Hae laitetestaajaksi ja voita Huawei Mate 20 ProNäytä ensimmäinen kirjoitus

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

110 kommenttia

Olisi huippua päästä testaamaan tämä puhelin ja jakaa tulokset toisten kanssa! Olen niin kyllästynyt pettymään ostamiini puhelimiin ja uskon että moni muukin.

Testaisin kameraa päivittäin luonnossa liikkuessani ja rakkaita ikuistaessani. Nykyisen puhelimen kameralla luonnon kauneus ei tallennu oikean näköisenä eikä kamera kerkiä kuvaamaan liikkuvia kohteita...
Testiin pääsisi päivittäisessä käytössä myös puhelimen suorituskyky ja kosketusnäytön herkkyys. Hermostun helposti jos puhelin jumittaa eikä näyttö reagoi sormen kosketukseen heti.
Sormenjälkitunnistin ja kasvojentunnistus ovat myös upeat ominaisuudet jos toimivat kunnolla, näitäkin melenkiinnolla testaisin.

Katsotaan onko tämä puhelin sanojensa mittainen. 🙂
Tarvitsen puhelinta ammattikäyttöön eli siinä pitää olla helposti luettavan sähköposti, hyvä kamera ja yhteyksien esim. Whatsappin kautta pitää toimia. Eli suuri näyttö on tarpeen, laadukas kamera, jolla voi esim. videoyhteyden kautta esitellä rakennepiirustukset kollegalle ja myös skypeä varten tarvitaan perusominaisuuksia taannoin laadukas puhelin. Nykyinen ei täytä kaikkia näitä vaatimuksia, joten uusi on haussa ja siksi haluan mukaan Huaweita testaamaan
Haen laitestaajaksi senvtakia ,kun nyt oon Elokuusta asti ollu sairaslomalla ja loppua ei viö näy😢 eli aikaa olis testata puhelun perusteellisesti. Mulla nyt P9 ja Huawei ainut PUHELIN . Olen kova ottamaan kuvia kaikissa olosuhteissa. Ja akku jääny pieneksi täs nykyises. Ja tietty iso näyttö ollu pelote,mutta..ikää karttuu.
Moro.
Ilman muuta pistäisin testiin kameran ominaisuudet, tuntuu että misssään puhelimessa ei oikeasti ole vielä ollut hyvää kameraa, vaikka kaikki niin mainostavatkin.
Kannattaa valita minut, koska olen aktiivinen puhelimen käyttäjä. Tahtoisin puhelimen koska sen akku on hyvin iso. Ja nyt kun lumet ovat tulossa akku tyhjenee nopeasti ulkona.

Olen myös aina unelmoinut hyvästä kamerasta. Kyllä ihan pienenä toivoin jo, että voisin ottaa hyviä / hienoja kuvia.

