Hae laitetestaajaksi ja voita Huawei Mate 20 ProNäytä ensimmäinen kirjoitus
Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Mikäli tarvitset neuvoja, kokeile ensin löytyisikö haulla toinen keskustelu samasta aiheesta. Haku löytyy kaikkien sivujen ylälaidasta. Jos vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

110 kommenttia

Työmaalle testiin. Nykyinen oneplus 3 kyllä suoriutuu kuvista mutta miksei voisi ottaa tarkempia kuvia.

Käyttäjätaso 1
Hyvä kamera jossa puhelin kiinnostaa aina, varsinkin pitkän linjan kameroita ja kamerakännykköjä harrastaneena, on ollut Nokialaisia, Lumioita ja Androideja käytössä ja aina puhelin varustettuna parhaalla kameroilla.
Nyt on tullut pari todella kiinnostavia mm. P20 pro ja nyt tämä Mate ihan varteenotettavana mahdollisuutena. Hyvällä kameralla ja sujuvalla käyttöliittymillä varustettuna Mate korvaa jopa läppärin ja helpottaa somen käyttämistä sujuvasti.

📸
Kokeilisin miten puhelimen kamera pärjää Sonyn Xperiaan verrattuna.

Olen tällä Honor7:lla saanut napsittua muutamia ihan mukavia kuvia, joista on tullut mukavaa palautetta, ja kyllähän noita kuvia tulee otettua melko paljon. Nälkä kasvaa syödessä, joten millaisia kuvia sitä saisikaan loihdittua, jos niitä ottaisi puhelimella, jossa on selvästi parempi kamera! Tripodikin oli pakko hommata, jotta noista yökuvista voi edes haaveilla, joten mahtaako toimia pimeissä/hämärissä olosuhteissa vanhaa paremmin. Samat jutut myös videoiden suhteen. Rallipätkien varsilta on joku kaatokin sattunut puhelimella tallennetua, vaikka onkin ollut vain varalla muiden kameroiden ohessa.

Ja kyllähän noiden videoiden pitäisi varmaan rullata uudessa puhelimessa vanhaa paremmin? Ainakin isompi näyttö auttaa, mutta millainen on kuvanlaatu.

Tuolla metsässä rämpiessä täytyy akun mielellään kestää miestä pidempään ja näin syksyllä ja talven korvalla tuo viileä keli ei yleensä auta asiaa. Tarvitaanko luurille oma karvalakki? Erilaisia sovelluksia kun tuolal metsässä on päällä, niin syövät kyllä akkua. Jos paketissa on kerran oikein tekoälyä, niin useamman sovelluksen luulisi toimivan samaan aikaan täysin kivuttomasti ja käytössä lukevan jopa käyttäjän ajatukset.

