Kilpailu päättynyt: Voita OnePlus 3 testikäyttöön ja omaksesiNäytä ensimmäinen kirjoitus

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

395 kommenttia

Moikka 🙂 Olen ollut jonkin aikaa iphone käyttäjä ja olen alkanut ymmärtää että androidit ovat monella tapaa parempia. Olen nyt katsellut oneplus puhelimia ja päätynyt tähän merkkiin. Tämä olisi loistava tilaisuus minulle verrata applen kalliita puhelimia juuri tähän oneplussaan. Käytän puhelinta aktiivisesti vuorokauden ympäri ja kerron mielelläni kokemuksia. Toivottavasti valinta osuu minuun, innolla odotan 🙂
Olen käynyt tässä oneplussat läpi lattiasta kattoon lukuunottamatta oneplus x. Olen erittäin kiinnostunut myös oneplus 3 testaamisesta. Tiedän puhelimista paljon ja annan erittäin mielelläni palautetta. Olen sitä tehnyt jo one+1 ja -2 tosin vaan itse oneplussan tekijöille. Tuttua hommaa siis meikäläiselle. 🙂 antakaahan homma mulle niin kerron millasen koneen oneplus on tällä kertaa luonut 😉
Minulla on ollut useita Android-puhelimia ja luen jokaisen teknologiaan liittyvän uutisen. Minulla ei ole koskaan ollut OnePlus-puhelinta, eikä näin puhtaalla Androidilla varustettua puhelinta, joten lukemieni artikkelien ja katsomani videoiden pohjalta olen todella kiinnostunut. Jos saisin puhelimen, niin testaisin sitä perinpohjin selfiekamerasta akunkestoon ja järjestelmän sulavuudesta sormenjäljenlukijaan. Testin jälkeen antaisin puhelimen luultavasti äidilleni, joka on harkinnut juurikin Oneplus 2 tai 3 ostamista.
Jospa nyt pääsisin eroon tästä nykyisestä rakkineesta. Merkkiähän tällä kiinan ihmeellä ei ole, vikoja sitäkin enemmän. Vertailtuani kerron arvostelussa lisää. :8
No mutta kyllähän minä teille rehellisen käyttäjäarvion kirjoitan. Kokemusta eri alustoista ja valmistajista löytyy reilusti. Palataanko asiaan?
Olen kiinnostunut laadukkaaseen ja tehokkaaseen kännykkään. Voisin sitten pelata tehokkaasti.
Täälä joutuski luuri semmoshen testipenkhin että otettas uuesta tekniikasta löysät pois. Sopevasti ois luurinvaihto eesä lophunkulutetusta HTC One M7:sta ni olemapa kuulola 😃
Olisin todella hyvä testaaja koska jos minulla pelittää niin myös kaikki muutkin osaavat. Lumian tilalle tarvis paremman luurin. Sana hallussa.
aina ollu omppu alkaa kyllästyä
pitäis saada kokeilla jotain uutta ja jännää 😉
Hei, olen ollut monta vuotta jo Android-fani. Älypuhelimia on ollut kymmenia, Samsung, LG, Xiaomi, Umi, ja nyt Huawei P9. Olisi kiva päästä testaamaan myös OnePlus että pärjääkö se tälle. tekisin siitä perusteelliset arvostelut kun kokemusta tosiaan on monenlaisista puhelimista. XDA-Developers foorumilla tulee aika vietettyä ja puhelimeen on tullut tehtyä teemoja ja ihan APK-tiedostoja käännettyä.
Tykkään kokeilla uutta teknologiaa, mutta puhelimissa olen ollut monta vuotta uskollinen iPhonen käyttäjä. 😃 Olisi jo aika kokeilla jotakin uutta myös sillä saralla. 🙂
OnePlus on minulle vielä tuiki tuntematon merkki. Älypuhelimista minulla on ollut käytössäni ainoastaan Samsung-merkkisiä puhelimia ja olisi jo varmaan aika kokeilla muitakin.
Olen töissä alalla, jossa esittelen puhelimia/elektroniikkaa päivittäin asiakkaille, nuorista aina vanhempaan asiakaskuntaan asti. Testilläni saisin Oneplussan varmasti näkyvämmäksi kansalaisille. 🙂
Olen ollut kännykkänörtti vuodesta 1998, kun sain pienenä poikana Nokia 6110:n. Pysyn aina ajantasalla uusista puhelimalleista ja sovelluksiin liittyvissä asioissa.
Hei!
Olen tekniikasta kiinnostunut henkilö ja haluaisin saada tämän spekseiltään mahtavan puhelimen kokeiltavaksi.
Tuo arvostelun kirjoittaminen ei olisi ongelma.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Ei ole koskaan ollut Android-luuria, joten voisi testata.
Haluaisin saada kokeiluun uusinta tekniikkaa. Kokeilen laitteen toiminnot aina kokonaisvaltaisesti ja olen lisäksi erittäin hyvä kirjoittamaan tekstejä.
Minulla on käytössä jo aikansa elänyt Samsung Galaxy S3-puhelin ja se on niin hidas ettei käytöstä tahdo tulla yhtään mitään. Joten uudelle puhelimelle olisi todella tarvetta!
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
Puhelin pääsisi kovaan testiin metalliyritykseen jossa pöly lentää ja 4G ominaisuudet kovassa käytössä.Pelien toimivuus myös tärkeää.
Tässäpä oiva tilaisuus. Olen vaihtamassa nykyistä S5 puhelinta uuteen. Tämän nähtyäni heräsi kiinnostus tähään uutuuteen.
OIS kivaa videoo tuottaa, hi-das-tet-tu-na
hoitaa duunit, ideoida retket luottokamoilla
Yks Plussa spekseistä, ai että
vaan kestääkö parhaat hetket vettä?
Vanhin puhelimeni alkaa muutenkin jo olemaan hajalla, joten tarvitsisin uuden 🙂 Myös haluan kokeilla jotain muuta välillä kun Lumiaa, mitä on viimeisimmät puhelimeni olleet ja testissä tulee kyllä hyvin olemaan ihan päivittäin, eli mielelläni haluaisin kokeilla 🙂
Olisi mahtavaa päästä tallentamaan kesän värit OnePlus 3:n huippukameralla, testaamaan käyttöjärjestelmän mahdollisuudet ja jakamaan fiilikset Elisa Palstalla!

Kesäterveisin, OnePlus-fani
Luulen tekniikasta kiinnostuneena opettajana tietäväni mistä myös nuoret ovat kiinnostuneita. Arvostelun voisin kirjoittaa molemmilla kotimaisilla kielillä. #nexuskiller #applefanboy
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Tahtoisin antaa OnePlus 3 androidille mahdollisuuden sulattaa sydämeni. Olen vaativa, kärkäs ja rehellinen palautteessani.