Olisi myös kiva päästä kokeilemaan näytön kokoa ja tarkkuutta sillä onhan 6 tuumainen kännykkä iso, kun kerran kännyköistä puhutaan. On myös hienoa kokeilla puhelinta, jolle voi muistinsa ansiosta ladata pelejä. Käytän paljon puhelinta, joten puhelin ei tulisi vain seisomaan koristeena vitriinissä.
Entisestä puhelimesta on näyttö vähän rikki ja tarvitsisin uuden puhelimen 🙂. Kuvaan melko paljon kameralla ja videokameralla, enimmäkseen maisemia ja olisi mielenkiintoista kokeilla kolmoiskameraa. Käytän puhelinta joka päivä aika paljon sosiaalisen median käyttöön ja lisäksi teen opiskelutehtävät puhelimella koska läppärini on rikki joten akun kestävyyttä tulisi testattua hyvin. Lisäksi testaisin puhelinta toisen puhelimen laturina. Veden- ja roiskeenkestokin tulisi varmaan testattua koska pidän puhelinta myös lenkillä mukana.
Haen koekäyttäjäksi. Laittaisin laitteen testiin varsinkin luonnossa tapahtuvaan kuvaukseen. Olisi mukava nähdä myös se että mitä käytännön apua tai hyötyä tekoälyprossusta olisi ?
Perhepiirissä kokemusta Honor 6,7 ja 8 ja huawei mate 10 lite ja pro, eikä ainakaan ne ole pettänyt. Ja tiedän että poikani olisi todella mielellään tätä puhelinta ropaamassa ja saisi puolestani testiin osallistua ja on aika sanavalmis testaaja varmasti. Lähinnä pojan puolesta mukana 🙂
Olen aina käyttänyt samsungeja, mutta olisiko nyt uusi aika...?
Jos kerrankin onni suosii niin OLISI!!
Jokapäiväisiin boulderointikuvauksiin ja treeniblogin pitoon aika itselle täydellinen kapistus. Taitaa olla tämän hetken isoin akku? Se kyllä pääsee hyvään käyttöön kun metsällä yleensä menee koko päivä. Ei sillä etteikö kyseinen puhelin olisi voittajan valinta, tilanteessa kuin tilanteessa.
Pilkkireissuille testii kestääkö akku kylmää mitenkää ja vaellus reissuille kans,,luonnon kuvaamiseeseen ja sit kuvien laittaminen instaan faceen,,
haen laitetestaajaksi
koska mulla tulisi huawei mate p20 pro todelliseen testin koko suorityskykyltään tulis testiin ja kyllä otan myös kuvia luonnosta niin kamerakin tulee kyllä testattua kunnolla. ja sitten välillä tulee tehtyä pieni editointeja puhelimella. mutta ei mitää isoja. kyllä oon aika paljon somessa. ja sitten ihan normaalliin arki päivä käyttöö myös tulis hyvin testattua.
mulla on tääl hetkeillä käyttössä huawei p9 lite malli.
No kissavideoita ottaisin tietysti heti sata. Tulisi laadukkaita ja hyviä
Käyttöön ympäri maailmaa suuntautuvilla työmatkoilla, auringossa, sateessa, kylmässä ja kuumassa...
Haluaisin testata, josko Huawei Mate 20 Pro voisi auttaa minua pääsemään eroon vuosia kestäneestä iPhone-addiktiosta.
Testaisin laitteen mahdollisimman laajalla testillä. Kuvausta ja kuormitusta jonkin verran. Olisin valmis tekemään mahdollisimman kattavan testin.
Olis eka älypuhelin, testaisin monissa eri käyttötarkoituksissa.
Olen ollut uskollinen iphonen käyttäjä aina sarjan ensimmäisestä puhelimesta lähtien. Haluaisin testata miten kilpailja pärjää päivittäisessä musiikinopetuskäytössä, jossa spotify, youtube, videokuvaaminen ja äänentalletus ovat jatkuvassa tulessa.
Kiinnostuin ja haen laitetestaajaksi. Olen läkkäämpi henkilö, joten minä haen puhelinta jossa on iso näyttö. Kun puhelimessa on kaikki mahdollinen mitä liikkuva ihminen tarvitsee, sovellutukset ja hyvä kamera niin otaksuisin, että tämä Huawei on kuin minulle tehty. Sen saisi tietää testaamalla laitetta...
Tämmöinen kolmikymppinen kotiäiti ehtisi testailemaan hyvin. Erityisesti kamera, akunkesto, kosketusnäytön sujuva toiminta, netin selaaminen, videoiden katselu, äänikirjojen kuuntelu yms ja mies tarvittaessa auttanee sellaisissa asioissa, joita en itse osaa testata. Nykypuhelin on Huawei Mate 10 lite ja oon tosi kovasti tykännyt tästä
Hei!

Haluaisin ehdottomasti testata Huawei Mate 20 Pro - puhelimen

Hyviä perusteluita tottakai kaivataan, että miksi juuri minä olisin hyvä testaaja:

Puhelin pääsisi kanssani eri kaupunkeihin ja todennäköisesti testausjaksolle osuisi ulkomaan matka, joten saisin hyviä näkökulmia käyttöön. Muutenkin olen aktiivinen ja pidän mm. liikunnasta, geokätköilystä, luonnosta sekä somesta. Valokuvaaminen on niin ikään lähellä sydäntäni.

Puhelin pääsisi mukaan

-kuumailmapallolennolle
-mahdollisesti ulkomaille
-luontoretkille
-kaupungille
-geokätköreissuille

#huawei # huaweimate20pro #alypuhelin #valokuvaus #geokatkoily

Minulla on tilit

Facebook
Instagram
Youtube

Toisin esille ainakin:

Pakkaus
Käyttöönotto
Ensivaikutelmat
Käyttökokemukset
Ominaisuudet
Huippua!

