Huawei Mate 9 Pro –laitetestaajaksi:

  1. Kerro meille korkeintaan 30 sanalla tai 30 sekunnin mittaisella YouTube-videolla, miksi sinä haluaisit testata Huawei Mate 9 Pro -puhelinta.
  2. Lähetä kisaosallistumisesi kommenttina tähän keskusteluketjuun viimeistään keskiviikkona 18.1.2017.
Kilpailuun osallistuneiden joukosta valitaan 19.1.2017 kaksi testaajaa, jotka tulevat jakamaan kokemuksiaan Huawei Mate 9 Pro -puhelimesta Palsta-yhteisössä helmikuun aikana. Voittajat saavat testilaitteet omaksi, kun sovitut arvostelut on julkaistu Palstalla. Arvostelut voi toteuttaa joko kirjoittamalla ja kuvina tai YouTube-videoarvosteluina.

Jos sinulla ei vielä ole tunnusta Palstalle, niin voit luoda tunnuksen sivun oikeasta reunasta löytyvän Kirjaudu Palstalle -linkin kautta.

Kilpailun säännöt:

Kaikkien 5.1.2017 - 18.1.2017 Palstan keskustelussa (https://palsta.elisa.fi/ajankohtaista-palstalla-49/hae-laitetestaajaksi-ja-voit-voittaa-huawei-mate-9-pro-puhelimen-504233) enintään 30 sanan kilpailutekstin tai 30 sekunnin YouTube-videon julkaisseista valitaan 2 voittajaa, jotka saavat Huawei Mate 9 Pro -älypuhelimen omaksi.

Voittajat sitoutuvat kirjoittamaan kolme vähintään 100 sanan arvostelua sisältäen myös kuvia tai vähintään minuutin mittaista YouTube-videoarvostelua Palsta-yhteisössä heille tätä varten erikseen avattavaan keskusteluketjuun helmikuun 2017 aikana. Arvosteluita kirjoitetaan kolme: ensifiilikset laitteesta heti laitteen käyttöönoton yhteydessä, kokemukset viikon käytön jälkeen ja loppuarvio, kun puhelin on ollut kaksi viikkoa testikäytössä.

Mikäli voittaja ei toimita kolmea arvostelua Palstalla julkaistavaksi sovittuna aikana, laskutetaan häneltä Huawei Mate 9 Pro -laitteen myyntihinta (Elisan verkkokauppa, hinta laitteen hinta myynninaloituspäivänä).

Kilpailun voittajat valitaan 19.1.2017 ja voittajille ilmoitetaan samana päivänä henkilökohtaisesti Palstan yksityisviestillä. Mikäli voittajaksi valittu käyttäjä on lisännyt puhelinnumeronsa Palstan profiiliinsa, lähetetään voitosta tieto myös tekstiviestillä. Voittajien nimimerkit julkaistaan myös Palstalla.

Mikäli voittajaa tai voittajia ei tavoiteta viimeistään 23.1.2017, valitaan tilalle uusi voittaja 24.1.2017.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi, Elisa Oyj vastaa arpajaisverosta. Elisa Oyj:n henkilökunta perheineen ei voi osallistua kilpailuun. Elisa ei vastaa siitä, että tietojärjestelmien, Internet-yhteyksien tai muiden ohjelmien toimimattomuuden tai virheiden takia tieto arvontaan osallistumisesta ei päädy Elisalle asti. Elisa pidättää oikeuden julkaista voittajien kilpailuun osallistuessaan käyttämät nimimerkit sekä valitsemiaan otteita voittajien Palstalla julkaisemista teksteistä, videoista tai kuvista valitsemissaan medioissa.




Tutustu Huawei Mate 9 Pro -puhelimeen Elisan verkkokaupassa

Muokattu 19.1.2017: Voittajat on nyt arvottu! Kiitos kaikille osallistujille 🙂 Lue lisää

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Mikäli tarvitset neuvoja, kokeile ensin löytyisikö haulla toinen keskustelu samasta aiheesta. Haku löytyy kaikkien sivujen ylälaidasta. Jos vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

136 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Tekeekö Elisa nykyään omat firmikset myös kännyköihin, vai mistä moinen?

