Kilpailu päättynyt: Voita OnePlus 3 testikäyttöön ja omaksesi


Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Haluaisitko saada käsiisi odotetun OnePlus 3 -puhelimen ensimmäisten joukossa? Entä onko sinulla sana hallussa ja haluatko jakaa kokemuksesi uudesta OnePlus 3:sta myös muille Palsta-yhteisön jäsenille?

Kerro meille korkeintaan 20 sanalla, miksi juuri sinun pitäisi saada uunituore OnePlus 3 testikäyttöön Elisalta. Osallistu kisaan lähettämällä perustelusi kommenttina tai YouTube-videona tähän keskusteluun viimeistään 26. kesäkuuta 2016.

Valitsemme osallistujien joukosta 2 testaajaa, joille lähetämme postissa OnePlus 3 -puhelimen. Kuulemme heinäkuun aikana testaajien kokemuksia ja arvioita uudesta OnePlus-puhelimesta Palstalla.

Kilpailun säännöt:

Kaikkien 14.6.2016 - 26.6.2016 Palstan keskustelussa (https://palsta.elisa.fi/ajankohtaista-palstalla-49/kilpailu-kaynnissa-voita-oneplus-3-testikayttoon-ja-omaksesi-500518) enintään 20 sanan kilpailutekstin tai YouTube-videon julkaisseista valitaan 2 voittajaa, jotka saavat OnePlus 3 -älypuhelimen omaksi.

Voittajat sitoutuvat kirjoittamaan kolme vähintään 100 sanan arvostelua tai minuutin mittaista YouTube-videoarvostelua Palsta-yhteisössä heille tätä varten erikseen avattavaan keskusteluketjuun heinäkuun 2016 aikana. Arvosteluita kirjoitetaan kolme: ensifiilikset laitteesta heti laitteen käyttöönoton yhteydessä, kokemukset viikon käytön jälkeen ja loppuarvio, kun puhelin on ollut kaksi viikkoa testikäytössä.

Mikäli voittaja ei toimita kolmea arvostelua Palstalla julkaistavaksi heinäkuun aikana, laskutetaan häneltä OnePlus 3 -laitteen myyntihinta (Elisan verkkokauppa, hinta laitteen hinta myynninaloituspäivänä).

Kilpailun voittajat valitaan 27.6.2016 ja voittajille ilmoitetaan samana päivänä henkilökohtaisesti Palstan yksityisviestillä. Mikäli voittajaksi valittu käyttäjä on lisännyt puhelinnumeronsa Palstan profiiliinsa, lähetetään voitosta tieto myös tekstiviestillä.

Mikäli voittajaa tai voittajia ei tavoiteta viimeistään 30.6.2016, valitaan tilalle uusi voittaja 1.7.2016.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Elisa Oyj:n henkilökunta perheineen ei voi osallistua kilpailuun. Elisa ei vastaa siitä, että tietojärjestelmien, Internet-yhteyksien tai muiden ohjelmien toimimattomuuden tai virheiden takia tieto arvontaan osallistumisesta ei päädy Elisalle asti. Elisa pidättää oikeuden julkaista voittajien kilpailuun osallistuessaan käyttämät nimimerkit sekä valitsemiaan otteita voittajien Palstalla julkaisemista teksteistä valitsemissaan medioissa.


//Muokattu 27.6.2016: OnePlus 3 -testaajat on valittu. Onnea ooidort ja kartsa82! 🙂 Lue lisää -Rinsku

