Hae laitetestaajaksi ja voita Huawei Mate 20 ProNäytä ensimmäinen kirjoitus
Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Mikäli tarvitset neuvoja, kokeile ensin löytyisikö haulla toinen keskustelu samasta aiheesta. Haku löytyy kaikkien sivujen ylälaidasta. Jos vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

110 kommenttia

Minulle puhelimen kamera, akunkesto ja äänenlaatu ovat tärkeitä. Pienen vauvan ja aktiivisen koiran touhuista tulee otettua useamman kerran viikossa niin kuva-, kuin videomateriaaliakin. Nykyisen puhelimeni, Honor 8, kamera on ok, mutta etenkin hämärässä kuvanlaatu kärsii. Paremman kameran kanssa innostuisi varmasti testailemaan kameran ominaisuuksia eri tavalla. Kuvailujen lisäksi asia, mihin käytän puhelinta paljon, on podcastien kuuntelu. Kuuntelen paljon podcasteja arkisin, päivittäin useamman tunnin töiden lomassa, jolloin on tärkeää että äänenlaatu on hyvä. Nykyinen puhelimeni onkin latauksessa vähintään kaksi kertaa päivässä, sillä akku ei meinaa kestää menossa mukana. Koska puhelin on minulla arkisin paljon mukana, pääsevät sen ominaisuudet kanssani monipuoliseen testiin.
Haluaisin laitetestaajaksi siksi että en ole vielä löytänyt haastajaa Nokia puhelimilleni. Ja käytän puhelintani navigaattorina,kamerana,, filmien katseluun musiikin kuunteluun.. yms sovellukset pitää toimia muistia pitää olla ja mikään ei saisi jumittaa... mikään muu merkki ei ole vielä osoittanut mahtiaan joten.... siksiEtsimme nyt kahta kekseliästä ja sanavalmista laitetestaajaa jakamaan käyttökokemuksensa OmaYhteisössä tiistaina 16. lokakuuta Lontoossa julkistetusta Huawei Mate 20 Prosta. Miten sinä testaisit odotettua uutuutta? Lue alta tarkemmat osallistumisohjeet kisaan ja voit olla toinen onnekkaista laitetestaajistamme! 🙂 📱


Uusia ulottuvuuksia video- ja valokuvaamiseen avaavasta Huawei Mate 20 Prosta löytyy tehokas Kirin 980 -tekoälyprosessori, Leican kolmoiskamera laajakuvalinssillä ja huippunopea langaton lataus. Laite itsessään toimii myös langattomana laturina. Tutustu tarkemmin puhelimen ominaisuuksiin Elisan verkkokaupassa. Huawei Mate 20 Pro on nyt ennakkomyynnissä!

Näin osallistut kilpailuun:

  • Kommentoi viimeistään keskiviikkona 31.10.2018 tähän keskusteluun, miten ja missä tilanteessa sinä pistäisit Huawei Mate 20 Pron ominaisuudet testiin ja olet mukana kisassa. Voit joko kirjoittaa kommenttisi tai tehdä hakemuksesi YouTube-videona ja lähettää linkin videoosi tähän keskusteluun.
  • Etkö ole vielä rekisteröitynyt OmaYhteisöön? Liity mukaan yhteisöön klikkaamalla oikeasta yläkulmasta löytyvää Kirjaudu OmaYhteisöön -linkkiä.
Valitsemme kisaan osallistuneista kaksi voittajaa, jotka saavat Huawei Mate 20 Pro -puhelimet käyttötestattavaksi. Voittajat sitoutuvat tekemään OmaYhteisöön 3 kpl käyttöarvosteluita joko kuvina ja tekstinä tai YouTube-videoarvosteluina.

Kilpailun säännöt:

