Harrastatko valokuvausta? Tule testaamaan Huawei P10 -puhelinta


Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki


Olitpa sitten maisema-, muotokuvaaja tai ihan vain innokas selfieiden ottaja, niin nyt sinulla olisi mahdollisuus päästä kokeilemaan uutta Huawei P10 -puhelinta ja kertomaan käyttökokemuksista Palstalla. Huawei P10 pitää sisällään mm. uusitun Leican kaksoiskameran ja tuo ensimmäisenä maailmassa Leican teknologian myös etukameraan. Mikäli haluaisit päästä kokeilemaan Huawei P10:iä käytännössä ja jakamaan käyttökokemuksesi myös muulle yhteisölle, niin tipautahan meille hakemus alta löytyviä ohjeita noudattaen! Ammattilainen sinun ei tarvitse suinkaan olla, vaan ihan kaikki valokuvaamisesta kiinnostuneet ovat tervetulleita ottamaan osaa kisaan. :)

Näin haet Huawei P10 –laitetestaajaksi:

  1. Kerro meille korkeintaan 30 sanalla tai 30 sekunnin mittaisella YouTube-videolla, millaisia kuvia sinä tykkäät ottaa puhelimella.
  2. Lähetä kisaosallistumisesi kommenttina tähän keskusteluketjuun viimeistään torstaina 16.3.2017.

Kilpailuun osallistuneiden joukosta valitaan 17.3.2017 kaksi testaajaa, jotka tulevat jakamaan kokemuksiaan Huawei P10 -puhelimesta Palsta-yhteisössä maalis-huhtikuun aikana. Voittajat saavat testilaitteet omaksi, kun sovitut arvostelut on julkaistu Palstalla. Arvostelut voi toteuttaa joko kirjoittamalla ja kuvina tai YouTube-videoarvosteluina.

Jos sinulla ei vielä ole tunnusta Palstalle, niin voit luoda tunnuksen sivun oikeasta reunasta löytyvän Kirjaudu Palstalle -linkin kautta.

Kilpailun säännöt:

Kaikkien 8.3.2017 - 16.3.2017 Palstan keskustelussa (https://palsta.elisa.fi/ajankohtaista-palstalla-49/harrastatko-valokuvausta-tule-testaaman-huawei-p10-puhelinta-505050#post539902) enintään 30 sanan kilpailutekstin tai 30 sekunnin YouTube-videon julkaisseista valitaan 2 voittajaa, jotka saavat Huawei P10 -älypuhelimen omaksi.

Voittajat sitoutuvat kirjoittamaan kolme vähintään 100 sanan arvostelua sisältäen myös kuvia tai vähintään minuutin mittaista YouTube-videoarvostelua Palsta-yhteisössä heille tätä varten erikseen avattavaan keskusteluketjuun maalis-huhtikuun 2017 aikana. Arvosteluita kirjoitetaan kolme: ensitunnelmat laitteesta heti laitteen käyttöönoton yhteydessä, kokemukset viikon käytön jälkeen ja loppuarvio, kun puhelin on ollut kaksi viikkoa testikäytössä.

Mikäli voittaja ei toimita kolmea arvostelua Palstalla julkaistavaksi sovittuna aikana, laskutetaan häneltä Huawei P10 -laitteen myyntihinta (Elisan verkkokauppa, hinta laitteen hinta myynninaloituspäivänä).

Kilpailun voittajat valitaan 17.3.2017 ja voittajille ilmoitetaan samana päivänä henkilökohtaisesti Palstan yksityisviestillä. Mikäli voittajaksi valittu käyttäjä on lisännyt puhelinnumeronsa Palstan profiiliinsa, lähetetään voitosta tieto myös tekstiviestillä. Voittajien nimimerkit julkaistaan myös Palstalla.

Mikäli voittajaa tai voittajia ei tavoiteta viimeistään 20.3.2017, valitaan tilalle uusi voittaja 21.3.2017.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi, Elisa Oyj vastaa arpajaisverosta. Elisa Oyj:n henkilökunta perheineen ei voi osallistua kilpailuun. Elisa ei vastaa siitä, että tietojärjestelmien, Internet-yhteyksien tai muiden ohjelmien toimimattomuuden tai virheiden takia tieto arvontaan osallistumisesta ei päädy Elisalle asti. Elisa pidättää oikeuden julkaista voittajien kilpailuun osallistuessaan käyttämät nimimerkit sekä valitsemiaan otteita voittajien Palstalla julkaisemista teksteistä, videoista tai kuvista valitsemissaan medioissa.


