Kilpailu päättynyt: Voita OnePlus 3 testikäyttöön ja omaksesiNäytä ensimmäinen kirjoitus

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

395 kommenttia

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki
Pitäkää tunkkinne, käytän Lumiaani.....🆒
Z2 joutaa eläkkeelle ja samoin työpuhelin. Dual Sim -luurit alkaa nostamaan päätään Suomessakin, eipä oo vielä paljoo näistä luureista kerrottu. Nyt olis hyvä sauma aloittaa kerronta miten tuplasimmiluuri toimii käytännössä.
Minulla ei ole ennakko asenteita mitään laite valmistajia kohtaan. Kertoisin rehellisesti minkälainen OnePlus 3 on ns. Normaali käytössä. Sairauteni johdosta joudun olemaan sängyssä suurimman osan päivästä kännykkää ja taplettia näprätessä.
Olen 55v ja haluan helpon ja hyvän kännykän. En ole tekniikan hirmu, enemmänkin tumpelo. Silti haluaisin olla aallon harjalla.
Yksinkertaisesti saada kaverit kateellisiksi.:)
Käyttäjätaso 2
En ole ikinä testannut oneplus sarjan puhelimia ja haluaisin kokeilla oneplus 3 puhelinta.
Minun nykyisessä puhelimessa ei ole tarpeeksi tilaa minulle. Minun nykyinen puhelin on Sony Xperia M4 Aqua 8gb
Tavallinen älypuhelimen käyttäjä. Testaa One Plussa3:tä, tosi haastavaa mutta mielenkiintoista ja erillaista. Otan haasteen vastaan koska tämä on jotain mahtavaa. Ei mitään numeroita tai tehoja, vaan tavallista jokapäiväistä käyttöä.
Olen seurannut jo useamman kuukauden ajan eri valmistajien laitteita ja vertaillut niitä keskenään, joten mikään ominaisuuus ei takuulla jää huomioimatta.
Olen teknisesti koulutettu älypuhelimien tehokäyttäjä, jolla on kokemusta niin Androidista, iOS:sta sekä WP:sta. Opiskellessa kirjoitin tuotearvosteluita eräälle suositulle suomalaiselle sivustolle.
OnePlus One se löytyy multa
Akku on OPOssa jo melkosen turta.
Uudesta polvesta vois potkua saada
Kuha ei OxygenOS puhelinta kaada.
Hei!

Kyllä haluan ehdottomasti testata ja jakaa kokemuksia uudesta OnePlus 3-puhelimesta. Olen mielestäni hyvä kertomaan kokemuksistani ja käytän puhelinta monipuolisesti.

#20sanaatuleenopeastitayteen
#olenlomallaheinakuussa
#someontuttu
#facebook
#instagram
#youtube


:$🆒 Jussi
Tämä (one plus 3) olisi pitkästä aikaa mielenkiintoinen puhelin, nähtäväksi näisi kuinka ikävä Note II:n kynää tulisi.
One plus3 tänne kiitos,Hömelö Äiti ei usko nuortaan ennen kuin pääsee itse kokeilemaan iPhone vs.one plus 3.
korkeintaan 20 sanalla
Käyttäjätaso 2
Voisihan tuon ottaa testiin.
Haluaisitko saada käsiisi odotetun OnePlus 3 -puhelimen ensimmäisten joukossa? Entä onko sinulla sana hallussa ja haluatko jakaa kokemuksesi uudesta OnePlus 3:sta myös muille Palsta-yhteisön jäsenille?

Kerro meille korkeintaan 20 sanalla, miksi juuri sinun pitäisi saada uunituore OnePlus 3 testikäyttöön Elisalta. Osallistu kisaan lähettämällä perustelusi kommenttina tai YouTube-videona tähän keskusteluun viimeistään 26. kesäkuuta 2016.

Valitsemme osallistujien joukosta 2 testaajaa, joille lähetämme postissa OnePlus 3 -puhelimen. Kuulemme heinäkuun aikana testaajien kokemuksia ja arvioita uudesta OnePlus-puhelimesta Palstalla.

