Kilpailu päättynyt: Voita OnePlus 3 testikäyttöön ja omaksesiNäytä ensimmäinen kirjoitus

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

395 kommenttia

Minulla ei ole kokemusta OnePlussan puhelimista, mutta android järjestelmästä kyllä. Puhelin on minulla aktiivisessa käytössä, joten tuo pääsisi kunnolla testiin. Työttömänä tätä ei ole varaa itse ostaa, niin nyt olisi hienoa päästä kokeilijaksi!
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +2
Minulla ei ole kokemusta kyseisen valmistajan tuotteista. Olen vaativa elektroniikkahullu. Minulta saa rehellisen arvioinnin tuotteesta.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Olen viime vuosina omistanut vain iPhone ja Windows puhelimia. Tulen painottamaan kokemuksiani minulle vieraammasta käyttöliittymästä näihin kahteen jo tutuksi tulleeseen.
Olen ollut vannoutunut Windows-puhelimen käyttäjä. Nyt siis eräänlainen murros tapahtumassa ja haaveissa Android. Ja kas, tämäpä sattui sopivasti
Olen ollut vannoutunut iphonen käyttäjä eikä muista älypuhelimista ole kokemusta, joten olisi huikeeta testailla uusia vaihtoehtoja !
Haluaisin kerrankin kokeilla kunnon puhelinta.
Siis nyt pääsee testaamaan kunnon puhelinta, osaan antaa oikean kuvan luurista ihmisille.
Nykyinen One vaatii kunnon haastajan ennen kuin tästä luovun ja mikä voisi olla kovempi vastus ja syy vaihtaa kuin Kolmonen?
Lähden syksyksi ulkomaanvaihtoon ja olen kahdella sim-korttipaikalla varustetun puhelimen tarpeessa. Opiskelen tietojärjestemätiedettä, joten uuden teknologian testaus on tuttua. Hyvää kesää!
voisin pelata sillä lentoälypuhelinta siskon kanssa ja samalla pysyisin ajantasalla kaikessa tärkeässä ja arkipäiväisessä
Minulla on aina ollu nokia/Lumia puhelin,haluisin tavata paremman!?
Tähän asti olen nitkuttanut Lumia 710:llä... Tabletissa toki Android, mutta onnistuisiko tämä käännyttämään minut lopullisesti androinistiksi?
Jos vähän vanhempi gubbe testais laitteen, tulisi muutakin esiin kuin kuinka tehokas laite on. Tekisin testin nimen omaa käyttökokemuksista ja miten puhelimella pärjää jos on "ikänäköä" , onko paljon puhuttu android yhtä hyvä kuin omana tuotteet.
Käyttäjätaso 2
No tieteski mun pitäis saada se vaikka en mitään puhelimista ymmärrä, mutta oon tietty mahoton "räplääjä" ja tekniikkahöpö.
"Vanhentuva" Nokia 1020 tulee korvattavaksi lähiaikoina. Olisi kiva saada kokeiluun uusi OnePlus 3. Ei enää Windows-puhelinta, kiitos!
Käyttäjätaso 1
Olen ensimmäisestä One+ puhelimesta lähtien ollut kiinnostunut kyseisen yhtiön puhelimista, mutta ei ole ollut rohkeutta sellaista hommata.
Minulla on oneplus 1, joten mielelläni vertaisin sitä tähän uutuuteen. Olen myös perehtynyt puhelimien vertailemiseen ja munkin teknologian vertaamiseen.
Alkaa olla nykyisen Nexus vitosen akku entinen, joten tämä tulisi kuin tilauksesta käyttöön. Uudet vimpaimet kiinnostaa muutenkin kovasti!
Haluaisitko saada käsiisi odotetun OnePlus 3 -puhelimen ensimmäisten joukossa? Entä onko sinulla sana hallussa ja haluatko jakaa kokemuksesi uudesta OnePlus 3:sta myös muille Palsta-yhteisön jäsenille?

