Kilpailu päättynyt: Voita OnePlus 3 testikäyttöön ja omaksesi


Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Haluaisitko saada käsiisi odotetun OnePlus 3 -puhelimen ensimmäisten joukossa? Entä onko sinulla sana hallussa ja haluatko jakaa kokemuksesi uudesta OnePlus 3:sta myös muille Palsta-yhteisön jäsenille?

Kerro meille korkeintaan 20 sanalla, miksi juuri sinun pitäisi saada uunituore OnePlus 3 testikäyttöön Elisalta. Osallistu kisaan lähettämällä perustelusi kommenttina tai YouTube-videona tähän keskusteluun viimeistään 26. kesäkuuta 2016.

Valitsemme osallistujien joukosta 2 testaajaa, joille lähetämme postissa OnePlus 3 -puhelimen. Kuulemme heinäkuun aikana testaajien kokemuksia ja arvioita uudesta OnePlus-puhelimesta Palstalla.

Kilpailun säännöt:

Kaikkien 14.6.2016 - 26.6.2016 Palstan keskustelussa (https://palsta.elisa.fi/ajankohtaista-palstalla-49/kilpailu-kaynnissa-voita-oneplus-3-testikayttoon-ja-omaksesi-500518) enintään 20 sanan kilpailutekstin tai YouTube-videon julkaisseista valitaan 2 voittajaa, jotka saavat OnePlus 3 -älypuhelimen omaksi.

Voittajat sitoutuvat kirjoittamaan kolme vähintään 100 sanan arvostelua tai minuutin mittaista YouTube-videoarvostelua Palsta-yhteisössä heille tätä varten erikseen avattavaan keskusteluketjuun heinäkuun 2016 aikana. Arvosteluita kirjoitetaan kolme: ensifiilikset laitteesta heti laitteen käyttöönoton yhteydessä, kokemukset viikon käytön jälkeen ja loppuarvio, kun puhelin on ollut kaksi viikkoa testikäytössä.

Mikäli voittaja ei toimita kolmea arvostelua Palstalla julkaistavaksi heinäkuun aikana, laskutetaan häneltä OnePlus 3 -laitteen myyntihinta (Elisan verkkokauppa, hinta laitteen hinta myynninaloituspäivänä).

Kilpailun voittajat valitaan 27.6.2016 ja voittajille ilmoitetaan samana päivänä henkilökohtaisesti Palstan yksityisviestillä. Mikäli voittajaksi valittu käyttäjä on lisännyt puhelinnumeronsa Palstan profiiliinsa, lähetetään voitosta tieto myös tekstiviestillä.

Mikäli voittajaa tai voittajia ei tavoiteta viimeistään 30.6.2016, valitaan tilalle uusi voittaja 1.7.2016.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Elisa Oyj:n henkilökunta perheineen ei voi osallistua kilpailuun. Elisa ei vastaa siitä, että tietojärjestelmien, Internet-yhteyksien tai muiden ohjelmien toimimattomuuden tai virheiden takia tieto arvontaan osallistumisesta ei päädy Elisalle asti. Elisa pidättää oikeuden julkaista voittajien kilpailuun osallistuessaan käyttämät nimimerkit sekä valitsemiaan otteita voittajien Palstalla julkaisemista teksteistä valitsemissaan medioissa.


//Muokattu 27.6.2016: OnePlus 3 -testaajat on valittu. Onnea ooidort ja kartsa82! 🙂 Lue lisää -Rinsku

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

395 kommenttia

Käyttäjätaso 2
Nuorekas setämies. Kesälomakuukausi. Kaksi esiteiniä, vaimo ja koira. Kotimaanmatkailua, kalastelua, riippumatto. Aikaa on. Sanat ja tekniikka hallussa. Siksi.
Olen vaimoni lyttäämä ja alasampuma keski-iän ylittänyt nuori. Tekniikka on hallussa (vaimon mielestä imuri). Saisinko tästä uutta sisältöä elämääni?
Käyttäjätaso 1
Olen ollut aikeissa tehdä blogin tekniikkaan liittyen, en ole vielä saanut ideaa mistä aloittaisin. 1+3 = vihdoinkin!

