Kilpailu päättynyt: Voita OnePlus 3 testikäyttöön ja omaksesi


Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Haluaisitko saada käsiisi odotetun OnePlus 3 -puhelimen ensimmäisten joukossa? Entä onko sinulla sana hallussa ja haluatko jakaa kokemuksesi uudesta OnePlus 3:sta myös muille Palsta-yhteisön jäsenille?

Kerro meille korkeintaan 20 sanalla, miksi juuri sinun pitäisi saada uunituore OnePlus 3 testikäyttöön Elisalta. Osallistu kisaan lähettämällä perustelusi kommenttina tai YouTube-videona tähän keskusteluun viimeistään 26. kesäkuuta 2016.

Valitsemme osallistujien joukosta 2 testaajaa, joille lähetämme postissa OnePlus 3 -puhelimen. Kuulemme heinäkuun aikana testaajien kokemuksia ja arvioita uudesta OnePlus-puhelimesta Palstalla.

Kilpailun säännöt:

Kaikkien 14.6.2016 - 26.6.2016 Palstan keskustelussa (https://palsta.elisa.fi/ajankohtaista-palstalla-49/kilpailu-kaynnissa-voita-oneplus-3-testikayttoon-ja-omaksesi-500518) enintään 20 sanan kilpailutekstin tai YouTube-videon julkaisseista valitaan 2 voittajaa, jotka saavat OnePlus 3 -älypuhelimen omaksi.

Voittajat sitoutuvat kirjoittamaan kolme vähintään 100 sanan arvostelua tai minuutin mittaista YouTube-videoarvostelua Palsta-yhteisössä heille tätä varten erikseen avattavaan keskusteluketjuun heinäkuun 2016 aikana. Arvosteluita kirjoitetaan kolme: ensifiilikset laitteesta heti laitteen käyttöönoton yhteydessä, kokemukset viikon käytön jälkeen ja loppuarvio, kun puhelin on ollut kaksi viikkoa testikäytössä.

Mikäli voittaja ei toimita kolmea arvostelua Palstalla julkaistavaksi heinäkuun aikana, laskutetaan häneltä OnePlus 3 -laitteen myyntihinta (Elisan verkkokauppa, hinta laitteen hinta myynninaloituspäivänä).

Kilpailun voittajat valitaan 27.6.2016 ja voittajille ilmoitetaan samana päivänä henkilökohtaisesti Palstan yksityisviestillä. Mikäli voittajaksi valittu käyttäjä on lisännyt puhelinnumeronsa Palstan profiiliinsa, lähetetään voitosta tieto myös tekstiviestillä.

Mikäli voittajaa tai voittajia ei tavoiteta viimeistään 30.6.2016, valitaan tilalle uusi voittaja 1.7.2016.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Elisa Oyj:n henkilökunta perheineen ei voi osallistua kilpailuun. Elisa ei vastaa siitä, että tietojärjestelmien, Internet-yhteyksien tai muiden ohjelmien toimimattomuuden tai virheiden takia tieto arvontaan osallistumisesta ei päädy Elisalle asti. Elisa pidättää oikeuden julkaista voittajien kilpailuun osallistuessaan käyttämät nimimerkit sekä valitsemiaan otteita voittajien Palstalla julkaisemista teksteistä valitsemissaan medioissa.


//Muokattu 27.6.2016: OnePlus 3 -testaajat on valittu. Onnea ooidort ja kartsa82! 🙂 Lue lisää -Rinsku

