Hae laitetestaajaksi ja voit voittaa Mate 10 Pro -puhelimenNäytä ensimmäinen kirjoitus
Tämä keskustelu on suljettu, eikä sitä voi kommentoida.

172 kommenttia

https://youtu.be/sVZR2FUKvVU
Hakemus Huawei Mate Pro 10 testaajaksi 🙂 :
Käyn paljon keikoilla ja erilaisissa kulttuuritapahtumissa ja otan yleensä runsaasti kuvia muistoksi ja sosiaaliseen mediaan jaettavaksi, joten tästä syystä sormeni syyhyäisivät päästä testaamaan Mate 10 Pro:ta ja sen kameraa.
Olen tutkaillut uusia puhelimia jo kuukauden päivät. Tämä on herättänyt huomiota uudella androidilla, keskusmuistin määrällä ja kameralla. Onko tässä ainesta uudeksi lippulaivamalliksi? Haastaako Mate pro 10 Oneplussan ja muut kilpailijat.
Vasta muutama vuosi sitten pääsin älypuhelimien maailmaan. Nykyään olen perheemme puhelimen suurkuluttaja. Minua kiinnostaisi päästä testaamaan todella älykästä puhelinta ja näyttämään lapsille, että kyllä isäkin osaa arvostaa älypuhelimia.
Vaihdoin ompusta Huaweihin pari vuotta sitten ja takas sille polulle en ole kaivannut. Erittäin hyviä kapuloita ja saanut myyntipuheillani vakuutettua myös tutut vaihtamaan valtavirtaus merkeistä Huaweihin 🙂
Kamera kovassa käytössä samoin some ja pelit. Kaikenkattava puhelimen testaus siis luvassa. 🙂
Huaweita en ole koskaan omistanut, olisi kiva saada kokea sen laatu. Odotan innolla antaa palautetta puhelimesta. Puhelimen kamera houkuttelee eniten, sen upea laatu. Haluan puhelimen jonka akku kestää, iPhonen omistajana.
Huawein insinöörit on lukeneet mun ajatuksia:)! Mate 10 pro:n kamera, äly ja fiksu akunkäyttö on juuri sitä mitä tarvitsen. Lisäksi olen opintovapaalla, minulla on aikaa (muttei rahaa) ja sana hallussa.
Huikea näyttö ja kaksoiskamera! Siinä ominaisuudet jotka itseä houkuttaa eniten ja ne pääsisivät käsissäni toden teolla testiin 🙂 Puhelin on käytössä läpi päivän ja hoidan sillä kaikki asiat.
Täällä hakuvideoni laitetestaajaksi: ihttps://youtu.be/Fnh49ptxp4Q 🙂
Valokuvaaminen on minulle elintärkeää, ja sitä harrastan kokoajan. Rakastan valokuvia ja niistä muistuvia muistoja. Siksi puhelimessa minulle ehkä tärkeintä onkin juuri tuo kamera. Minun tekemässä arvostelussa pääasiassa olisikin näkyvillä kyseisellä puhelimella otetut kuvat. 🙂 Tällä hetkellä minulla on käytössä Sonyn puhelin jonka kameraan ja kuvanlaatuun en ole lainkaan tyytyväinen. Sen kamera on liian hidas kuvatakseni vilkkaita eläimiäni. 🙂
Haluan testata etenkin kameraa, mutta muutenkin kiinnostaa mitä kaikkea uutta löytyy Mate 10 vs. Mate 9 ja muutkin Huawei puhelimet. Omistanut jo useamman Huawein ja vertailu kiinnostaa. 😊
Mielelläni testaisin Huaweita. Pijan ensimmäinen puhelin oli Huawei ja olisi mielenkiintoista nähdä ja kokea kuinka puhelin on kehittynyt vuosien varrella.
Vannotunut Samsungin käyttäjä haluaisi uusia haasteita sekä uusia ulottuvuuksia mitä Huawei lupailee... 😎
Suhteellisuudentajua älyluureista minulla ei vielä oikein ole.-Toisaalta vastaavasti steriiliyttä.Olisihan siinä varmasti hetken ihmettelemistä,kun Mate 10 Pro -lätkäistäisiin käteen.-Kuvaus olisi ykkösjuttu,toisena mobiiliyhteydet yleisestiottaen.-Minkälaista settiä sitten tulisi "kentältä".:)
Aina ollut Samsung vaan mutta nyt Huawei lupaa parempaa. Tekoälyominaisuudet mua houkuttaa,Leican kaksoiskamera sekä Bokeh-efekti. Vesitiiviys on myös suurta plussaa kohlo kun tuppaan olemaan 😃 Ois kiva testaa!
Käyttäjätaso 2
Muokkausta vielä edelliseen Sattuu nyt olemaan honor 7 joka on osoittautunut todella huonoksi. Tuntuu siltä että en ainakaan seuraavaksi puhelimeksi hankkisi. Haluaisin huawein huippupuhelimen koska haluan että mielipiteeni muuttuisi nytten huawein puhelimista. Mate 10 pro näyttää tosi hyvältä hinnaltaan ja spekseiltään.

Ja myös olisin luotettavin testaaja koska minua kiinnostaa aidosti tuon puhelimen testaus. Ja tuo 360 kameran ominaisuudet. Koska olen valokuvaaja niin tuossa puhelimessa näyttäisi olevan tämän hetken parhain älypuhelin kamera joten kamera ja muokkaus sovellusten sujuvuus on se number one
Hei!
Olen pitkään pohtinut juuri tämän puhelimen vs iPhone X:n hankkimista. Tarvitsen hyvän kamerapuhelimen työtäni varten, sillä kuvaan tuotteitani nettiin, ja Elisan myyjä suositteli Huawei Mate Pro 10:ä. Itse olen aina ollut Applen tyttöjä, joten valinta on ollut vaikea tehdä. Jos pääsisin testaajaksi, olisi tämä täydellinen diili!
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Kilpailun osallistumisaika on päättynyt 12.11.2017, eli eilen. Elisalaiset voisivat pistää tämän lukkoon, etteivät ihmiset turhaan yritä osallistua kisaan.
Huawei 10 mate kiinnostaa minua Leican kaksoiskameran ja suuren näytön vuoksi. Olen kuvannut paljon kameroilla. Nyt Horor lite 8...huippuälypuhelin kiinnostaa..
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Kiitokset kaikille kisaan Instagramissa ja Palstalla osallistuneille. Uuden Huawein Mate 10 Pron kuvausominaisuudet kiinnostivat erityisen paljon kisaan osallistuneita. Valitsimme kilpailun voittajiksi Instagramin puolelta Antin ja täällä Palstalla kisaan osallistuneen XRmiehen. Olen voittajiin suoraan yhteydessä palkintojen toimittamisesta ja käyttöarvosteluiden käytännöntoteutukseen liittyen.

Kuulemme voittajien mielipiteitä ja kokemuksia Mate 10 Prosta Palstalla loppuvuodesta, kun he pääsevät kokeilemaan puhelinta tosi toimissa. 🙂 Mate 10 Pro on ennakkomyynnissä Elisan verkkokaupassa. Toimitukset alkavat 27. marraskuuta.