Äkkiä tulee edelleen se tilanne eteen, että ilman perusvälineistöä ei kannata metsässä liikkua, kun ei noihin nykyvimpaimiin ole ylettömästi luottaminen. Voiko luottamus noihin vehkeisiin kuitenkin kasvaa?
Käyttäjätaso 1
Testaisin puhelinta hyvin monenlaisissa tilanteissa mm. urheilessa (lasketellessa), kotona, töissä, harrastuksissa (valokuvauksessa) sekä Suomessa että ulkomailla. Poikani voisi testata puhelimen "älyllistä" osaamista ja sen taipumista nuorison asettamiin korkeisiin vaatimuksiin.
Liuta on tullut laitteita testailtua, kun pakettiin tarvitsisi paljon yhteen. Puhun paljon, viestittelen enemmän ja koska montaa laitetta en halua kantaa mukana, myös tarvtsen puhelimen, jonka kamera pysyy mukana kun kuvaan cheerleading kilpailuja, niin että voi kuvata koko joukkueen suorituksen, 24 henkilöä, eikä vain yhtä kilpailijaa! Katkoja/bugeja/epätarkkuutta ei saisi tulla, koska ne suuret hetket pitää saada kisailijan itse elää jälkeenpäin näytöltä uudestaan ja uudestaan, kirkkaalla ja selkeällä kuvalla!
Itselläni on tällä hetkellä käytössä Huawei Mate 9 ja alkaisi hiljalleen olla aika päivittää uudempaan malliin. Mate 20 Pro:n ulkonäkö ei itseäni juuri miellytä, mutta puhelin vaikuttaa muuten niin huippulaitteelta, että ulkonäöstä huolimatta testaus kiinnostaa kovasti. Erityisesti toivoisin pääseväni käyttämään puhelimen kameraa, joka kuulostaa erittäin hyvältä. Myös ekoälyprosessori kuulostaa mielenkiintoiselta ja haluaisinkin tietää, että minkälaista lisäarvoa se todellisuudessa tuo puhelimeen.
Itselleni tärkeitä ominaisuuksia olisi, että puhelimeen mahtuisi paljon sovelluksia. Näiden toimivuutta testaisin ja lisäksi olen kiinnostunut kauniiden valokuvien ottamisesta, joten kamera materiaalia tulisi paljon. Ihan perus simppeli arjen rutiinit pitäisi toimia hyvin, kuten esim. helppo herätyskello yms.. Lapselleni olen ostanut Huawein halvemman mallin ja yllätyin positiivisesti. Olisi mammalle täydellinen puhelin elämys! Nykyiseen puhelimeeni ei mahdu oikein mitään ja koko ajan täytyy olla tyhjentelemässä puhelinta, joten helpottaisi elämää ja tekisin tästä mielenkiintoisen projektin kauniine kuvineen.

Opiskelijalle täydellinen työväline video- ja kuvausprojekteihin! Ja toki myös vapaa-ajan harrastuksen eli erimuotoisen luontoilun ikuistamiseen. Itselle paljon puhelimella myös töitä tekevänä on hyvän kuvanlaadun lisäksi tärkeää hyvin toimiva, nopea ja helppokäyttöinen käyttöjärjestelmä sekä riittävä tallennustila ja akun kesto. Eikä nopea latauskaan pahitteeksi olisi kiireisen elämää helpottamaan!
Puhelin, joka näyttäisi sisältävän vaikka mitä hienoja ominaisuuksia, mutta toimiiko tämä teknologian mestariteos sitten niin hyvin kuin mainokset lupaavat? Tekoäly? Sana, jonka kuullessa mielenkiinto herää aina. Mitä kaikkea tämä ominaisuus tuokaan puhelimeen mukanaan. Tätä haluaisin päästä testaamaan! Tällä hetkellä omistan siskoni entisen Honor 9, jonka akun keston mainitsen heti, koska olen ollut siihen tyytyväinen (onnistuin kerran olemaan vähän yli kaksi päivää lataamatta akkua!), joten akun kestävyys menisi ensimmäisenä testiin tässä tekniikan ihmeessä. Mate 20 Pro:n kamera on myös ehkä yksi kiinnostavimpia ominaisuuksia, johon valokuvausta rakastavana ihmisenä kiinnitin huomiota. Leican kolmoiskamera pääsisikin kovaan testiin ja näyttämään, miten tarkkaan tämä kamera kykenee ikuistamaan hetket niin luonnossa, kaupungin sykkeessä tai ihan vaikkapa vaan selfietä ottaessa. Lopuksi vielä kehu revontuli värivaihtoehdolle. Todella kaunis!
Käytössäni on edullinen Nokia 5 puhelin. Vertailu tapahtuisi siis Nokiaan ja selvittäisin millaista etua kalliimman luokan puhelin toisi päivittäisessä käytössä. Kannattaako panostaa enemmän rahaa puhelimeen ja tuoko lisäpanostus millaista lisäarvoa peruskäyttäjälle. Kameran ominaisuudet kiinnostaisi erityisesti sekä kuinka sujuvaa puhelimen toiminta on.
Nykyinen iphone 6:seni ei riitä vauvani kehityksen taltioimiseen ja jakamiseen, akku ei kestä, kuvien ja videoiden laatu on onneton, hämäräkuvausta ei voi edes kuvitella, muisti ei riitä, softa tilttailee, onedrive -sovellus on onneton, jne.. Olisin otettu kunnollisesta käden jatkeesta, jotta saisin lapseni ensiaskeleet talteen!! Ensimmäiset puoli vuotta on mennyt ios:n kaivoon, kun järkkäri ei ole aina ollut käden ulottuvilla..
Hei!