Huawei P10 ja P10 Plus -puhelimet ovat nyt ennakkotilattavissa Elisan verkkokaupasta

Tervetuloa tutustumaan ensimmäisten joukossa uusiin Huawei P10 ja P10 Plus -puhelimiin Elisa Kulmaan (Aleksanterinkatu 19, Helsinki). Huawein tuote-esittelijät ovat paikalla perjantaina 10.3. klo 10-19 ja lauantaina 11.3. klo 10-18.

Tämä keskustelu on suljettu, eikä sitä voi kommentoida.

142 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Voin laittaa kovan kovaa vastaan. Makrokuvaukseen käytän edelleen Nokia 808:aa, jonka vertainen on haussa. Olisiko Huaweistä haastajaksi?
Vaikka kuvaan järkkäreillä paljon luontoa, maisemaa ja jääkiekkoa, niin tärkeimmät kuvat ovat kuitenkin kännykällä otetut 'my office today' -tyyppiset kuvat. Siihen tarvitaan hyvä kännykkä jolla saa kuvat välittömästi someen.


Vanhassa galaxy S5:ssä on surkea kamera, koska kuvailen koska sattuu ja mitä sattuu on uuden puhelin kameran oltava huomattavasti edeltäjäänsä parempi.
Käyttäjätaso 4
Ihastuin jo Honor kutoseen sen tullessa, aika vain on ajanut sen ohitse. Useimmiten tulee kuvattua koiramme Saden uintireissuja.

