Kilpailu päättynyt: Voita OnePlus 3 testikäyttöön ja omaksesiNäytä ensimmäinen kirjoitus

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

395 kommenttia

Saan puhelimien akut kulumaan hetkessä loppuun kovalla käytöllä. Tiedän tekniikasta ja puhelimista suhkot paljon.
Moi. Olisin iloinen jos saisin OnePlus 3 puhelimen testattavakseni. Pidän itseäni hyvänä testaajana koska minulla on laaja kokemus nykyajan puhelimista. T:Kimmo
Käyttäjätaso 1
Haluaisin päästä testaamaan olisiko OnePlus3 kamera parempi kuin LG G4 kamera ja vaikuttaako 6GB keskusmuisti puhelimen nopeuteen.
Haluaisitko saada käsiisi odotetun OnePlus 3 -puhelimen ensimmäisten joukossa? Entä onko sinulla sana hallussa ja haluatko jakaa kokemuksesi uudesta OnePlus 3:sta myös muille Palsta-yhteisön jäsenille?

Kerro meille korkeintaan 20 sanalla, miksi juuri sinun pitäisi saada uunituore OnePlus 3 testikäyttöön Elisalta. Osallistu kisaan lähettämällä perustelusi kommenttina tai YouTube-videona tähän keskusteluun viimeistään 26. kesäkuuta 2016.

Valitsemme osallistujien joukosta 2 testaajaa, joille lähetämme postissa OnePlus 3 -puhelimen. Kuulemme heinäkuun aikana testaajien kokemuksia ja arvioita uudesta OnePlus-puhelimesta Palstalla.

Kilpailun säännöt:

Kaikkien 14.6.2016 - 26.6.2016 Palstan keskustelussa (https://palsta.elisa.fi/ajankohtaista-palstalla-49/kilpailu-kaynnissa-voita-oneplus-3-testikayttoon-ja-omaksesi-500518) enintään 20 sanan kilpailutekstin tai YouTube-videon julkaisseista valitaan 2 voittajaa, jotka saavat OnePlus 3 -älypuhelimen omaksi.

Voittajat sitoutuvat kirjoittamaan kolme vähintään 100 sanan arvostelua tai minuutin mittaista YouTube-videoarvostelua Palsta-yhteisössä heille tätä varten erikseen avattavaan keskusteluketjuun heinäkuun 2016 aikana. Arvosteluita kirjoitetaan kolme: ensifiilikset laitteesta heti laitteen käyttöönoton yhteydessä, kokemukset viikon käytön jälkeen ja loppuarvio, kun puhelin on ollut kaksi viikkoa testikäytössä.

Mikäli voittaja ei toimita kolmea arvostelua Palstalla julkaistavaksi heinäkuun aikana, laskutetaan häneltä OnePlus 3 -laitteen myyntihinta (Elisan verkkokauppa, hinta laitteen hinta myynninaloituspäivänä).

Kilpailun voittajat valitaan 27.6.2016 ja voittajille ilmoitetaan samana päivänä henkilökohtaisesti Palstan yksityisviestillä. Mikäli voittajaksi valittu käyttäjä on lisännyt puhelinnumeronsa Palstan profiiliinsa, lähetetään voitosta tieto myös tekstiviestillä.

