Kilpailu päättynyt: Haluatko Honor 8:n omaksesi?


Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
  • Entinen elisalainen
  • 592 kommenttia
Kiinnostavatko älylaitteet ja löytyykö sinulta kekseliäisyyttä? Etsimme nyt kahta Palsta-yhteisön jäsentä testaamaan juuri verkkokauppaamme myyntiin tullutta Honor 8 -älypuhelinta uunituoreeltaan ja jakamaan käyttökokemuksensa muulle yhteisölle. Tyylikkäästä Honor 8:sta löytyy muun muassa 2 x 12 MP takakamera, 8-ydinprosessori, 4 GB käyttömuistia, sekä rutkasti akkutehoa muiden herkullisten ominaisuuksien lisäksi.

Osallistu kisaan kertomalla korkeintaan 30 sanalla tai 30 sekunnin YouTube-videolla, mitä Honor 8:n ominaisuutta sinä olisit erityisesti kiinnostunut testaamaan ja miten? Lähetä perustelusi kommenttina tai YouTube-linkkinä tähän keskusteluketjuun viimeistään keskiviikkona 31. elokuuta. Sinun ei tarvitse välttämättä olla tekniikan alan ammattilainen tai edes paatunut harrastaja, mutta sanavalmius ja mielikuvituksen käyttö ovat toivottua! :)

Valitsemme kilpailuun osallistuneiden joukosta kaksi voittajaa, joille lähetämme postissa Honor 8 -puhelimet. Voittajat tulevat jakamaan kokemuksiaan Honor 8:sta Palstalla syyskuun aikana. Arvostelut voi toteuttaa joko tekstinä ja kuvina ja/tai YouTube-videoarvosteluina.

Ps. Jos sinulla ei vielä ole tunnusta Palstalle, niin voit luoda tunnuksen sivun oikeasta reunasta löytyvän Kirjaudu Palstalle -linkin kautta.

Kilpailun säännöt:

Kaikkien 25.8.2016 - 31.8.2016 Palstan keskustelussa (https://palsta.elisa.fi/ajankohtaista-palstalla-49/haluatko-honor-8n-omaksesi-osallistu-kilpailuun-501858) enintään 30 sanan kilpailutekstin tai 30 sekunnin YouTube-videon julkaisseista valitaan 2 voittajaa, jotka saavat Honor 8 -älypuhelimen omaksi.

Voittajat sitoutuvat kirjoittamaan kolme vähintään 100 sanan arvostelua sisältäen myös laitekuvia tai vähintään minuutin mittaista YouTube-videoarvostelua Palsta-yhteisössä heille tätä varten erikseen avattavaan keskusteluketjuun syyskuun 2016 aikana. Arvosteluita kirjoitetaan kolme: ensifiilikset laitteesta heti laitteen käyttöönoton yhteydessä, kokemukset viikon käytön jälkeen ja loppuarvio, kun puhelin on ollut kaksi viikkoa testikäytössä.

Mikäli voittaja ei toimita kolmea arvostelua Palstalla julkaistavaksi syyskuun aikana, laskutetaan häneltä Honor 8 -laitteen myyntihinta (Elisan verkkokauppa, hinta laitteen hinta myynninaloituspäivänä).

Kilpailun voittajat valitaan 1.9.2016 ja voittajille ilmoitetaan samana päivänä henkilökohtaisesti Palstan yksityisviestillä. Mikäli voittajaksi valittu käyttäjä on lisännyt puhelinnumeronsa Palstan profiiliinsa, lähetetään voitosta tieto myös tekstiviestillä.

Mikäli voittajaa tai voittajia ei tavoiteta viimeistään 4.9.2016, valitaan tilalle uusi voittaja 5.9.2016.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Elisa Oyj:n henkilökunta perheineen ei voi osallistua kilpailuun. Elisa ei vastaa siitä, että tietojärjestelmien, Internet-yhteyksien tai muiden ohjelmien toimimattomuuden tai virheiden takia tieto arvontaan osallistumisesta ei päädy Elisalle asti. Elisa pidättää oikeuden julkaista voittajien kilpailuun osallistuessaan käyttämät nimimerkit sekä valitsemiaan otteita voittajien Palstalla julkaisemista teksteistä valitsemissaan medioissa.//Muokattu 1.9.2016: Honor 8 -testaajat on nyt valittu. Onnea Elinako ja Kyris1000! 🙂 Lue lisää -Rinsku