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

395 kommenttia

Äitiysloma olisi kiva aloittaa testailemalla uutta puhelinta (vanhan työsuhdepuhelimen tilalle), jolla saa tärkeistä tapahtumista hyviä kuvia.
OnePlus on yhteisö, jossa olen ollut alusta asti mukana. Mieluusti modaan Androideja tarpeisiini. Teen mitä isä kielsi. ”Will it blend?”
Olisi kiva päästä testailemaan aikaisessa vaiheessa kerrankin, kun kutsusysteemi on poissa.
Nykyinen puhelin alkaa olla nykykäyttöön jo hieman aikansa elänyt (neljättä vuotta käytössä). On aika tutustua johonkin uuteen ja mahdollisesti päivittää koko perheen puhelimet, mikäli käteen sattuu todella hyvä puhelin.
Kyllähän sitä mielelläni testailisin tuollaista laitetta. Kerran kuuntelin jonkun esitelmää kyseisestä valmistajasta. Jäi kiinnostamaan.
Kokemusta löytyy älypuhelinarvostelujen kirjoittamisesta IT-sivustoille, OnePlus 3 kiinnostaa laitteena ja vanha Lumia 625 -puhelimeni saisi jo pikkuhiljaa väistyä uuden Android-luurin tieltä.
Olen pienestä pitäen ollut kiinnostuneena teknologiasta ja osaan käyttää erilaisia laitteita, joten olisi mahtavaa saada OP3 testiin nykyisen SGS4 rinnalle.
Olen vasta aloittanut käyttämään älyluuria, joten perustuntuma löytyy, mutta silti saa palautetta nuorelta, joka ei ole juurtunut tapoihinsa.
Olen innostunut uudesta Oneplus3:sta. Minulla on kokemusta OneplusX:sta sekä iOS:sta, Windowsista ja androideista. Toisin arvosteluissa esille nuorten mielipidettä puhelimesta.
Käyttäjätaso 2
No nyt sain aikaiseksi kilpailun ehdot täyttävän videon, heti toisella yrittämällä... 🙂 Edellisessä viestissä linkitetty video on hävitetty Tubesta.

Tässä siis kilpailuvideoni.

https://youtu.be/RRamgfILmKs
Olen kova tekniikka fani, mutta rahaa ei ole paljoakaan... Tykkään vertailla laitteita ja tutkin speksejä aina tarkasti.
Never settle, eikö niin? Oneplus 3:n ei todellakaan tarvitsisi asettua aloilleen käytössäni, kokeilen aina uutta. Arvostelut olisin todellakin innokas kirjoittamaan!
Olen valmiina testaamaan ja raportoimaan OnePlus3 puhelimen käyttöominaisuuksia Palstalle.
Työskentelen Nokialla ja olen käyttänyt satoja puhelinmalleja. :@:?:S
Juna hiljentää. "Seuraava pysähdyspaikka - Tampere". Plim, puhelin sanoo. Ruudussa on hänen kasvonsa: "Rakastan sinua junan kulkusuunnassa oikealla." Rakastuin hänen huumoriinsa.
Olen puhelin addikti joka ottaa laittesta kun laitteesta kaikki irti ja kestävyys tulee töiden puolesta testattua.
Käyttäjätaso 1
3 vuotta käyttänyt note 3 puhelinta ja olisi aika vaihtaa uuteen. Tässä olisi yksi hyvä vaihtoehto, joten testaukseen kiitos.
Käyttäjätaso 1
Pistän puhelimeen teho sekä hyöty käyttöön joten jos haluatte kunnon kokemuksia nii olen ainoa vaihtoehto.
Käyttökokemus on yksi sana mutta lupaan luoda siitä tuhansia sanoja.
Jos minä saan sen niin saatte kokemukset tekstinä,videoina ja kuvina.
Pistän puhelimen hikoilemaan kädessäni ja katsotaan mihin siitä on.
Keep it real
Uusi luuri olisi todella tarpeellinen, vanha kun toimii todella pätkien ja olen innokas kirjojen kuuntelija!
Haluan olla mukana edistämässä puhelinteknologiaa ja tutustua minulle uusiin puhelinmalleihin. Tulisi jatkuvaan käyttöön niin arjessa kuin työssäkin.
Olisi mukava saada puhelin tällä hetkellä puhelimena on 8" tabletti!Mikko Pulliainen
Miguelsan78. Olisi mukava saada kunnon puhelin kun nykyään on vain 8"tabletti käytössä puhelimena! :-):P
Nuorissa on tulevaisuus. Olen itse lukiolainen joka käyttää puhelinta jatkuvasti niin somen selailuun ja päivittämiseen, kuin opiskeluun. Testikäytössäni puhelin saisi varmasti monipuolista haastetta ja markkinointiin tarvittavan nuoren näkökulman.
Omput ja Samsungit käytössä ja testattuna ja edelleen etsinnässä se toimivin vaihtoehto työhön ja vapaa-aikaan. Valmiina uuden testaukseen siis!
Loistava testaaja: somen suurkuluttaja, kymmeniä valokuvia päivittäin, puhelin aina käytössä ja sen pitää myös toimia! Vastaisiko puhelin vaatimuksiini, siinä haaste 🙂