Kilpailu päättynyt: Voita OnePlus 3 testikäyttöön ja omaksesi


Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Haluaisitko saada käsiisi odotetun OnePlus 3 -puhelimen ensimmäisten joukossa? Entä onko sinulla sana hallussa ja haluatko jakaa kokemuksesi uudesta OnePlus 3:sta myös muille Palsta-yhteisön jäsenille?

Kerro meille korkeintaan 20 sanalla, miksi juuri sinun pitäisi saada uunituore OnePlus 3 testikäyttöön Elisalta. Osallistu kisaan lähettämällä perustelusi kommenttina tai YouTube-videona tähän keskusteluun viimeistään 26. kesäkuuta 2016.

Valitsemme osallistujien joukosta 2 testaajaa, joille lähetämme postissa OnePlus 3 -puhelimen. Kuulemme heinäkuun aikana testaajien kokemuksia ja arvioita uudesta OnePlus-puhelimesta Palstalla.

Kilpailun säännöt:

Kaikkien 14.6.2016 - 26.6.2016 Palstan keskustelussa (https://palsta.elisa.fi/ajankohtaista-palstalla-49/kilpailu-kaynnissa-voita-oneplus-3-testikayttoon-ja-omaksesi-500518) enintään 20 sanan kilpailutekstin tai YouTube-videon julkaisseista valitaan 2 voittajaa, jotka saavat OnePlus 3 -älypuhelimen omaksi.

Voittajat sitoutuvat kirjoittamaan kolme vähintään 100 sanan arvostelua tai minuutin mittaista YouTube-videoarvostelua Palsta-yhteisössä heille tätä varten erikseen avattavaan keskusteluketjuun heinäkuun 2016 aikana. Arvosteluita kirjoitetaan kolme: ensifiilikset laitteesta heti laitteen käyttöönoton yhteydessä, kokemukset viikon käytön jälkeen ja loppuarvio, kun puhelin on ollut kaksi viikkoa testikäytössä.

Mikäli voittaja ei toimita kolmea arvostelua Palstalla julkaistavaksi heinäkuun aikana, laskutetaan häneltä OnePlus 3 -laitteen myyntihinta (Elisan verkkokauppa, hinta laitteen hinta myynninaloituspäivänä).

Kilpailun voittajat valitaan 27.6.2016 ja voittajille ilmoitetaan samana päivänä henkilökohtaisesti Palstan yksityisviestillä. Mikäli voittajaksi valittu käyttäjä on lisännyt puhelinnumeronsa Palstan profiiliinsa, lähetetään voitosta tieto myös tekstiviestillä.

Mikäli voittajaa tai voittajia ei tavoiteta viimeistään 30.6.2016, valitaan tilalle uusi voittaja 1.7.2016.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Elisa Oyj:n henkilökunta perheineen ei voi osallistua kilpailuun. Elisa ei vastaa siitä, että tietojärjestelmien, Internet-yhteyksien tai muiden ohjelmien toimimattomuuden tai virheiden takia tieto arvontaan osallistumisesta ei päädy Elisalle asti. Elisa pidättää oikeuden julkaista voittajien kilpailuun osallistuessaan käyttämät nimimerkit sekä valitsemiaan otteita voittajien Palstalla julkaisemista teksteistä valitsemissaan medioissa.


//Muokattu 27.6.2016: OnePlus 3 -testaajat on valittu. Onnea ooidort ja kartsa82! 🙂 Lue lisää -Rinsku

