Kilpailu päättynyt: Voita OnePlus 3 testikäyttöön ja omaksesiNäytä ensimmäinen kirjoitus
Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Mikäli tarvitset neuvoja, kokeile ensin löytyisikö haulla toinen keskustelu samasta aiheesta. Haku löytyy kaikkien sivujen ylälaidasta. Jos vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

395 kommenttia

Omistan ykkösen ja kakkosen, joten minut on valmiiksi käännytetty. Tekniikkahörhönä osaisin testata siellä, missä kukaan ei ole vielä testannut 🆒
Applea ja pieniä luureja fanittaneena voisin analysoida eri vinkkelistä onnistuuko omppupojan pään kääntämään Kiinan ihme 🙂
Ostin vaimolle OP2 ja onhan tää nyt täysi vääryys, että vaimon puhelin on parempi kuin miehellä. Asia täytyy korjata! 🙂
Ajan ammatikseni. Käytän koko ajan nettiradiota, karttapalveluita ja joukkoliikenne hakuja aikatauluineen. Haun nopeus ja näytön selkeys avaintekijöitä minulle...ja hyvä akku.
En ole pitkäänaikaan käyttänyt Android Lippulaivaa ja olisi kiva kokeilla mikä on muuttunut. Myös olen aina halunnut one plus puhelimen 🙂
Olen todella kiinnostunut teknisistä laitteista ja Oneplus One:n olen omistanut 2014 lokakuusta lähtien, joten kokemus on sekä Cyanogenmodin sekä OxygenOS:in käytöstä Oneplussalla. Rakastan myös tutustua eri laitteiden (niin kellot kuin matkapuhelimetkin) sisäiseen maailmaan ja tästä syystä olenkin korjannut kaikki omat sekä tyttöystävieni puhelimet ilman ohjeita, koska palkitsevinta on avata laite, tutustua sen sisältöön ja keksiä keino, jolla vian pystyy korjaamaan. Mikään ei ole niin palkitsevaa kuin oman työn tuloksen näkeminen!

Harrastuksenani pidän valokuvaamisesta ja olen suhteellisen perehtynyt sen saloihin. Vaikka aina tilanteen salliessa kuvaankin puhelimen sijasta järkkärillä, useimmiten kamera jää kotiin tilanpuutteen vuoksi ja siksi useimmat kuvat tulee räpsittyä puhelimen kameralla. Siksi uskon, että minulla olisi painavaa sanaa annettavana puhelimen kameran ominaisuuksista, kun siihen pääsen käsiksi!

Mitä arvostelujen kirjoittamiseen tulee, olen gradua vaille valmis markkinoinnin tuplamaisteri, joten painavan sanan pitäisi oletettavasti tässä vaiheessa olla hallussa 😉
Olen epätoivoisen innokas (pappa) älypuhelimien käyttäjä, vaihdan puhelimen joka vuosi ja tappelen 12 kuukautta, että opin sen. Nyt olisi aika kokeilla uutta.
Olen aina halunnut one+ puhelimen. Testaisin mielelläni laitteita, kahden lapsen isänä ei ole varaa vaihtaa puhelinta tarpeeksi usein. Kiitoksia kovasti
Käyttäjätaso 1
Olen kiinnostunut kännyköistä, ja kokemusta useista löytyy. Mielenkiinnolla testaisin puhelinta monipuolisesti. Lisäksi oikeakielisen tekstin tuottaminen sujuu erinomaisesti.
Tässä youtube-perusteluni: https://www.youtube.com/watch?v=ii5kgbc_fb8
Uusi kiinnostaa ja kiehtoo aina! Haluan kerrankin olla aikaani edellä ja kokeilla uutta erilaista ja omanlaista! :8 😳
Olen utelias.
Uusi luurihan on aina hakusessa. Käytössä jo pahasti vanhentunut Android-luuri.
Katseet ovat hieman kääntyneet korjaamaani iPhoneen mutta mutta..
Android on järjestelmänä paljon avoimempi ja olen melko tiukasti jo Googlen ekosysteemissä kiinni. Lippulaivapuhelin kiinnostaisi kovasti kun en ole semmoista koskaan päässyt kokeilemaan. Olen jo jonkun aikaa tutkiskellut Kiinan tarjontaa ja oli tosi kova yllätys että Elisa nappasi OnePlussat valikoimiinsa. Pointsit siitä. Vielä Xiaomit siihen kaveriksi :8
Eilen olisi ollut hyvä testin paikka Hartwall-areenalla Musen keikkaa kuvaillessa. Noh, kesä on tapahtumia täynnä ja puhelimet kovassa käytössä.
Syksyllä alan pitämään mobiilikurssia senioreille niin olisihan se hienoa esitellä muitakin kuin ainaisia Samsungeja ja Lumioita.
Olen todellinen some-aktiivi ja tekniikka on ollut intohimoni jo nuoresta klopista lähtien!
Olisin hyvä testaaja monipuolisella puhelime käytöllä ja aktiivisella somettamisella!
Ja sanakin on hallussa!
Anroid puhelin käytössä vuosia Elisan liittymällä, jos tää Kiinan ihme toimis Kirkkonummella Elisan liittymällä, Kirkkonummi Elisalle ollu "musta-aukko".
Moi
Olen ollut töissä testejä lionbridge oy ,että osan testaan, osan 3 kieltä (suomi,arabia,englanti)
Tekniikka kiinnostaa jo työnkin puolesta. Puhelinten kanssa tekemisissä. On samsungia, nokiaa, iPhonea, lg:tä ja htc:ta. On pohjaa mihin verrata. Arviotkin syntyy!!
Galaxy note3 viimeiset 3 vuotta, oikein hyvä ollut.
Haluan kokea paljonko OnePlus3 vie tekniikkaa eteenpäin.
Nyt siihen olisi tilaisuus, selkeästi.
Olen melko kokematon näitten älypuhelimien kanssa. Olisin siis oiva henkilö testaamaan uuden puhelimen ominaisuuksia, koska samalla tulee esiin hyvin mahdollinen käytön helppous / vaikeus. Olen myös pitkäaikais sairas, joten minulla hyvää aikaa tutustua puhelimen ominaisuuksiin ja kertoa siitä kokemuksia.
Elämän Oneplus 3:n kanssa luvataan olevan mukavaa - olen valmis testaamaan väitteen paikaansapitävyyden. Hektinen lapsiperhearki kaipaa tehoja: olisiko Oneplus 3 kuitenkin The One?
Koska mä haluun
Uskollinen omenaihminen olis valmis antamaan mahdollisuuden uudelle merkille, puhelimen käyttäjänä perusräplääjä jolla testikamuina pari pojanviikaria.
Täällä eräs, ei niin tekniikkataitoinen, olisi valmis testaamaan uutta puhelinta. Olisi mukava nähdä että miten onnistuu / ei onnistu.
Meillä ei köyhänä kaupunkina ole varaa ostaa käyttäjille huippuluureja vaikka ne kuinka niitä vinkuu. Tämä luuri vastaisi siihen tarpeeseen, edullisesti.
Puhelin pääsisi kovaan testiin niin vapaa-ajalla kuin töissä joten luuria tähän suuntaan niin saadaan vahva kokonaisvaltainen ja muiden puhelimen vaihtamista suunnittelevien vaihtoon lisäinfoa kyseisestä puhelimesta.