Olen iphonen käyttäjä ja nyt aijon vaihtaa androidiin. Tämä olisi hyvä tilaisuus verrata näitä puhelimia keskenään. 🙂
Pääsisin kokeilemaan toimiiko 4g verkko kesämökillä kuin nykyinen ei tue 800 taajutta Honor 6plus.
HTC, bitti kävelee, 4G:tä pitkin testaukseen. Surffaa, meilaa, nykimättä seilaa, OnePlus 3 ei tuu feilaa.
Takuuvarmaa kritiikkiä tarjolla. Puhelin kulkisi mukana omilla keikoilla keskiaikamarkkinoilta irkkubaareihin, aina lavoilta bäkkäreille ja iltojen hämyihin, metsiin ja kylihin.
Tekniikka on aina kiehtonut ja koukuttanut. Kesätöiden loistaessa poissaolollaan, tämä olisi täydellinen tilaisuus täyttää päivät näpräimellä uutta puhelinta.
Nykyinen kännykkä meni juuri rikki, joten tarvitsisin uutta. Käyttäisin sitä edellämainitusta syystä joka päivä.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Ikinä en ole Applen ulkopuolelta uskaltautunut vielä muuta kokeilemaan. Nyt olisi tilaisuus. Tekstiä tulee, oli sitten arviointia/kritiikkiä tai offtopicia 🙂
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Harrastajavalokuvaajana testaisin mielelläni erityisesti tuon kännykän kameraa. Myös akkukesto kiinnostaa.
Tämä olisi ensikosketukseni OnePlus-puhelimiin, sormenjälkiskanneriin, yli 8 megapikselin kameraan sekä yli viiden tuuman näyttöön. Olen diginatiivi, joten suorastaan hävettää.
Olen omistanut älypuhelimen kolme vuotta, enkä ole ottanut yhtään kuvaa ruuasta tai kylppärin peilistä. Käytänkö väärin vai onko puhelimessa vika?
Kyllä ehdottomasti. On monta luuria ollut myös kiinan luureja tämä olis huippu.
Antaisin tyttöystävälleni testattavaksi koska hänellä ei oikeaa älypuhelinta ole vielä ollut
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Huh huh, hurja määrä osallistumisia! Kilpailu on nyt päättynyt, joten iso kiitos kaikille osallistuneille :)

Hyviä perusteluita löytyi roppa kaupalla. OnePlus 3 -testaajiksi valitsimme osallistujien joukosta ooidort:in ja kartsa82:n. Onnea kummallekin! Otan teihin yhteyttä täällä Palstalla yksityisviestillä OnePlus 3 -puhelinten toimittamisesta.

ooidort ja kartsa82 tulevat jakamaan kokemuksiaan OnePlus 3:sta Palstalla heinäkuun aikana, joten pysykäähän kuulolla! 🆒
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
ooidort:in ja kartsa82:n ensimmäiset arvostelut on nyt julkaistu Palstalla.

Käy katsomassa miesten ensifiilikset puhelimesta täällä:
https://palsta.elisa.fi/android-23/oneplus-3-kayttokokemuksia-500902
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Miltäpä se OnePlus 3 vaikuttaa viikon käyttökokemusten perusteella? ooidort:in ja kartsa82:n arvostelut päivitetty:
https://palsta.elisa.fi/android-23/oneplus-3-kayttokokemuksia-500902
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
OnePlus 3 -puhelimen voittajien kahden viikon käyttökokemukseen perustuvat loppuarvostelut on nyt julkaistu Palstalla: https://palsta.elisa.fi/android-23/oneplus-3-kayttokokemuksia-500902/

Kiitokset vielä voittajille hyvin hoidetuista arvosteluista! 🙂