Kilpailu päättynyt: Voita OnePlus 3 testikäyttöön ja omaksesi


Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Haluaisitko saada käsiisi odotetun OnePlus 3 -puhelimen ensimmäisten joukossa? Entä onko sinulla sana hallussa ja haluatko jakaa kokemuksesi uudesta OnePlus 3:sta myös muille Palsta-yhteisön jäsenille?

Kerro meille korkeintaan 20 sanalla, miksi juuri sinun pitäisi saada uunituore OnePlus 3 testikäyttöön Elisalta. Osallistu kisaan lähettämällä perustelusi kommenttina tai YouTube-videona tähän keskusteluun viimeistään 26. kesäkuuta 2016.

Valitsemme osallistujien joukosta 2 testaajaa, joille lähetämme postissa OnePlus 3 -puhelimen. Kuulemme heinäkuun aikana testaajien kokemuksia ja arvioita uudesta OnePlus-puhelimesta Palstalla.

Kilpailun säännöt:

Kaikkien 14.6.2016 - 26.6.2016 Palstan keskustelussa (https://palsta.elisa.fi/ajankohtaista-palstalla-49/kilpailu-kaynnissa-voita-oneplus-3-testikayttoon-ja-omaksesi-500518) enintään 20 sanan kilpailutekstin tai YouTube-videon julkaisseista valitaan 2 voittajaa, jotka saavat OnePlus 3 -älypuhelimen omaksi.

Voittajat sitoutuvat kirjoittamaan kolme vähintään 100 sanan arvostelua tai minuutin mittaista YouTube-videoarvostelua Palsta-yhteisössä heille tätä varten erikseen avattavaan keskusteluketjuun heinäkuun 2016 aikana. Arvosteluita kirjoitetaan kolme: ensifiilikset laitteesta heti laitteen käyttöönoton yhteydessä, kokemukset viikon käytön jälkeen ja loppuarvio, kun puhelin on ollut kaksi viikkoa testikäytössä.

Mikäli voittaja ei toimita kolmea arvostelua Palstalla julkaistavaksi heinäkuun aikana, laskutetaan häneltä OnePlus 3 -laitteen myyntihinta (Elisan verkkokauppa, hinta laitteen hinta myynninaloituspäivänä).

Kilpailun voittajat valitaan 27.6.2016 ja voittajille ilmoitetaan samana päivänä henkilökohtaisesti Palstan yksityisviestillä. Mikäli voittajaksi valittu käyttäjä on lisännyt puhelinnumeronsa Palstan profiiliinsa, lähetetään voitosta tieto myös tekstiviestillä.

Mikäli voittajaa tai voittajia ei tavoiteta viimeistään 30.6.2016, valitaan tilalle uusi voittaja 1.7.2016.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Elisa Oyj:n henkilökunta perheineen ei voi osallistua kilpailuun. Elisa ei vastaa siitä, että tietojärjestelmien, Internet-yhteyksien tai muiden ohjelmien toimimattomuuden tai virheiden takia tieto arvontaan osallistumisesta ei päädy Elisalle asti. Elisa pidättää oikeuden julkaista voittajien kilpailuun osallistuessaan käyttämät nimimerkit sekä valitsemiaan otteita voittajien Palstalla julkaisemista teksteistä valitsemissaan medioissa.


//Muokattu 27.6.2016: OnePlus 3 -testaajat on valittu. Onnea ooidort ja kartsa82! 🙂 Lue lisää -Rinsku