Olen kaveri jolle sattuu ja tapahtuu missä liikunkin. Varsinkin sattuu. Ennen kuin sattuu olisi Huawei Mate 20 Pro hyvä olla esillä taltioidakseni sattumuksen tai ehkä hyvällä tuurilla ja taidokkaalla käytöllä estääkseen sen.

Miten sitten testaisin Huawei Mate 20 Pro:ta? Puhelin tulisi nykyisen puhelimeni tilalle päivittäiseen käyttöön, jolloin puhelimen ominaisuudet akusta mikkiin tulisivat varmasti testattua.
Haen laitetestaajaksi, koska ottaisin sillä blogiini että töissäni laadukkaita kuvia ja videoita. Jatkaisin normaalia puhelimen käyttönä paljon laadukkaammalla puhelimella.

Töissäni olen julkisella puolella joten laitteita ei uusia niin saakkaan. Ja tuo puhelin olisi täälläkin eirtääin paljon käytössä.
Harrastevalokuvaajana tämä lähtisi mukaani Repoveden kansallispuistoon kuvaamaan henkeä salpaavan kaunista Suomen luontoa. Akku joutuu koville valokuvauksessa ja aiemmista kokemuksista myös Suomen viileä ilma saa virran loppumaan joten selviäisi sekin miten tässä puhelimessa akku kestää.
Tässä kuva nykyisellä Xiaomilla otettuna.

Tällä hetkellä rokkaan Samsungin Note8:lla. Puhelimeni käyttö on pääasiassa:
-valokuvaamista:
•luonnossa (kalastusreissuilla myös vedenkestävyys on ajoittain testissä)
•kuvia lapsestani
•selfieitä someen :D
-videokuvaamista:
•treenivideoita
•lapseni leikkejä ja muuta touhua
-pelaamista satunnaisesti
-videoiden ja elokuvien katselua
-yleistä nettiselailua, foorumeilla kirjoittelua jne.

En ole koskaan omistanut Huawein mallia ja varsinkin tämä uusi malli kiinnostaa luvattujen suorituskykynsä ja kuvausominaisuuksiensa vuoksi. Nykyään akku ei tahdo kestää koko päivää ja kuvissa on monesti toivomisen varaa. Olisi mielenkiintoista nähdä olisiko Huaweista lunastamaan lupauksensa.
Olen promoottori ja virallinen valokuvaaja erilaisille yökerhoille, keikkapaikoille, livetapahtumille etc. joten veisin puhelimen testaamaan video ja valokuvausominaisuuksia aivan ääritilanteisiin niin sisällä kuin ulkonakin niin hiljaisuuteen kuin aivan älyttömän kovaan meteliin joten minusta saisi erittäin hyvän laitetestaajan ! Olen muitakin tuotteita testaillut vaikka mille yhtiöille ja aina minun tuotearvosteluita ja kommentteja ja kritiikkiä on arvostettu erittäin paljon ja otettu hyvin vastaan !!
Kuvaan paljon shiba-rotuista koiraani sekä maisemia. Pistäisin mate 20 pron näyttämään taitonsa kameran puolesta. Varsinkin kun kuvaan myös sadesäässä niin olisi hienoa nähdä kuinka huawei mate 20 pron vesitiiviys toimii kuvatessa. Ja ottaisinpa puhelimen mukaan helmikuun 4. päivä kun lähden dominikaaniseen. Tuo sukelluskotelo ja vedenalainen kuvaus sekä myös videokuvaus pääsisi tositoimiin! Kuvaisin paljon kaloja, sillä niitä riittää kaikissa väreissä noissa kirkkaissa vesissä. Snorklatessa kun näkee monen moista. Olen haaveillut hyvästä puhelimesta, jolla vedenalainen kuvaus toimisi moitteetta ja olisikin hieno päästä kokeilemaan!
Itselläni käytössä edelleen Lumia 1020, koska en ole löytänyt vastaavaa puhelinta, joka voittaisi kuvanlaadultaan ja valokuviltaan tuota puhelinta. Puhelin pääsisi testaukseen erilaisilla musiikkikeikoilla niin valokuvauksen kuin videoinnin suhteen. Myös akun kesto, kestääkö keikkamatkat hyvin, tulisi koetukseen.