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

395 kommenttia

Olen todella kiinnostunut teknologiasta ja testaan aina jokaisen toiminnon uudesta puhelimesta. Omistan Oneplus 1:n ja kokeilen mielelläni aina kaikkea uutta.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki
Jolla käyttäjänä kokeilen mielelläni kaikkea uutta ja jonkin verran erilaista/omanlaista. Kuten ELISAlla tiedetään, pystyn kyllä kommentoimaan...
Olin ja olen edelleen todella vaikuttunut jo oneplus one:sta, ai että olisi hienoa kun saisi pistää kalpenemaan muiden 1k€ luurit tällä OnePlus3:lla!
Käyttäjätaso 3
Puhelin pääsisi käytössäni lähes ympärivuorokautiseen testiin, niin työ kuin vapaa-aikana.
Mobiililaitteiden suurkuluttajana tuota olisi kiva päästä kokeilemaan.
Olen ollut kiinnostunut tekniikasta jo pitkään. Oneplus puhelimia on jo kaksi ja olisi kiva verrata uutta tulokasta niihin.
Levitän mielelläni tietoisuutta One-plus puhelimista mahdollisimman monelle. WOM -markkinointi toimii ja olisin siinä innoissani mukana. Flagship killer for the win!
Puhelin tulisi todella monipuoliseen ja tehokkaaseen käyttöön. Olen erittäin kiinnostunut tästä uudesta OPO 3:sta.
Olen muutenkin etsimässä juuri uutta tehokasta puhelinta.
Haluaisin ensimmäisen Android kokemukseni. Tehokkaampi kone Lumian tilalle. Teen tarkan arvostelun. Kesän vauhdikkaat kuvat talteen. Yksinkertaisesti tarve Androidille, enemmän sovelluksia.
HTC M7 nyt ja nimenomaan OPO3 kiinnostaa miten pärjää kaksi kertaa kalliimpia vastaan, Z3 oli pettymys mikä oli ennen.
Testaan, rääkkään, haen äärimmilleen vs. oma Windows. Odotan paljon ja enemmän. Turhuudet haukutaan jos tomivuus ja käytännöllisyys pettää!
Oneplussan puhelimet on kiinnostaneet aina ja se pääsisikin sopivasti testiin S7 Edgeä vastaan ja muutenkin pääsisi katsomaan miten se pärjäisi somea ja verkkoa kuluttavan yrittäjän matkassa.
Omistin OnePlus Onen, jonka jälkeen siirryin iPhone 6S:ään. Nyt olen harkinnut siirtyväni takaisin Androidiin. Osaisin antaa kattavan ja puolueettoman arvion.
Vai, että odotetun. Toki kaikki on suhteellista. Nimi kuulosti tutulta, oletettavastikin teidän uutiskirjeistä, ja niinpä luin uutiskirjeen hieman tarkemmin ja huomasin tämän testaus topicin. Merkkihän on minulle täysi uusi, en edes ole kuullut kenenkään tuttavani siitä puhuvan jo tälläkin perusteella olisi oiva testaamaan kyseistä laitetta koska ei olisi odotuksia taikka pelkotiloja kyseisen valmistajan suhteen. Itselläni on ollut monien eri valmistajien laitteita, eri käyttöjärjestelmillä, tämän uskoisin johtuvan kiinnostuksestani elektroniikkaa kohtaa, tykkää tutkia laitteita ja perehtyä niiden sielun elämään. Olisi kyllä vallan mainiota päästä tuota testaamaan.
Sisko osti juuri OnePlus2:sen, hänellä on aina pykälää parempi luuri kuin minulla, nyt minulla olisi vallan mainio mahdollisuus OneUppaa se.
Minulla Honor 6 kovassa työkäytössä,olisi mielenkiintoista kokeilla jotain muuta merkkiä välillä. Pääsisi kokeilemaan mitä eroja löytyy. On ollut win-puhelinta,Samsungia niin miksei tämä?
Olen aina halukas kokeilemaan kaikkea uutta mitä tulevaisuuden teknologia tuo tullessaan.
Oneplussaa kriittisesti haukuin, kakkosversion kohdalla piti vähän sanoja vetää takaisin. Android-valmistajien omiin sovelluksiin vihastuneena joudun kohta vaihtamaan toiseen ekosysteemiin. Siksiminä.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Nykyinen puhelin on menossa vaihtoon. Jos ja kun saan puhelimen, ruuvaan sen testipenkkiin ja teen kaiken, minkä kahdessa viikossa ehdin.
Olen jo testannut aikoinaan lumia 640 microsoftin kautta ja olivat tyytyväisiä palautteeseeni, joten testaushommat on hallussa 😉
OnePlus one ollut käytössä vähän yli pari vuotta! Pystyisin tarjoamaan vertailevia käyttökokemuksia OnePlus 3:sta naisnäkökulmasta.
Kunniamerkki
Haluan.
Nykyisenä 1+1 käyttäjänä, olen kiinnostunut näkemään miten paljon tekniikka on edennyt parissa vuodessa ja pystyykö 1+3 tappelemaan tasapäin huippumallien kanssa.
Edustan aliarvioitua, ylenkatsottua markkinasegmenttiä, keski-ikäistä valkoista heteromiestä. Testikokemusteni perusteella vaikutusvaltani kaltaisteni piirissä ylittää helposti juutubettajat ja trendiblogistit.
Aika päivittää oneplus 2 -> 3:seen joten tännepäin se luuri 😃 Hyvät kesän jatkot kaikille!
Puhelimen kestävyys tulisi kokeiltua armeijassa ollessani. OnePlus-puhelinta olen aina halunnut kokeilla, tämä olisi hyvä tilaisuus.