Toivoisin, että voisin välittää kokemuksia niin, että muut voisivat saada hyvän ja oikean käsityksen, millainen puhelin tämä on! 🙂

Mukavaa syksyn jatkoa!

T. Jussi
Haluaisin ehdottomasti laitetestaajaksi!
Harrastuksiini kuuluu ykkösenä valokuvaus.
Puhelimessa täytyy olla erinomainen kamera ja ennenkaikkea kameran laatu!
Puhelin pääsisi kovaan testiin!
Odotan kovasti tämän huippu puhelimen laite toimintoja! Jes! 👌🙋‍♀️
Hei, sinä hurmaava Huawei Mate 20 Pro! Lähtisitkö kanssani seikkailulle hälyisiin luokkahuoneisiin, hämyisiin laboratorioihin, synkkiin metsiin, kirkkaaseen keinovaloon, maastopyörän rytkeeseen, GPS-taidetta tekemään ja mahdollisesti jopa helvettiin tai uima-altaan pohjalle? Saisinko esitellä sinut myös vaativille kollegoilleni? Taipuisitko kanssani kaikkeen tähän? Mikäli vastaat myöntävästi, jatka lukemista.Tämänhetkinen älykumppanini on Nokian N8. Siinä GPS:n toimivuus ja kameran kuvanlaatu ovat sen verran onnettomia, etten pysty käyttämään sitä kovassa työkäytössäni ja railakkaissa harrastuksissani. Joudun jatkuvasti raahaamaan mukana Sonyn järjestelmäkameraa, koska nappaan päivittäin 50-500 valokuvaa. Nyt haluaisinkin testata, kuinka paljon nokialaista kehittyneempää tekniikkaa Huawei Mate 20 Pro sisältää ja kuinka lähelle järjestelmäkameraa Huawein käytettävyys sekä kuvanlaatu yltävät. Haluaisin testata Huawei 20 Prota seuraaviin käyttötarkoituksiin:

1. Olen ammatiltani biologian ja maantieteen opettaja. Molemmat näistä oppiaineista vaativat havainnollistamista valokuvien ja videoiden avulla. Kuvaan luonnossa sekä omilla retkilläni että oppilaiden kanssa kaikkea mahdollista muurahaisista maisemiin, kirvoista kanjoneihin ja leppäpirkoista lehtimetsiin. Luokassa näppään kuvia mikroskoopin okulaarin läpi. Biologisista koejärjestelyistä otan myös videokuvaa. Pienessä luokassa tai laborointihuoneessa ultralaajakulma tulee tarpeeseen kokonaisnäkymiä kuvattaessa. Kuvat ja videot pitäisi pystyä siirtämään helposti ja tarpeeksi laadukkaina kaikille julkiseen opetusblogiini, koulun Peda.net-oppimisympäristöön ja HP:n tietokoneen (Miracast-tuki) kautta sekä Smart Board –älytaululle että interaktiiviselle kosketusnäytölle näyttävään kokoon. Jos tämä todellakin onnistuu langattomasti, voin lopettaa kaikkien piuhojen kuljettelun. Vaikka en dementiaa tunnustakaan, piuhat jäävät helposti aina väärään luokkaan tai muuhun arvaamattomaan paikkaan, josta niitä ei löydä edes atk-tukihenkilö.

2. Haluaisin testata opetuskäytössä HiVisionin. Ihmisbiologiassa tutkimme esimerkiksi ruokien energiasisältöä ja suhteutamme energiamäärän tuotannossa syntyneisiin kasvihuonekaasupitoisuuksiin sekä kuluneeseen vesimäärään. Toiveenani olisi, että HiVisionin avulla vaikkapa appelsiinin kalorimäärän saisi selvitettyä helpommin kuin paperisista tilastokirjoista etsimällä. Tämä nopeuttaisi työskentelyä ja toisi oppimiseen uutta mielenkiintoa. Uskon, että oppilaat riemusta kiljuen testaisivat puhelimellani tätä toimintoa. Varasinkin jo korvatulpat itselleni.