Kamera- ja video-ominaisuudet päättävät minun puhelinvalintani merkin, joten olisiko Huawei Matesta siihen?
Käyttäjätaso 3
Myin juuri Honor10 puhelimeni ja kadun sitä.

Nyt on käytössä äitini vanha lg spirit,jonka kuvanlaatukin aivan järkyttävä verrattuna uusimpiin malleihin.

Pistäisin Huawein testiin jokasella osa-alueella. eli whatsapit,meset, txt puhelut ja eritoten valokuvaus.
Ja tiedän sen jo,että päihittää kyllä mennen tullen lg.n spiritin :D

Pistäisin Huawei mate 20 pro.n myös testiin 76vuotiaalle äildilleni eli miten sen ikäinen testaa luuria ja miten osaa käyttää. eli onko helpot toiminnot myös seniori-ikäselle.
Hänellä on facebook profiili niin isolla puhelimella olisi helppo sitäkin selailla.
Eli onko puhelimet vain nuoremmalle ja keski-ikäsille suunniteltuja vai onko otettu myös eläkeiän jo ylittäneet huomioon toiminnoissa.

Mikäs sen mukavampaa kuin saada hyviä kuvi ja videoita noista ihanista karvajalka kissoistamme 🙂
Olen aina ollut kiinnostunut tutkimaan ja vertailemaan puhelimien ominaisuuksia. Tekniset tiedot eivät ole minulle hepreaa. Omistan tällä hetkellä yhden markkinoiden halvimmista älypuhelimista, joten voisin esimerkiksi vertailla puhelimien huippuominaisuuksia ja perusominaisuuksia.

Olen taitava kirjoittaja sekä innokas valokuvaaja. Kissani Sheena pääsisi varmasti kuvattavaksi.

Käytän paljon sosiaalista mediaa ja internettiä. Huippuluokan puhelimesta löytyy paljon arvosteltavaa ja olisin erittäin kiinnostunut mahdollisuudesta.
olispa oiva tilaisuus teillä laittaa huawei todelliseen testiin,olen juuri hommaamassa uutta puhelinta itselleni ja tärkeimpänä ominaisuutena tulisi olemaan suuri akkukapasiteetti sekä tietenkin kamera. olen harrastekuvaaja ja olisi mukava päästä testaamaan lippulaivakameraa oikein todenteolla mihin kaikkeen sillä pystyykään. pistäkää vaan tänne luuri niin tehdään kunnon laitetesti normaalista sometuksesta vaativaankin kuvaamiseen 🙂
Testaisin joka päiväisessä työ ja viihde käytössä sekä matkailukeskus.
Tällä hetkellä käytössä omenaluuri, isolla näytöllä. Uusi puhelin mietinnässä, vaatimuksena nopea lataus, hyvä kamera ja se, että kuuluu katkomatta useamman eri linkkitornin vaihdoista huolimatta.
Ja iso ruutu perus netti- ja someselailuun on ehdoton.
Käyttäisin puhelinta luennoilla, joten testissä olisi ainakin akun kesto, äänitystoiminnot ja muistiinpanotyökalut. Nopea ja langaton latausmahdollisuus luentojen välillä on tärkeää ja myös kamera olisi kovassa käytössä. Lisäksi kaksi SIM-korttipaikkaa helpottaisi, sillä käytössäni on tällä hetkellä kaksi puhelinta eri numeroilla.