Mikäli voittajaa tai voittajia ei tavoiteta viimeistään 30.6.2016, valitaan tilalle uusi voittaja 1.7.2016.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Elisa Oyj:n henkilökunta perheineen ei voi osallistua kilpailuun. Elisa ei vastaa siitä, että tietojärjestelmien, Internet-yhteyksien tai muiden ohjelmien toimimattomuuden tai virheiden takia tieto arvontaan osallistumisesta ei päädy Elisalle asti. Elisa pidättää oikeuden julkaista voittajien kilpailuun osallistuessaan käyttämät nimimerkit sekä valitsemiaan otteita voittajien Palstalla julkaisemista teksteistä valitsemissaan medioissa.
Omistan OnePlus One puhelimen ja olen tehokäyttäjä. Olen neutraali, mutta en pelkää antaa kriittistä palautetta. Annan oman mielipiteeni.
Vannoutuneena oneplus one ja oneplus 2 käyttäjänä olisin oivallinen testihenkilö vertailemaan uuden luurin kehitystä vanhempiin malleihin. Never settle!
Olen kiinnostunut puhelimista ja mielenkiinnolla testaisin monipuolisesti OnePlus3:n ominaisuuksia. Olisi myös mukava verrata puhelinta muihin omistamiini android puhelimiin.
av+yv. Haluaisin kokeilla ensin kuukauden verran että sopiiko meidän sisustukseen. Ja kai laitatte kunnon liittymän siihen tykö?
Vuosien iphone käytön jälkeen voisi kokeilla muitakin!
Olen verbaalisesti osaava totuuden torvi. Puhelinhan on paras mahdollinen kompromissi, huippu tehot edullisesti. Nuukan miehen lasikasvoinen taivas.
Applen tunnus löytyy rinnasta. En vaihtaisi omenaa mistään hinnasta. Vaan voisiko oneplus3 mieleni muuttaa? Ainakin se tarjoaisi näkökantaa uutta.
Tässä olisi testaaja, jolla on kovat vaatimukset elektroniikalle. Nuoresta asti windows tehokäyttäjä, androidilla testailen "hyötykäyttösovelluksia".
Käytettävyyden lisäksi tulisi testattua myös puhelimen kestävyys ja hien/pölynsietokyky, kun se kulkisi taskussa niin fyysisissä töissä kuin vauhdikkaissa harrastuksissakin.
Minulla ei yksinkertaisesti ole varaa ostaa mitään hienoa älypuhelinta koska olen pitkäaikaistyötön. Olisihan se mukavaa että olisi edes jotain iloa elämässä ja voisi olla myös helpompi hakea työpaikkoja uudella puhelimella.
Olen erittäin hyvä ellen täydellinen joten haluan että puhelimenikin on.Testiin vaan.
Omistan OPO:n, OP2:n ja OPX:n. Tuttu laitevalmistaja ja OxygenOS on omiaan käyttiksenä. Kameran, dash-latauksen ja muut ominaisuudet haluaisin kokea.
Olen analyyttinen testaaja ja ammattiviestijä. Diginatiivina nuorena naisena harvoin luen ohjekirjoja vaan otan selvää laitteistoista kokeilemalla: yrityksen ja erehdyksen kautta.
Nyt olis ainutlaatuinen tilaisuus saada todella kokematon uusi älypuhelimen käyttäjä,
Nyt minulla on simpukkapuhelin, jolla puhun ja tekstiviesittelen.
Testaajana toimisin kriittisesti tärkeimpiin yksityiskohtiin ja antaisin niistä oman mielipiteen, samalla antaen todellisen kuvan puhelimen ominaisuuksista ja käytöstä.
Ehdottomast haluan testata puhdasta android luuria, onko parempi kuin windows.
Itsellä ollut 1+1 käytössä jo yli 1,5v ja rouvalla puolivuotta ollut 1+X. 1+1 menisi tyttärelle käyttöön. #Oneplusperhe #neversettle
Puhelin menossa vaihtoon ja minulla on ollut jo niin kauan iPhone, että vaihtelu olis kivaa. Olis jees päästä kokeilee uutta puhelinta!
Olen teknologiasta kiinnostunut ihminen ja puhelin on aina melkeempä käytössä niin puhelimen testaus kävisi hyvin ja olen aina halunnut kokeilla 1+ puhelinta ennen ostoa
Kierrän, käännän, tutkin ja väännän, arvostelut toteutan ja samalla laitetta koetan. Suuri kunnia mulle, hyvä toteutus sulle! 🙂
Mulla on 10-vuotias tytär, jolta saisi ennakkoluulottoman tehokäyttäjän mielipiteen, jonka voisin sitten teknisen taustan omaavana tänne kirjoittaa.