Eikö tällainen kuvio sopisi paljon paremmin esim. jonkun Kotiboksin kohdalle? Tai Viihteen tikipoksin?

[/sarcasm]
Haluaisin testaajaksi ja antaa käyttökokemuksia puhelimesta. Puhelimen testaus ja arviointi antaisi positiivista palautetta vanhemmille käyttäjille jotka eivät uskalla vaihtaa sitä nokian 3110 tai simpukkaa älypuhelimeen.
Huawei Mate 9 Pro kiinnostaa siksi että pääsisin vihdoinkin käyttämään Android-luuria Ja kaiken lisäksi upouutta sellaista. Luuri tulisi kovaan käyttöön: suunnistusmetsistä urbaaniin navigointiin sekä kommellusten jakamiseen somessa.
Haluaisin tyttären testaavan ko puhelinta, en tiedä voiko kellään olla puhelin kovemmassa käytössä, on kyse sitten suunnistamisesta tai somettamisesta, videoinnista tahi kuvaamisesta. Olisiko se vaihtoehto iphonelle kenties? Urheilunkin kestävä?
Antaisin puhelimen eläkkeellä olevalle äidilleni ja raportoisin hänen käyttökokemuksensa. Hänelle on tärkeää ikuistaa jälkipolvea, mutta kuvat ovat nykyisellä puhelimella suttuisia. Tekstiviestit täynnä virheitä. Sopiiko puhelin vanhemmalle ihmiselle? Otetaan siitä selvää.
Erityisesti kuvausominaisuuksien testaaminen kiinnostaa. Nykyinen luuri G5 on käytännössä livahtanut pääasialliseksi kameraksi. Olisikin hauskaa katsoa mihin Huawein kanssa pystyy.
Olen testaillut älypuhelimia omaksi harrastukseksi jo reippaat viisi vuotta. Olisi eeppistä päästä kokeilemaan Huaweita, kun siitä ei vielä kokemusta. Tällainen "nörtti" arvostaa kaikkia testausmahdollisuuksia! 🙂
En ole koskaan päässyt kokeilemaan uusia puhelimia. Olen todella kiinnostunut kokeilemaan ja kertomaan oma kohtainen kokemus laitteesta. Minulla on aikaa ja kiinnostusta testailla kaikkea kiinnostavaa puhelimesta ja kertoa tuloksia muillekin.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Kiinnostaisi testata huippupuhelinta dual-sim ominaisuutta hyödyntäen. Ottaisin laitteen työpuhelimeksi käyttäen työ-simmiä työaikana ja vapaa-aikana käyttäisin omaa liittymää. Olen ollut valokuvausharrastaja ja testaisin mielelläni kännykkäkameran ominaisuuksia laadukkaassa älypuhelimessa. Pelaaminen ei kiinnosta ollenkaan enkä niistä mitään tiedäkkään.
En usko että on olemassa parempi puhelinmalli kuin Sonyn, siksi olisin kiinnostunut testata ilmaiseksi joku muu merkki! 😉
Kyllä kiinostais ruveta laitetestaajaksi.Vois kokeilla muitakin puhelin merkkejä kuin samsung joka on ollut jo monta vuotta ykkösmerkkinä.
Mielenkiinnolla lähtisin testaamaan Huaweita, kun ennestään käytössä on olleet Honor 6 ja P9 Lite. Käytän puhelinta lähes kaikkiin arjen juttuihin - someen, blogiin, laskujen maksamiseen, valokuvaamiseen. Jaan sekä vastaanotan mielelläni ideoita 🙂
Haluaisin mate 9pro testaajaksi huawei holistina kyltymätön kiinnostus huippu tuotteisiin. Tällä hetkellä teiltä hommattu honor 7 premium. Huippu sekin, mate 9pro tokin vielä premiupi!