Haen laitetestaajaksi, sillä käytän puhelinta päivittäin kahden todella nopean tyttäreni kuvaamiseen. Taltioin lapsuusmuistot puhelimella, ja nykyisellä saa ottaa sata kuvaa yhden otoksen saamiseksi. Käytän myös aktiivisesti somea, ja hyväksyn fiidiini ainostaan hyvälaatuiset kuvat seuraajien silmäniloksi. Olisi ihanaa voida tehdä työ ja vapaa-ajan kuvaukset yhdellä laitteella vaivattomasti vaikka säkkipimeässä. Vesitiivis puhelin pääsis myös testaamaan taaperouintia. Täällä mä, valmiina haasteisiin.
Käytän puhelinta todella paljon, maksan sillä jopa laskut ja kirjoitan sähköpostit. Toimivaa ja täydellistä puhelinta on tähän vaikeaa löytää. Haluaisinkin testata olisiko Huawei Mate 20 prosta tälläiseksi puhelimeksi arjen haasteisiin. Toimivana pakettina myös kamera, käytännöllisyys ja lisäominaisuudet ovat tärkeitä.
I-phoneni täyttää 3 vuotta, voisin 6 Applevuoden jälkeen kokeilla jotain muutakin laitetta. Ja haluaisin ottaa hyviä kuvia myös hämärässä.
Lyhyestä virsi kaunis.

Elikkäs tällä hetkellä minulla on huawein 10 käytössä ja tämä on jo ollut todella hyvä kaikilta ominaisuuksiltaan, mutta tahtoisin tietää mitä kympin isoveli pitää sisällään ja voittaako hän "pikkuveljensä" ominaisuuksissansa tässä kovassa sekä kehittyvässä teknologian maailmassa ;)

Puhelin kulkee minulla kaikkialla missä olenkin matkassa mukana ja harrastan paljon mm. metsässä olemista ja seikkailemista, joten kameraa ja navigointia lähtisin mielelläni testaamaan.

Plus kaikkea muuta, ehkäpä tinderiäkin josko sattuisin sieltä elämäni rakkauden löytämään. Olisihan se hieno kertoa kavereille mistä kaikki sai alkunsa. "Hain puhelin testaajaksi ja löysin elämäni rakkauden samalla, nytten rakkauteni on maha pystyssä ja napsin hänestä kuvia jokapäivä uudella huaweillani"
Mun pitäis päästä laitetestaajaksi sen takia, että mulla on 3 vuotta vanha honor seiska, jossa näyttö sökönä ja omat ammattikoulu opiskelijani kuittailevat siitä koulussa jatkuvasti. Antakaa mulle mahkut olla katu-uskottava oppilaiden silmissä ja jeesatkaa uudella raikkaammalla luurilla t. Amisope
Haen testaajaksi koska tyttärelle on hankittava uusi puhelin. Oma S7 Edge joutaa silloin tyttären käyttöön. S7 Edge turhan herkkä kolhuille, ison kaarevan näyttönsä takia.
T: nimimerkki vaihdatinko näytön kaksi kertaa turhaan.
Ääriolosuhteissa testaisin.
Työssä metallialalla pölyn ja öljyn keskellä miten näyttö kestää puhdistamista ja rasvaisia sormia
Harrastuksen puitteissa kalastusharrastus haastaa puhelimen tarkennuksen ja nopeuden sekä valoisuudet ja värien aitouden.
Ohessa tulee siis pölyt, vesi ja kolhut testattua. (Koskaan en ole puhelinta rikkonut, yhden kanssa tippunut mereen khyl)
Puhelin on työkalu samalla kun se on kamera, kalenteri, yhteydenpitoväline, muistio, huvi ja hyöty, mutta sen pitää kestää matkassa ja olla toimintavarma niin pakkasessa kuin paisteessa.
Valitettavasti mikään kamera tai puhelin ei minusta kaunista tee joten kuvaan siis jotain muuta kuin itseäni😀👍
Ensi kevään kolmen kuukauden Afrikan reissulla uusi Huawei pääsisi taltioimaan upeita safarimaisemia, myös illan hämärässä. Kuvia ja videoita julkaistaan mm. sometileillä ja blogissa.

Menevän maailmanmatkaajan kännykän tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluisi lisäksi nopea akun lataus ilman piuhoja ja roiske- ja iskunkestävyys.
Haluaisin testata miten hyvin onnistuu kuvat rakennuksella kun rakennan autotallia.
Harrastan valo- ja videokuvausta. Kerran viikossa tehdään uusi jakso Nerdic Podcastia (nörtteilyä ihan kaikille) jossa käsittelemme mm. uusia tekniikan laitteita ja lisäksi teemme testivideoita. Kuuntelijoita meillä on n. 2000kpl/kk:ssa joten tämä edesauttaisi Meitä molempia.

Tekisin kattavan testivideon joissa käytäisiin aluksi läpi laitteen unboxaus sekä ominaisuudet, kameran toiminnot niin valo- kuin videokuvauksessa sekä pelitestauksia.

