Hae laitetestaajaksi ja voita Huawei Mate 20 ProNäytä ensimmäinen kirjoitus

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

110 kommenttia

Satumaija
Haluan laitetestaajaksi koska testaisin miten Leican kolmoiskamera sopii hyvien kuvien ja videoiden ottamiseen..
Miten Huawei Mate 20 Pro sopisi esim bloggarin työvälineeksi. Tällä herkellä käytössä
Honor 8 Lite...
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1
Uudet huippuluurit kiinnostavat aina, ja mielelläni testaisin tätäkin lippulaivaa!
Etenkin kamera on itselleni erittäin tärkeä osa puhelimessa, ja kuvaankin kännykällä paljon eri tilanteissa. Luuri pääsisi mukaani päivittäiseen elämään töissä ja vapaa-ajalla, ja pystyisin vertaamaan sitä myös aiemmin omistamaani Huawei P10 luuriin ja kertomaan paljonko kehitys on kehittynyt.
Omassa puhelimessa ei kapasiteetti riitä. Ottaisin kuvia Facebook yhteisön merkillistä reissulta niin milloin minnekkin.
Tulen ajelemaan paljon Suomessa Tampereella ja Pohjanmaalla. Kokeilisin YouTube Google pitkän matkani aikana. Tammikuussa menen Gambian. Kuvasin siellä lasten esikoululaiset unia. Saisin esittää kuvaaamiani asioita kummikokouksessa Tampereella. Lähinnä videokuvaa muiden eri keinoja. Valokuvauksen erikeinoja. Haluaisin nähdä valokuvista selkeän eron vanhaan puhelimeeni. Olen myös paljon kesäaikana reissussa niin voisin soittaa videopuhelu kokeilua repsikan puolelta. Hauholla voisin kokeilla kuvata tämän paikallisen kylän toimintaa jostakin yhdistyksestä käsin.
Minulla on Iphone XS, olisi kiva verrata toiseen huippupuhelimeen ja todeta, onko puhelimissa mitään laatueroa. Kuinka paljon ilmaa ylihintaa joutuu maksamaan kun hankkii Iphonen.
Pari vuotta sitten OnePlus One vaihtui iPhoneen. Jokohan se olisi aika taas katsoa, minkälaisen ihmeen ovat tällä kertaa saaneet Kiinassa aikaiseksi? Puhelimen käyttö on nykyään enimmäkseen viestittelyä, uutisia, YouTubea sekä valokuvaamista.

Ehkä henkilökohtaisesti tärkeimpänä ominaisuutena pidän puhelimen näppäimistöä. Pakko sanoa, että nykyisen iPhonen kanssa kaipaan välillä vanhaa Nokia Lumian tekstinsyöttöä, joka toimi ainakin omassa käytössäni erinomaisesti.

Olen harrastanut valokuvausta, mutta järkkäri kulkee enää harvoin mukana matkassa. Senpä vuoksi puhelimen kameran ominaisuudet korostuvat, jotta tärkeät hetket saa taltioitua kunnolla.

OnePlussassa oli erinomainen akunkesto, josta joutui hieman tinkimään iPhoneen siirtyessä, joten parannukset sillä saralla otettaisiin avosylin vastaan. On hieman ärsyttävää lähteä aamulla töihin, kun unohdit laittaa puhelimen yöksi lataukseen ja siellä on 17 % virtaa jäljellä. Varsinkin, kun on koittanut pidentää akun käyttöikää lataamalla puhelinta ennen kuin varaus on päässyt tipahtamaan kovin alhaiseksi.

iPhonen kanssa taas on oppinut arvostamaan vedenkestävyyttä, kun ei tarvitse kääriä vesikauhuista elektroniikkaa minigrip-pusseihin. Tämä ei nyt tarkoita, että valuttelisin Huaweita vesihanan alla, mutta syksyiselle lenkille sen varmastikin uskaltaisin ottaa mukaan.
Olisin hyvä laitetestaaja monestakin syystä. Puhelimeltani vaadin tehokkuutta, sillä käytän isoja muokkausohjelmia ja pelaan isotiedostoisia pelejä, jolloin takuttomuus on EHDOTONTA. Ja tässä tulevassa matessa prosessori on lupaavalla mallilla.

Kameralta myös vaadin paljon, sillä kuvaan lähes päivittäin ja pimeässä kuvaaminen on yksi rakkaudestani. Tästä johtuen Apple on aina jäänyt minulta pois, mutta Huawei ja Samsung ovat pärjänneet. Kuvaamisessa on myös tärkeää linssit ja tässä olisi ensikertaa laajakuva, macro- sekä perus kamera. Tämä mahdollistaa entistäkin haasteellisemmat kuvaukset pelkällä puhelimella.

Innovatiivinen akkukin on vaan hyvä, sillä sen hyötyjä pääsee myös peleillä, kuin myös kuvaamallakin koettelemaan erittäin hyvin.

Eli luvassa on todellinen koettelu puhelimelle monella tapaa.
Etsin uutta puhelinmallia,koska temppuileva ja viimeisiään vetelevä Windows phone 950 xl on tiensä päässä. Mikään siinä ei tunnu toimivan,pikkuhiljaa kaikki sovellukset poistuneet päivitysten myötä.
Nyt haussa todella hyvä ja kovaan testiin joutuva puhelin,käyttöjärjestelmän vuoksi en ole uskaltaut lähteä harkitsemaan,mutta joskus on luovuttava Windowsista ja nyt alkaa olla sen aika.
Moi!

Haluaisin testata, miten uusi Huawei toimii 360° kuvauksen apuna. Kuvailen paljon ja valmistan sillä tavalla mm. opetusmateriaalia. Huawei tulisi tekemään yhteistyötä Ricoh Theta + :n kanssa monenlaisissa olosuhteissa, missä esimerkiksi akun kesto on tärkeää. Lisäksi Mate 20 Pron joutuisi "tehotestiin", koska 360° 4K video ja sen käsittely vaatii tehoa puhelimelta. Monessa tilanteessa puhelimelta hoidetaan editointi ja mahdollinen 360° videon jakaminen eri palveluihin, kuten esim. Youtube ja Facebook, joista nuo 360° playerit jo löytyvät. Huawei joutuisi kohtaamaan myös Gopron ja toimimisen sen kanssa yhteistyössä. Lisäksi Huawei Mate joutuisi olemaan mukana treeneissä ja ottamaan yhteyttä Polar- älykelloon monta kertaa viikossa.

Sen takia puhelimen on oltava tehokas, varma, teknisesti uusinta uutta, akun keston on oltava hyvä ja laitteen on myös latauduttava nopeasti. Lisäksi puhelimen arkikäyttö vaatii myös tehoa ja ominaisuuksia, joilla voi tehdä laadukasta jälkeä kuvaten ja tietoa etsien. Laite olisi kuitenkin tehokäytössä 24/7.
Pärjääkö ilman tietokonetta, jos on tuollainen?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Onnittelut @Sarmarille ja @Slaya83lle! Voittajat on nyt valittu ja te pääsette arvostelemaan uuden Huawei Mate 20 Pron ja jakamaan käyttökokemuksianne puhelimesta täällä OmaYhteisössä.

Kiitokset vielä kaikille kisaan osallistuneille innokkaille laitearvostelijoille! 🙂