Kuinka monta maalia tehdään yhteensä sunnuntain Slovakia - Suomi -ottelussa?

  • 14 toukokuu 2016
  • 16 kommenttia
  • 1009 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Kuinka monta maalia tehdään yhteensä sunnuntaina 15. toukokuuta pelattavassa jääkiekon MM-kisojen Slovakia - Suomi -ottelussa? Lähetä arvauksesi tähän keskusteluketjuun tai Twitterissä, niin olet mukana arvonnassa :)

Osallistu kisaan jättämällä oma arvauksesi vastaamalla tähän keskusteluun tai Twitterissä (lähetä Twitterissä arvaus vastauksena @Elisa_aspa ja käytä hashtagia #elisasome, jotta löydämme osallistumisesi!). Palkitsemme 15.5.2016 klo 20.00 mennessä lähimmäksi oikein arvanneen Leijonat Tote Bagilla. Mikäli oikein arvanneita tai lähimmäs oikeaa aikaa arvanneita on useampia, niin palkinto arvotaan heidän kesken.

Kilpailun säännöt:


Kilpailun järjestää Elisa Oyj, PL 1 00061 Elisa, Y-tunnus 0116510-6.

14.5 - 15.5.2016 klo 20.00 välisenä aikana Palsta-keskustelufoorumilla (http://palsta.elisa.fi) tai Twitterissä lähimmäs oikeaa vastausta arvannut osallistuja palkitaan tuotepalkinnolla. Mikäli oikein tai lähimmäs oikeaa vastausta arvanneita on useampia kisaan osallistuneita, niin tuotepalkinto arvotaan heidän kesken.

Kommentointi suoritetaan Ajankohtaista Palstalla -keskustelualueella julkaistuun kilpailukeskusteluun tai Twitterissä hashtagilla #elisasome. Kilpailuun osallistutaan ensimmäisellä keskusteluun kirjoitetulla kommentilla tai twiitillä.

Pääpalkintona 15.5.2016 klo 20.00 mennessä lähimmäs oikein arvannut palkitaan Leijonat-tuotepalkinnolla. Voittajan Palsta tai Twitter -nimimerkki julkaistaan myös kilpailun keskusteluketjussa ja Twitterissä.

Voitosta ilmoitetaan arvontapäivänä henkilökohtaisesti Palstan yksityisviestillä. Mikäli voittajaa tai voittajia ei tavoiteta viimeistään 18.5.2016, on arvonnan järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja myöhemmin samana päivänä. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Elisa vastaa arpajaisverosta. Elisa Oyj:n henkilökunta perheineen ei voi osallistua kilpailuun. Elisa ei vastaa siitä, että tietojärjestelmien, Internet-yhteyksien tai muiden ohjelmien toimimattomuuden tai virheiden takia tieto arvontaan osallistumisesta ei päädy Elisalle asti. Elisa pidättää oikeuden julkaista voittajien kilpailuun osallistuessaan käyttämät nimimerkit valitsemissaan medioissa.Lisää Leijonat-tuotepalkintoja jaossa myös toisessa Palstalla ja Twitterissä käynnissä olevassa kisassamme. Osallistu lähettämällä vaikkapa kuva omasta kisastudiostasi. Tarkemmat ohjeet löydät täältä.

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

16 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
5 maalia.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
2 maalia.

Slovakian viimeinen toivo lepää matseissa Suomea ja jenkkejä vastaan, joten voisi odottaa varsin vähämaalista peliä. Saros toki pitää kuitenkin nollat 🙂
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
5

ipsum
6 maalia
4 maalia
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
7 maalia
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +1
4 maalia.
3 maalia
8 maalia
6 maalia
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
5 maalia.

Perustelut: Suomi voittaa 5-0 ja Slovakia jää lohkossa viidenneksi, mutta siitä viis. 😛
Käyttäjätaso 2
4 maalia
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
5 maalia.

Perustelut: Suomi voittaa 5-0 ja Slovakia jää lohkossa viidenneksi, mutta siitä viis. :P


🆒 Jollei tällä veskaa irtoa, niin johan on kumma.

Kerkesitkö veikata ajoissa? Tämä typerä foorumi kun näyttää vain 2 tuntia sitten.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Kyllä minä veikkaukseni ennen kahdeksaa lähetin, kuten myös mreko minun jälkeeni. 15 sekuntia ennen ottelun loppua tilanteen ollessa 4-0 meinasi minulta jo usko loppua, mutta tulihan se viideskin maali sieltä! 🙂
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Tällä kertaa kisassa tulikin useampia oikeita arvauksia sekä täällä Palstalla että Twitterin puolella. Arpaonni osui Twitterissä Karppisen Karille (https://twitter.com/KariKarppinen/status/731885071502807040). Onnittelut! 🙂 Tote Bag lähtee postissa Karille viimeistään ensi viikolla.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Vielä kerran 😉 Huomenna luvassa herkullinen Kanada - Suomi ottelu. Käy veikkaamassa, missä ajassa pelin ensimmäinen maali tehdään: https://palsta.elisa.fi/ajankohtaista-palstalla-49/missa-ajassa-tiistain-kanada-suomi-ottelun-ensimmainen-maali-499930