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

104 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1
Itseäni kiinnostaa erityisesti testata kameraa joka vaikuttaisi olevan vastaava kuin P9:ssä. ERityisesti videkuvaus ja pimeäkuvaus olisi kiinnostavaa testata palstalaisten puolesta 🙂. Arvostelujen teko on minulle tuttua blogitaustastani johtuen.
Erityishuomiota kokonaisvaltaisessa testauksessani Honor 8:n ominaisuuksista saisivat kaksoiskameran valo- ja videokuvaustoiminnot, todennäköisesti tekstin muodossa. Ei löydy aiempaa taustaa julkisista arvosteluista, mutta tämä olisi mitä mahtavin tapa aloittaa! 🙂
Ominaisuuksista tärkeintä eli sinistä väriä ja sen maastoutumiskykyjä haluaisin testata etenkin sinisiä farkkuja jalassa pitäen.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1
Testissäni keskittyisin Honorin toimivuuteen jokapäiväisessä elämässä, sekä työ- ja vapaa-ajan puhelimien yhdistäjänä dual-sim ominaisuuden avulla. Lisäksi vertailisin kumpi onkaan Huawein oikea lippulaiva, P9 vai uusi haastaja Honor 8.
Testissä keskittyisin katsomaan kameran ominaisuuksia ja laatua luonto/maisema kuvauksessa sekä kaksoiskamera kiinnostaa erittäin paljon samalla tulisi kokeiltua videokuvaus
Kokeiluun pääsisi ehdottomasti puhelimen kamerat miten hyvin niillä saisi otettu samantasoisia kuvia kuin järkkärillä. Ja tietty että miten pärjää päivittäisessä käytössä kun teen nykyään aikalailla kaiken puhelimella.
Itselleni suurimmassa arvossa on nopea kirjautuminen laitteeseen eli sormenjälkilukijan toiminta käytännössä sekä tietenkin kameratoiminnot. Laitteen suorituskyky eli monen ohjelman yhtäaikainen ajaminen takkuamatta eli parhaimmillaan yli kymmenen ohjelmaa yhtä aikaa taustalla.
Haluaisin testata Honor 8:n akun kestävyyttä raskaassa viihdekäytössä. Akkujen ilmoitettu suuruus tai laboratorio-olosuhteissa tehdyt kestotestit eivät useinkaan kerro todellisen maailman käytöstä mitenkään vaan akun suorituskyky voidaan arvioida vasta todellisessa käytössä.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Puhelin joutuu testipenkkiin, jossa mitataan sen toiminta ja käytettävyys monipuolisessa arkikäytössä. Myös DUAL-SIMin toiminta testataan käyttäen kahta erilaista liittymää. Kamerat joutuvat nekin testiin, erilaisissa olosuhteissa.
Honor seiskaa tällä hetkellä taskussani kannan, uudesta rystystoiminnosta varmasti mielipiteeni annan. Kamerathan näissä on taattua laatua, pistetään kasi silti armottomaan testipenkkiin ja ihmetellään mahtaakohan se kaatua.
JMH69
Mielenkiinnolla testaisin käyttömukavuutta työmaa olosuhteissa teollisuudessa ja voimalaitoksilla, fyysisissä kontakteissa jossa myös magneettiset häiriöt häiritsevät viestintää, sekä operaattoreiden toiminta alueiden korpimailla...
Ois kyllä mielenkiintoista honoria koittaa. Ei ole koskaan ollut huawei luuria vaikka on kyllä kehuttu hyväksi luuriksi ja hinta laatu on kohilla.
Oi, ikäni Sonyä käyttäneenä voisin halutta käytännössä testata yökuvausta, sormenjäljellä niin puhelimen kuin varsinkin sovellusten avausta, pitkä akunkesto on nytkin mutta kameran tasoa varsinkin haluaisin verrata , Sonyllä kun on ollut siinä monta herkkua 🙂 siis joo, harrastuslasten äidin rankahkoa arkea pääsisi testaamaan
Erityisesti kiinnostaa tuo kaksoiskamera ja kameran manuaaliset kuvatilat. Sormenjälkitunnistin on myös mielenkiintoinen. Akunkesto tulisi testiin myös kovassa käytössä.
Honor??? Mikä se on? Miten se toimii? Todennäköisesti aika täydellinen, koska perfektionisti Maku on sen hyväksynyt 😉 Täydellisyyttä täytyy tavoitella kaikin keinoin...
minä, jo yli 40v nuori neito pidän kiinnostavimpana asioina honorin kuvausmahdollisuuksia ja akun tehoa pitkällä aikavälillä 🙂 ja puhelimen muut toiminnot kiinnostaa kun ollut samsungin käyttäjänä eli millaisia eroavaisuuksia tulee vastaan 🙂 edustaisin vanhempaa sukupolvea kertomalla hyvistä käyttöominaisuuksista suomen kielellä 😉
Kameraa. Totuin Honor7 kameraan. Kiva nähdä muutokset kasissa. Tarvitsen uutta puhelinta, hyvällä kameralla. Voisinpa kuvata Makwanin, Honor8 suurlähettilään seuraavan matsinkin. 3D sormenjälkitunnistus testiin, kameran testaus siinäkin.
Minua kiinnostaisi erityisesti testata Honor 8 kameraa koska se vaikuttaa ihan super hyvältä. Olen pitkään miettinyt hankkia uutta kännykkää koska iPhone 5C:ni alkaa olemaan hieman vanha
Testaisin ilmanmuuta kameroita monipuolisesti ja tietysti puhelimen kaikkia monipuolisia ominaisuuksia. Etenkin tuo prosessorin teho tulisi käytössä testattua.
Haluan kokeilla "rystysnäyttöä". Koska kun on molemmissa käsissä laukut ja rystyset vaan vapaana ja kuva on pakko saada!
Ensinnäkin vanha puhelin, LG g2, vetelee viimeisiään, pakko olisi uusi hommata.
Täällä tulis testiä, kuvien ja musiikin kuuntelun osalta.
Keikoilla käyn ja siellä kuvailen, lisäksi kuvaan luontoa ja liikkuvaa siis.. siksi kamera, hyvä sellainen on aina plussaa. Lisäksi musiikki on mun henkireikä, sitä tulee kuunneltua ja paljon. Siinä näkisi hyvin kuinka akku kestää tällaisessa käytössä. LGni ladannu joka ilta, joskus kahteen kertaan vuorokaudessa, mut vanhahan se jo on, 3v käytössä.

