Hae laitetestaajaksi ja voit voittaa Mate 10 Pro -puhelimen


Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki


Etsimme kahta innokasta laitetestaajaa kokeilemaan Huawein uusimman Mate 10 Pro huippupuhelimen ominaisuuksia ja jakamaan käyttökokemuksensa Palstalla. 🙂

Mate 10 Pro on varustettu isolla 18:9 kuuden tuuman näytöllä ja Leica-kaksoiskameralla. HDR10-teknologia tukee intensiivisen eläviä ja kirkkaita värejä. Mate 10 Pro sopiikin hyvin mm. vaativamman valokuvaajan älyluuriksi. Kirin-tekoälyprosessori rikastuttaa käyttökokemusta nopeammaksi ja omaan käyttöösi sopivammaksi. Älykäs akunhallintaohjelmisto puolestaan oppii käyttötottumuksiesi mukaan ennakoimaan tekemisiäsi ja maksimoi akkukestoa.

Kurkkaa Mate 10 Pro -puhelimen tarkemmat speksit täältä.

Mitkä Mate 10 Pron ominaisuudet saavat juuri sinun sormesi syyhyämään niin, että luuria pitäisi päästä ensimmäisten joukossa käyttötestaamaan tosi toimissa? Oletko myös valmis kertomaan kokemuksistasi Palsta-yhteisössä? Jos kyllä, niin lukaise alta, kuinka voit voittaa Mate 10 Pron ja EnVizion 360 -kameran käyttötestattavaksi ja omaksesi. 🙂

Näin haet Mate 10 Pro –laitetestaajaksi:


  1. Kerro meille korkeintaan 30 sanalla tai 30 sekunnin mittaisella YouTube-videolla, miksi sinä haluaisit testata Mate 10 Pro -puhelinta.
  2. Lähetä kisaosallistumisesi kommenttina tähän keskusteluketjuun viimeistään sunnuntaina 12.11.2017.
  3. Vaihtoehtoisesti voit osallistua kilpailuun myös kommentoimalla Elisan Instagram-tilillä julkaistua kisapostaustaviimeistään 12.11.2017.
Palstalla ja Instagramissa kilpailuun osallistuneiden joukosta valitaan 13.11.2017 kaksi testaajaa, jotka tulevat jakamaan kokemuksiaan Mate 10 Pro -puhelimesta Palsta-yhteisössä joulukuun aikana. Voittajat saavat testilaitteet omaksi, kun sovitut arvostelut on julkaistu Palstalla. Arvostelut voi toteuttaa joko kirjoittamalla ja kuvina tai YouTube-videoarvosteluina.

Jos sinulla ei vielä ole tunnusta Palstalle, niin voit luoda tunnuksen sivun oikeasta reunasta löytyvän Kirjaudu Palstalle -linkin kautta.

Kilpailun säännöt:

Kaikkien 19.10.2017 - 12.11.2017 Palstan keskustelussa (https://palsta.elisa.fi/) enintään 30 sanan kilpailutekstin tai 30 sekunnin YouTube-videon julkaisseista ja Instagramissa julkaistuun kisapostaukseen kommentoineista valitaan 2 voittajaa, jotka saavat Huawei Mate 10 Pro -älypuhelimen omaksi.

Voittajat sitoutuvat kirjoittamaan kolme vähintään 100 sanan arvostelua sisältäen myös kuvia tai vähintään noin minuutin mittaista YouTube-videoarvostelua Palsta-yhteisössä heille tätä varten erikseen avattavaan keskusteluketjuun. Arvosteluiden julkaisuaikataulu sovitaan erikseen voittajien kanssa. Arvosteluita kirjoitetaan kolme: ensifiilikset laitteesta heti laitteen käyttöönoton yhteydessä, kokemukset viikon käytön jälkeen ja loppuarvio, kun puhelin on ollut kaksi viikkoa testikäytössä.

Mikäli voittaja ei toimita kolmea arvostelua Palstalla julkaistavaksi sovittuna aikana, laskutetaan häneltä Huawei Mate 10 Pro -laitteen myyntihinta (Elisan verkkokauppa, hinta laitteen hinta myynninaloituspäivänä).