Kerro meille korkeintaan 20 sanalla, miksi juuri sinun pitäisi saada uunituore OnePlus 3 testikäyttöön Elisalta. Osallistu kisaan lähettämällä perustelusi kommenttina tai YouTube-videona tähän keskusteluun viimeistään 26. kesäkuuta 2016.

Valitsemme osallistujien joukosta 2 testaajaa, joille lähetämme postissa OnePlus 3 -puhelimen. Kuulemme heinäkuun aikana testaajien kokemuksia ja arvioita uudesta OnePlus-puhelimesta Palstalla.

Kilpailun säännöt:

Kaikkien 14.6.2016 - 26.6.2016 Palstan keskustelussa (https://palsta.elisa.fi/ajankohtaista-palstalla-49/kilpailu-kaynnissa-voita-oneplus-3-testikayttoon-ja-omaksesi-500518) enintään 20 sanan kilpailutekstin tai YouTube-videon julkaisseista valitaan 2 voittajaa, jotka saavat OnePlus 3 -älypuhelimen omaksi.

Voittajat sitoutuvat kirjoittamaan kolme vähintään 100 sanan arvostelua tai minuutin mittaista YouTube-videoarvostelua Palsta-yhteisössä heille tätä varten erikseen avattavaan keskusteluketjuun heinäkuun 2016 aikana. Arvosteluita kirjoitetaan kolme: ensifiilikset laitteesta heti laitteen käyttöönoton yhteydessä, kokemukset viikon käytön jälkeen ja loppuarvio, kun puhelin on ollut kaksi viikkoa testikäytössä.

Mikäli voittaja ei toimita kolmea arvostelua Palstalla julkaistavaksi heinäkuun aikana, laskutetaan häneltä OnePlus 3 -laitteen myyntihinta (Elisan verkkokauppa, hinta laitteen hinta myynninaloituspäivänä).

Kilpailun voittajat valitaan 27.6.2016 ja voittajille ilmoitetaan samana päivänä henkilökohtaisesti Palstan yksityisviestillä. Mikäli voittajaksi valittu käyttäjä on lisännyt puhelinnumeronsa Palstan profiiliinsa, lähetetään voitosta tieto myös tekstiviestillä.

Mikäli voittajaa tai voittajia ei tavoiteta viimeistään 30.6.2016, valitaan tilalle uusi voittaja 1.7.2016.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Elisa Oyj:n henkilökunta perheineen ei voi osallistua kilpailuun. Elisa ei vastaa siitä, että tietojärjestelmien, Internet-yhteyksien tai muiden ohjelmien toimimattomuuden tai virheiden takia tieto arvontaan osallistumisesta ei päädy Elisalle asti. Elisa pidättää oikeuden julkaista voittajien kilpailuun osallistuessaan käyttämät nimimerkit sekä valitsemiaan otteita voittajien Palstalla julkaisemista teksteistä valitsemissaan medioissa.
Luulen että olen juuri oikea henkilö testaamaan uutta OnePlus 3:sta.
Vanha OnePlus 1 on sen verran tuttu että onnistuu.
Minulla ei ole koskaan ollut älypuhelinta! Haluan nyt siirtyä kivikaudelta nykyaikaan ja päästä testaamaan itselle ensimmäistä älypuhelinta.
Olisin hyvä kokeiluun siksi että olisin henkilö joka ei ole mikään huippunörtti eli antaisin käyttökokemuksen tavallisen kansalaisen näkökulmasta. Lisäksi testaisin sitä erinäisissä haastavissa olosuhteissa.
Olen vuoden käyttänyt näytöltään rikkinäistä Lumiaa etsien hinta-laatusuhteeltaan loistavaa puhelinta. Haluan ehdottomasti kokeilla, onko OnePlus 3 paras.
Pidän sekä älypuhelimista että kirjoittamisesta, joten tavoittelen luonnollisesti mahdollisuutta kirjoittaa lupaavasta älypuhelimesta huomattavasti vähemmän rajoitetulla sanamäärällä kuin tätä hakemusta laatiessa.
OnePlus on uusi tuttavuus ja olisin erittäin kiinnostunut antamaan kattavan testiraportin OnePlus puhelimen käytöstä ja sen ominaisuuksista.