Harrastatko valokuvausta? Tule testaamaan Huawei P10 -puhelintaNäytä ensimmäinen kirjoitus
Tämä keskustelu on suljettu, eikä sitä voi kommentoida.

142 kommenttia

Liikun paljon ulkona, joten olisi hyvä, jos puhelimella saisi hyviä kuvia, myös pimeässä. Arjessa puhelin on nopea valinta. Valokuvausta harrastan pääasiassa järjestelmäkameralla. Voisin tehdä arvostelun Youtubeen tai blogiini (https://tickettoadventureblog.wordpress.com/)

Mä elän elämääni kameran linssin takaa! Käytän filmikameroita, puhelinta ja ikivanhaa järkkäriä- toisin sanoen teknologiaan mulla ei ole "varaa" panostaa. Kierrätyskamaa lähinnä, et riittää reissaamiseen rahaa, ellen hyppää rekan kyytiin.🆒
Kuvaan kaikkea mahdollista kunhan kohde on mielestäni kiinnostava. Erityisesti tykkään kuvata luontoa.
Kyllä kelpaisi testikäyttöön. Aika paljon tulee kuvattua ja liikuttua luonnossa.. lapsia tulee kuvattua ja videoitua niin voisi olla hyvä laite siihen käyttöön! Mielelläni tulisin koekäyttäjäksi...elisan asiakkaana olen ollut jo vuosikaudet muutenkin!
Tykkään ottaa tyttärien futiskuvia, keikkakuvia ja tilannekuvia.
kuvaan paljon luontoa.olisi mahtava päästä kokeilemaan tämän luokan kameraa.
Kuvaan järkkärillä ja/tai vielä huonolaatuisella puhelimella lähes päivittäin koiria ja muita eläimiä, maisemia ja arkisia tapahtumia. Hylätyt rakennukset, urbaanit sekä historialliset kohteet iskevät myös, samoin kuin mustavalkokuvaus kohteesta riippuen.
Puhelin on aina mukana ja lapsia tulee kuvattua/vodeota otettua...olisi hyvä lsite tuo p10 mitä siitä lueskelin ja varmasti tulisi hyötykäyttöön...eli kisassa ollaan mukana tottakai!
Tykkään ottaa paljon kuvia. Lähinnä selfieitä sekä maisema kuvia. Olisi mahtavaa päästä kokeilemaan tätä. Haluaisin myös helpotusta ettei aina tarvitsisi kantaa kameraa kun haluaa ottaa kuvia blogiin.🆒
Honor 7 -puhelimeni sai minut innostumaan kuvaamisesta, Huawein kamerat ovat todella hyviä ja olen saanut monia todella onnistuneita otoksia. Vielä Honoria parempi kamera tietenkin kiinnostaa kovasti, innokas valokuvaaja kun olen!