Kilpailun voittajat valitaan 13.11.2017 ja voittajille ilmoitetaan samana päivänä henkilökohtaisesti Palstan yksityisviestillä tai Instagramissa. Voittajien nimimerkit julkaistaan myös Palstalla.

Mikäli voittajaa tai voittajia ei tavoiteta viimeistään 19.11.2017, valitaan tilalle uusi voittaja 20.11.2017.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi, Elisa Oyj vastaa arpajaisverosta. Elisa Oyj:n henkilökunta perheineen ei voi osallistua kilpailuun. Elisa ei vastaa siitä, että tietojärjestelmien, Internet-yhteyksien tai muiden ohjelmien toimimattomuuden tai virheiden takia tieto arvontaan osallistumisesta ei päädy Elisalle asti. Elisa pidättää oikeuden julkaista voittajien kilpailuun osallistuessaan käyttämät nimimerkit sekä valitsemiaan otteita voittajien Palstalla julkaisemista teksteistä, videoista tai kuvista valitsemissaan medioissa.


Mate 10 Pron ennakkomyynti starttaa Elisan verkkokaupassa maanantaina 30. lokakuuta.

Tämä keskustelu on suljettu, eikä sitä voi kommentoida.

172 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Sony pieni pettymys, kiukuttelee, iso Mate pro houkuttaa, vanhat silmäni tekstinkin paremmin tavoittaisi. Kuvia kiva olisi katsoa ja ottaa. Elokuvaelämyksetkin enemmän antaisi.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
"Huawei = laadukas puhelin" -yhtälö on ollut minulle ns. epätosi jo pitkän aikaa. En ole pitänyt Huawein puhelimista toistaiseksi lainkaan. Olisiko nyt mahdollisuus muuttaa tätä mielipidettä?
Valokuvaus on rakas harrastus, vuorokauden kaikkina aikoina, vuoden ympäri. Ja Twitter. Joten kamera + akku kovassa rääkissä. Aikuistubettaminenkin voisi alkaa... ???
Erittäin harras harrastus puhelinten testaus, tietomäärä on laaja ja lähes kaikkia tullut jo testailtua paitsi Huawein laitteita. Aikaisempaa kokemusta arvostelujen kirjoittamisesta myös on.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
WYSIWYG ja makrokuvaus ovat mun juttuja, joten vivid-colors-mode lentää ensimmäisenä romukoppaan. Toivottavasti Huihaissa on myös luonnollisenvärisiä kuvausmuotoja tai sellaisen voi itse säätää asetuksista. Nähdään pian.
Puhelimia tullut testattua, mutta ei yhtään varteenotettavaa Huawei puhelinta. Ominaisuuksiltaan Mate 10 Pro ainakin vaikuttaa mielenkiintoiselta ja varmasti testauksen arvoiselta taidonnäytteeltä 🙂
Huawei Ideos oli joskus ja se kummittelee mielessä aina kun Huawei mainitaan. Mainoksissa kehutaan merkkiä kuitenkin nykyään kovasti, mikä aiheuttaa kovin ristiriitaisia tunteita. Hyvää Huaweita olisi siksi mielenkiintoista kokeilla ja jakaa tietoa eteenpäin.
Käyttäjätaso 3
Samoilla linjoilla kuin Titimu, eli Ideos X5 (U8800) oli joskus aktiivikäytössä, ja mielleyhtymä tuohon on suuri. Kamera ja akkukesto, siinä itselle tärkeimmät ominaisuudet.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Voishan tuota vähän parempaa tuotetta testata.
Notkeet nakkisormet osuu peremmiin isoille "näppäimille". Ja hyvä kamera vapauttaa ulkoillessa pokkarin kantamisesta, tai järkkärin raahaamisesta.
Käyttäjätaso 2
Ja eikun testaukseen. Katsotaan onko android lähelläkään iOS:sää.
Kiva olisi päästä testaamaan Mate 10 Prota... Bulgaariassa olisi ollut käyttöä kääntäjällä, joka on varmaan loistava tässä laitteessa.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1