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

395 kommenttia

Omistan onen, x ja 2 mallit ja nyt todella haluisin nähdä onko tästä niin paljon hyötyä arjessa aikaisempiin malleihin verrattun. Androidin puhelinten modaus myös hyvin tuttua. 🆒
Haluan päästä testaamaan OnePlus 3 kehittäjänä ja kokea puhdasta Android kokemusta. Tarkoitus olisi näyttää, että tässä puhelimessa on potentiaalia muille ihmisille 😳
Töissä ahdistaa, vaimolla kuukautiset ja lapsi kipeä. Kissakin katosi, joten tarvitsen tuon puhelimen.
Olen työkyvyttömyyseläkkeellä, ja aikaa on tutustua uusiin teknologia tuotoksiin.
Ja tarvitsen jo sairautenikin vuoksi luotettavan ja toimvan puhelimen.
Olen tietotekniikan suuri harrastaja, joten kaikki uutuudet kiehtoo.
Vaihtelen vaippoja, en puhelimia. Vauvaöiden vuoksi logiikkani ja kärsivällisyyteni eivät ole terävimmillään. Testissäni siis ei sekavat, epäluotettavat tai hitaat selviydy 🆒
Tämähän tupsahti oikeaan aikaan olen juuri havittelemassa uudeksi puhelimekseni op3:sta. Omistan 1+1 jo entuudestaan, mutta se hajosi puoli vuotta sitten ja siitä asti olen odotellut seuraavaa oneplussan tuotetta. Arviointi sujuisi mielenkiinnolla kun satun olemaan android sovelluskehittäjä alalla muutenkin ja puhelimet ovat kuin harrastus. 🙂
Testaan veneillessä, kalassa, töissä. Myös dualsim käytössä, kaupungissa, syrjemmässä ja todella aktiivisessa käytössä. Tietenkin myös kuvaamisessa.
Katotaan kestääkö puhelin Kabulin taistelukentillä! Android vastaan Taliban 🙂
Vaikea puhelinaddiktioni takaa sen, että OnePlus tulee olemaan kovassa käytössä vähintään 47 tuntia vuorokaudessa. Yksikään kivi ei jää kääntämättä.
En usko että tuosta, saati mistään muustakaan halpislaitteesta on mihinkään. Seitsemän vuotta Androidia käyttäneenä jekut on lapasessa, tervetuloa testiin.
Puhelin alkaa olla vaihtokunnossa ja olisi hyvä koittaa jotain uutuutta!!!:D
Teknologiateollisuudessa OnePlus 3 on pieni askel maailmalle mutta suuri harppaus suomalaiseen puhelinmyyntiin.
Olisi hienoa päästä testikäyttäjäksi uudelle OnePlus perheenjäsenelle.

-Eemeli
Morjens! Olen tehnyt videoarvostelun OnePlus X puhelimesta jo aikaisemmin. Voisin tuottaa samantyylistä materiaalia myös OnePlus 3 puhelimesta. Tässä vanha arvostelu: https://youtu.be/KG5bOsuQ6XA
OPO ollut jo alusta lähtien käytössä, ja hyppäsin 2:sen yli. Nyt haluaisin päästä tutkimaan OnePlus 3:n sielunelämää.
Olisi mahtavaa testata/käyttää Huippu puhelinta OnePlus 3 enemmän potkua sovellus surffailuun,käytössäni on samsuXcovery2 on aika mopo OnePlus3 verrattuna.
Uudelle luurille olisi kyllä käyttöä, ja tuollainen kelpaisi oikein hyvin. Ikinä en kilpailuissa mitään voita, mutta kerta se olisi ensimmäinenkin 🙂
Siksi, koska antaisin sen äidilleni 60v synttärilahjaksi 🙂 sen minäpuhelin alkaa oleen paskana ja paremmalle puhelimelle ois tarvetta
Esikoisen laskettuun aikaan 2 vkoa ja kohta alkaa tapahtua. OP3 kuvaisin vaimokettani raskauden loppumetreillä ja nuoren ihmisen syntymää ja elämän kulkua.
Rakennan ja ratsastan, vauhtia ja vaaratilanteita, eteenpäin mennään niin tiedolla, taidolla ja tunteellakin. Mutta pysyykö puhelin perässä?
Tämä mummo hankki ensimmäisen ns.älypuhelimen yli 6v.sitten,- nyt menossa kolmas. 'Kehitys on kehittynyt' kuten Nykäsen Matti sanoisi ja vanhemmatkin henkilöt kykenevät seuraamaan aikaa ja olemaan mukana muutoksessa.
Mielelläni tutustuisin tähän uutuuteen! Uskoisin voivani myös olla rohkaisemassa ikääntyvää väestöä uutuuksien pariin.
Eivät kaikki kypsemmät ihmiset halua käyttää Doro-puhelinta! Uuden opettelu on myön dementtian ehkäisyä!!!!:D
Kerrankin saisi syyn olla näpräämässä puhelinta sisällä helteellä, vaikka toki kyllähän muutaman kerran pitäisi kokeilla miltä käyttökokemus tuntuu kirkkaassa auringonpaisteessa. 😛
Kesällä paljon rientoja on ja tekemistä kaikenlaista. Hyviä kuvia ja luotettavaa luuria tarvittaisiin. Elokuun alkaessa myös yrityksen luuriksi vallan mainio ois
Omista oneplus 2 puhelimen ja olen erittäin innolas testaamaan uutta johtajaa oneplus perheen jatkeena. Sillä mielestäni oneplus on hyvä ja hieno valmistaja.
Suomessa syntyneenä kiinalaisena näen asioita eri tavalla. Voin myös tuoda esiin uusia ja poikkeavia näkökulmia sekä ajatuksia.
Olen seurannut oneplus:san kehitystä jo enne 1:stä ja nähnyt kuinka cyanogenmod lähti tiimistä pois, olisi kiva kokea/ilmoittaa miten oneplus pärjää.