No, en nyt ehkä ihan kuvausta harrasta mutta olen kuvaillut paljon, myös perheen kanssa. Varsinkin pikkuveljieni kanssa. Jos joskus löytyy hyvä maisema, otan siitä kuvan. Kuvausharrastus vahvistuisi, jos saisin testata tuota puhelinta.
Kuvaan kaikenlaista päivän aikana todella aktiivisesti, etenkin juuri kännykällä. Tällä hetkellä käytössä on Huawei Honor 7, johon olen ollut erittäin tyytyväinen. Puhelimessa on tärkeää juurikin se, että on hyvä kamera.
Napsin värikkäitä kuvia milloin mistäkin vastaan sattuvasta valonpilkahduksesta arjen harmauden keskellä. Nykyinen LG G3 on vieläpä ilmeisesti lahoamassa käsiin, joten uusi kuvauslaite olisikin tarpeen.
Ennen, kun vielä harrastin valokuvausta, tuli otettua maisema- ja luontokuvia. Nykyään puhelimella tulee kuvattua tyhmiä selfieitä sekä henkilöitä. Yleensä omaa tytärtä. Siinä kännykkäkamerat joutuu koville.
Tykkään ottaa erityisesti luontokuvia, ja yhdistää niitä runoihini. Kaipaisin parempaa kameraa hyvillä kuvansäätöominaisuuksilla, jotta saisin myös laadukkaita lähikuvia. Intohimoni on yhdistää kuva ja teksti niin, että niistä tulee puhutteleva kokonaisuus.
Tykkään ottaa puhelimellani luonto- ja kaupunkikuvia. Tällä hetkellä käytän siihen tarkoitukseen Honor 5Xä, jonka laatu on kiitettävä. Matkustelen paljon niin laite on tutkittu perinpohjin ja on aika siirtyä uudempaan.
Kuvaan järkällä (Canon 50D:llä) ja Huawei P9:llä.
Olisi kiva päästä vertaamaan joko uusi P10 pärjää järkälle laadussa ja miten paljon parempi on tuo verrattuna P9:iin.
Kuvaan lähinnä luontoa sekä macrolla hyönteisiä.
Harrastan kuvausta monipuolisesti ja kuvaan monenlaisia kohteita. Kännykkäkameroiden rajoituksista johtuen puhelimella eniten on tullut kuvattua maisema- ja lähikuvia. Uudessa Huaweissa kiinnostaisi erityisesti monokromilinssi sekä kahden linssin mahdollistama DoF kikkailu muotokuvauksessa.
Nyt eläkkeelle siirryttyäni jää enemmän aikaa liikkua luonnossa myös ulkomailla ja tässä viimeisin otokseni upeasta Caminito del Rey`sta. Nikon järjestelmäkamerani on jo historiaa kun Huawein huippukameralla saa loistavia kuvia. Uusin malli kiinnostaa kovasti ja kohta on klikkauksen päässä jos valinta ei kohdistu minuun tällä kertaa.
Iphone 6 taipuu moneksi, mutta nyttemmin on tullut tunne, onkohan Androidin puolella ruoho vihreämpää? Koska rakastan yhdistää alani, ympäristöpolitiikan, ja intohimoni ,valokuvauksen, tulisi puhelimen kameran olla laatua! Viekö Huawei P10 sydämeni?
Olen pitkään käyttänyt kiinasta tilattua puhelinta, jossa kamera ei ole paras mahdollinen ominaisuus. Tykkään hoitaa kaiken kuvauksen (reissut yms.) matkapuhelimella ja tämän vuoksi huawei p10 kiinnostaa todella.
Tykkään ottaa monenlaisia kuvia puhelimella. Näytelmän ohjaajana, näyttelijänä, opiskelijana ja omana itsenä jokainen päivä on erilainen. Silloin haluaa ikuistaa kyseisen päivän parhaan asian, se voi olla selfie yksin tai oman kaveriporukan kanssa, tai sitten maisema, joka kuvaa omaa fiilistä kyseisenä päivänä.
Hei! Minulla on Huawei P8 lite ja kamera on tässä todella surkea. Kuvaan paljon lapsiani sisällä, ulkona ja harrastuksissa. Kuvauskohteet asettaa myös puhelimen kameran vaatimukset korkealle!! Laadukkaampi tarvitaan 😊
Puhelimella tulee otettua kuvia arkielämästä. Kuvaan lastani leikkimässä, urheilemassa yms. Kuvaustilanteisiin kuuluu myös keikoilla käyntien yhteydessä otettuja kuvia, joten hämäräkuvaus tulee myös testattua. Nykyisessä puhelimessani (Oneplus3) ei ole mitään muuta vikaa kuin kamera, en ole tyytyväinen kuvanlaatuun, varsinkin hämärässä puhelin ei suoriudu. En ymmärrä mitään valotusajoista yms... Luvassa olisi siis tavallisen ihmisen "karvalakkiarvostelu"
Puhelin on aina mukana, joten kuvaustilanteet ovat järkkäriä monipuoleisempia. Kuvaan usein yksityiskohtia, joten tarkkuus ja värien oikeellisuus on tärkeää. Parhaasta kuvasta löytyy uusi kuvakulma arkiseenkin asiaan.
Kuvaan paljon arkielämää ja luontoa, silti möin järkkärisetin koska kyllästyin kantamaan tavaraa mukana. Nyt kameraa korvaa iPhone 5S, ei toimi. P10 todennäköisesti lunastaisi paikkansa tässä, myös mustavalkokuvien laatu kiinnostaa kovasti.
Pääasia että inspiraatio lähtee itsestä. Pidän erillaisista pinnoista ja selkeistä linjoista, tiiliseinä tai betoniportaat tekee hienon taustan. Ilta-aurinko tuo parhaan valaistuksen ja kontrastin. Kuvaa silloin kun muut eivät.
Olen "satunnais-harrastaja". Otan paljon kuvia, monesti hetken mielijohteesta. Yleensä koetan taltioida upeita maisemia, pieniä yksityiskohtia, rakennuksia ja toki perinteisesti ihmisiä sekä eläimiä. Nykyisen puhelimeni kameran vaihtoehdot ovat suppeita.
Liikun paljon luonnossa ja harrastan monenlaista näpertelyä. Dokumentoin asiat puhelimella tai järkkärillä ja kuvailen myös blogiini lukevaluolamies.blogspot.com. Sinne sopisi myös puhelinarvostelu.
Tykkään ottaa tilannekuvia ihmisistä. Lähden yleensä vain kaupungin keskustaan istumaan ja odottamaan otollisia hetkiä mielenkiintoisille valokuville. Huawei P10 mustavalkokamera olisi tähän tarkoitukseen enemmän kuin tarpeen.
Kuvaan omaa elämääni, arkea, työtä, juhlaa, iloa ja kyyneleitä, onnistumisia ja epäonnistumisia. Koskettavimmat ja ikimuistettavimmat kuvat olen valinnut aina seuraavan vuoden kalenteriin.