Harrastatko valokuvausta? Tule testaamaan Huawei P10 -puhelintaNäytä ensimmäinen kirjoitus
Tämä keskustelu on suljettu, eikä sitä voi kommentoida.

142 kommenttia

Kavereiden kanssa käydään kesä iltoina kalassa, niin siellä tulee otettua erilaisia maisema kuvia. (Puhelimeni on Huawei P8)
Valokuvaus tuo gradun kirjoittamiselle sopivaa vastapainoa. Koska ylimääräistä aikaa ei jää, on puhelimella näppärää napata kuvia kiinnostavista elämyksistä. Parhaat tilanteet eivät odota, joten laadukkaalla kameralla varustettu P10 sopii tarkoitukseen loistavasti!
Työni puolesta saisin näyttäviä kuvia ruoka-annoksista, kotona odottaa kuvaamista 3 lasta ja paljon lemmikkejä,koiria (4),kissoja (4),liskoja (11),kuoriaisia ja akaattikotiloita (2). Siihen päälle vielä skeittauksesta vähän actioin kuvia.:D

Hetken viemää
2 vuotta sitten ainoa kriteeri puhelimelleni oli, että sillä saa hyviä kuvia. Tänä aikana harrastan paljon puhelimella kuvausta joka paikassa. P10 olisi erittäin mielenkiintoinen laite testattavaksi. Honor 8 käyttäneenä sen kuvaus mahdollisuudet herättivät jo kovan mielenkiinnon Huawein puhelimiin, eritoten kameraan. Annan muutaman kuvan puhua puolestaan. Kuvia, joita olen ottanut LG G4 ja OnePlus 3T:llä. Itsellä käytössä LG G4 josta meni juuri kameran linssi halki, joten se taittaa kuvaan ärsyttävää valoa.
Käytän kameraa monipuolisesti, manuaalina ja automaattina.
Puhelin on meikäläisen tärkein väline kuvaukseen, kaikkialla. Laskettelurinteessä, mökillä, vaelluksilla, selfieissä, ulkomailla, sisämailla, trampoliinilla ja vaikka missä muualla. P9 on ollut käytössä puolisen vuotta ja nyt näkisi, onko kehitystä tapahtunut.
Tykkään ottaa luontokuvia, maisemakuvia, selfieitä, kuvia koirastani, autoista, työreissuilta, kelkkailureissuilta, kotoa, ruokakuvia, salikuvia, lenkkikuvia, kuvia ihan kaikesta, en tiedä silti lasketaanko minua ihan valokuvauksen harrastajaksi mutta ainakin tykkään siitä ja teen sitä paljon ja olisin täydellinen testihenkilö P10:lle! 😊
Hei tämä mummo tykkää kuvata luontoa,naapurin heppoja ja kun tuolla järvellä tulee oltua niin.se on paikka missä on mahtavia kuvaus kohteita.itselläni on tällä hetkellä pojan vanha kännykkä ja kuvat eivät ole mitään maan parhaita.kyllä tämä muori olisi otettu jos saisi uuden kännykän.

Minulla on tällä hetkellä iPhone 5S, ja harrastan monenlaisten arkisten asioiden kuvaamista. Ykkösenä tulee tietysti tyttäreni ja lemmikkimme Kille-kilpikonna. Lisäksi tykkään kuvata luontoa eri vuodenaikoina. Minulla on tapana edelleen teettää paperikuvia, jotka saan kauniisti esille valokuva-albumiin.
Kuvaan poikaani tosi usein, hän rakastaa olla kameran edessä, mutta myös kuvaan meidän kissoja, ne vasta kuvauksellisia ovat. Rakastan valokuvaamista yli kaiken! Valokuvaus on mulle rakas harrastus
Lemmikit, etenkin koira pääsee tai välillä joutuukin kuvauskohteena olemaan. Tilannekuvia myös maisemasta/luonnosta ja muustakin tulee myös säännöllisesti otettua puhelimella.
Tykkään kuvata puhelimella maisemia, makrokuvausta ja autoja ja viimeisimmän puhelimen valitsin kameran takia, S6:n. Harmittaa, sillä tässä on samoja ongelmia kuin jopa S4:ssä, joten olisi hienoa päästä kokeilemaan Huaweita! :8
Hei!