Olisi mahtavaa päästä testaamaan suosikkivalmistajani lippulaivaa! Erityisesti kertoisin kamerasta, sekä uusimman Androidin ja EMUIn ominaisuuksista. Puhelin olisi mukanani työssä ja vapaalla, ja kamera, netti- sekä someominaisuudet pääsisivät kunnon testaukseen.
Olen jo pitkään miettinyt voisiko android pohjainen älylaite korvata läppärini/kotikoneeni. Mate 10 pro näyttäisi hyvältä mahdollisuudelta.
Mielenkiintoinen näyttö ja kuvasuhde, kamerakin kiinnostaa. Olisi mielenkiintoista saada käyttöön testattavaksi.
Vanha puhelin koitti kovaa katua,
siks en nyt kuvaa lumista latua.
Muut jakaa somessa talvisia ensilumia,
onneks saan siitä hetken hupia.
Mä haen laitetestaajaksi,
että saisin ees kuvan tai kaksi! :8
Vannoutuneena Huawei käyttäjänä olisi loistavaa päivittää Mate 7 uudempaan, havainnoida ja jakaa eroja myös muille. Varsinkin kamera ja EMUI desktop kiinnostaa! Myös AI:n ominaisuuksien testaus kiinnostaa.
NOKIA 1020 oli se puhelin millä otin lähes kaikki digi kuvat maailmalla ja se palveli erittäin hyvin vielä hetki sitten, mutta Microsoftin hölmöilyn takia puhelimen päivitykset jätettiin tuuliajolle ja lopetettiin sitten kokonaan.Tuli siis tarve vaihtaa uuteen kameraan/puhelimeen ja eteeni sattui HUAWEIN P10 PRO malli edullisesti, johon olen ollut erittäin tyytyväinen päivittäisessä käytössä työssä ja vapaalla. Erityisesti kaksoiskamera on ollut mahtava ja muut toiminnot (mitä on runsaasti) on toiminut ilman mitään ongelmia. Ainoa pieni miinus on veden kestoisuus, koska työn merkeissä sattuu ja tapahtuu kaikenlaista ,jonka takia joutuu kovalle käytölle välillä. Järeä suojakuori on auttanut asiaan ,mutta tuonut painoa sekä kokoa lisää laitteeseen. HUAWEIN MATE 10 PRO:ssa ei tätäkään ongelmaa olisi, joten olisi siis 5 TÄHDEN PUHELIN...
Vielä ei ole löytynyt puhelinta jonka kameralla saisi todella hyviä kuvia. Olisiko tämä sellainen?
olisi kiva saada kokeilla uutta äly puhelinta..tiedä vaikka ostaisin sen..valokuvia tykkään ottaa mutta kännykällä tulee yleensä aika huonoja kuvia.saisko tällä parempia?
Nokian "monsterikameroiden" jälkeen en ole saanut tarpeeksi hyviä kuvia otettua kännyköilläni. Mate 10 Pro voisi arvostelujen perusteella olla ratkaisu tähän. 😳
Iphone -maailmasta katsoen ei ole montaa muuta kiinnostavaa laitetta, mutta tämä on yksi.
Tärkeimmät tekijät mobiililaitteessa ovat hardware- ja software-design sekä laiteympäristön koheesio. Käytän laitteen potentiaalia monipuolisesti, luon korkealaatuista sisältöä.
Lauri
Kokemusta löytyy Nokiasta, HTC:stä, Samsungista ja nyt Huaweista. Mate 10 Pro houkuttelee ja mielelläni jakaisin kokemukseni siitä, onko Huawei edelleen se paras vaihtoehto niin kameran kuin muidenkin ominaisuuksien perusteella.
Haluaisin testata ja kokea minkälainen puhelin on tällähetkellä Android-markkinoiden uusin lippulaiva. Puhelin kiinnostaa myös kameran osalta. Huawei olisi merkkinä uusi tuttavuus minulle. Laitearviointi sujuu minulta kuin itesestään, osaan tuottaa tekstiä.
Monia eri merkkisiä älypuhelimia olen omistanut, mutta en vielä Huawein älypuhelinta. Käytän älypuhelintani ahkerasti ja kohtuulisen monipuolisesti, mutta se ei ole minun sosiaalisen elämän keskipiste, vaan olennainen osa sitä. 😉