Halloweenin haamujahti OmaElisassa

  • 23 lokakuu 2018
  • 1 kommentti
  • 15497 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki


Huhuu! Jo perinteeksi muodostunut Halloweenin haamujahti on täällä taas.
👻 Kisaan osallistuminen on helppoa! Olen jälleen kerran piiloutunut OmaElisaan. Etsi minut ja voit voittaa OnePlus 6 -puhelimen. 🎃

Näin osallistut Halloweenin haamujahtiin

  1. Kirjaudu Elisa-tunnuksellasi OmaElisaan osoitteessa omaelisa.fi ja etsi yhdellä OmaElisan sivuista piileskelevä Haamu.
  2. Kun olet löytänyt Haamun, osallistu kisaan lähettämällä yksityisviesti Haamulle täältä.
  3. Kerro viestissäsi, miltä OmaElisan sivulta (sivun otsikko tai url-osoite) haamun löysit.
Kilpailussa oikein vastanneiden kesken arvotaan suosittu OnePlus 6 -puhelin. Kilpailu on käynnissä sunnuntaihin 4.11.2018 keskiyöhön asti.

Haamu piileskelee samalla sivulla OmaElisassa koko kilpailun ajan. Mikäli selaimessasi on Adblocker-liitännäinen, otathan sen pois käytöstä OmaElisassa, jotta Haamu varmasti löytyy. Löydät haamun kirjautumalla OmaElisaan nettiselaimesta tai Android-sovelluksesta.

Etkö vielä omista Elisa-tunnusta?

Mikäli sinulla ei vielä ole Elisa-tunnusta, voit luoda sen täällä. Elisa-tunnus toimii käyttäjätunnuksenasi OmaElisaan ja lukuisiin muihin Elisan palveluihin. Elisa-tunnuksen luominen on maksutonta.

Voit myös rekisteröityä OmaYhteisöön Elisa-tunnuksella. Jos olet uusi yhteisön jäsen, klikkaa ”Kirjaudu OmaYhteisöön” -painiketta OmaYhteisön etusivulla ja valitse ”Kirjaudu Elisa-tunnuksella”. Pääset tämän jälkeen valitsemaan nimimerkin ja vahvistamaan rekisteröitymisen. Mikäli sähköpostiosoitteellasi on jo luotu OmaYhteisö-tunnus, tarjotaan sinulle mahdollisuus yhdistää Elisa-tunnus OmaYhteisö-tunnukseesi rekisteröinnin yhteydessä.

Kilpailun säännöt:

Kilpailun järjestää Elisa Oyj, PL 1 00061 Elisa, Y-tunnus 0116510-6.

Kaikkien to 25.10.2018 - su 4.11.2018 Elisan OmaElisa-palvelusta (http://omaelisa.fi) Haamun kuvan löytäneiden, ja Haamun oikeat sijaintitiedot Elisan OmaYhteisön (http://yhteiso.elisa.fi) Haamu-nimiselle käyttäjälle (https://yhteiso.elisa.fi/members/haamu-104810) yksityisviestillä lähettäneiden kesken arvotaan tuotepalkintona OnePlus 6 64 Gt -puhelin.

Kilpailuun osallistutaan lähettämällä yksityisviesti OmaYhteisön Haamu-nimiselle käyttäjälle (https://yhteiso.elisa.fi/members/haamu-104810). Yksityisviestissä tulee lukea sen Elisan OmaElisa-palvelun (http://www.omaelisa.fi) sivun otsikko tai url-osoite, jolta Haamun kuva on löytynyt. Voit osallistua kilpailuun vain kerran. Mikäli osallistut kisaan useammalla yksityisviestillä, niin huomioimme arvonnassa viimeisimmän vastauksesi.

Voittaja arvotaan maanantaina 5.11.2018 ja voitosta ilmoitetaan henkilökohtaisesti OmaYhteisön yksityisviestillä. Voittajan nimimerkki julkaistaan myös OmaYhteisössä julkaistussa kilpailuketjussa (https://yhteiso.elisa.fi/) Mikäli voittajaa ei tavoiteta viimeistään 19.11.2018, oikeus palkintoon poistuu ja tilalle arvotaan uusi voittaja.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Elisa vastaa arpajaisverosta. Elisa Oyj:n henkilökunta perheineen ei voi osallistua kilpailuun. Elisa ei vastaa siitä, että tietojärjestelmien, Internet-yhteyksien tai muiden ohjelmien toimimattomuuden tai virheiden takia tieto arvontaan osallistumisesta ei päädy Elisalle asti. Elisa pidättää oikeuden julkaista voittajien kilpailuun osallistuessaan käyttämät nimimerkit valitsemissaan medioissa.

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

1 kommentti

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Kiitokset kaikille haamujahtiin osallistuneille! 😀 Tänä vuonna 👻 piileskeli OmaElisan Omat Edut -osiossa, josta olittekin haamun hienosti paikantaneet. Arvonta on nyt suoritettu ja kisasta arvotun OnePlus 6 -puhelimen voitti omakseen @jeims. Paljon onnea!