Paras kamera on se, joka on mukana. Monesti paras kamera on siis puhelimen kamera, koska puhelin kulkee aina mukana. Puhelimella tulee napattuamme kuvia aivan laidasta laitaan ja parempi kamera puhelimeen olisi tarpeen.
Kuvien näppäily niin puhelimella kuin kamerallakin on kiinnostanut jo pidempään, uudet puhelinmallit, ja niiden ominaisuudet etenkin kameran ja akunkeston osalta ovat puhutelleet aina, kuitenkaan tarpeeksi hyvää puhelinkameraa ei ole vielä löytynyt, vaikka jos jonkinmoista on tullut testittyä. Siksi uuden Huawein testaaminen ja arvosteleminen kiinnostaisi 🙂
Harrastin valokuvausta vuosia sitten. Harrastus kuitenkin jäi, koska ei ollut varaa sellaisiin laitteisiin, mitä olisi halunnut. Älypuhelinaikana olen taas innostunut kuvaamaan. Kuvaan maisemia, eläimiä (lintuja kiikarin linssin läpi). Luontoa pääasiassa.
Vanha sanonta "Kauneus on katsojan silmässä" pitää paikkaansa. Isot asiat, pienet asiat, kaikesta löytyy kuvattavaa. Omaksi muistoksi vai muiden nähtäväksi, väliäkö sillä, kuvaajalle ovat silti tärkeitä.
Maisemakuvaus, macrokuvaus ja city-kuvaus järkkärillä eri objektiiveilla on harrastukseni, ja olisin halukas testaamaan laadukasta puhelin kameraa järkkärin kaverina. Puhelimet ovat aina kiinnostaneet, ja olenkin hyvin perillä niiden tarjonnasta.
Haluaisin P10:n ottaakseni raakakuvia työpaikan esitteisiin yms. ja toki myös omaan käyttöön. Digikamera ei ole aina mukana ja nykyisella puhelimella saa riittävän hyvälaatuisia kuvia korkeintaan nettiin (esim. blogiini).
Kuvaan luonnossa liikkuessani paljon. Kalastus, metsästys ja retkeily etunenässä. Pyrin ottamaan aina mahdollisimman näyttäviä kuvia. Makrokuvat ovat mukavia kun saa pienistä asioista enemmän irti sillä tavalla. Nykyinen puhelin p8 lite ja kameraan olen ollut tyytyväinen. Joskin toki tässäkin parannettavaa olisi. Tarkennus nopeissa tilanteissa ja hämäräkuvaus. Känny aina mukana!
Kuvailen paljon puhelimella luontoa ja tapana kirkkailla hämärässä/pimeässä kuutamo yms kuvausta. P10:ssä erityisesti kiehtoo manuaali säätö ominaisuudet hämäräkuvaus ja tietenkin Leica mustavalko sensorilla saisi varmasti upeita keväisiä kuvia!
Rakastan valokuvaamista, se on minulle enemmän elämäntapa kuin vain harrastus. Kuvaan (puhelimella) maisemia, luontoa, kaupunkia, koiraani, ihmisiä, eläimiä, yksityiskohtia.. milloin mitäkin. Kuvat ovat arvokkaita muistoja. Päivittäisin mieluusti P9:n tähän uutuuteen.
Olen aito puhelinaddikti, joka ottaa puhelimen mukaan minne menenkin. Otan hyvin paljon kuvia tilanteesta kuin tilanteesta. Erityisesti viihdyn luonnossa ja kuvaan suloista pientä valkeaa villakoiraani. 🐩
Jätän vain tän tähän
www.instagram.com/Kuvasuo
UE - Lähikuvat - Tapahtumat jne.

Arjen oivallusta


Tykkään ottaa dokumentaarisia, oivaltavia ja katsojaa haastavia kuvia arjestani. Kameran käyttöliittymä ja kehittynyt teknologia innostavat ikuistamaan entistä mielenkiintoisempia hetkiä jaettavaksi.
Huawei tuli ja vei, sydämeni sen jälkeen ku hyvät nokialaiset kamerakännykät loppui. Tahtoisin tämän testiin, koska puhelimella pääsääntöisesti otan vain kuvia. Viime yönä Honor 8:llä räpsin muutaman. Mutta haluan parhaan kamera huawein. Pari kuvaa liitteenä.
Kuvaan vain kännykän kameralla ja lähinnä arkisia asioita, yllättäviä ja hauskoja tapahtumia tai maisemia, matkakuvia unohtamatta. Nykyinen Honor7 toimii mutta aina voisi parantaa ja Leican kamerat todella kiinnostaisi!
En ole mikään hyvä kuvaaja, mutta omia koiria ja maisemia tykkään kuvailla paljonkin. Myös sukulaisten juhlissa on tullut kuvattua ja oman perheen hullutuksia vielä enemmän. Puhelin on itselleni myös kamera, joten olisi hyvä jos sillä saisi myös mahtavia ja selviä/tarkkoja kuvia otettua, oli se sitten liikkuva tai paikoillaan oleva kohde 😳