Haluatko mukaan kehittämään uutta tapaa katsoa tv-sarjoja?

  • 24 tammikuu 2017
  • 3 kommenttia
  • 2636 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki


Onko sinulla käytössäsi iPhone ja haluatko mukaan testaamaan uutta viihdepalvelua? Osana Elisan uusien palveluiden kehitystä haemme nyt edelläkävijöitä, jotka innostuvat uusista, elämää helpottavista asioista – ja ennen kaikkea tyyppejä, joiden sydän sykkii leffojen ja sarjojen katselulle.

Tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa ja tehdä tv:n, leffojen ja sarjojen katselusta sellaista kuin sen pitäisi olla. Oletko etsimämme henkilö? Uuden palvelun käyttö on testaajille maksutonta, eikä sido sinua mihinkään tilauksiin.

Testiryhmä on koossa kevään 2017 ajan ja toivomme sitoutumista säännölliseen palautteeseen ja osallistumiseen verkkokeskusteluun. Lisäksi järjestämme muutamalla paikkakunnalla tapaamisia pienryhmissä. Etsimme kaikenikäisiä ja kaikenlaisia ihmisiä, eli hae rohkeasti mukaan!

Testaajien haku on nyt päättynyt! Etkö ehtinyt mukaan testaajien hakuun? Kiinnostuitko kuitenkin Tvilosta? Jätä meille sähköpostisoitteesi tästä ja kerromme sinulle kevään aikana Tvilon etenemisestä ja mahdollisuuksista tulla mukaan.

Tvilo Q&A


Mistä saan lisätietoa Tvilosta ja testiryhmään hakemisesta?

Osoitteessa www.tvilo.fi. Voit myös kysyä lisätietoja niin Tvilosta kuin testiryhmään hakemisesta kommentoimalla tähän Palstan keskusteluketjuun.

Milloin testiryhmä aloittaa?

Testiryhmä on tarkoitus koota helmikuussa 2017, ja ensimmäiset keskustelut aloitetaan helmikuun aikana.

Mitä testaajaksi pääseminen vaatii?

Testiryhmään haetaan henkilöitä, jotka ovat aidosti innostuneita uusista asioista ja niiden kehittämisestä. Sinun ei tarvitse tietää palveluiden tai sovellusten kehityksestä. Sen sijaan kiinnostus televisioon, leffoihin ja sarjoihin on tärkeää, kehitämmehän uutta viihdepalvelua!

Etsimme testaajia erityisesti pääkaupunkiseudulta sekä Tampereen ja Oulun seuduilta. Sinulla tulee olla myös iPhone 5 tai tätä uudempi iPhone-malli käytössäsi.

Kuinka paljon testiryhmään osallistuminen vaatii aikaa?

Toivomme, että testaajat ovat valmiita vastaamaan kysymyksiin ja osallistumaan keskusteluihin mahdollisimman paljon. Tiettyä osallistumismäärää emme kuitenkaan vaadi. Mikäli kesken testauksen huomaamme yhdessä, ettei aikaa löydy riittävästi, katsotaan tilannetta yhdessä.

Miten testaaminen ja varsinainen kommunikointi tapahtuu?

Kaikki testiryhmään valitut henkilöt saavat Tvilon käyttöönsä maksutta. Palautetta annetaan erilaisin muodoin, mm. vastaamalla kyselylomakkeisiin sekä käymällä avointa ideointikeskustelua Elisan asiakasyhteisössä Palstalla luottamuksellisessa ryhmässä. Lisäksi aktiivisimpien testaajien kanssa järjestetään muutama tapaaminen kasvokkain pienryhmissä.

Voinko osallistua vain joko tapaamisiin tai verkkokeskusteluun Palstalla?

Kyllä. Kaikkiin testimuotoihin ei tarvitse osallistua, mutta toivottavaa on, että testaajat ovat innokkaita osallistumaan mahdollisimman useaan keskusteluun/kyselyyn/tapaamiseen.

Missä mahdolliset tapaamiset järjestetään?

Tapaamisten tarkkoja paikkoja tai ajankohtia ei ole vielä päätetty. Luultavasti tapaamiset tullaan järjestämään Helsingissä, Tampereella ja Oulussa alkukevään aikana.

Kauanko testiryhmä on koossa?

Testiryhmä on alustavasti koossa toukokuun 2017 loppuun saakka. Mahdollisesta jatkosta keskustellaan yhdessä testaajien kanssa Tvilo-palvelun kehityksen edetessä.

Mitä testaajat saavat palkkioksi?

Ennen kaikkea testaajat pääsevät mukaan aivan uudenlaisen viihdepalvelun kehittämiseen. Joillekin testiryhmään kuuluminen voi tuoda myös referenssin omalla uralla, jos työskentelee esimerkiksi palvelukehityksen parissa. Lisäksi testaajat saavat muita pieniä palkintoja testauksesta.

Tarvitseeko minun olla Elisan asiakas osallistuakseni?

Ei tarvitse. Elisan tai Elisan palveluiden ei myöskään tarvitse olla sinulle tuttuja.

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Muuten hyvä, mutta mitä mieltä tuolaisessa kehittäjä testissä on, kun Elisan 2016 ylivoimaisesti myydyin käyttöjärjestelmä oli Androidi puhelimissa. Sama tilanne myös Soneralla ja DNA,lla.

http://www.uusiteknologia.fi/2017/01/02/joulun-myydyin-alypuhelin-nokia-peruspuhelimissa/

Elisan vuoden 2016 myydyimmät (15) puhelimet, henkilöasiakkaat.
1. Samsung Galaxy J5
2. OnePlus 3
3. Huawei Honor 7
4. Apple iPhone 6s
5. Huawei P8 Lite
6. Apple iPhone 5s
7. Huawei Honor 7 Lite
8. Samsung Galaxy J5 (2016)
9. Nokia 215
10. Samsung Galaxy A3 (2016)
11. Microsoft Lumia 550
12. Apple iPhone SE
13. Samsung Galaxy S7 Edge
14. OnePlus 3T
15. Apple iPhone 7
16. Samsung Galaxy S6
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Muuten hyvä, mutta mitä mieltä tuolaisessa kehittäjä testissä on, kun Elisan 2016 ylivoimaisesti myydyin käyttöjärjestelmä oli Androidi puhelimissa. Sama tilanne myös Soneralla ja DNA,lla.

Päätimme aloittaa kokeilun tällä kertaa iOS:llä, jossa on yhtenäisin laitekanta. Lisäksi haluamme kokemuksia Applen in-app maksamisesta, jossa Elisa on ollut vielä varsin vähäisesti mukana. Jos kokeilu osoittautuu onnistuneeksi, teemme todennäköisesti myös Android-sovelluksen, mutta alkuvaiheessa on tärkeintä saada kuluttajapalautetta ja kehittää palvelua ketterästi oikeaan suuntaan. Monen alustan tukeminen hidastaisi tätä.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Testaajien haku on nyt päättynyt. Mikäli et ehtinyt hakuun, niin voit jättää meille sähköpostisoitteesi tästä. Kerromme sinulle kevään aikana Tvilon etenemisestä ja mahdollisuuksista tulla mukaan. 🙂

Osallistu keskusteluun