Kilpailu päättynyt: Voita OnePlus 3 testikäyttöön ja omaksesiNäytä ensimmäinen kirjoitus

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

395 kommenttia

Olen omistanut OnePlus 2-puhelimen syksystä 2015 saakka. Puhelimeen olen ollut aluksi tyytyväinen, mutta keväällä 2016 saatuani puhelimeni päivitettyä uusimpaan Android-versioon, tyytyväisyyteni on kohonnut huippulukemiin.
Sormenjälkilukija toimii salamannopeasti uudessä käyttöjärjestelmässä, voin lukita sormenjäljellä haluamani sovellukset.
Puhelimen kamera on minulla päivittäisessä käytössä muistiinpanovälineenä, mutta sillä saa myös vakavampaan käyttöön soveltuvia valokuvia helposti.
Manuaalinen kolmiasentoinen 'Älä häiritse'- painike on ominaisuus, jota muut puhelimet kaipaavat.

Muistin määrä vakiona on kerrankin riittävä muiden teknisten ominaisuuksien lisäksi. Asenna sovellukset, joita tarvitset miettimättä, mitä poistaa ensin, jotta tilaa olisi uudelle asennukselle. Lisäksi ei aina tarvitse olla poistamassa valokuvia tallennustilaa kaivattaessa, sitä tilaa riittää.:D

Käytän puhelintani jatkuvasti ja monipuolisesti ja ensimmäistä kertaa ei tarvitse vilkuilla kateellisena parempia puhelimia kaupasta taikka kavereilta (🆒 PAITSI uutta OnePlus 3-puhelinta, jos sellaisen saisin omakseni, mitään muuta en kaipaisi).

Hinta-laatusuhteeltaan OnePlus 2-puhelimeni on Suomessa markkinoiden paras mielestäni, on aivan turha maksaa kaksinkertaista hintaa samankaltaisista ominaisuuksista.
Käyttäjätaso 1
2110, 6310i, N-Gage, 9300i, HTC Desire, Lumia920, Galaxy Nexus, Nexus5, HTC One, Moto X, Galaxy S5 Duos ja lukemattomia muita
Olen aktiivinen Cellmapper-,Wigle- ja mobiilimittarikartoittaja. Vielä ei ole tullut sitä täydellistä puhelinta em. käyttöön mutta OnePlus 3 voisi olla sellainen.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +2
Taskustani löytyy milloin Huawein, Samsungin tai Microsoftin puhelin. Näkemystä ja kokemusta on monista malleista, mutta Oneplus 3 olisi mielenkiintoinen kokeiltava.
Vanha vaihtoon. Käytän puhelinta paljon työssäni yrittäjänä ja vapaa-ajalla käyttää minun lisäksi myös lapseni, joten laidasta laitaan käyttökokemusta varmasti löytyisi.
Haluaisin nähdä mistä hehkutettu OnePlus on tehty! Puhelin olisi myös ensimmäinen android itselläni, joten sen käyttöliittymän "tutkimiseen" tulisi uusi näkökulma.
Valokuvaus, urheilu, musiikki ja teknologia kuuluvat aktiiviseen lapsiperhearkeen ja työhöni. OP3 pääsee tulikokeeseen, missä pitää suoriutua... Ihan kaikesta!
Isoveljet Oneplus One sekä Oneplus Two odottavat innolla pikkuveljeään kotiin.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Lyhyestä virsi kaunis!
Romaania en väsäisi, mutta rautaista asiaa laittaisin raapustaen.
Monipuolinen, nykyaikainen ja teknologinen. Kyseessä ei ole kuitenkaan itse puhelin, vaan sen halukas ja uusista vempaimista kiinnostunut testaaja.
Käytän työ- ja henkilökohtaista puhelinta erittäin aktiivisesti / monipuolisesti. Voisiko yksi + yksi olla vihdoinkin jo yksi? Nyt se olisi oletettavasti mahdollista.
Tehotytär on ansiokkaasti sekoittanut kolme käyttöönsä annettua puhelinta, nyt olisi hyvä hetki tehdä palvelus vanhemmille ja ilahduttaa sanavalmista lukiolaista testiluurilla.
Käyttäjätaso 1
Tarttisin uuden puhelimen samsung s4 hajosi eilen ottaa niin pannuun oli hyvä puhelin. jos vaikka tämä uusi oneplus3 olisi vielä parempi. eläkeläiselle vaan liian kallis
Mun one plus one näyttö räjähti viikon sitten. Paras puhelin olen kokennut, Ja tämä on parempi.
Luuri ei oo kokoajan kädessä, enkä elä puhelimen kautta. Jos etsitte peruskäyttäjää, jolla on sana hallussa, löydätte sen nimimerkkini takaa.
Olen kiinnostunut ja hyvin perillä mobiiliteknologiasta, ja pystyn puolueettomaan arviointiin. Lisäksi hallitsen hyvin kieliopin, ja osaan muuttaa ajatukseni siistiksi tekstiksi.
Käytössä on oneplus 1 ni olisi mukava selvittää paljonko on luuri parantunut.
Ottaisihan se päähän, kun just meni hommaamaan oneplus kakkosen.
Lumia 920 käyttäjänä olisin OnePlus 3 -puhelimen testikäyttäjänä todellinen noviisikäyttäjä, jossa ilmenisi millainen laite on peruskäyttäjän tuotteena/ laitteena. Minulla ei ole mitään ennakko-odotuksia laitteelle, mutta tarpeita käyttää mobiililaitetta mahdollisimman monipuolisesti. Varmasti tulisi ilmi ne asiat, joita ei ole huomioitu, jos laite halutaan kaiken kansan laitteeksi.
Haluan testata kohutun 1+1 uusimman version. Se kolahtaa monelle, hinta on kohdallaan ja laatu on hyvää. Haluan OnePlus 3 itselleni!
Käyttäjätaso 2
Ja juurihan tajusin, että meikäläisen pätkä ei taida mahtua kilpailun sääntöjen puitteisiin. Hätäisesti luin tuon kohdan

enintään 20 sanan kilpailutekstin tai YouTube-videon julkaisseista...

Tyhmänä oletin, että Tube-videon osalta ollaan hieman laveakatseisempia sanamäärän suhteen, mutta ilmeisesti näin ei asia ole? Onko asialle enää tehtävissä mitään? :)

Terveisin, sisälukutaidoton tubettaja
Oneplus3 luurin,
specsejä luin pyörein huulin.
Luulin, läppärini hyvin ohjelmia pyörittää,
näköjään, se heittämällä kakkoseksi jää.
Arvosteluideoilla täyttyy pää.
Koska oon vaan paras ja mun arvostelut on vaan kaikista parhaita. Samsung galaxy 6 edge kaipais päivitystä joten op3 sopis hyvin korvaajaksi.
Kehitän Android-sovelluksia ja olen testannut monia laitteita, joten pystyn antamaan hyvän arvostelun.
Olen uusimassa laitetta, mutta en osaa päättää minkä ostaisin. Nyt olisi mahtava mahdollisuus kokeilla markkinoiden kuuminta laitetta.