Harrastatko valokuvausta? Tule testaamaan Huawei P10 -puhelintaNäytä ensimmäinen kirjoitus
Tämä keskustelu on suljettu, eikä sitä voi kommentoida.

142 kommenttia

Kuvaan paljon erilaisia yksityiskohtia, esimerkiksi työstämiäni koruja eri jalometalleista ja niiden erilaisia tekstuureja sekä muotoja. Omistan Huawei P9:n ja kamera on palvellut loistavasti, siksi kiinnostaisi mitä P10:llä on tarjota lisää.
Pitäisikö arvostelut koskea vain laitteen kameroita ja kamerasovellusta?
Olen freelancevalokuvaaja mutta otan paljon "Behind the Scenes" kuvia ja videoita kännykällä mihin tarvitsee loistavan luurin. Ja paljon muuta kuvia päivästäni tulee myös otettu kännykällä.
moro. nytte olisi kova testaaja täällä! katotaan onko Huawei P10 -puhelimesta mihinkään? olen harrastanut video sekä valokuvausta vuosia. nytte olisi hyvä tilaisuus kokeilla jotakin uutta mitä en ole ennen kokeillut. valitse minut puhelimen testaajaksi. lupaan että ette tule pettymään. teen myös youtube kanavalleni siintä videoita ja videokuvaus pätkiä mitkä on kyseisellä puhelimella kuvattu. T. SAM
Olen muotoilualan opiskelija joka havannoi ympäristöä visuaalisesti arjessa ja juhlassa. Kuvaan kotia, lapsia, luonto ja hetkiä, visuaalisen muistijäljen saaminen kuvanmuodossa kuuluu joka päiväiseen elämääni. Kuvaan ensisijaisesti kännykällä, kamera ei ehdi elämän yllätyksiin aina mukaan. Siksi minulle on tärkeää että puhelimen kamera on hyvä ja laadukas. Kuvat ovat minulle tapa kertoa tarinaa, tästä hetkestä.
Tämä mummu ei paljon leivo pullaa, mutta hurmaantuu keväisestä metsästä, vuokoista ja vanamoista, auringonlaskuista, utuisista rannoista. Samoilee koiran kanssa poluilla, digijärkkäri olalla tai "antiikkinen" Galaxy S4 taskussa, valmiina taltioimaan kauneutta.
Puhelinkuvaajana yritän toimia huomaamattomasti hakemalla luonnollisia mutta yllättäviä kohteita, käytännössä etsin poikkeuksellisia valaistusoloja ja harvinaisempia näkökulmia. Satunnaisten näppäilyjen sijaan palkitsevampaa on kuvata julkaistavaksi esimerkiksi Google Mapsiin, myös katunäkymän 360 muodossa.
Tykkään kuvata eläimiä, ruokaa,kakkuja,luontoa,maisemia, liike ja makrokuvia,. Ennen kaikkea sitä mikä näyttää hyvältä kuvaus hetkellä ja tilanteessa mukaan. Valokuvaus on osa arkipäivää, kokoajan tulee kuvattua jotakin.
Urbaani elämä on haastavaa kuvata. Kaupungin sykettä saa kuitenkin taltioitua, mutta koostaan huolimatta 4/3 järjestelmäkin on joskus liian iso. iPhone 5S:än kamera ei taas ole laadultaan hyvä, jospa Huawei P10 olisi ratkaisu nopeiden hetkien tallentamiseen.
Tykkään ottaa kuvia, joita jaan usein somessa ystävilleni ja/tai seuraajilleni tai sitten nappaan kuvan ihan vain itselleni muistoksi, joten videossa näkyvät ominaisuudet saivat minut todellakin toivomaan voittoa.
com
Morjens! Luonnossa tulee liikuttua ja sitä mieluusti kuvailtua, työn ohella tulee kuvattua myös paljon päivän touhuja. Kotoa löytyy vielä kuvauksellinen lemmikki kissa.
Olen "muotitietoinen" koululainen, puhelinaddikti, tekniikkafriikki ja innokas valokuvaaja. Vaikka p10:n kohokohta on sen kamera, se ei ole kamera, se on puhelin. En siis tekisi arvostelua kamerasta vaan kokonaisuudesta...mobiililaittesta.
Nykyisin käytössä on Lumia 1020 jolla otetut kuvat ovat omaa luokkaansa.. (ainakin omasta mielestäni). 😃 olisiko P10 yhtä hyvä?? vai jopa parempi...!!????
Rakastan olla elossa maailman monituisuuksia havainnoiden. Ajan virrassa sydän avoinna seilaten tulen päivittäin väistämättä kohdanneeksi urbaanimaisemassa kiehtovia näkymiä, joita tallentaa taskuuni, ehkä someenkin. Tykkään ammentaa kuvasarjoja, jotka sykkivät ympäröivää todellisuutta.
Vanha Huawei vetelee viimeisiään ja kamera on melko surkea. Kuvaan mielelläni kauniita asioita ympärillä, ihmisiä,rakennuksia ja luontoa. Siksi minulle on erityisen tärkeää,että kamera on aina saatavilla. Arvostan siis puhelimessa olevaa hyvää kameraa, koska se on aina käden ulottuvilla. Päivitän myös ahkerasti ottamia kuvia sosiaaliseen mediaan.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Tällä kertaa käyttötestiin lähtee uudet Huawei P10 -älyluurit KatariinaAmanda:lle ja Pirat:ille. Onnea! Olen teihin yhteydessä yksityisviestillä puhelimien toimittamisesta ja käyttötestauksen käytännön toteutuksesta. Kuulemme voittajien kokemuksia uudesta puhelimesta Palstalla maalis-huhtikuun aikana.

Kiitokset kaikille osallistuneille. Ja erityiskiitos myös kaikista mahtavista kuvista, joita kisaan tuli! 🙂