Kilpailu päättynyt: Voita OnePlus 3 testikäyttöön ja omaksesiNäytä ensimmäinen kirjoitus

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

395 kommenttia

testiin mulle koska olen kriittinen mutta silti avoin uusille jutuille.Testiarvostelusta ei tulisi tylsä;sana on hallussa ja kirjoittamisentaito löytyy.
Tarvisin dual-sim puhelinta ja oneplus3 on sellainen. Olen kiinnostunut testaamaan puhelintan teknisesti aivan äärirajoille asti.
Nykyisessä OneplusOnessani ei NordeaPay toimi, vaikkei suojausta olekaan purettu?
MscoreCard sovellus myös ehkä näkyisi paremmin golfkentällä auringonpaisteessa, tuolla Amoled näytöllä :?
Olisiko aika päivittää vanha ja uskollinen 520. Samalla voisin viedä Oneplus 3 todelliseen testiin sillä vietän heinäkuun lopun maasto-olosuhteissa. Rajatulla alueella tulee olemaan lähelle 17000 muuta mobiililaitteen käyttäjää. Tälläisissa olosuhteita harvemmin pääseen kokeilemaan.
OnePlus vielä puhelimista testaamatta! Löytyisikö vihdoinkin se oikea ja puhelin on ostoslistalla joten nyt olisi hyvä tilaisuus päästä OnePlussaa testaamaan 😃
Teknologiaintoilijanörttinä koluaisin laitteen läpikotaisin: kuinka se selviää aktiivisesta arkikäytöstä? Entä kun haluaa kaikki mehut irti? Kattava kokonaisarvio syntyy monipuolisella intensiivikäytöllä.
Omistan One+1 ja One+2 puhelimet ja olen enemmän kiinnostunut uuden sukupolven puhelinvalmistajista kuin ns. "mainstream" valmistajista. Arvostelisin mielelläni uuden One+3 puhelimen.
My name is One, Oneplus One. Never settle!
Nokia 101:stä lähdettiin. Monta merkkiä on läpikäyty ja monia on korjattu. Oneplussaa ei vielä ole tullut käytettyä tai edes nähtyä...
Avovaimoni on armoton "some-puuppanen" rikkinäisellä 5C:llä. Luurin etu-sekä takakamera tulisivat saamaan todellisen rasitustestin sekä naiskäyttäjä vie OxygenOS:n käytettävyyden äärirajoille.
Tätä minä olen odottanut kauan. Haluan hankkia one plussan ja mikä parasta haluaisin myös testata kunnolla sen. Ei sattuma kauppaa vaan tositarkoituksella. Testaamalla ei tule "sattumia"! Tarkalla testillä tuloksia toivoo: Valtsuplus
Lentoasemalla työskennellessä joutuu puhelin todelliseen testiin niin akun kestonsa kuin suorituskykynsä puolesta, säässä kuin säässä ja kaikissa tilanteissa.
olen kiinostunut testata kyseistä puhelinta,,töissäkin aina mukana ja siellä se joutuu pölyn ja kuumuuden kanssa koetukselle,,näkis kestääkö ne kuumuutta ollenkaan
OnePlus 3 rakentuu 5,5-tuumaisen 1920×1080-resoluutioisen (PPI 401) Optic AMOLED -näytön ympärille. Näyttöä suojataan Corningin Gorilla Glass 4:llä. Puhelimen sydämenä sykkii Qualcommin Snapdragon 820 (2x 2,2 GHz Kryo, 2x 1,6 GHz Kryo, Adreno 530), jonka parina on 6 Gt LPDDR4-muistia ja 64 Gt UFS 2.0 -tallennustilaa, jota ei voi laajentaa microSD-kortilla. Puhelin tukee kahta SIM-korttia. Puhelimen takakameran (Sony IMX 298) tarkkuus on 16 ja etukameran (Sony IMX 179) 8 megapikseliä. Takakamera on varustettu valovoimaisella f/2.0-aukkosuhteella, vaiheentunnistukseen perustuvalla tarkennuksella ja sekä elektronisella että optisella kuvanvakaajalla. Kamera tukee sekä RAW-kuvien ottamista että manuaalista kuvaustilaa, ja uutta Smart Capture -toimintoa, joka on käytännössä automaattisesti päälle ja pois kytkeytyvä HDR-kuvaustila dynaamisella kohinanpoistolla. OnePlus kehuu puhelimen etupuolelta löytyvän sormenjälkilukijan toimivan 0,2 sekunnissa, mitä voidaan pitää varsin mukavana nopeutena sormenjälkilukijalle. Puhelimen kyljestä löytyy perinteisten virtanäppäinten ja volyymipainikkeiden lisäksi myös edeltäjästä tuttu Alert Slider. Joistain aiemmista huhuista poiketen myös NFC on tuettuna. Puhelimen 3000 mAh:n akkua ladataan USB 2.0 -standardia tukevalla Type C -liitännällä. Puhelin tukee Dash Charge -latausta, joka lataa 60 % akun kapasiteetista puolessa tunnissa. Akku ei ole käyttäjän itse vaihdettavissa. Puhelimen alalaidasta löytyy lisäksi 3,5 mm kuulokeliitäntä. Puhelimen käyttöjärjestelmänä toimii Android 6.0 Marshmallow -pohjainen OxygenOS. Kuten aiemmissa puhelinta käsitelleissä uutisissa olemme todenneet, on OnePlus lainannut puhelinta suunnitellessaan sivuja HTC:n suunnittelukirjasta, ja puhelimen takakansi on hämmentävän tutun näköinen. OnePlus 3 tulee saataville Graphite- ja Soft Gold -väreissä. Sen strategiset mitat ovat 152,7 x 74,7 x 7,35 millimetriä, ja paino 158 grammaa.
