Kilpailu päättynyt: Voita OnePlus 3 testikäyttöön ja omaksesiNäytä ensimmäinen kirjoitus

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

395 kommenttia

Reistailevan Trend Plussan jälkeen tulisi varmasti hyvät arvostelut noin paljon paremmasta puhelimesta.
vanha puhelimeni rupeaa hajoamaan akkukin on todella huono. One plus sarja kiinostaa minua. nykyinen puhelin on google nexus5 16gb
Vanha Samsungi alkaa pikkuhiljaa jo ruostumaan, joten uusi luuri tekisi terää. OPO 3 näyttäisi olevan järkevin hommata tällä hetkellä muiden seasta. Kilpailee specseissä jne. jo lippulaivojen kanssa ja hinta on minimaalinen niihin verrattuna. Olisi kiva päästä testailemaan 🙂!
Mullei ole vielä ikinä ollut tommosta hienoutta. Jätkät kehu tehokkaaks peliksi.
Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +1
Iphonesta on näyttö halki, tuota mallia olisi mukava kokeilla iphonen jälkeen.
Me täällä insinööritoimistossa juttelemme puhelimista jatkuvasti, joten voin tarjota käyttökokemuksesta sekä teknisen esittelyn että hieman debaatinomaista näkökulmaa puhelimen eri ominaisuuksista! 🙂
Olen käyttänyt Windows puhelimia pitkään työpaikan takia. Nyt kun jäin työttömäksi, niim kiinnostus Androodiin on kasvanut kokoajan. Tolla pääsisin testaamaan, että onko se Android niin hyvä kuin väitetään.
Aiemmat OnePlussan puhelimet omistaneena, iOS & Android leirit kolunneena työssä ja vapaa-ajalla laitteita käyttävänä uskon testiarvioni palvelevan kuluttajia laidasta laitaan.
Tiedän puhelimista ja tiedän myös että kyseinen puhelin on maailman parhaimistoa.jos voitan annan laajan arvostelun
Olen eri puhelinmalleja käyttänyt vuosien saatossa ja harvoin olen ollut tyytyväinen. Oneplus1 oli ensimmäinen mikä toimi. Uusin versio, mielelläni kokeilen ensimmäisten joukossa.
OnePlus*aa mulla ei ole ollutkaan - vuosien saatossa käytössä ollut motorola, samsung, nykyisin Sony M4 Aqua. Olisihan se mukava testailla uutta Peliä en pelaa mutta kuvia otan kyllä kännykällä lähes päivittäin... olisi myös mukava testata gps-ominaisuudet harrastukseni geokätköilyn tiimoilta
Olen aiemmin käyttänyt Oneplus Onea ja nykyään siirtynyt Samsungin ja Huawein kautta LGn leiriin. Voin siis tarjota puhelimesta monipuolisen ja vertailevan arvion sen toiminnasta jokapäiväisessä käytössä ja ajoittain hieman kovemmassakin käytössä.
Minulla ei ole aijempaa kokemusta kyseisestä puhelimesta ja siksi toisin näkemystä puhelimesta uusille kyseisestä puhelimesta kiinnostuneille uusille asiakkaille.
Löydän laitteen plussat ja miinukset helposti käytettyäni monia eri puhelimia. Mikään ei ole vielä voittanut Xperia-sarjaa, joten haaste otetaan vastaan!
Pitkään Lumiaa käyttäneenä haluaisin kokeilla jotain uutta ja OnePlus 3 vaikuttaa sen verran mielenkiintoiselta, että tällainen kaavoihin kangistunutkin haluaa kokeilla jotain erilaista:)
Moi
Olen teknologian suurkuluttaja ja tykkään paljon älypuhelimista! Minulla on tällähetkellä puhelimena oneplus x ja ottaisin oneplussan uutukaisen mieluisasti kokeiluun, eli luuri tänne vaan! 🙂
Kaikkea uutta on kiva kokeilla... hyvälle kameralle olis käyttöä laivanrakentajan työssä.
Olen etsinyt kohtuuhintaista, mutta tehoiltaan S7 veroista laitetta. OnePlus 3 kilpailee kunniakkaasti samassa luokassa ja erottuu edukseen ennennäkemättömällä määrällä keskusmuistia.
Olen omistanut Onen reilun vuoden verran, ja olen ollut siihen todella tyytyväinen. Kiinnostaisi nähdä, miten on Oneplus muuttunut ja kehittynyt.
Olen pääasiassa käyttänyt Applen tuotteita, joten minulta saatte laitteesta arvion Apple-maailman viitekehyksessä. Tekstinkin pitäisi oleman kelvollista. 😳
Liikun - Ulkona
Kuvaan - Asioita
Pelaan - Pelejä

OP3 kamera kiinnostaa, miten se vertautuu edeltäjäänsä. Samoin uudet sisuskalut, sekä amoled näyttö.
Uutta puhelinta hankkimassa ja loma lähestyy. Mikä olisi parempi tapa testata taltiointi, soundit ja yhteydenpito.
No terve. Todellakin olen kiinnostunut "ONEPLUS 3" puhelimesta ja sen koekäytöstä. Siispä eikun testaamaan vaan ja puhelinta meikäläiselle lähettelemään kun kerran olen muutenkin vailla uutta (teknologiaa) puhelinta.:)

Oispas mukavaa, jos saisi kokeilla ihan oikeaa älyä. Vähä-älyistä Samsung-simpukkaa maistaneena OnePlussa voisi olla mukava lisämauste. Liekö kuitenkaan Omenan voittanutta?
Älypuhelinmaailmaan olen vasta viime joulusta siirtynyt. Nyt kaikki uusi ja edistyksellinen kiinnostaa ja haluaisin kaikesta kaiken ahmia, oppia ja testata! 🆒