Tässä esimerkkinä nopea laitteen unboxaus sekä testi
https://youtu.be/0KrsNH4YQK4
Ja tässä kilpailevan valmistajan luurilla kuvattu mainosvideo
https://youtu.be/XgFlU4zzv20
Minulla on kokemusta hirviöiden ja muidenkin otusten metsästämisestä toisessa ulottuvuudessa, joten hirviökamera on minulle purulelu. Have a drink on me. Olen tavoitettavissa samasta numerosta kuin tv-ennustaja alanumerolla 666. Katson tulevaisuutesi ihkauudella lazermenetelmällä joka ei jätä aukkoja menneisyyteen. Vain toista tonnia minuutti ja aluevaltaus jos löydämme kultaa.

Ps. Tunnen mister Huawein henkilökohtaisesti.
Pelattiin polttopalloo samassa jengissä.
Pihakadun Pyromaaneissa voitettiin Raamattupiirin mestaruus
NMT:n kulta-aikana eli ennenvanhaan.
Käyttäisin työpuhelimena ja yksityis käytössä. Otan paljon kuvia töissä ja vapaalla.
Olen erittäin tyytyväinen kahden simin puhelimeen. Kahden eri puhelimen käyttö on erittäin hankalaa.
Haluan puhelimelta hyvät kuvaus mahdollisuudet.
Olisi upeata päästä testaamaan uutta teknologiaa.
Laittaisin puhelimesta varsinkin kameran testiin! Rakastan kuvien ottamista, mutta järjestelmäkameraa ei jaksaisi aina raahata mukanaan, joten olisi hienoa päästä kokeilemaan laadukasta puhelimen kameraa. Lähikuvia ei kauhean usein saa hyvälaatuisina otettua puhelimella, jiten varsinkin tätä haluaisin testata. Prosessoria olisi kanssa kiva testailla, kun erilaisia sovelluksia tulee käytettyä paljon ja osa vaatii hyvää suorituskykyä. Akun kestävyys on myös erittäin tärkeä ominaisuus minulle.
Työ ja harrastukset vievät kiinnostaviin paikkoihin kajakkiretkistä seurapiirikokkareihin, räntäsateesta juhlasaleihin. Siinä saa testattua laitteen ominaisuudet joka kulmasta.
Nykyinen Honor9 ei oikein pärjää minun ja poikien vauhdissa mukana. Kamera on surkea ja tarkentaa hitaasti. Pihalla touhutessa pitää sulloa muovipussiin ettei pöly ja kosteus tuhoa laitetta. Tämä uusi P20 pääsisi kunnon testiin...
7 ja 4 v. pojat, ulkona satoi tai paistoi. Kuvia ja videoita pitäis mummulle toimittaa touhuista. Ite pelailen iltasin mutta tuo honori lämpeää niin että siitä tulee palovammoja ja ilmasto lämpenee. Eli tulis tarpeeseen!
Uusi puhelin haussa ja omaa suosikkia ei ole löytynyt. Puhelinta käytän paljon ja monessa. Pelatessa, webbisurffailuun, somessa ja mitä muuta..?
Testaaminen kiinnostaa kovasti!
Kamera pääsis kovaan testiin kun eipä vielä minkään puhelimen kamera ole pysynyt kahden vauhdikkaan hassuttelija taaperon menossa mukana. Kaukana asuvat isovanhemmat kovasti kuvamateriaalia aina odottelee, mutta vähän ikävä lähetellä suttukuvia jotka näyttää lasten itsensä ottamilta.
Akku ominaisuudet kuulostaa enemmän kuin hyvältä. Ärsyttää kun aina saa olla puhelin piuhan nokassa.
Kaksois SIM pääsis myös käyttöön kun työpuhelin ei ole laisinkaan mun mieleen milläänlailla ja ei tarvis kassia kantaa että saa kaikki puhelimet kulkeen mukana, kun olis oma ja työpuhelin samassa paketissa. Helepottais myös somen päivitystä firman sivuille.
Polkujuoksulenkillä vähän sporttivideota tai nättiä luontokuvaa
Käyttäjätaso 3
Olen huhtikuusta alkaen käyttänyt Huawei Mate 10 Pro puhelinta ja tämä olisi luonnollinen jatkumo testata pykälää uudempaa, vastaavasti tehokasta mallia.

