Kilpailu päättynyt: Voita OnePlus 3 testikäyttöön ja omaksesiNäytä ensimmäinen kirjoitus

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

395 kommenttia

Minulla ei ole kovin paljon hyviä kokemuksia Androidista ja haluaisin antaa tälle luurille mahdollisuuden. Pitkäaikaisena Lumia-käyttäjänä luulen, että pitää jättää tämä uppoava laiva kuitenkin pian, joten seuraava puhelimeni voisi hyvin olla tämä.
Kirjallinen ilmaisu onnistuu, kännykkää käyttänyt vuodesta 1994. Ikää 50v. Toisin kokemusta arvointiin.
Olen käyttänyt mobiililaitteita vuodesta 1988. Mitäpä menneistä - uusi kiinnostaa. Laitteita on kulunut käytössä tosi monia. Olen paljon liikkeellä - siis uusi laite tulisi todella testatuksi.
Vaimollani on Huawei Honor 7 ja minulla älypuhelinta muistuttava höyrykäyttöinen kommunikointiväline. Vaimoni leveilee puhelimellaan jatkuvasti. Haluan vastata samalla mitalla.

Kiitos.
Piti pitkään ostaa OnePlus2.Tätä tekisi kovasti mieli kokeilla.
Puhelin on kovassa käytössä pitkin päivää.Kuvia ja videoita tulee otettua paljon.Myös netissä surffaan paljon ja tytär pitää huolen että youtube ja spotify pyörii taukoamatta.Kesälomalla olisi hyvä tilaisuus testata oneplus3:n toiminnot: lomamatka, festarit, erästely
Itse olen ollut Oneplus onen tehokäyttäjä jo muutaman vuoden ja olen ollut erittäin tyytyväinen, lukuun ottamatta pieniä ongelmia. Dash charge ja USB C liitettävyys ratkaisisi nämäkin ongelmat ja toivoisin että olisi korjattu kameran hitaus ja pienet lämpö ongelmat. Vaihto cyanogenistä oxygenos:ään saattaa olla tervetullut uudistus. Todennäköisesti tulen hankkimaan opo kolmosen, kunhan se on graphite kuorella.
Minä 60+ olen kiinnostunut tekniikasta ja innokas oppimaan uutta. Minulla ei ole ollut älypuhelinta, joten voisin aloittaa uuden oppimisen tästä!
47v tarkastaja ja pitkäaikainen Elisan mies. Edustan sitä kohderyhmää jotka ostavat tästä hintaluokasta pitkään käyttöön suositusten ja testien pohjalta.
En ole kuullutkaan OnePlus:sta! Samsungini on alkanut hidastelemaan - lienee aika päästää se autuaammille puhelinlinjoille laulamaan... On uuden sukupolven vuoro! 😳
Olis kova hinku uudelle luurille, honor7 testannu jo puoli vuotta, nyt vois koittaa oneplussaa..
Vaimolla Lumia puhelin joka ei toimi, ei soi ollenkaan. Haluan lahjoittaa kunnon puhelimen vaimolleni joka jää juuri eläkkeelle.
Ois kiva ku tykkään teknologiasta ja oon just alottamassa tube kanavaa ja heinäkuussa on synttärit.
Kokemusta löytyy Samsungin, HTC:n sekä Huawein Android-älypuhelimista. OnePlus 3 sopisi erinomaisesti päivittäiseen käyttööni. Osaan arvostella ja kirjoittaa sujuvasti puhelimien eri toiminnoista.
Käyttäjätaso 1
Täällä olisi reilu viisikymppinen insinörtti valmiina testirupeamaan. Nykyinen Samsungin puhelin taitaa olla tiensä päänsä kun se boottaa itsekseen jos sillä surffaa vähänkin pidempään. Eli uusi toimiva puhelin tulisi tarpeseen ja joutuisi kovaan rääkkiin Heinäkuun lomareissuilla.
OnePlus3 pääsisi hellään kotiin, jossa sen jokainen ominaisuus tulisi kovaan käyttöön. Terveisin köyhä älypuhelinten suurkuluttaja vailla uusinta uutta.
Palomiehenä minulla ei ole aikaa odottaa joutavia, tai latailla akkua ja kovat mainospuheet vaativat koeponnistusta. Onko tämä omenaakin parempaa, hä?
Olen erittäin kiinnostunut testaamaan ja vertailemaan laitteita. Oneplus 3:sta pystyisin suoraan vertaamaan nykyiseen S6 Edgeeni sekä edellisiin Nexus 5:een ja LG G2:een.
Olen omistanut Samsungin, Applen, Sonyn ja Honorin älypuhelimia: vertailupohjaa löytyy. Osaan arvioida ja arvostella, puolueettomasti ja puolueellisesti, suomeksi ja savoksi.
En omista älypuhelinta joten olisi kiva päästä sellaista testaamaan. En halua olla kehityksestä jäljessä.
🆒
Olen hyvin skeptinen anroid puhelimien suhteen mutta tämä näyttäisi täyttävän speksit. Olisi kiva kokeilla.
Ei ole tuosta merkistä vielä kokemusta. Yrittäjänä puhelin on kovassa käytössä kaikkineen sovelluksineen ym.
Olen 45 v. kahden pienen mummu, joka hifistelee älylaitteiden kanssa. Ei muuta kun luuri postiin ja testikäyttöön. Täältä pesee käyttökokemuksia.
Haluaisin kovasti päästä kokeilemaan, miltä ensikosketus uutuuspuhelimeen, OnePlus 3, tuntuu. Odotan, että kokemus on erittäin myönteinen ja mahdollistaa uusia oivalluksia.