Kilpailu päättynyt: Voita OnePlus 3 testikäyttöön ja omaksesiNäytä ensimmäinen kirjoitus

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

395 kommenttia

IPhone4sta tulee lasia sormiin. Mulla on yksinhuoltaja äiti, alhainen opintotuki, varapuhelin hajonut täysin, kaikki rahaa menee säästöön jotta pääsen opiskelee
Haloo Palstan poppoo oisko mulle oppoo? Anterot on tuttuja, oisko oxygenissä uusia juttuja. Käyttö on kovaa, ennen kun arviota povaan.
Nimimerkillä entinen Iphone fanaattikko on kyllästynyt iOs käyttöjärjestelmään ja on nyt valmis avartamaan maailmankatsomustaan android-pohjaisella puhelimella!
Aivan mahtava julkistus ja näyttö siitä että hyvästä puhelimesta ei tarvitse maksaa itsensä kipeäksi. Oma vanha Lumia taitaa olla kuopattu Microsoftin myötä joten tarvetta olisi uudelle puhelimelle. Se että ei ole bloatwarella pilattu on 5/5!
OnePlus 3:lla olisi nyt ainutlaatuinen mahdollisuus päästä tutustumaan varusnaisen palvelukseen ja arkeen.
Olen paatunut Androidisti Motorola Milestone-ajoista lähtien. Jos valitsette minut testaajaksenne saatte kiinnostavaa tietoa ja käytännön kokemuksia monelta osa-alueelta.
Oma Lumia 1320 jää pois microsoftin päivityksistä ja nyt olisi hyvä paikka päästä kokemaan android maailman monipuolisuus.
Täydellistä etsivä, kokeileva, perusteellinen, innostunut, malttamaton, puhelimien todellinen tehokäyttäjä, omalla rahalla vuodessa useita puhelimia ostava, tarjoaa puolueettoman arvion huippujen tappajasta.
I should have a brand new OnePlus 3 from Elisa, because I am a smartphone geek, and would like to experience myself the difference of a One+ phone amidst the sea of Android smartphones in the market.
Kun mikään ei riitä. Haluan aina markkinoiden uusimman ja parhaimman puhelimen. Lisäksi sanansäiläni on aina terävääkin terävämpi.
Syynään uuden luurin atomeihin ensi istumalla. Kaipaan haastetta, nykyinen puhelimeni on Samsung Karvalakki - siinä ei Whatsappikaan toimi enää! 🙂
Jossain laulussa lauletaan urheiluhulluksi tulemisesta... mutta minä voin aivan rehellisesti ( vaimo voi todistaa) laulaa: Munst on tullu puhelinhullu! Joten pääsispä testaamaan.....
Kuulun mielestäni puhelimen kohderyhmään täydellisesti. Käytän puhelinta niin teknisenä apuvälineenä kuin casuaalina hyötylaitteena jokapäiväisessä elämässä. Onnistuin markkinoimaan alkuperäisen 1+1 puhelimen monelle tilaussysteemiä karttaneelle tutulleni ja mielestäni Elisan päätös myydä 1+ tuotteita on loistava.
Android-guru joka pystyy viemään laitteen kuin laitteen äärirajoille ja testaamaan toimivuutta. Tervetullut laitepäivitys ja arvostelussa tuon laitteen salaisuudet esille.
En ole koskaan käyttänyt älypuhelinta tai tablettia, voisin tarjota ensikertalaisen kokemuksen, pitääkö olla mobiili-insinööri selvitäkseen OnePlus 3:n kanssa? Älytön luuri museoon! :?
Olen ollut vuoden OnePlus One-puhelimen käyttäjä. Uusi versio näyttää ja kuullostaa todella lupaavalta ja olisin valmis päivittämään puhelimeni uusimpaan versioon 😉
Kesällä tulisin ulkoiluttamaan OnePlus 3:a ympäri Suomea; kuuluvuusalueiden alkulähteillä, tukevien talojen sisuksissa, aikaisista herätyksistä yömyöhään, kuitenkin hienoa uunituoretta puhelinta arvostaen.
Puhelinmaailman David pystyy vihdoinkin taistelemaan tasapäisesti jättejä vastaan tuotteella, josta ei liiemmin kompromisseja löydy. Alea jacta est, Samsung ja Apple?
Aktiivinen, kiireinen ja malttamaton sporttimimmi tarvitsee luurin, jossa on nopeutta ja tehoa sekä edistyksellinen kamera, joka pysyy vauhdikkaassakin menossa mukana!
Itsellä ollut aina samsungin puhelimia. Tällä hetkellä s5 mini. Olen innokas kokeilemaan uutta teknologiaa. Itselle aivan uusi puhelin tuo oneplus 3, joka herättää mielenkiintoa kokeilla uutta merkkiä. Lukenut tuosta puhelimesta tietoja ja vaikuttaa lupaavalta!:)
Puhelin olisi joka päiväisessä käytössä jatkuvasti, olen omistanut op1, op2 ja opx. Jokainen tallessa ja toimii. Hyvää kesän jatkoa elisan väelle.

Vuosien matkapuhelinmyymälässä työskentely, ahkera puhelinhifistely ja addiktionomainen somesovellusten multitasking ovat kartuttaneet tietotaitoa matkapuhelinten sisäisistä komponenteista, käytettävyyseroista ja erilaisten kuluttajien tarpeista.

Vähän kyllä kiinnostaa, millaista hyötyä 6Gt RAM-muistista voi saada irti. Tietty Oneplus on tunnettu hyvin säilyvästä käytettävyydestään, ja jos kääntää sivua takaisin päin, pari vuotta sitten 2-3Gt RAM tuntui överiltä. Monet ovat myös kypsyneet alimitoitettuihin käyttömuisteihin kun viime vuosien aikainen kommunikoinnin siirtyminen sovelluspohjaisiin pikaviestimiin on kasvattanut tavallistenkin kuluttajan tarpeita. Saa nähä mitä tekniikan kehitys tuo tullessaan. Ainakin tulevaisuudessa yleistyvät virtuaali- ja lisätyn todellisuuden applikaatiot ovat potentiaalisia muistisyöppöjä.
Näyttää itseasiassa siltä, että Oneplus on ottanut hiukan mallia hinnoitteluunsa Applelta tarjoten lisämassamuistia lisähinnasta. MicroSD-korttipaikkakin on poistettu. Erona Applen hinnoittelumalliin on se, että nyt mukaan on otettu myös välimuistin porrastus. Suomeen noita pienemmän muistin 4Gt/32Gt-puhelimia ei taida kuitenkaan tulossa. Saa nähdä :)
Testaan laitteen puhki, haukun epäloogisuudet ja suoranaiset kämmit. Annan kehujakin, aiheesta. Nykyinen Asus Fonepad 7:ni on nerokas, mutta nuhapumppu.
Audiovisuaalisen viestinnän ammattilaisena puhelin saisi todellisen testiympäristön. Viestisovellukset ja kuvapuolen ominaisuudet tulisivat testatuksi ammattilaisen kokemuksen kautta työkentällä ja vapaalla!
Jos se riittää syyks et haluan kyseisen laitteen niin kiitos vaan.