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

395 kommenttia

olen testaillut monenlaista; Nokia N900, Doogeen X5 Pro, Ulefonen Vienna. Olisi mielenkintoista verrata alle 200Eur kiinalaisten ja OnePlussa:n eroja
Olisi aika päivittää puhelin tälle vuosituhannelle, entinen kun on tyttären peruja. Olisi upeaa saada uusi tuliterä puhelin kaikkine herkkuineen käyttöön.
Puhelin paljon ja monipuolisesti käytössä, kameraa tykkään käyttää paljon niin tulisi sitäkin kunnolla testattua. Pikalataus tulisi ehdottomasti tarpeeseen.
One+ One löytyy joten vertailukohdetta löytyy. Turkulainen puhelin- ja tekniikka-addikti ei voi olla väärässä!
Samsungia parhaana pitävänä olisi mukava karistella ennakkoluulot pois☺
Vannoutuneena Applen tyttönä olen kuitenkin miettimässä uutta puhelinta ja ollessani skeptinen androideja kohtaan joten olisi mahtava päästä kokeilemaan!
Käytössäni on ollut Samsungin, Sony(Ericsonin), LG:n, Microsoftin ja Marshallin puhelimia. Nykyinen OnePlus X on paras tähän mennessä! Haluaisin testata "lippulaivaa"
Käyttäjätaso 1
Nyt olisi minulle omiaan oleva puhelin tämmöistä olen koko ikäni odottanut kyllä haluaisin kokeilla mitä kaikkea voisin tehdä tällä puhelimella.:P
Android-uutuudet ja puhelimet yleensä kiinnostaa ja niistä tulee luettua paljon. Arvostelu ja puhelimien speksit ovat hallussa ennestään.
Käyttäjätaso 1
Ehdottomasti haluaisin kokeilla tätä Oneplus3 puhelinta ,koska omaisuudet sopisi just mun käyttöön,sekä puhelin oikean kokoinen . Juhannuksena on myös minun synttärit,joten olis aivan mahtava saada lahjaksi itselle puhelin uusi . Muutenkin aivan mahtavan näköinen puhelin kyseessä. Pakko päästä testaan kerrankin,jotain aivan uutta 🙂
Olen suuri tech freak, olen kiinnostunut varsinkin kiinalaisista puhelimista kuten tämä! Olen innokas testaamaan ja arvioimaan tämän laitteen intohimoni mukaan!
Käyttäjätaso 2
Elän puhelimilla 🆒
Olen käynyt 6 laitevalmistajaa ja noin 20 eri puhelinlaitetta läpi. Testiympäristönä useat festarit/tapahtumat Pohjanmaalla, Provinssi ensimmäisenä.
Koekäytöstä kerron suoraan ja tunteikkaasti, etenkin jos se saa runosuoneni kukkimaan :8
Koska nykyinen iPhone 5 on niin heikossa kunnossa ja haluaisin kokeilla jotain muuta.
Kaikki uusi kiinnostaa ja olisi kiva testailla näin aikuisella iällä (57v) kuinka toimii minun käytössä. 🙂
Vanhaksi käynyt Samsung olisi menossa parhaillaan vaihtoon, joten miksipä en testaisi OnePlus 3:n tarjoamia näppäilyelämyksiä ja toimivuutta ihan normaalissa arkikäytössä.
Olen ollut useilla matkapuhelinvalmistajilla töissä, sekä hankkinut telealan tuotteita operaattoreille, mukaanlukien päätelaitteita Aasiasta Eurooppaan. En usko että tässä tuotteessa on mitään erityisen mullistavaa - mutta mielelläni tämän ajatuksen todistaisin vääräksi. Arvosteluni toteutuisi faktoihin perustuen. Nykypuheliminani on iPhone 6 ja Nokia 1520.
Käytössä ollut yksi One+, joka tilattiin Kiinasta kun se Suomeen mahdollistui / rantautui. Monta muutakin merkkiä ja mallia testattu, joten vertailupohjaa löytyy. Puhelimella teen kaiken, joten käyttö hyvinkin laajaa.
Itse IT-asiantuntijana ja monipuolisena OnePlus-käyttäjänä pääsen puristamaan uudesta luurista kaiken ulos ja vertailukin onnistuu kavereiden muiden merkkien huippukännyköihin.
Olen pitkänlinjan tehokäyttäjä, siirtynyt näihin järkihintaisiin nykyisestä moto X Play:stä puuttuu kuitenkin sormenjälkitunnistin sekä gyroskooppi vr-kokemusta varten.
Autodidaktia kiinnostaa uutuudet. Nokian alamäki sai valitsemaan ios-järjestelmän. Tänään ammattikuljettaja käyttää työssään android- järjestelmällä toimivaa Logiappsia + kaksi sim-korttipaikkaa. Raportointia odotellessa.
Aktiivinen nuori aikuinen kelpuuttaisi menevän puhelimen, joka pysyisi mukana menoissa eikä koskaan turhia käyttäjäänsä toppuuttelisi.
These aren't the droids you're looking for. I am the One :)

Got one previous model OPPO, would be nice to have one plus 😛
Se olisi pieni askel Ihmiskunnalle, mutta suuri ihmiselle - siirtyä Nokia C2-01:stä tuommoseen ihmevekottimeen. Menis arki ja pyhä uusiks. Sitä odotellessa.
Windous puhelimeni on tullut tiensä päähän. Uusi puhelimeni tulee olemaan android käyttöjärjestelmällä toimiva. Kiinnostaisi erityisesti testata puhdasta android käyttöjärjestelmän puhelinta. Minulle tärkeimmät asiat puhelimessa ovat nopeus, ulkonäkö sekä hyvä kamera. One plus 3 täyttäisi nämä kriteerini.
Toimiiko paremmin kuin windows-luuri? Kriittisesti puhelimiin suhtautuva insinööri testaa sekä työ- että vapaa-ajan käytössä.