[quote=Tuxa]OnePlus 3 rakentuu 5,5-tuumaisen 1920×1080-resoluutioisen (PPI 401) Optic AMOLED -näytön ympärille. Näyttöä suojataan Corningin Gorilla Glass 4:llä. Puhelimen sydämenä sykkii Qualcommin Snapdragon 820 (2x 2,2 GHz Kryo, 2x 1,6 GHz Kryo, Adreno 530), jonka parina on 6 Gt LPDDR4-muistia ja 64 Gt UFS 2.0 -tallennustilaa, jota ei voi laajentaa microSD-kortilla. Puhelin tukee kahta SIM-korttia. Puhelimen takakameran (Sony IMX 298) tarkkuus on 16 ja etukameran (Sony IMX 179) 8 megapikseliä. Takakamera on varustettu valovoimaisella f/2.0-aukkosuhteella, vaiheentunnistukseen perustuvalla tarkennuksella ja sekä elektronisella että optisella kuvanvakaajalla. Kamera tukee sekä RAW-kuvien ottamista että manuaalista kuvaustilaa, ja uutta Smart Capture -toimintoa, joka on käytännössä automaattisesti päälle ja pois kytkeytyvä HDR-kuvaustila dynaamisella kohinanpoistolla. OnePlus kehuu puhelimen etupuolelta löytyvän sormenjälkilukijan toimivan 0,2 sekunnissa, mitä voidaan pitää varsin mukavana nopeutena sormenjälkilukijalle. Puhelimen kyljestä löytyy perinteisten virtanäppäinten ja volyymipainikkeiden lisäksi myös edeltäjästä tuttu Alert Slider. Joistain aiemmista huhuista poiketen myös NFC on tuettuna. Puhelimen 3000 mAh:n akkua ladataan USB 2.0 -standardia tukevalla Type C -liitännällä. Puhelin tukee Dash Charge -latausta, joka lataa 60 % akun kapasiteetista puolessa tunnissa. Akku ei ole käyttäjän itse vaihdettavissa. Puhelimen alalaidasta löytyy lisäksi 3,5 mm kuulokeliitäntä. Puhelimen käyttöjärjestelmänä toimii Android 6.0 Marshmallow -pohjainen OxygenOS. Kuten aiemmissa puhelinta käsitelleissä uutisissa olemme todenneet, on OnePlus lainannut puhelinta suunnitellessaan sivuja HTC:n suunnittelukirjasta, ja puhelimen takakansi on hämmentävän tutun näköinen. OnePlus 3 tulee saataville Graphite- ja Soft Gold -väreissä. Sen strategiset mitat ovat 152,7 x 74,7 x 7,35 millimetriä, ja paino 158. Olisin hyvä testaaja kyseiselle luurille
Tehokäyttäjän monimuotoiseen testaukseen tulisi. Kaikki ominaisuudet tulee uusista laitteista käytyä läpi. Rehellistä arviointia ilman valmistajafanitusta + nykyinen puhelimeni päivityksen tarpeessa.
Opiskelen arkkitehtuuria. Arvostan tyylikkyyttä ja tarvitsen tehoa. Apple on ollut rakkauteni aina, mutta OPO3 saa sukkani pyörimään. Onko suhteemme uhattuna?
Olen super puhelin-nörtti ja haluan olla ensimmäinn joka roottaa tämän pilalle. Ja saa takuusta uuden! Tämä on roottajan unelma. 😃
Tässä oma vastaukseni kilpailuun:
https://youtu.be/qIUs6nm5dDI
Käyttäjätaso 2
Olen erittäin kiinnostunut uudesta tekniikasta sekä uusista matkapuhelinmalleista. OnePlus matkapuhelin näyttää hienolta ja muotoilultaan erinomainen sekä sisäiselät tallennustilaltaan aivan loistava sekä 4K erinomainen.
Tekniikan ihmelapsena saisin tutkia kokonaan minulle uutta brändiä ja saisin päästää verbaaliset taitoni valloilleen joka olisi uskomattoman hienoa!
käytä puhelimiani tupla sim liittymällä tällä hetkellä lumia 930 ja samsung 3g tab,joka on hidas,työkäytössä ulkona ja sisällä verkkojen asennustöissä joissa nopeus on valttia ja kaksi käyttöjärjestelmää helpottaa paljon perus dokumentaatioissa ja myös koti ja työ pc:n synkronisoinneissa sekä auton bt sovelluksissa ja dokumentointiin hyvä kamera on välttämätön, puhelin tulisi todella laajaan käyttöön ja palautetta syntyisi laajalta alueelta.
Tilasin OP3n tyttöystävälle. Kilpavarustelun nimissä en haluaisi antaa liikaa tasoitusta siinä, kumpi saa paremman kuvan koirastamme.
Kokemusta vai 10 euron Samsung- tavallisesta puhelimesta. Ei hajuakaan älypuhelimesta. Osaisinkohan käyttää?
Tämä uusi puhelin kiinnostaa erittäin paljon teknologiansa ansiosta. MInäkin voisin oppia käyttämään tätä puhelinta ja sen ominaisuudet, mm.nopea lataus olisivat plussaa arkipäivän käytössä. Tuotekuvaus oli varsin kattava, joten jään odottamaan mielenkiinnolla tätä puhelinta markkinoille!