Kilpailu päättynyt: Voita OnePlus 3 testikäyttöön ja omaksesi


Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Haluaisitko saada käsiisi odotetun OnePlus 3 -puhelimen ensimmäisten joukossa? Entä onko sinulla sana hallussa ja haluatko jakaa kokemuksesi uudesta OnePlus 3:sta myös muille Palsta-yhteisön jäsenille?

Kerro meille korkeintaan 20 sanalla, miksi juuri sinun pitäisi saada uunituore OnePlus 3 testikäyttöön Elisalta. Osallistu kisaan lähettämällä perustelusi kommenttina tai YouTube-videona tähän keskusteluun viimeistään 26. kesäkuuta 2016.

Valitsemme osallistujien joukosta 2 testaajaa, joille lähetämme postissa OnePlus 3 -puhelimen. Kuulemme heinäkuun aikana testaajien kokemuksia ja arvioita uudesta OnePlus-puhelimesta Palstalla.

Kilpailun säännöt:

Kaikkien 14.6.2016 - 26.6.2016 Palstan keskustelussa (https://palsta.elisa.fi/ajankohtaista-palstalla-49/kilpailu-kaynnissa-voita-oneplus-3-testikayttoon-ja-omaksesi-500518) enintään 20 sanan kilpailutekstin tai YouTube-videon julkaisseista valitaan 2 voittajaa, jotka saavat OnePlus 3 -älypuhelimen omaksi.

Voittajat sitoutuvat kirjoittamaan kolme vähintään 100 sanan arvostelua tai minuutin mittaista YouTube-videoarvostelua Palsta-yhteisössä heille tätä varten erikseen avattavaan keskusteluketjuun heinäkuun 2016 aikana. Arvosteluita kirjoitetaan kolme: ensifiilikset laitteesta heti laitteen käyttöönoton yhteydessä, kokemukset viikon käytön jälkeen ja loppuarvio, kun puhelin on ollut kaksi viikkoa testikäytössä.

Mikäli voittaja ei toimita kolmea arvostelua Palstalla julkaistavaksi heinäkuun aikana, laskutetaan häneltä OnePlus 3 -laitteen myyntihinta (Elisan verkkokauppa, hinta laitteen hinta myynninaloituspäivänä).

Kilpailun voittajat valitaan 27.6.2016 ja voittajille ilmoitetaan samana päivänä henkilökohtaisesti Palstan yksityisviestillä. Mikäli voittajaksi valittu käyttäjä on lisännyt puhelinnumeronsa Palstan profiiliinsa, lähetetään voitosta tieto myös tekstiviestillä.

Mikäli voittajaa tai voittajia ei tavoiteta viimeistään 30.6.2016, valitaan tilalle uusi voittaja 1.7.2016.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Elisa Oyj:n henkilökunta perheineen ei voi osallistua kilpailuun. Elisa ei vastaa siitä, että tietojärjestelmien, Internet-yhteyksien tai muiden ohjelmien toimimattomuuden tai virheiden takia tieto arvontaan osallistumisesta ei päädy Elisalle asti. Elisa pidättää oikeuden julkaista voittajien kilpailuun osallistuessaan käyttämät nimimerkit sekä valitsemiaan otteita voittajien Palstalla julkaisemista teksteistä valitsemissaan medioissa.


//Muokattu 27.6.2016: OnePlus 3 -testaajat on valittu. Onnea ooidort ja kartsa82! 🙂 Lue lisää -Rinsku

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

395 kommenttia

Tiedän puhelimelle tärkeät ominaisuudet ja osaan ilmaista mielipiteeni kirjallisesti ja suullisesti. Omistan oneplusonen joka on lähes se oikea minulle.
Saisin vertailtua puhelinta kallimman hintaluokan lippulaivamaliin note kolmeen. Lisäksi olen aina kiinnostunut uudesta tekniikasta ja ominaisuuksista. Ja sana on hallussa!
Tehdään testistä jännittävä ja katsotaan onnistunko rehellisesti vahingossa rikkomaan puhelimen testijakson aikana. Kokemusta on!
Heitän vanhan elämäni televisiotyöntekijänä, glamourin pyörteessä, ja lähden opiskelemaan maalle eläintenhoitajaksi. Siitä saisi loistavaa materiaalia ja puhelimen tiukkaan testiin! Psst. Enkä ole enää 18-kesäinen.
Tämänhetkistä Lumia 830:a käytän työssä ja vapaa-ajalla ja olisi hyvä vertailla miten Androidilla kaikki sujuu. Iloisemmin, veikkaan.
Hevijuuseri, joka haluaa testata miten puhelin pysyy mukana aktiivisessa käytössä. Melonta, vaellukset, lenkkeily, frisbeegolf jne.
Uusi elektroniikka vetää minua puoleensa kuin sokeri kärpäsiä.