Mulla on kaks koiraa ja lenkillä puhelinta räplätessä, joutuu sateeeseen ja muutenkin vallitsevaan säähän. Lisäksi riskinä on putoilut maahan.
Siinä mielessä minulla tulee aika kovaan käyttöön puhelin vaikka nainen olenkin.
Nykypäivänä tärkein yksittäinen ominaisuus puhelimessa on sen akunkesto . Akunkesto mahdollistaa maksimaalisen nauttimisen puhelinmen hienoista ominaisuuksista. Laittaisin testiin honor8 isokokoisen 3000mAh:n akun ja tietysti mainostetun pikalataamis ominaisuuden, joka lupaa n. 50% latausta puolessa tunnissa.
Lähinnä olisin kiinnostunut kokeileen ja vertaileen Honor 8 dual sim yhditelmää. Testauksena akun kesto. Tällä hetkellä omistan Honor 7 joten se olisi aika mielenkiintoista. Lisäksi näkisi, että onko honor 7 ja honor 8 kuinka erilaiset signaalin vahvuudet. Esim Elisa ja Sonera. Eli tässä olisi vastakkain vuoden vanha Honor 7 ja uusi Honor 8. 🆒
Olen puhelimien tuho ja kauhu: en siksi, että viskoisin niitä tai muuten kohtelisin kaltoin, vaan koska teen kännykällä KAIKEN arkeeni liittyvän; Facebook on koko ajan auki, pikaviestinohjelmat savuavat, otan kuvia, kirjoitan muistiinpanoja, soitan, muokkaan niitä ottamiani kuvia ja kaiken kukkuraksi vielä nykyään ravaan pokemonien perässä. Tähän mennessä yksikään puhelin ei ole kestänyt puolta vuotta kauempaa, joten olen enemmän kuin valmis laittamaan Honorin heavy userin testiin!
Kameran mahdollisuudet kiinnostavat, erityisesti Sonyn IMX286/HDR/SNR1:n toiminta vaikeissa valaistusolosuhteissa (ja löytyykö kuvista raw-muoto). Erityisesti vertailu Nokia 1020:en, jonka jotkin käyttökummallisuudet tuskastuttavat. Emotion-UI:ia olen nähnyt paljon haukuttavan, joten olisihan sekin koettava.