3. Anatomian ja fysiologian opiskeluun tulisi aivan uutta intoa, mikäli muovisista anatomiamalleista (Liisa-luuranko, Tauno-torso jne.) saisi tehtyä 3D-syvyyskameralla tekoälypohjaisen mallinnuksen, jota voisi sitten sijoittaa erilaisiin tilanteisiin ja ympäristöihin. Tämä toisi toivottua piristystä erityisesti maahanmuuttajien opetukseen. Motivointiin voisi käyttää myös 3D Live Emoji –kuvia. Lisäksi 3D-kasvojentunnistus olisi helppo ja nopea tapa lukita puhelin tai yksittäisiä sovelluksia, kun puhelimeni lojuu välillä oppilaiden keskellä ilman valvovaa katsettani tai kiitää joskus jopa oppilaiden käytössä. Bioteknologiassa myös opettelemme tällaisia biometrisiä tunnistusmenetelmiä, joten sitäkin tällä puhelimella voisi havainnollistaa.

4. Opiskelijat käyttävät opiskelussa myös omia älypuhelimiaan. Usein kuitenkin Matias Marjahalla tms. oppilas valittaa, että akun virta on loppumassa. Läheskään kaikissa luokissa ei ole ylimääräisiä pistorasioita. Luonnossa en ole ainakaan meillä päin nähnyt sellaisia lainkaan. Silloin olisi hyvä, jos opettajana voisin käyttää omaa puhelintani langattomana laturina, jolla voisin antaa oppilaan kännykkään virtaa. Olisi kiva testata, toimiiko tämä oikeasti.

5. Teinipoikani harrastaa maastopyöräilyä ja käyn hänen kanssaan maastopyöräretkillä. Teemme myös paljon vaelluksia luonnossa. Silloin hyvän kameran lisäksi tarkka GPS ja puhelimen sateenkestävyys ovat äärimmäisen tärkeitä. Haluaisin myös kokeilla GPS-taidetta eli suunnitella ja kulkea sellaisen reitin, joka kartalla muodostaa jonkin tunnistettavan kuvion.

6. Voisin lähteä Huawein kanssa myös helvettiin. Sinnehän oppilaat varmaankin usein toivovat opettajan joutuvan. Perinteisesti olen tehnyt perheen kanssa marraskuun alkupuolella jonakin viikonloppuna masennuksenpoistomatkan. Tänä vuonna suunnitelmissa on esimerkiksi Helvetinjärven kansallispuisto tai Clarion Hotel Helsinki. Helvetinjärvellä jatkuisivat luontokuvaustestit. Mikäli kohteeksi valikoituisi Helsingin Clarion, olisi mielenkiintoista testata Huaweita kattoterassin uima-allaskuvissa ja työkuvien lisäksi Helsingin kattojen yltä otetuissa yökuvissa.

Mikäli oikeasti väitätte, uskotte ja luotatte, että Huawei Mate 20 Pro pysyy minun, oppilaideni ja perheeni rapsakassa menossa mukana, olen juuri oikea henkilö koekaniiniksi, vaikka vastustankin eläinkokeita. Löytäisinkö vihdoinkin uuden elämänkumppanin?
Mate 20 pääsisi mukaani työmaille yläilmoihin, kun työkseni ajelen torninostureita pk seudulla (40-100m). Toisinsanoen , maisemakonttori vaatii hyviä kamera ominaisuuksia ja tietenkin pöly/roiskevesitiiviyttä kun sää olosuhteet ovat haastavia matkalla ylös / alas 😉

Yhteyksienkin pitää toimia että pysyy ajantasalla kun on yksin ylhäällä, puhelut, viestit, some maailma, sähköposti.....

Luotettavuus - toimivuus - helppokäyttöisyys, siinä kolme kovaa kriteeriä joista vanha Sony selviytynyt jo kolme vuotta....
Kovaan käyttöön tulisi koska olen tällä hetkellä työttömänä ja uusi tekniikka kiinnostaa kovasti. Olisikin mahtavaa saada vanha Honor 7 lite kaappiin ja uusi testiin, ero olisi varmasti huomattava. Mahtava mahdollisuus päästä ottamaan kuvia, vertailemaan ominaisuuksia ja kirjoittamaan artikkeleita Mate 20 pro:ta harkitseville 😊 Harmi vain että syksyn ihana ruska kerkesi mennä ohi, olisi tullut varmasti hurmaavia kuvia!