Hae laitetestaajaksi ja voit voittaa Huawei Mate 9 Pro -puhelimenNäytä ensimmäinen kirjoitus
Tämä keskustelu on suljettu, eikä sitä voi kommentoida.

136 kommenttia

Haluaisin laitetestaajaksi, koska olen testannut Samsung Galaxy S7 Edgeä ja Huawei Mate 9 Pro vaikuttaa hyvältä haastajalta huippuluureille. Erityisesti kiinnostaa puhelimen suorituskyky, kaksoiskamera ja akku.
Puhelinten testaaminen kiinnostaa kovasti. Testaamiseen olen tutustunut, kun minut valittiin viime kesänä Huawei Honor 8 beta-testaajaksi. Huawei on laitevalmistajana ja brändinä Suomessa mielenkiintoinen ja olisi ilo tutustua myös Mate Pro-malliin. 🙂
Vanha uskollinen Samsungini vetelee kirjaimellisesti viimeisiään, kaikki on otettu irti ja on tullut aika luopua. Uusi kumppani, Mate tulisikin tälle testaajalle mukaan todelliseen tarpeeseen, käyttöön ja monipuoliseen menoon 😳
Pakkohan, se on hakea. Pääsee vertailemaan oneplus3:n kanssa tätä huawein mörköä. Yksinkertaisesti, en tubeta, joten arvostelukin tulisi suoraan tänne, ehkä harkita arvostelun loppuun kyllä koontivideon tekoa käytöstä myös tubeen.
Hyvin paljon tekniikan kanssa tekemisissä olleena sopisin mainiosti laitetestaajaksi. Puhelimen jokainen ominaisuus joutuisi testipenkkiin. Harrastan myös valokuvausta, joten kehuttu kaksoiskamera pääsisi kilpailemaan järjestelmäkameran kanssa. Myös vertailu nykyiseen Samsungin lippulaivamalliin kiinnostaisi.
Täältä löytyisi suorastaan yli-innokas laitetestaaja, joka myös todella mielellään raportoisi testauskokemuksistaan. Raportit tulisivat olemaan monipuolisia, kattavia, rehellisiä sekä kaikin tavoin hyödyllisiä, selkokieltä unohtamatta.
Olen tekniikan aktiivikäyttäjä. Testilaite vaikuttaa lupaavalta niin tehojen kuin ominaisuuksiensa puolesta. Käyttökokemuksista olen valmis kertomaan toivotuilla tavoilla.
Huawei Mate 9 Pro älypuhelin on suorituskyvyltään ja ominaisuuksiltaan huippu luokkaa. Olisi hieno päästä kokeilemaan sitä, jotta näkisi kuinka suorituskyky ja monipuoliset ominaisuudet näkyvät käytännössä.
Tekniikan parissa aktiivisesti viihtyvä sekä jatkuvasti töitä tekevälle sopisi varmasti moinen testiin ja kovaan sellaiseen. Pelaaminen? Videot? Kuvaaminen? Puhelut? Some? You name it, I've done it!
Tekniikkanörtin hellässä huomassa älypuhelin on korvannut monta laitetta ja on päivittäin kovassa käytössä, niin kameran kuin some-sovellusten osalta. Vakuuttaako Huawei Mate 9 Pro paatuneen Nokia-fanin? Otetaan asiasta selvää.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Kisa on nyt päättynyt ja Huawei Mate 9 Pro -testaajaksi valitsimme Lauran ja Sivupersoonan. Onnea voittajille! Olen teihin yhteydessä Palstan yksityisviestillä / tekstiviestillä testauksen käytännön järjestelyiden ja laitteiden toimittamisen osalta 🙂

Kiitokset myös kaikille muille kisaan osallistuneille! Laitetestauksia on näillä näkymin luvassa vielä lisää kevään ja kesän aikana, joten pysykäähän kuulolla, mikäli testailu ja käyttökokemusten jakaminen kiinnostaa ;)

Kuulemme Lauran ja Sivupersoonan käyttökokemuksia Huawei Mate 9 Pro -puhelimesta Palstalla helmikuun aikana 🙂