Tällaisena nippelivammaisena 🙂 kaikki uusi kiinnostaa ja kun puhelimia on ollut käytössä koko kännykkähistorian ajan monenmoisia, niin kokemusta löytyy ja uskoisin, että myös kykyä ilmaista siitä muille!
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki
Paluumuuttajana en ole täysin tyytyväinen puheluiden toimivuuteen. Johtuukohan nykypyhelimesta? Sanan säilä on edelleen terävä, ja rumakin arvostelu kirjoitetaan niin kuin se on. Nyt olisi jo aika kirjoittaa kehujakin...
Android-puhelimet ovat tuttua kauraa jo ensimmäisistä HTC:stä lähtien. Kilpailu suurimpien yrityksien välillä on nykyään niin kovaa, että eroja puhelimien välillä ei voi perustiedoista havaita - pienet nyanssit mallien välillä lopulta ratkaisevat.
Oneplus 3, Iphone 6s ja Huawei mate 9 pro painivat. Kuka voitti?
Puhelin menisi testaukseen avomiehelle, saataisiinko tällä luurilla käännettyä vannoutuneen Samsung miehen pää? Olisi myös hienoa päästä piristämään toista rankan syksyn jälkeen ja rupeehan se nykyinenkin puhelin vetelemään viimeisiään. Testaus sisältäisi puhelimen kestävyyttä raskaiden softien pyörittämisessä ja kameran toimintaa olisi mahtavaa päästä näkemään livenä!:8
Käyttäjätaso 3
3h puhelu vanhalla Nokialaisella juuri kesti akku.miten on tämä: kestääkö maratonipuhelut mm ssa:?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Nyt Android -maailmaan sisään päässeenä olisi kiva saada perspektiiviä laitteisiin ja valmistajiin. Valmistajien lippulaivoihin erikoistuneena Mate 9 Pro olisi luonnollinen jatke puhelinvalikoimaan. Onko se parempi kuin Galaxy S7?
Kokemuksia testaamisesta on työ puolesta aika paljon. Kattava testi siis tiedossa esim. valokuvaus vaativissa olosuhteissa, akun kestävyys, pelaaminen, wlan käyttö vastaan 4g. Puhelimen käyttäytyminen katvealueissa, UI ja VR.
Huawei Mate 9 Pro pääsisi soutuun keskittyvän startup yritykseni ykköskameraksi sillä uskon että tupla kamerasta saisin paljon hyötyä hyvän markkinointimateriaalin tekemisessä. Myös selfie ja hämärkuvaus hyödyksi sekä se että pääsee kirjoittamaan blogia suoraan tien päältä. Arvioisin myös laitteen nopeutta ja kykyä souritua monesta asiasta samaan aikaan. Tietenkin testaisin startup firmani omaakin applikaatiota. Sormenjälkitunnistus on haluttu ominaisuus ja siitä jonkin verran kokemusta.

Tsekkaa nuori soutuyrityksemme ja minkälaista kuvamateriaalia tähän mennessä olemme tehneet: https://www.youtube.com/watch?v=dh_WhVHWLi0
www.rowingperformance.com
Käyttäjätaso 1
Vehkeet ei enää tahdo oikein toimia, joten pro-version testaaminen olisi tarpeen. Testannut olen toki ennenkin vaikka mitä vermeitä, mutta aina olen itse erheeni maksanut. Ja olis ainaskin iso vehje.
Huawei nostanut kivasti päätään viime aikoina ja olisi kiva päästä testaamaan myös tätä puhelinta. Nykyinen luuri on Honor 8 ja saisi kivasti verrattua tuoko tuo mitä mukavaa verrattuna Honor 8 puhelimeen.
No mutta, kylläpä kiinnostaisi kokeilla arviovideon tekemista. Josko vaikka tubettajan ura urkenisi. ;.D