Ensisijaisesti Mate 20 pro puhelimessa testailisin käytännön sujuvuutta, some-maailman selailuja, kiinnittäisin huomiota käytön nopeuteen, sujuvuuteen, lagaamisiin yms. Päivittäin luen lehdet ja selaan fb:tä yms useamman tunnin vuorokautta kohden, joten iso akku on tärkeä ominaisuus, kun ruutua tulee tuijotettua. Videokuvan sujuva toisto, myös Bluetooth yhteyden sujuva toiminta kuulokkeisiin ja aktiivisuusrannekkeeseen tärkeää, nfc n sujuva toiminta yms.
Nykyisessä mate 10 prossa olen tykännyt erityisesti laadukkaista kuvista, joten leican kolmoiskamera olisi kovassa käytössä, niin video kuin peruskuvien muodossa. Myös hämärässä otettuja kuvia. Useampia eri puhelimia vuosien varrella ollut ja nykyinen Leican tuplakamera ehdottomasti paras ollut. Lapsiperheen arki on toisinaan nopeita tilanteita ja miten laadukas kamera niistä selviää. Itselle on tärkeää myös puhelimen askel mittarin luotettava toiminta GPS-paikannuksesta puhumattakaan, kun liikun yli 13000 askelta päivittäin.

Puhelin tulisi kovaan arkikäyttöön ja testijakson aikana testailisin myös itselle tuntemattomampia ominaisuuksia ja mieluusti jättäisin puhelimesta kokemusta vielä esim 1, 2 ja 3kk kohdalla, fiiliksiä ja asioita joita tulisi käytännössä vastaan, päivityksiä yms..
Puhelinta ei myytäisi eteenpäin, vaan jäisi omaan käyttöön, vaimolle nykyinen ja lapselle vaimon jne, joten useampi "voittaisi" ja olisi ikionnellinen tässä perheessä 🙂
Meillä Mate 20pro tulisi lapsiperheen arkeen mukaan. Jalkapallo ja jääkiekkoharrastukset voisi ikuistaa kuvilla ja videolla. Ja miksei syksyinen luontokin ehtisi vielä kuvattavaksi, ainakin hämäräkuvausta voisi testailla . Nykyinen puhelin honor 8 on ollut huippu. Siihen voisi vertailla mukavasti tätä uutta puhelinta.
Akun kesto ja puhelimen helppokäyttöisyys tärkeää. Ja miten pyhelin pysyy taskussa kun nousee autosta 😁
Ja eiköhän muutakin pystyisi arvioimaan parin viikon käytön jälkeen 👍🏻
Testaisin puhelimen ominaisuuksia ja kameraa
Haen testaajaksi, koska olisin siihen mielestäni erittäin sopiva 🤔 No miksi, olisin sopiva... Siksi, että olen todella onneton uusien laitteiden kanssa. Jos osaisin ottaa tästä puhelimesta kaiken irti, saada siitä harrastajayrittäjälle kelvon työkalun, niin silloin tätä puhelinta voi myydä kenelle vaan, ei tarvitse suositella erikseen kenellekään tietylle ryhmälle, vaan kokokansan puhelimena. Ja jos nainen oppii ottamaan kaiken hyödyn tästä puhelimesta kaikkineen hienouksineen, niin myyntimenestys on taattu 😂 Lisätestausta antaa minun lapset, sillä he ovat aika epeleitä tekniikkalaitteiden kanssa vaikka ovat vasta 6v. 😉
Hipelöpuhelinten valtaannousu toteutti aikoinaan painajaiseni. Takerruin iänkaikkiseen minikokoiseen näppäinpuhelimeeni liki kymmeneksi vuodeksi, ennen kuin sain lahjaksi tekoälyttömän ällipuhelimen. Reippaana luonnonystävänä ja sieniharrastajana, jos minulta todella kysytään, tarvitsisin erinomaisen kameran kyetäkseni ikuistamaan lajistojen todelliset värit ja muodot ilman, että kone kuvittelee itseään luontoa nokkelammaksi valottajaksi. Riittävän laadukas taskukokoinen tekoälykaveri saattaisi eheyttää minut älypuhelimiin kohdistuvasta asennehäiriöstä, ja tiedä vaikka iänikuiset teknologiapainajaiseni raukeaisivat. Kyllähän sitä jokainen johonkin tahtoo koukussa olla, enkä malttaisi odottaa että vuoroni koittaisi jo.