Tämä tulisi testiin niin vapaa-ajan kuin työkäytössäkin, ja niin myös dualsim ominaisuus.
Kuvaus ominaisuudet tulisi todelliseen testiin veneillessä ja kalastellessa, samoin kuuluvuudet muuallakin kuin kaupungin keskustassa.
Akun kesto olisi taasen todellisessa testissä työssäni jossa tulee usein puhelimellakin luettua sähköpostia, puheluita tulee hoidettua useita kymmeniä päivässä, myös työssäni toisinaan on tarve kameralle, hyvälle kameralle.

Mistäkö sitten tiedän että onko se hyvä vai ei, onko pohjaa johon verrata. Viimeisimmät puhelimeni, honor7 premium, lg g4, s6, lumia 640xl, xperia z3, lg g3.

Kuvauksessa olen käyttänyt puhelinta tai canon järjestelmäkameraa.

Netissä surffailun olen hoitanut enimmäkseen puhelimella ja tabletilla jo muutaman vuoden. Toki toisinaan käytän myös tietokonetta surffailuun. Lisäksi satunnaiseksi ajanvietteeksi saatan pelailla puhelimella.

Täältä löytyy tilit ja kanavat jo valmiiks tämän esittelyyn ja tällä otetun materiaalin julkaisuun, facebook, imgur, youtube, instagram.
KuukaudenTestaaja tekee tarkkaa ja raakaa testaustyötä. Pelit, kuvat ja muut tärkeät ominaisuudet eivät saa armoa minun käsissäni. Uskallatteko kokeilla?
Mikä tää on, onks se parempi kuin xbox van?
Olen todella innoissani uudesta Op3:sta.En ole aikaisemmin osallistunut vastaavaanlaisiin testeihin ja olisi mielenkiintoista päästä osallistumaan ja antamaan omanlainen näkemys.
Olisi kiva päästä kokeilemaan tätä tuotetta, kun en ole muita oneplus tuotteita pääsyt kokeilemaan.
Olen tyytyväinen one+2 omistaja,joten vertailu laitteiden välillä kävisi näpsäkästi.edellytän puhelimelta hyvää suorituskykyä,helppoa käytettävyyttä ja hyvää akun kestoa
Minulla on iso perhe ja puhelimelle löytyy monenlaista käyttöä, geokätköilystä valokuvaamiseen ja soittamisesta videoiden katseluun. Olisi mukava saada kunnon luuri käyttöön.
Olen varsin kriittinen ja vaativa kuluttaja, joten uskoisin olevani varsin sopiva siihen kuitenkin aika oleelliseen kriittisen testihenkilön rooliin.
Käyttäjätaso 1
Vauh!!!! No nyt tuli Puhelin joka sopii kaikille ja jos onni minulle suo tämän ,niin käyttöä tulee olemaan joka ikinen päivä ja kokeillen uusia asioita mitä tässä puhelimessa on 😉
Testaan mielelläni puhelimen suurkäyttäjänä uutta.Varsinkin mökillä tulee asiat ja sos.media hoidettua puhelimen kautta,valitettavasti vanha luuri ei tue kaikkia toimintoja
Kesäloma käyntiin ja luuri kovaan käyttöön, perheenpäällä vai pää osua vaikka näyttöön.
Olen käyttänyt tuplasim HTC-puhelinta työkäytössä vuoden ajan ja puhelin ei ole toiminut odotetusti. Toimisikohan Oneplus3 yhtään sen paremmin?
Toimin opettajana nuorten ja aikuisten parissa ja olen kiinnostunut testaamaan erilaisia teknisiä apuvälineitä työssäni.
Lumialle seuraajaa etsin, jospa tästä sen löytäisin
Olen heavyuser joka tutustuu teknologiaan päivittäin niin internetin kuin käytännönkokemuksen välityksellä. Harrastan valo- ja videokuvausta joten laadukas arvotelu video tulisi luonnostaan.
Uutuuspuhelimet kiinnostaa aina. Puhelimen ominaisuudet tulisi testattua kamerasta peleihin ja toimisto sovelluksiin. Youtube videoita puhelimesta en tee. 🙂
OnePlus Onen käyttäjänä voisin verrata tätä uuteen Oneplus puhelimeen ja tarkistaa onko se suosion arvoinen. Tekniikka kyllä kiinnostaisi todella paljon.
Erittäin suurella mielenkiinnolla testaisin vuosien jälkeen onko iPhonen voittanutta, eli armottomaan ja brutaaliin testiin puhelin tulisi! Kiitos 🙂
Vuosia iPhoneja käyttäneenä, olisi aika tehdä vertailua ruohon vihreydestä aidan toisella puolella. Mukava huomata, ettei laadun tarvitse maksaa aina järjettömiä.