Kilpailun säännöt:

Kaikkien 14.6.2016 - 26.6.2016 Palstan keskustelussa (https://palsta.elisa.fi/ajankohtaista-palstalla-49/kilpailu-kaynnissa-voita-oneplus-3-testikayttoon-ja-omaksesi-500518) enintään 20 sanan kilpailutekstin tai YouTube-videon julkaisseista valitaan 2 voittajaa, jotka saavat OnePlus 3 -älypuhelimen omaksi.

Voittajat sitoutuvat kirjoittamaan kolme vähintään 100 sanan arvostelua tai minuutin mittaista YouTube-videoarvostelua Palsta-yhteisössä heille tätä varten erikseen avattavaan keskusteluketjuun heinäkuun 2016 aikana. Arvosteluita kirjoitetaan kolme: ensifiilikset laitteesta heti laitteen käyttöönoton yhteydessä, kokemukset viikon käytön jälkeen ja loppuarvio, kun puhelin on ollut kaksi viikkoa testikäytössä.

Mikäli voittaja ei toimita kolmea arvostelua Palstalla julkaistavaksi heinäkuun aikana, laskutetaan häneltä OnePlus 3 -laitteen myyntihinta (Elisan verkkokauppa, hinta laitteen hinta myynninaloituspäivänä).

Kilpailun voittajat valitaan 27.6.2016 ja voittajille ilmoitetaan samana päivänä henkilökohtaisesti Palstan yksityisviestillä. Mikäli voittajaksi valittu käyttäjä on lisännyt puhelinnumeronsa Palstan profiiliinsa, lähetetään voitosta tieto myös tekstiviestillä.

Mikäli voittajaa tai voittajia ei tavoiteta viimeistään 30.6.2016, valitaan tilalle uusi voittaja 1.7.2016.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Elisa Oyj:n henkilökunta perheineen ei voi osallistua kilpailuun. Elisa ei vastaa siitä, että tietojärjestelmien, Internet-yhteyksien tai muiden ohjelmien toimimattomuuden tai virheiden takia tieto arvontaan osallistumisesta ei päädy Elisalle asti. Elisa pidättää oikeuden julkaista voittajien kilpailuun osallistuessaan käyttämät nimimerkit sekä valitsemiaan otteita voittajien Palstalla julkaisemista teksteistä valitsemissaan medioissa.
Oneplus3- puhelin,
siinäpä oiva ois vekotin.
Sitä käyttäessä vanhakin nuortuu,
ryhti kumarainenkin suortuu.
Älä ole yksin,
vaan Oneplus3n kanssa sylityksin.
Tässä noin vuoden älypuhelimia käyttäneenä olen varsin kiinnostunut uudesta tekniikasta ja paremmasta toimivuudesta, jotenkin nykyisissä käyttämissäni laitteissa tulee seinä vastaan.
Olen käyttänyt viime vuodet iPhonea, mutta nyt olisin valmis antamaan Androidille mahdollisuuden.
Kesälomallani esittelisin laitetta joka kantilta sekä reissun päältä.
Olen intohimoinen hifisti kaiken uuden tekniikan suhteen. Olen valmis testaamaan laitteen kaikki toiminnot vaaditussa ajassa, kirjoittaen ja tuubaten mielenkiintoisella tavalla.
Aika hankkia 1. oma puhelin Lumia ja iPhone jälkeen. Android täysin tuntematon järjestelmä, joten sen vuoksi hyvä testaaja, aidot kommentit.
Android-järjestelmä ja puhelin olisi uusi tuttavuus.
Leikkauksesta toipuessani ehtisin upottautua tekniikan maailmaan täysin. Esittely olisi maanläheistä ja helppoa ymmärtää.
Lumia 920 tiensä päässä. Vaihdanko androidiin vai iOS:aan? Kaikki suosittelee androidia. Olen näppärä 51v nainen. Ottaisin testiin mielelläni OnePlus 3:n.
Olen käytettävissä uuden puhelimallin testaukseen. Ja koska olen jo ansiotyössä, voin tehdä testauksen edullisesti tai jopa veloituksetta.
Minulle tärkeintä puhelimessa on suorituskyky, laadukas kamera ja nopea ladattavuus, sillä kännykän pitää olla valmiina mm. extempore-reissuihin ja lintuparven kuvaamiseen.