Kilpailu päättynyt: Voita OnePlus 3 testikäyttöön ja omaksesiNäytä ensimmäinen kirjoitus

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

395 kommenttia

Äitiysloma olisi kiva aloittaa testailemalla uutta puhelinta (vanhan työsuhdepuhelimen tilalle), jolla saa tärkeistä tapahtumista hyviä kuvia.
OnePlus on yhteisö, jossa olen ollut alusta asti mukana. Mieluusti modaan Androideja tarpeisiini. Teen mitä isä kielsi. ”Will it blend?”
Olisi kiva päästä testailemaan aikaisessa vaiheessa kerrankin, kun kutsusysteemi on poissa.
Nykyinen puhelin alkaa olla nykykäyttöön jo hieman aikansa elänyt (neljättä vuotta käytössä). On aika tutustua johonkin uuteen ja mahdollisesti päivittää koko perheen puhelimet, mikäli käteen sattuu todella hyvä puhelin.
Kyllähän sitä mielelläni testailisin tuollaista laitetta. Kerran kuuntelin jonkun esitelmää kyseisestä valmistajasta. Jäi kiinnostamaan.
Kokemusta löytyy älypuhelinarvostelujen kirjoittamisesta IT-sivustoille, OnePlus 3 kiinnostaa laitteena ja vanha Lumia 625 -puhelimeni saisi jo pikkuhiljaa väistyä uuden Android-luurin tieltä.
Olen pienestä pitäen ollut kiinnostuneena teknologiasta ja osaan käyttää erilaisia laitteita, joten olisi mahtavaa saada OP3 testiin nykyisen SGS4 rinnalle.
Olen vasta aloittanut käyttämään älyluuria, joten perustuntuma löytyy, mutta silti saa palautetta nuorelta, joka ei ole juurtunut tapoihinsa.
Olen innostunut uudesta Oneplus3:sta. Minulla on kokemusta OneplusX:sta sekä iOS:sta, Windowsista ja androideista. Toisin arvosteluissa esille nuorten mielipidettä puhelimesta.
Käyttäjätaso 2
No nyt sain aikaiseksi kilpailun ehdot täyttävän videon, heti toisella yrittämällä... 🙂 Edellisessä viestissä linkitetty video on hävitetty Tubesta.

Tässä siis kilpailuvideoni.

https://youtu.be/RRamgfILmKs
Olen kova tekniikka fani, mutta rahaa ei ole paljoakaan... Tykkään vertailla laitteita ja tutkin speksejä aina tarkasti.
Never settle, eikö niin? Oneplus 3:n ei todellakaan tarvitsisi asettua aloilleen käytössäni, kokeilen aina uutta. Arvostelut olisin todellakin innokas kirjoittamaan!
Olen valmiina testaamaan ja raportoimaan OnePlus3 puhelimen käyttöominaisuuksia Palstalle.
Työskentelen Nokialla ja olen käyttänyt satoja puhelinmalleja. :@:?:S
Juna hiljentää. "Seuraava pysähdyspaikka - Tampere". Plim, puhelin sanoo. Ruudussa on hänen kasvonsa: "Rakastan sinua junan kulkusuunnassa oikealla." Rakastuin hänen huumoriinsa.
Olen puhelin addikti joka ottaa laittesta kun laitteesta kaikki irti ja kestävyys tulee töiden puolesta testattua.
Käyttäjätaso 1
3 vuotta käyttänyt note 3 puhelinta ja olisi aika vaihtaa uuteen. Tässä olisi yksi hyvä vaihtoehto, joten testaukseen kiitos.
Käyttäjätaso 1
Pistän puhelimeen teho sekä hyöty käyttöön joten jos haluatte kunnon kokemuksia nii olen ainoa vaihtoehto.
Käyttökokemus on yksi sana mutta lupaan luoda siitä tuhansia sanoja.
Jos minä saan sen niin saatte kokemukset tekstinä,videoina ja kuvina.
Pistän puhelimen hikoilemaan kädessäni ja katsotaan mihin siitä on.
Keep it real
Uusi luuri olisi todella tarpeellinen, vanha kun toimii todella pätkien ja olen innokas kirjojen kuuntelija!
Haluan olla mukana edistämässä puhelinteknologiaa ja tutustua minulle uusiin puhelinmalleihin. Tulisi jatkuvaan käyttöön niin arjessa kuin työssäkin.
Olisi mukava saada puhelin tällä hetkellä puhelimena on 8" tabletti!Mikko Pulliainen
Miguelsan78. Olisi mukava saada kunnon puhelin kun nykyään on vain 8"tabletti käytössä puhelimena! :-):P
Nuorissa on tulevaisuus. Olen itse lukiolainen joka käyttää puhelinta jatkuvasti niin somen selailuun ja päivittämiseen, kuin opiskeluun. Testikäytössäni puhelin saisi varmasti monipuolista haastetta ja markkinointiin tarvittavan nuoren näkökulman.
Omput ja Samsungit käytössä ja testattuna ja edelleen etsinnässä se toimivin vaihtoehto työhön ja vapaa-aikaan. Valmiina uuden testaukseen siis!
Loistava testaaja: somen suurkuluttaja, kymmeniä valokuvia päivittäin, puhelin aina käytössä ja sen pitää myös toimia! Vastaisiko puhelin vaatimuksiini, siinä haaste 🙂