Tykkään kuvata puhelimella monipuolisesti:

https://www.youtube.com/watch?v=qWceLzPPzlo

Ystävällisin terkuin

Jussi
Paljon tulee otettua kuvia. Puhelimena Samsung S5 joten parempaa luuria tarttis et sais kunnon kuvia otettua.
Kuvaan kyllä - mutta nyt laitetaan P10 tosi testiin: pystyykö kamera tekemään kunnollisia keikkakuvia tilanteessa, jossa on vastavaloa, liikkuvaa kohdetta, pimeyden kontrastia ... Ja miten toimii videokuvaus samoin edellytyksin? Saadaanko jopa ääni mukaan video-otoksiin?

Mielenkiinnolla odotan...
Kuvaan harrastukseksi, ja lisäksi paljon keikkaluontoisia kuvia kuten häitä ja valmistujaiskuvia. Puhelimelta olen aina vaatinut kameralta paljon sillä se toimii kamerana aina kun järkkäri ei ole mukana.
Parhaat kuvat otetaan silloin, kun sitä vähiten odottaa! Näin kuvista tulee luonnollisen kauniita. Kuvauskohteeni ovat monipuolisia aina muotinäytöksistä, urheiluun ja maisemakuviin asti. Lisäksi kuvaan monenlaisia tapahtumia pienistä ristiäisistä suuriin maatalousnäyttelyihin. Pyrin myös löytämään kuviin tuoreutta uusien kuvakulmien avulla! 🙂
Erityisesti tykkään öisin kuvaamisesta, silloin tunnelma on aivan erilainen kun päivisin.. Tähdet tuikkivat yö taivaalla ja ympärillä täydellinen hiljaisuus.

Lisää mun kuvia täältä,
www.instagram.com/mushcube
Suorastaan Rakastan kuvaamista ja Huawei minulla, android, ei riitä makro fotoihin, eikä makro videoihin..Hemmottelisin Laitteenne huolellisesti. Tässä videossa on Hieman Komediaakin= Saanko esitellä= Vihreät Hopeat, Vireät Jaksavat...

Kuvaan eniten maisemia, urheilua ja kaikkea. Taekwon-Don harrastajana kännykän kameran täytyy olla hyvä ehtiäkseen ottamaan selvä kuva hyppypotkun aikana osuman hetkellä. Video ja valokuva ominaisuudet ovat molemmat todella tärkeässä osassa.
Kuvaan melkein kaikesta ja kokoajan. Kissoja, luontoa, selfieitä, tapahtumia, ystäviä, juhlia, kaupunkikuvia ja ruokia. Kuvaan enimmäkseen kännykällä sillä se on joka hetkessä mukana ja sillä saa nopeasti otettua kuvan. Olisi mahtavaa päästä kuvaamaan kännykällä jossa on todella hyvä kamera. Kyseisessä kuvassa on meidän Diana kissa.
On lapsia meillä kiireeksi asti
ja vauhtia, naurua kuvattavaksi.
Maisemaa, arkea, hellyyden hetkiä,
lätäkköleikkejä, metsäretkiä.
Kännykkä kulkee matkassa mukana,
vaan huonoa kameraa pidän turhana.
Testaan tämän mielelläni
- kerron kuinka kävi!
Mie kuvaan oman elämän pieniä asioista jotka teeke mut onnelliseksi. Puhelimessa ne on helposti saatavilla ja useemmin tulee kateltua ja muisteltua mikä milloinkin on tehny mut onnelliseksi. Silloin tuntee onnen uudestaan 🙂
Käyttäjätaso 1
Kuvaus on ollut harrastuksena, kunnes oli pakko myydä kameratarvikkeet pois. ja nykyään LG G4 hoitaa ns. jokapäiväiset otokset. Olishan se kiva päivittää puhelin paremmalla optiikalla, alla kuvia harrastuksen ajoilta ja onpahan yks tämänpäiväinenkin LG G4 kuva mukana.
Maisemakuvia, tilannekuvia, fiiliskuvia, reissukuvia,... Kuvaan kaikkea ja paljon. Kuvat auttavat muistamaan tapahtumia paremmin ja on mukavaa muistaa kuvan ansiosta jotain, mitä oli jo ehtinyt unohtaa. Kännykässä kamera on aina mukana.
Harrastan Canonin vehkeillä luontokuvailua, kännykällä tulee usein otettua "making of" kuvia.
P10:llä haluaisin testata hämäräominaisuuksia ja mitä RAW:eista saa revittyä irti photoshopissa.
Mustavalkokuvaus myös kiinnostaa, sopii harmaisiin talvipäiviin.